2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım bi sıkıntı çıkmazsa 37. haftama kadar çalışıp soonra doğum iznine ayrılmayı planlıyorum
bebişim erken gelmez planlarım uyarsa zaten annemin yanına gidecem doğurmaya

ben her istediğimde her yerden alıyorum
sen devlet hastanesine gideceksin büyük ihtimalle kesin bilmeleri gerekir
gerekirse erken izin al canım ya 32. haftada valla
senin yerine ben korktum inan ki

ben her istediğimde her yerden alıyorum
sen devlet hastanesine gideceksin büyük ihtimalle kesin bilmeleri gerekir
gerekirse erken izin al canım ya 32. haftada valla
senin yerine ben korktum inan ki

canım yardımın için teşekkür ederim
çalışabilir raporunu bilmiyordum hiç, gittiğimde isteyeyim muhakkak
canım maddi olarak izin alabilecek durumda değilim
mecbur 37ye kadar çalışacam , sağlıksal bi sorunum çıkmazsa

canım konu maddiyat olunca birşey diyemiyorum
ben aralık gibi mazeret izinlerimi kullanıp sonra doğum iznine ayrılmayı planlıyorum bakalım hayırlısı
maddi olarak bende çok iyi sayılmam ev aldık daha yeni
ama 15 gün ekders alamasamda olur diyorum artık
sonuç olarak bayramda 1 hafta alamıyoruz ve ekderssiz yaşamaya alışmamız lazım

canım haklısın da doğuma daha ortalama 12 hafta var
bunca haftayı izinle geçirirsem iş sıkıntıya girer
aralık ayına kadar çalışıp para biriktirirsem doğum için yardımı olur diye gidiyorum açıkcası
hem de önce ki iznimin ne kadar azını kullanırsam bebişim doğduğunda onunla o kadar fazla zaman geçirebilirim
ve ondan daha az ayrı kalmam gerekir

Bu nasil insanlik anlam veremiyorum. Zaten en hassas donemdeyiz. Hic bi sorunumuz olmasa dahi, endiseler icindeyiz. Bu nasil bi yorumdur anlam veremiyorum. Hadi diyelim erken dogdu. Ne diye olsun 27 haftalik bebek. Kuvezde yasiyorlar. İstirahat et canim bol bol su ic. Giden suyun yerine gelir hemen. Gunde 3 litreyi bulmak lazim. Bol bol da dua..

Nassilll yaaa bir devlet memuru öyle kücük bir yerde birbirine yardimci olur nasil dr mus oyle!!! Hemen sikayet et dicem ama sagolsun saglik bakanligi boyle durumlarda dr ile hastayi yuzlestiriyor ( Arkadasim corumda sikayet maili atmistida) Ama elin mahkum ( o zaman ordan ayrilirken sikayet et bu nedir???

Bende 26. Haftamda yaptirdim seker yuklemesi gazi kacmis fanta tadinda bir icecekti sekeri baymiyordu ve 1 saat sürdü...Seninki niye 3 saat surecek?

Kızlar bu arada ben günlerdir hiç güzel uyuyamıyorum. Bir sağa, bir sola dönüp duruyorum, bir uyanıyorum her yerim uyuşmuş, sırtım ağrıyor
Yatakta 3 yastik pozisyon degistirip duruyorum ya agridan ya daralmadan yada bebisin tepiklerinden uykuya zor daliyorum...Bebislerimiz bizi uykusuzluga alistiriyor canlari sagolsun hareket etsinlerde sunun surasinda ne kaldi ki

kızlar bu arada hamileliğğinizin başından beri kaç kilo aldınız kaçıncı aydan sonra almaya başladınız ben 10 kiloyu geçtim onun stresine daha cok yiyom doymuyom yokmu bana bi çareee???
22. Haftaya kadar 2 kilo aldim diye sevinirken 26. Haftada kontrole gittim 4,5 kilo daha almisim aman Allahim dedim haftada bir kilo mu alcam ben???? Yemege daha cok ozen gosteriyorum.
Herseyi gene yiyorum aksam yemegi en gec 6.yapiyorum.Ondan sonra sadece meyve cerezlerimide gunduze cektim.Iki hafta gecti 28+5teyim 1 kilo aldim. 69 la baslayan maceramiz 76,5 la devam ediyor.
Bildigim kadariyla bu haftalarda 12 kiloya kadar normal tabiiisii ne kadar az o kadar iyi :)

evet bende 21 haftaya kadar hiç almadım sonrahızla almaya basladım 25. haftada 5 kılo şimdi 28 hafta doldu 8 kılo olmuş 52 den 60 a geldım sanırım 5 6 kılo daha alıcam....

tam 32 haftalıkken hatta 31+6 da falan gıdıp çalışabılır raporu almassan ssk izindekı maasını vermıyo bı problemler cıkıyo. devlete gıt 32 haftada calısabılır raporu alıp iznini dogumsonrasına kaydırmış oluyosun sonra 38 haftalık olunca tam çalışamaz (işgöremezlık raporu) alıyosun onuda bı kenara koyuyosun ve sonra dogum yapınca dogum belgenıde alıp muhasebecınıze götürüyosunuzeşinde verse olur muhasebecınız işleme koyuyo ve devlet sana 4 aylık maasını iznin dolunca postalıyo postaneden kımlıgınle alıyosun ben öle oldu dogumdan öncekullanmadıgın iznin 32 38 haftaarası yanı dogum sonrasına aktarılmış oluyo.....

slm kızlar sıze bır sorum olacaktı gebelik şekerım yüksek çıktı 196 bır haftadır dıyet yapıyorum herseye harfiyen uyuyorum ama çok duşuş yaşamadım en fazla 140 gelıyo acaba normale donermı sızce yoksa ınsulınmı der doktor bır hafta sonra kont. var

Canım 1. Saat tokluğunmu 140 yoksa 2. Saat toklukmu ? Bide bu 140 ıkaç kere gördün süreklimi böyle çıkıyo yoksa bi kaç keremi

Bende 26. Haftamda yaptirdim seker yuklemesi gazi kacmis fanta tadinda bir icecekti sekeri baymiyordu ve 1 saat sürdü...Seninki niye 3 saat surecek?

şekeri içiyorsun 1. saat kan alıyorlar, sonra bir bardak daha içiyorsun 1 saat sonra gene alıyorlar, 1 bardak daha içiriyolar bir kere daha kan alıyolar dediler bana
yani toplam her saat başı bir sefer olmak üzere 3 kere kan vermen gerekiyomuş o da 3 saat sürüyomuş

Doktorun sana yazdığı kağıtta 100 lük şekermi yaptırılacak yazıyor ? 100 lükse bu şekilde, 75 likse 2 saat sadece

analdım canım
31+6 da çalışabilir raporu alıp erken doğurursak ne oluyor peki?
önceden kullanmadığımız izinler arkaya aktarılabiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…