- 21 Ocak 2013
- 543
- 19
- 318
Dokuz saat yolculuk ha, aman allahım asla cesaret edemezdim. Geçen hafta iş icabı Edirne'ye gitmem gerekiyordu, oraya bile gitmedim. Başkasına yıktım işi.
canım ya için bulandığı an kus. daha rahat olursun. sıkma kendini de.zaten bebişime yetersiz besin gidiyor diye düşünme. o senden alıyor zaten herkesin bildiği üzere. daha benim başlamadı. böyle rahat rahat konuşuyorum. bakalım başlayınca böylede konuşacakmıyım
inşallah şekerim ilk bebegimi hapşururken düşürmüştüm ama şimdide hapşuruyorum rabbımın ıznıyle bırşey olmaz perşembe doktora gıtcem cok merak edıyorum heycanlıyım
en iyisi balık yemeyelim :124:canım ya internette birileri yenir diyo birileri yenmez diyo. benim de kafam karıştı haliyle.
biri erikmi dedi taze annişler bayılırııımmmm babişe diyelimde alsın gelsinn ohhh missssssssssssssss
annişler kaçıncı haftadasınız nezaman doktora gideceksiniz migedniz bulanyormu benım bulanıyor ama ben istifra etmek istemıyorum sewmıyorum yaaa
canım dizlerini karnına doğru çek ve kendini sıkma hapşururken daha kolay oluyokızlar ya son soru . bende sürekli hapşurma başladı birşey olmaz dimi. kendimizi sıkmadığımız sürece
ee kızlar beslenmeniz ne durumda. günlük tercihiniz ne yönde. mesala ben her gün taze yeşil yapraklı sebzeler tüketemeye çalışıyorum. çayı kahve tamamen bıraktım. sıcak su içiyorum aklıma gelirse.
yaa benim hiç midem bulanmıo,sanırım bulanırsa çok sevinecem
ben sıcak hiçbişey içemiyorum artıkçay içmeyi çok özledim...
oww kotu bı durum bbayılcam ya sıkıyorum ıstıfra etmeyı sewmedıgım ıcın sureklı mıgdem agrıyo ama bulantı hapı wersede doktor içmem gereklı degıl yaa
Dokuz saat yolculuk ha, aman allahım asla cesaret edemezdim. Geçen hafta iş icabı Edirne'ye gitmem gerekiyordu, oraya bile gitmedim. Başkasına yıktım işi.
annişler kaçıncı haftadasınız nezaman doktora gideceksiniz migedniz bulanyormu benım bulanıyor ama ben istifra etmek istemıyorum sewmıyorum yaaa
yemek lafı duyasım bıle gelmıyor hersey zorla amaa erikkkk :)
Allah esirgesin canım ya.
hadi o zaman güzel haberlerini bekliyoruz. :) kalp atışlarını felan dinlediniz mi hiç ilk mi olacak.
arkadasa katılıyorum.ben de sıkıyodum kendimi,daha fena oluyodum.çıkarıp rahatlıyorum ,sonra azar azar yemeye devam,sonra yine cıkarıyorum falancanım ya için bulandığı an kus. daha rahat olursun. sıkma kendini de.zaten bebişime yetersiz besin gidiyor diye düşünme. o senden alıyor zaten herkesin bildiği üzere. daha benim başlamadı. böyle rahat rahat konuşuyorum. bakalım başlayınca böylede konuşacakmıyım
Ben heyet raporu aldim evdeyim 1ay.. hayal kuruyorum, sonra ya giderse diyorum. Tek yaptigim dua etmek.. 6mm boyundayken kalbinin atması organlarının oluşması inanilmsz bir mucize... Rabbimin büyüklüğüne 1kez daha şahit oldum. .
en iyisi balık yemeyelim :124:
alsın tabi
benim 8 hafta yarın bitiyor,düşük tehlikem var
cumartesi gidip son duruma bakıcaz
zaten 1 ayda 6 kere doktora gittim adam beni görünce noldu kelebek ne var sorun ne diyo
kusamadığım için gözümden yaş geliyo benim öyle bi huyum var
canım dizlerini karnına doğru çek ve kendini sıkma hapşururken daha kolay oluyo
yoksa çok fena sancı giriyo
şu senin profil fotona bayılıyorum ya
ben 2 haftadır sadece peynir ekmek domates arada bi erik yiyebiliyorum o kadar
boyle boyle 9 ay sen öyleydin ben böyleydim deyip durcaz:)ben de erikten köşe bucak kaçıyorum...nolcak halimiz yaaa
6+2 deyim bu cumaya randevu aldım pıt pıtlar için çok şükür bulantı yok ama bazı yiyeceklerden irkiliyorum
geçmiş olsun canım.kötü şeyler aklına getirme,bak ne güzel kalbi atıyor bebişinin.gerçekten mucize.umarım bu mucizeye ben de cuma günü tanık olurum.randevum cuma günü.benim de kanama alanım vardı geçen kontrolde ama kanama yaşamadım.iğne oluyorum.bakalım cuma günü durum ne olacak.
haklısın...kardeşimn hanımı bi börek yapmıstı yaglıydı biraz ..bayıla bayıla yedim o bile dokundu...yaglı şeyler ,özellkle cips falan beni çok kötü yaptımerhabalar kızlar. siz siz olun dışarıda yağda kızartılmış abur cubur bişiler yemeyin. ertesi gün acı acı çıkıyor hepsi. bembeyaz bi surat. bozulmuş bağırsaklar ve yükselen ateş olarak geri döndü bana. sonradan öğrendimki benzer şeyleri hep yaşamış çevremdeki çocuklu insanlar hamileyken yediklerinden. dikkat edin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?