Bana da iyi geldi sonuçlar, evde olsam sonuçlarıma bakardım, gerçi buraya da yazmıştım ama dur bakayım senin için, kan ilacı kullanıyor muydun, kansıZlık genel bir gebelik belirtisi düzelir inş...75lik seker yuklememi yaptirdim kizlar.
Aclik 89
1. Saat 124
2. Saat 108
Normal midir. Drum carsamba gelecekmis, gosteremedim. Hemoglobin, eritrosit ve hematokrit isimli degerler epey dusuk cikti, zaten kendimi cok halsiz hissediyorum, tahmin etmistim.
Aclik ve nezle birlesince baya halsizlestim. Yatip uyuyayim biraz.
,canım o ahşap tüllülere benim de içim gidiyor ama en büyük boyu 6 aydan sonra kullanılamaz dedi satan kadın
hem dünya para verecez hem de uzun süre kullanamayacaz
resimdeki güzel bence, bir de kraftın modellerine bakmanı öneririm
alt açma yeri, titreşimi, müzikli oyuncakları falan da var
,
canım krafta baktım ben ozlellıkle dısneyı cok begendım kırmızı rengı. fıyatı da 350 mı neydı ama ben daha seyyar bır sey dusunuyorum oda oda ggezdırmek ıcın...yatak odama koymak ıcın bır tane mobılya besıgım var bırısı vermıstı. ıcıne sılte alırım yatak almam bılmem nasıl olur ama? sonradan yazdan dondukten sonra park yatak alırım o sılteyı ıcıne koyarım dedım. sımdılık de kucuk seyyar bır park yatak o modeldekı 50ye 90 mı alsam salona koyarım bırı gelırse de bebegı kucuk odaya alırım. ama park yatak salonun ortasında nasıl olur bılmem oynatamam
Gayet güzel geçmiş olsun canım75lik seker yuklememi yaptirdim kizlar.
Aclik 89
1. Saat 124
2. Saat 108
Normal midir. Drum carsamba gelecekmis, gosteremedim. Hemoglobin, eritrosit ve hematokrit isimli degerler epey dusuk cikti, zaten kendimi cok halsiz hissediyorum, tahmin etmistim.
100grlık şeker yüklemede referans değerler benim gittiğim laboratuvarda ;peki kaç çıkınca normal canım?
Benimde sağ üst dişim ara ara çok ağrıyor karanfil koyuyom napıyım yapcak bişi yok ağzımda dolgu bilem yoktu hey gidim hey :))Zirsizdeli, dilzar cok tesekkur ederim :) rahatladim cok sukur. Darisi senin basina zirsizdeli :)
Ara ara kan degerlerime bakiliyordu, normal oldugu icin doktorum demir vermemisti. Sadece multivitamin iciyorum. Ama simdi epey dusmus hemoglobin. Herhalde soguk alginligindan, dislerim nasil agriyor kizlar ya
Zirsizdeli, dilzar cok tesekkur ederim :) rahatladim cok sukur. Darisi senin basina zirsizdeli :)
Ara ara kan degerlerime bakiliyordu, normal oldugu icin doktorum demir vermemisti. Sadece multivitamin iciyorum. Ama simdi epey dusmus hemoglobin. Herhalde soguk alginligindan, dislerim nasil agriyor kizlar ya
bu arada kızlar sız pazen battanıye aldınız mı ben ıkı tane aldım deneyımlı kısıler demıstı acaba pazen battanıyenın ozellıgı ne bılıyor musunuz?
Zirsizdeli, dilzar cok tesekkur ederim :) rahatladim cok sukur. Darisi senin basina zirsizdeli :)
100grlık şeker yüklemede referans değerler benim gittiğim laboratuvarda ;
Açlık kan şekeri : 70-115 mg/dl
1. Saat : < 190 mg/dl
2. Saat : < 165 mg/dl
3. Saat : < 145 mg/dl
Dokrorum gebelikte şekerin var diyebilmem için bu değerlerden en az ikisinin yüksek çıkması gerekir dedi. Bana ise sadece diyet verdi
Benimde sağ üst dişim ara ara çok ağrıyor karanfil koyuyom napıyım yapcak bişi yok ağzımda dolgu bilem yoktu hey gidim hey :))
Öyle şeymi olurmuş. Gebelikte demir ihtiyacımız artıyo. Sadece kendimiz için değil, bebeğin kan üretimine yetecek kadar da demire ihtiyacımız var. 15. Haftadan itibaren herkesin kullanmasıgerek. Acilen demire başla sen tatlım. Günde yarım litre süt içmen lazım dişlerin kemiklerin için. Süt içemiyorsan ona miktarca denk olan peynir yoğurt tüket mutlaka. Süt ürünleriyle demiri farklısaatlerde al ama. Emilimini etkiliyor çünkü.
Demiri aç karnına al bide
Benimde sağ üst dişim ara ara çok ağrıyor karanfil koyuyom napıyım yapcak bişi yok ağzımda dolgu bilem yoktu hey gidim hey :))
Canim doktorum yurtdisindaymis, carsamba gelecekmis. Sonuclari Hemsiresine gostermedigime pisman oldumÖyle şeymi olurmuş. Gebelikte demir ihtiyacımız artıyo. Sadece kendimiz için değil, bebeğin kan üretimine yetecek kadar da demire ihtiyacımız var. 15. Haftadan itibaren herkesin kullanmasıgerek. Acilen demire başla sen tatlım. Günde yarım litre süt içmen lazım dişlerin kemiklerin için. Süt içemiyorsan ona miktarca denk olan peynir yoğurt tüket mutlaka. Süt ürünleriyle demiri farklısaatlerde al ama. Emilimini etkiliyor çünkü.
Demiri aç karnına al bide
Canim belki de dr un gecici olarak demiri biraktirip yumurtayi yasaklamistir. Bebis onde gidiyor ya, kilo versin diye. Eger besleneneyecek olursa veya senin degerlerin de benimki gibi duserse tekrar baslatir diye dusunuyorum.valla benim ilk doktor tok al demişti
diğer doktorum olur mu hiç öyle şey kan ilacı aç alınır demişti
şimdi sütte yasak bana demir de
nasıl beslenecek bebeğim merak ediyorum
Benimde hemoglobin 116 cikmisti.Normal deger araligi 120-160 arasiymis ama bazilari 115-120 diyormus.Takviye almalimiyim dedim multivitamine devam et dedi.Yani bu yabancilar mi rahat biz mi pimpirikliyiz bilemedim...Bende mumkun mertebe kan yapan yiyecekler yemeye calisiyorum ama kalsiyumla karismamasina dikkat ediyorum.Malum demiri tutuyormus kalsiyum... Ama bariz dusuk ise kan ilacina basla bencede malum kanla gidiyor bebislerimize gidalari.Zirsizdeli, dilzar cok tesekkur ederim :) rahatladim cok sukur. Darisi senin basina zirsizdeli :)
75lik seker yuklememi yaptirdim kizlar.
Aclik 89
1. Saat 124
2. Saat 108
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?