Nassilll yaaa bir devlet memuru öyle kücük bir yerde birbirine yardimci olur nasil dr mus oyle!!! Hemen sikayet et dicem ama sagolsun saglik bakanligi boyle durumlarda dr ile hastayi yuzlestiriyor ( Arkadasim corumda sikayet maili atmistida) Ama elin mahkum( o zaman ordan ayrilirken sikayet et bu nedir???
Bu nasil insanlik anlam veremiyorum. Zaten en hassas donemdeyiz. Hic bi sorunumuz olmasa dahi, endiseler icindeyiz. Bu nasil bi yorumdur anlam veremiyorum. Hadi diyelim erken dogdu. Ne diye olsun 27 haftalik bebek. Kuvezde yasiyorlar. İstirahat et canim bol bol su ic. Giden suyun yerine gelir hemen. Gunde 3 litreyi bulmak lazim. Bol bol da dua..
Doktorun sana yazdığı kağıtta 100 lük şekermi yaptırılacak yazıyor ? 100 lükse bu şekilde, 75 likse 2 saat sadece
canım haklısın da doğuma daha ortalama 12 hafta var
bunca haftayı izinle geçirirsem iş sıkıntıya girer
aralık ayına kadar çalışıp para biriktirirsem doğum için yardımı olur diye gidiyorum açıkcası
hem de önce ki iznimin ne kadar azını kullanırsam bebişim doğduğunda onunla o kadar fazla zaman geçirebilirim
ve ondan daha az ayrı kalmam gerekir
tam 32 haftalıkken hatta 31+6 da falan gıdıp çalışabılır raporu almassan ssk izindekı maasını vermıyo bı problemler cıkıyo. devlete gıt 32 haftada calısabılır raporu alıp iznini dogumsonrasına kaydırmış oluyosun sonra 38 haftalık olunca tam çalışamaz (işgöremezlık raporu) alıyosun onuda bı kenara koyuyosun ve sonra dogum yapınca dogum belgenıde alıp muhasebecınıze götürüyosunuzeşinde verse olur muhasebecınız işleme koyuyo ve devlet sana 4 aylık maasını iznin dolunca postalıyo postaneden kımlıgınle alıyosun ben öle oldu dogumdan öncekullanmadıgın iznin 32 38 haftaarası yanı dogum sonrasına aktarılmış oluyo.....
Canım 1. Saat tokluğunmu 140 yoksa 2. Saat toklukmu ? Bide bu 140 ıkaç kere gördün süreklimi böyle çıkıyo yoksa bi kaç keremi
Gebelik şekerim 196 derken açlıkmı 196 yoksa 50 gr yükleme sonrasımı 196 çıktı?slm kızlar sıze bır sorum olacaktı gebelik şekerım yüksek çıktı 196 bır haftadır dıyet yapıyorum herseye harfiyen uyuyorum ama çok duşuş yaşamadım en fazla 140 gelıyo acaba normale donermı sızce yoksa ınsulınmı der doktor bır hafta sonra kont. var
Gebelik şekerim 196 derken açlıkmı 196 yoksa 50 gr yükleme sonrasımı 196 çıktı?
Gülegüle kullansın bebişim sağlıkla sıhatle inşallah ! Park yatakmı almıştın yoksa karyolamı?kızlar herkese günaydınlarrrrrrrr
benim bebişimin uyku seti geldi bugün
çoooooooooooook heyecanlı ve mutluyum
Merhaba cnm. ben anlamadim 4 haftayi. onun maasini sonradan toplu mu alacağız ? Yani 32-38 arasini. Bize düzenli maaş verecekleri. batarız o zaman
Canım doğrumu anladım 1. Saat 220 2. Saat 188 demişsin bu değerler 100 grlık şeker yükleme sonucunmu ?bu değer yuklemedn bır gun sonra yapılan açlık şekerı yüklemede 1, saat 220 2,saat 188
Hayır canım şekerli suyu 1 defa içiceksin öyle şeymi olur 1 kere içiceksin saat başı kan vericeksin açlık kanıyla birlikte toplam 4 kere yanişekeri içiyorsun 1. saat kan alıyorlar, sonra bir bardak daha içiyorsun 1 saat sonra gene alıyorlar, 1 bardak daha içiriyolar bir kere daha kan alıyolar dediler bana
yani toplam her saat başı bir sefer olmak üzere 3 kere kan vermen gerekiyomuş o da 3 saat sürüyomuş
Gülegüle kullansın bebişim sağlıkla sıhatle inşallah ! Park yatakmı almıştın yoksa karyolamı?
analdım canım
31+6 da çalışabilir raporu alıp erken doğurursak ne oluyor peki?
önceden kullanmadığımız izinler arkaya aktarılabiliyor mu?
Hayır canım şekerli suyu 1 defa içiceksin öyle şeymi olur 1 kere içiceksin saat başı kan vericeksin açlık kanıyla birlikte toplam 4 kere yani
BENDE 32haftalıkken çalışabılır raporu aldım 38 haftalıkken izne cıktım işgörmezlık raporu aldım 38+2 de dogumyaptım bütün iznim erken dogum yaptıgım için doğum sonrasına kaldı sadece 2 gün izin kullanmış oldumdoğum dan önce:))
Merhaba cnm. ben anlamadim 4 haftayi. onun maasini sonradan toplu mu alacağız ? Yani 32-38 arasini. Bize düzenli maaş verecekleri. batarız o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?