- 21 Ocak 2013
- 543
- 19
- 318
arkadasa katılıyorum.ben de sıkıyodum kendimi,daha fena oluyodum.çıkarıp rahatlıyorum ,sonra azar azar yemeye devam,sonra yine cıkarıyorum falan
merhabalar kızlar. siz siz olun dışarıda yağda kızartılmış abur cubur bişiler yemeyin. ertesi gün acı acı çıkıyor hepsi. bembeyaz bi surat. bozulmuş bağırsaklar ve yükselen ateş olarak geri döndü bana. sonradan öğrendimki benzer şeyleri hep yaşamış çevremdeki çocuklu insanlar hamileyken yediklerinden. dikkat edin olurmu
bende 6 da basladı...kızlar sizde kaçıncı haftada başladı bulantı...
geçmiş olsun canım ya . inşallah bir aksilik çıkmaz. bol dua et ve yat.
bende 6 da basladı...
kızlar sizde kaçıncı haftada başladı bulantı...
farklı farklı yazılara nasıl cevap veriyorsun:) birde canım kesinlikle haklısın, ben annemi arayıp her şeyi soruyorum o da kızıyor, hatta dedi ki ben düşürmeye çalıştım abiniz hariç hepinizi dedi. bir şeyiniz yok dedi. bu dünyada yiyecek ekmeğiniz varsa hiç bir şey bunu engellemez diye bana çıkıştı. hayırlısıyla bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım da. kızlar 8 ay sonra da inşalah bebeklerimizin kilolarından, beslenmelerinden konuşmamızı Yüce Rabbim nasip etsin.
merhabalar kızlar. siz siz olun dışarıda yağda kızartılmış abur cubur bişiler yemeyin. ertesi gün acı acı çıkıyor hepsi. bembeyaz bi surat. bozulmuş bağırsaklar ve yükselen ateş olarak geri döndü bana. sonradan öğrendimki benzer şeyleri hep yaşamış çevremdeki çocuklu insanlar hamileyken yediklerinden. dikkat edin olurmu
kızlar ya son soru . bende sürekli hapşurma başladı birşey olmaz dimi. kendimizi sıkmadığımız sürece
aminnn diyorum duana
farklı farklı yazılara alıntı ile cevaplanın yanında bişey var üzerine geldiginde bu msjdan alıntı yazar konuyu okurken cvp yazmak istediklerine orayı tıklıyosu sonuna geldiginde cvp ver butonuna bastıgında işaretlediklerinin hepsi çıkıyo
ee kızlar beslenmeniz ne durumda. günlük tercihiniz ne yönde. mesala ben her gün taze yeşil yapraklı sebzeler tüketemeye çalışıyorum. çayı kahve tamamen bıraktım. sıcak su içiyorum aklıma gelirse.
teşekkürler canım,umarım herşey yolundadır ve kalp atışını duyarım.dua edip hayırlısını dilemekten başka çare yok.
6+2 deyim bu cumaya randevu aldım pıt pıtlar için çok şükür bulantı yok ama bazı yiyeceklerden irkiliyorum
oyyy bendee 6. hafta
çay kahweyı bıraktım yemek yemek ıstemıyorum ama kahwaltıda yumurta yıyorum ıstemıyerek ama proteyin ballı süt yogurt yiyorum gunluk ekmegı kestım yemıyorum sayılır çorba içmeye calısıyorum sureklı semiz otu yemenızı tawsıye edıyorum cunku omega 3 içeriyo du sanırım çewiz we kuru meyweler peki sizler ne yiyosunuz<
hayırlısı rabbımın izniyle duyarsın heycandan senınde carpıntın olcak:)demek bir haftam kaldı. ahh hadi hayırlısı.:)
inşallah canım ya, bir aksilik çıkmaz. güzel haberlerini bekliyoruz.:)
ya zaten dışarıda bu safhada bir şeyler yemek iyi değil. nasıl yaptıklarını, hangi malzemeler kullandıklarını bilmiyorsun sonuçta.hatta daha neler neler.... en sağlıklısı evde kendi yaptığın yemekler
kuru kayısı fındık ve hurma vazgeçilmezim
kuru kaysı bende walla süt bide gerçi onları bıle sewmeden yiyorum kı ben bayılırım yemek yemeye
haklısın canım. ben kendim yemek yaptığımda yiyemiyorum. mide bulantısından ölüyorum. eşim yemek yapıyor kokusunu almadan yiyebiliyorum yada annemlerde gidip yemek yiyorum. ama dışarda yemiyorum.sağolsun eşim hiç birşey yaptırmıyor.ev temizliği yemek çamaşır asma bulaşık makinası toplama hepsi eşime kaldı. ben yapmak istiyorum ama eşim yaptırmıyor ev işi.hiç nazlanma yok bende:)
yumurta ve sutu bögüre bögüre yiyorum ama napım yapcak bişe yok yedikten sonrada 2 saat gelemiyorum kendime bulaıp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?