2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
allah iyiyligini versin bebek için endişelenme o senden alıyodur alacagınıda sen halsiz güçsüz kalıyosundur geçmişcikler olsun
Sağol şekerim evet ben güçsüz kaldım karnım gurulduyo açlıktan valla
sömürdü beni bu çocik
günaydın bulantımı uyandırdı şekerim bende sabahları uyuyamıyorum bulantıdan erkenden uyanıyorum valla ben erik yiyorum bol bol ve yarısı tuzlu iyi geliyor birazcık ....
sabah kendimi balkona zor atıyorum bikaç öğürüyom ama midede bişey yok tabi çıkamıyo
erik de yiyorum bazen zaten çok severim eskide olsaa aaah 1 kilo yerdim
doktor sadece sevdiklerini ye dedi canım boşver ne seviyosan onu ye
inşallah 3 ay dolunca herbişeyi yicez

günaydın,bu defa güzel haberlerle geliceksin
iyi düşünelim iyi olsun canım
ben de 2 düşükten sonra hala iyi şeyler düşünebiliyorum bazen

aa ne dedikleri belli değil işte. biraz araştır kesinlikle hamilelerin her türlü ton balığı yemeleri yasak yazan bir yazı bulabilirsin. hatta aynı site de bir yanda somon en az civa içeren en sağlıklı balık yazarken, aynı sitenin biraz altındaki yazıda, yenmemesi gerektiğinden bahsediyor. bunların nedeni hep yanlış çeviri.

farklı farklı yazılara nasıl cevap veriyorsun:) birde canım kesinlikle haklısın, ben annemi arayıp her şeyi soruyorum o da kızıyor, hatta dedi ki ben düşürmeye çalıştım abiniz hariç hepinizi dedi. bir şeyiniz yok dedi. bu dünyada yiyecek ekmeğiniz varsa hiç bir şey bunu engellemez diye bana çıkıştı. hayırlısıyla bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım da. kızlar 8 ay sonra da inşalah bebeklerimizin kilolarından, beslenmelerinden konuşmamızı Yüce Rabbim nasip etsin.

biri erikmi dedi taze annişler bayılırııımmmm babişe diyelimde alsın gelsinn ohhh missssssssssssssss

ama sekerım kalmış yicekler koruyucu maddesi içerdiginden uzak duralım yaa sucuk hamburger wer dondurulmuş ürünlere hayır hepsine bayılırım ama yemıyorum yemeyın yaa

ya zaten konserve ürünleri hamilelikte yasak. ancak bir balığı alır dolaba koyar 2 günbekletir yersen zehirlenme olabilme ihtimali varmış, ancak konserve ton balığını alıp salatana açtığın gibi koyarda yersen bir zararı olmazmış. yani ne yediğinden ziyade taze yemekte çok önemli....

kızlar ya son soru . bende sürekli hapşurma başladı birşey olmaz dimi. kendimizi sıkmadığımız sürece

sekerım bende hapsuruyorum sureklı hatta sımdıde hapsurdum yaa az once bı arkadas yıyecek ekmegı warsa bu dunyada hıcbırsey engel degıl dedı dogru dedı bırsey olmaz

yaa bos werelım konserweleri babişşler taze alsın ole yıyelim ama degilmi :)

sekerım bende hapsuruyorum sureklı hatta sımdıde hapsurdum yaa az once bı arkadas yıyecek ekmegı warsa bu dunyada hıcbırsey engel degıl dedı dogru dedı bırsey olmaz

tabii canım haklısın. şu dokuz ay hayırlısıyla hızlı şekilde geçsede. bizde hayırlısısyla sağlıklı şekilde bebişlerimizi kucağımıza alsak

annişler kaçıncı haftadasınız nezaman doktora gideceksiniz migedniz bulanyormu benım bulanıyor ama ben istifra etmek istemıyorum sewmıyorum yaaa

ee kızlar beslenmeniz ne durumda. günlük tercihiniz ne yönde. mesala ben her gün taze yeşil yapraklı sebzeler tüketemeye çalışıyorum. çayı kahve tamamen bıraktım. sıcak su içiyorum aklıma gelirse.

tabii canım haklısın. şu dokuz ay hayırlısıyla hızlı şekilde geçsede. bizde hayırlısısyla sağlıklı şekilde bebişlerimizi kucağımıza alsak

inşallah şekerim ilk bebegimi hapşururken düşürmüştüm ama şimdide hapşuruyorum rabbımın ıznıyle bırşey olmaz perşembe doktora gıtcem cok merak edıyorum heycanlıyım

3 hafta önce 2 kutu ton balığı birden yemiştim biraz abartmışım galiba
yaa benim hiç midem bulanmıo,sanırım bulanırsa çok sevinecem
ciko yat kalk dua et
O arkadas bebgini kaybetmiş canım((Öteki topikten gördüm...
çok üzüldüm yaa ( allah sabır versin
Gunaydin kizlar. Yine kanamalı bir gece gecirdim. halbuki daha dun iğne oldum. Kanama kese yanindaymis. Doktorum olacak kanama korkma dedi ama ne zaman kan gorsem elim ayagim tutmuyor. .
egumuscum dün sana mesaj yazdım ama gönderilemedi neden bilmiyorum
ama sana dua ediyorum canım sakın kötü şeyler düşünme ben de kanama olunca nette bisürü örneğini okudum
kız yazmış yatak çarşaf kan olmuştu öyle kanamalar geçirmiş doktorlar düşcek alalım demiş ama aldırmamışlar bebek kurtulmuş doğmuş
eğer kısmeti varsa hiçbişeycik olmayacak canım
o kanamalar da kahverengiye dönecek sonra da bitecek eğer kesenin olduğu yer değilse korkma
benim de kanama alanı ultrason fotosunda görünüyo kesenin yarısı kadar biyer keseye 1 cm falandır heralde.
kalp atışı normalse hiç korkma sen
benim iğnelerden 3-4 gün sonra azaldı kanamam

kız yavaş napıyon sen
yorma kendini o kadar.yat dinlen biraz mola ver arada
Valla patron sürekli söyleniyor ama asla mesaiye kalmıyorum. Zaten evim işe uzak. Altı buçukta işten çıkınca sekizden önce gelemiyorum eve. Dolayısıyla altı buçuğu bir dakika bile geçirmiyorum.
benim başka çarem kalmadı yoksa yemin ettim kalmicam diye
diğer eleman doktora gidicem diye çıkınca mecbur kaldım
kimse beni bugün burda tutamaz :111:

ben ilaç almadım ama alsammı diye düşünmeye başladım
sabah kalkınca kendimi balkona atıyorum hava almadan geçmiyo
sen annenin yemeklerini seviyosundur ondan

annişler kaçıncı haftadasınız nezaman doktora gideceksiniz migedniz bulanyormu benım bulanıyor ama ben istifra etmek istemıyorum sewmıyorum yaaa

canım ya için bulandığı an kus. daha rahat olursun. sıkma kendini de.zaten bebişime yetersiz besin gidiyor diye düşünme. o senden alıyor zaten herkesin bildiği üzere. daha benim başlamadı. böyle rahat rahat konuşuyorum. bakalım başlayınca böylede konuşacakmıyım

Dokuz saat yolculuk ha, aman allahım asla cesaret edemezdim. Geçen hafta iş icabı Edirne'ye gitmem gerekiyordu, oraya bile gitmedim. Başkasına yıktım işi.

ha birde kızlar içinizin bulanması baş dönmesi cart curt bunlar güzel şeylermiş bebişinizin sağlıklı şekilde geliştiğini gösteriyormuş. gerçi kimi anneler bu belirtiyi hiç göstermiyormuş. bu rakam çok az galiba.genetik birazda bu işler. yani bu belirtiyi göstermeyenlerinki de elbette sağlıklı gelişiyor, ancak belirtileri göstermeyen kişi nadir.

Son düzenleme:

çay kahweyı bıraktım yemek yemek ıstemıyorum ama kahwaltıda yumurta yıyorum ıstemıyerek ama proteyin ballı süt yogurt yiyorum gunluk ekmegı kestım yemıyorum sayılır çorba içmeye calısıyorum sureklı semiz otu yemenızı tawsıye edıyorum cunku omega 3 içeriyo du sanırım çewiz we kuru meyweler peki sizler ne yiyosunuz<

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…