2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
C nım sen devlettemisin özel sektördemi?

özeldeydım şimdi çalışmıyorum amaerken dogumyaparım iznim yanar sanmayın erken dogumyaparsanız bılemesela 37 de dogumyapsanız yıne bütün izniniz dogum sonrasına kalıyo sadece dogum belgesını alıp vermenız yeterlı çalıştıgınız yere...

burdaki laboranta sordum mesela 75likte 25 25 25 üç bardaktan ayrı ayrı veriyoruz dedi
kafam karıştı şimdi yaaa
Yok yavrum şekerli suyu 3 bardak verebilir ama bir anda içiceksin saat başı değil sen yanlış anlamışsın biranda içicen saat başı şekerin ne kadar yükseliyo ona bakıcaklar ok

burdaki laboranta sordum mesela 75likte 25 25 25 üç bardaktan ayrı ayrı veriyoruz dedi
kafam karıştı şimdi yaaa
Önce açlık kan şekeri için kan vereceksin, sonra bu durumda o üç bardağı birlikte içeceksin, bir saat sonra tekrar vereceksin, bir saat sonra tekrar üçüncü kanı vereceksin ve bitecek tatlım...

Oradaki laborant açıklar zaten sana...

ayy hayırlısıyla bi geçseydi şu yükleme yaaa

canım ocakta mazeretlerimiz sıfırlanıyor biliyorsun
o yüzden aralıkta kullanacağım
bende bebeğimle en uzun zamanı geçirmek istiyorum her annenin olduğu gibi

rapor alacaksın o zaman doğru mu anladım?
sen kaçıncı haftaya kadar çalışmayı planlıyosun canım

Ben devlette öğretmenim zaten. bize düzenli maaş yatar sanırım. ben de 37 ye kadar çalışmak istiyor inşallah iyi olurum. bi de benim doğum yarı yıl tatilinde olacak. boşuna mi gidecek o zaman

75lik seker yuklememi yaptirdim kizlar.
Aclik 89
1. Saat 124
2. Saat 108

Normal midir. Drum carsamba gelecekmis, gosteremedim. Hemoglobin, eritrosit ve hematokrit isimli degerler epey dusuk cikti, zaten kendimi cok halsiz hissediyorum, tahmin etmistim.
Aclik ve nezle birlesince baya halsizlestim. Yatip uyuyayim biraz.

canım tam bilmiyorum ama başkalarından gördüklerime göre normal geldi bana
gene de yanıltmayayım seni

canım o ahşap tüllülere benim de içim gidiyor ama en büyük boyu 6 aydan sonra kullanılamaz dedi satan kadın
hem dünya para verecez hem de uzun süre kullanamayacaz
resimdeki güzel bence, bir de kraftın modellerine bakmanı öneririm
alt açma yeri, titreşimi, müzikli oyuncakları falan da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…