Çook kullanışlıymış zaten en iyisini yapmışsın.saol canım benim
biz kiracıyız ve kısmetse yaza tayinciyiz
o yüzden de park yatakla idare edecez
ayy canım yaaaa
o kadar da olmasa iyi olur yani
2 günde annemlerin yanına gidip doğuma yetişemeyebilirim
Gunaydin kizlar bende bu izin olayini m rk ediyorum bakalm nasil olacak niyetim 38 e kadar calisabilmek
C nım sen devlettemisin özel sektördemi?evet bnmkını 2 yıl önce böle oldu toplu verdıler asgarı ücrettım ben maasımın 3 te 2 sıni verdıler 4 aylık 2075 tl para aldım....
inşallah hersey planladıgımız gıbı yolunda gıder tatlım yaa....
Çook kullanışlıymış zaten en iyisini yapmışsın.
C nım sen devlettemisin özel sektördemi?
Yok yavrum şekerli suyu 3 bardak verebilir ama bir anda içiceksin saat başı değil sen yanlış anlamışsın biranda içicen saat başı şekerin ne kadar yükseliyo ona bakıcaklar okburdaki laboranta sordum mesela 75likte 25 25 25 üç bardaktan ayrı ayrı veriyoruz dedi
kafam karıştı şimdi yaaa
Önce açlık kan şekeri için kan vereceksin, sonra bu durumda o üç bardağı birlikte içeceksin, bir saat sonra tekrar vereceksin, bir saat sonra tekrar üçüncü kanı vereceksin ve bitecek tatlım...burdaki laboranta sordum mesela 75likte 25 25 25 üç bardaktan ayrı ayrı veriyoruz dedi
kafam karıştı şimdi yaaa
Önce açlık kan şekeri için kan vereceksin, sonra bu durumda o üç bardağı birlikte içeceksin, bir saat sonra tekrar vereceksin, bir saat sonra tekrar üçüncü kanı vereceksin ve bitecek tatlım...
Oradaki laborant açıklar zaten sana...
Gebelik şekerim 196 derken açlıkmı 196 yoksa 50 gr yükleme sonrasımı 196 çıktı?
Yok yavrum şekerli suyu 3 bardak verebilir ama bir anda içiceksin saat başı değil sen yanlış anlamışsın biranda içicen saat başı şekerin ne kadar yükseliyo ona bakıcaklar ok
canım ocakta mazeretlerimiz sıfırlanıyor biliyorsun
o yüzden aralıkta kullanacağım
bende bebeğimle en uzun zamanı geçirmek istiyorum her annenin olduğu gibi
Ayaklarını kaldır yat hiç bi iş yapma
Bebeğin hareketlerini hissediosun dimi yinede bi acile görünsen için rahat eder
Kurt selam,
Nasıl oldun? Agrın vs hala devam ediyor mu? Bence hemen acile git. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
75lik seker yuklememi yaptirdim kizlar.
Aclik 89
1. Saat 124
2. Saat 108
Normal midir. Drum carsamba gelecekmis, gosteremedim. Hemoglobin, eritrosit ve hematokrit isimli degerler epey dusuk cikti, zaten kendimi cok halsiz hissediyorum, tahmin etmistim.
Aclik ve nezle birlesince baya halsizlestim. Yatip uyuyayim biraz.
Merhaba kızlar nasılsınız?
ben de hala park yatak mı alsam kucuk besık mı alsam arastırma ıcındeyım o ahsap tullu mobılya besıklerı cok sevıyorum ama 350 mılyon falan sonradan nereye koyacagım onu dıye vazgectım. kızlar sızce su nasıl? gunluk salonda kullanmak ıcın
Baby&Plus Park Yatak Mini 50 x 90 cm Bej - e-bebek.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?