2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım kadın bıktı zaten dediler bana , günde 150 hastaya bakıyormuş
baş hekim dedi ki doğru değil davranışları ama az daha sabredin
2. doktor da gelecek diyor
zira bu doktor da defalarca istifa dilekcesi vermiş ama baş hekim kabul etmiyormuş
o da giderse kadınları doğurtacak kimse kalmıyor diyor

canım o doktora gittiğimde 22 bitmiş 23 başlıyordu
bebek 450 gramdı
bana bu haftalık bebeğin yaşama şansı hiç yok dedi
tabi ben ne kadar ağladım günlerce, kusana kadar su içtim, psikolojim bozuldıu resmen
ama çok şükür toparladık herşeyi, cumartesi normal bi doktora gittik ve bebeğimin suyu fazla bile çıktı
ama o kadının o gün ki davranışlarını hayatta unutamayacağım

Doktorun sana yazdığı kağıtta 100 lük şekermi yaptırılacak yazıyor ? 100 lükse bu şekilde, 75 likse 2 saat sadece

canım dahiliyeciyle konuş dedi
75 mg lık iyi olur ama onu bile dert edebilirler belki, düz 100lük yapalım diyebilirler dedi
bizim için ideali 75lik ama 100lük de yaptırırsa sıkıntı değil yeterki sana şeker yüklemesi yapılsın dedi
ama 50 lik kesinle yaptırma, sonucu kesin değil dedi

canım ocakta mazeretlerimiz sıfırlanıyor biliyorsun
o yüzden aralıkta kullanacağım
bende bebeğimle en uzun zamanı geçirmek istiyorum her annenin olduğu gibi

Merhaba cnm. ben anlamadim 4 haftayi. onun maasini sonradan toplu mu alacağız ? Yani 32-38 arasini. Bize düzenli maaş verecekleri. batarız o zaman

Canım 1. Saat tokluğunmu 140 yoksa 2. Saat toklukmu ? Bide bu 140 ıkaç kere gördün süreklimi böyle çıkıyo yoksa bi kaç keremi

öğlen şekerım baya duşuk çıkıyo 1. saat tokluk 110 gıbı ıkı günde bır sabah yada akşam goruyorum ya 134 yada 140 1. saat tokluk şekerını
insulın ınş. almam

Gebelik şekerim 196 derken açlıkmı 196 yoksa 50 gr yükleme sonrasımı 196 çıktı?

Benim de canım sıkkın bu sabah bebişim 2 saat içinde 10 tekme atması gerekiyomuş ya günde 6 anca saydık bu sabah çok nazlı kızım

Merhaba cnm. ben anlamadim 4 haftayi. onun maasini sonradan toplu mu alacağız ? Yani 32-38 arasini. Bize düzenli maaş verecekleri. batarız o zaman

Galiba bu SSK lılar için böyle emekli sandığına bağlı olanlar düzenli maaşını alıyor, toplu para almıyor... SSK lıların da bir kısmı maaşı düzenli alıyor, bazısı almıyor ve toplu olarak alıyor... Farklarını bilmiyorum ama...

Hayır canım şekerli suyu 1 defa içiceksin öyle şeymi olur 1 kere içiceksin saat başı kan vericeksin açlık kanıyla birlikte toplam 4 kere yani

analdım canım
31+6 da çalışabilir raporu alıp erken doğurursak ne oluyor peki?
önceden kullanmadığımız izinler arkaya aktarılabiliyor mu?

BENDE 32haftalıkken çalışabılır raporu aldım 38 haftalıkken izne cıktım işgörmezlık raporu aldım 38+2 de dogumyaptım bütün iznim erken dogum yaptıgım için doğum sonrasına kaldı sadece 2 gün izin kullanmış oldumdoğum dan önce:))

ayy canım yaaaa
o kadar da olmasa iyi olur yani

2 günde annemlerin yanına gidip doğuma yetişemeyebilirim

evet bnmkını 2 yıl önce böle oldu toplu verdıler asgarı ücrettım ben maasımın 3 te 2 sıni verdıler 4 aylık 2075 tl para aldım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…