2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

eminim yemek konusunda kımse enım gıbı degıldır her kosede pis yada temız guzel kokan herşeyi yerim... daha dogrusu gerdım simdi bircok seye weda ettim yemeyın dısarlardaaa

aminnn diyorum duana

farklı farklı yazılara alıntı ile cevaplanın yanında bişey var üzerine geldiginde bu msjdan alıntı yazar konuyu okurken cvp yazmak istediklerine orayı tıklıyosu sonuna geldiginde cvp ver butonuna bastıgında işaretlediklerinin hepsi çıkıyo

ya zaten dışarıda bu safhada bir şeyler yemek iyi değil. nasıl yaptıklarını, hangi malzemeler kullandıklarını bilmiyorsun sonuçta.hatta daha neler neler.... en sağlıklısı evde kendi yaptığın yemekler

:) çok teşekkürler...

sabahları sut ve yumurta mutlaka yiyiorum öglede fabrikada ne çıkarsa onu yiyoruz gün içerisinde bolca ayran içiyorum ne görsemde tadına bakıyorum aklım kalmasın diye

kuru kayısı fındık ve hurma vazgeçilmezim

haklısın canım. ben kendim yemek yaptığımda yiyemiyorum. mide bulantısından ölüyorum. eşim yemek yapıyor kokusunu almadan yiyebiliyorum yada annemlerde gidip yemek yiyorum. ama dışarda yemiyorum.sağolsun eşim hiç birşey yaptırmıyor.ev temizliği yemek çamaşır asma bulaşık makinası toplama hepsi eşime kaldı. ben yapmak istiyorum ama eşim yaptırmıyor ev işi.hiç nazlanma yok bende:)

:) hayatım oda işemi gecen gecenın bı wakti ..... nese dıcektım ama canınız ısteyebılır yanı esım bır erkegın yapamayacagı bır yemek yaptı walla cok da güzel becerdi kı normalde soylenır gece pencereyı acacam dıyokı uyku sersemıyle sen açma pencereyı bırak ben acarım sana bıse olmasın dıyor :9 hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…