Birim olarak farkli sonuclarimiz, benim de en dusuk deger 11 olmaliyken hemoglobinim 9.6 cikmis. Benim dr um da rahat biri canim, degerlerim normal diye vermemisti hicbirsey. Ben de yiyeceklerime dikkat ediyorum, demek ki sadece yediklerimle olmuyor, takviye gerek. Aslinda doktorlar da hakli, her ilacin artilari ve eksileri var. Cok gerekli olmadikca vermekten kaciniyorlar sanirim.Benimde hemoglobin 116 cikmisti.Normal deger araligi 120-160 arasiymis ama bazilari 115-120 diyormus.Takviye almalimiyim dedim multivitamine devam et dedi.Yani bu yabancilar mi rahat biz mi pimpirikliyiz bilemedim...Bende mumkun mertebe kan yapan yiyecekler yemeye calisiyorum ama kalsiyumla karismamasina dikkat ediyorum.Malum demiri tutuyormus kalsiyum... Ama bariz dusuk ise kan ilacina basla bencede malum kanla gidiyor bebislerimize gidalari.
Cok dogru soyluyorsun. Kendimi bildim bileli hep kansizlik cekiyordum. Sonra 3-4 yil once vitaminlerle yukseltebildim, bu bana +7-8 kilo getirse de hic hasta olmuyordum, cildim saclarim bile daha saglikliydi. Kac senedir nezle olmadim, simdi nezleyimCanım gözünaydın, değerlerin çok güzel geçmiş olsun.. Doktorunun hala Demir vermemesine şaşırdım. Benim doktor multivitamin çok gerekli değil ii besleniyorsan ama Demir şart dedi. Bebeğin en çok demire ihtiyacı oluyormuş o bizden alacağını alıyor gerçi olan bize oluyor. Hatta doğumdan sonrada 1 ay devam demire
Kızlar eşimle sürekli tartışıyoruz daha doğrusu tartışıyorum sebep saçma sapan şeyler. Çok çabuk sinirleniyorum. Kendime yakışmayan şeyler yapıyorum bugün gereksiz bişeyden sinir krizi geçirdim resmen. Herşeyi fırlattım kırdım döktüm. Niye böleyim niye sakinleşemiyorum(
Bizde de arada sirada gerginlik oluyor boyle tartismalardan sonra Esinede durumunu anlat ki o da anlayisli olmaya calissin...Malum kafada bir suru dusunce var bebislerimizle ilgili zaten hormonlar halaya durmusKızlar eşimle sürekli tartışıyoruz daha doğrusu tartışıyorum sebep saçma sapan şeyler. Çok çabuk sinirleniyorum. Kendime yakışmayan şeyler yapıyorum bugün gereksiz bişeyden sinir krizi geçirdim resmen. Herşeyi fırlattım kırdım döktüm. Niye böleyim niye sakinleşemiyorum(
( hormonlarimiz yuzunden olmali. Tum dengelerimiz sasmis durumda. Ama senin ve bebegin icin sakinlesmelisin. Seni rahatlacak seylere yonelsen, muzik, kitap, yuruyus gibi? Eslerimiz de daha anlayisli olmalilar. Benimki normalde prk sakin degildir ama bu donemde sinip kaliyor ben sinirlenince. Rahatlatici ugraslar bul canim.
Bizde de arada sirada gerginlik oluyor boyle tartismalardan sonra Esinede durumunu anlat ki o da anlayisli olmaya calissin...Malum kafada bir suru dusunce var bebislerimizle ilgili zaten hormonlar halaya durmusbebislerimiz buyudukce heryerde basinc artio bizede daralma geliyor uyku problemleri basladi.Hoop alsana gergin anne birde calisiyorsan ustune tuzu biberi oluyor...Normal tahammulsuz olman ama esinin kalbini kirmamaya dikkat et...Birde ben kendime gerildigim zaman bebegim hissediyor ve duyuyor diyorum kontrol etmeye calisiyorum...
Cok dogru soyluyorsun. Kendimi bildim bileli hep kansizlik cekiyordum. Sonra 3-4 yil once vitaminlerle yukseltebildim, bu bana +7-8 kilo getirse de hic hasta olmuyordum, cildim saclarim bile daha saglikliydi. Kac senedir nezle olmadim, simdi nezleyimdedigin gibi olan bana oluyor, duzeltmem lazim kan degerlerimi.
Aslında sürekli şükrediyorum insanlar ne mücadeleler veriyolar bi bebek sahibi olabilmek için, ama şu dönem kötüyüm. Geriliyorum eşime patlıyorum onunda kalbini kırıyorum sonra bebeğim etkileniyo diye üzülüyorum bu yüzden bunları bana hissettirdiği için tekrar eşime kızıyorum. Yani kısır bi döngü.. Sakinleşmem lazım ama saolsun eşimde çok anlayışlı değil. Her zaman çok iyi, çok sağlıklı, full hizmet bekliyor. Dediğiniz gibi birazda hormonlar galiba herşeyi üstüme alınıyorum. İşyerindede yoğunum, bide önümde çok önemli bi sınavım var. Hepsi üst üste geldi. Şuan tek hissettiğim değersizlik..
Eşine de aynen böyle belirt bitanem ne hissettiğine neler düşündüğüne dair bi fikri olsun tabi biraz sakinleştikten sonra :)
kızlar oyun park'ın da wei-b markasını duydunuz mu?
nasılmış acaba ürünleri
internetten bi modelini beğendim de kraft'tan vazgeçecek gibiyim
Hersey ustuste gelmis, bunca sey bir anda oluyorken gerilmemen mumkun drgil zatenAslında sürekli şükrediyorum insanlar ne mücadeleler veriyolar bi bebek sahibi olabilmek için, ama şu dönem kötüyüm. Geriliyorum eşime patlıyorum onunda kalbini kırıyorum sonra bebeğim etkileniyo diye üzülüyorum bu yüzden bunları bana hissettirdiği için tekrar eşime kızıyorum. Yani kısır bi döngü.. Sakinleşmem lazım ama saolsun eşimde çok anlayışlı değil. Her zaman çok iyi, çok sağlıklı, full hizmet bekliyor. Dediğiniz gibi birazda hormonlar galiba herşeyi üstüme alınıyorum. İşyerindede yoğunum, bide önümde çok önemli bi sınavım var. Hepsi üst üste geldi. Şuan tek hissettiğim değersizlik..
Haklisin mutlaka pazartesi arayacagim. Sonuclari bugun gostermedigime pisman oldum zaten. Halsiz oldugum icin sonuclari alir almaz eve geldim, keske hemsireyle konussaymisim.Doktorum bana multivitaminin içindeki değerleri bi şekilde karşılarsın demişti mesela günlük 2 bardak sütle kalsiyumu, 2 cevizle başka bişeyi vs. Ama demir için günde kilolarca et yemen gerekiyo ki mümkün değil demişti. Pazartesi olmadı hemşireyi ararsın doktorunu beklemek istemiyosan. Bazen bu doktorları anlayamıyorum uygulamaları farklılaşabiliyor
Evet canım aç karnına olucak. Demir ve süt neden yasakki?valla benim ilk doktor tok al demişti
diğer doktorum olur mu hiç öyle şey kan ilacı aç alınır demişti
şimdi sütte yasak bana demir de
nasıl beslenecek bebeğim merak ediyorum
Demir ilacı eczaneden al bi kutu, içmeye başla sen. Evde bulunsun. Gynoferon ucuzdur mesela.Bebisler somuruyor bizi. İnsallah cok agrimaz, ara ara agriyla kalir canim. Yoksa cok zor dayanmasi, agri kesici bile icemiyoruz.
Canim doktorum yurtdisindaymis, carsamba gelecekmis. Sonuclari Hemsiresine gostermedigime pisman oldum( tahlilci bir arkadasima sonuclari gosterdim de, acilen dr una ulasman lazim, cok dusmus degerlerin dedi. İhmal ettim ya, bari bugun gerekli ilaci alip icmeye baslardim.
Evet canım aç karnına olucak. Demir ve süt neden yasakki?
Demir ilacı eczaneden al bi kutu, içmeye başla sen. Evde bulunsun. Gynoferon ucuzdur mesela.
Benimde ilk zamanlar normaldi, sonra düşmeye başladı. Normalde böyle oluyo zaten. Çünkü bebekte kullanıyo demirlerîmizi. Neyse canım, en kusa zamanda başlarsın demire. Düzenli kullanınca artar değerlerin. Bol kırmızı et ye.
ben wei-b bebek arabası aldım çok güzel..alman markası bence alabilirsin
Aslında sürekli şükrediyorum insanlar ne mücadeleler veriyolar bi bebek sahibi olabilmek için, ama şu dönem kötüyüm. Geriliyorum eşime patlıyorum onunda kalbini kırıyorum sonra bebeğim etkileniyo diye üzülüyorum bu yüzden bunları bana hissettirdiği için tekrar eşime kızıyorum. Yani kısır bi döngü.. Sakinleşmem lazım ama saolsun eşimde çok anlayışlı değil. Her zaman çok iyi, çok sağlıklı, full hizmet bekliyor. Dediğiniz gibi birazda hormonlar galiba herşeyi üstüme alınıyorum. İşyerindede yoğunum, bide önümde çok önemli bi sınavım var. Hepsi üst üste geldi. Şuan tek hissettiğim değersizlik..
Zirsizdeli, sen sut yasak dedin. Ben artik nasil okuyorsam yumurta olarak algilamisim onu :)))
Bu wei-b nin bebek arabasini almamis miydi birileri? İyi bir marka diye hatirliyorum. Kraftin park yataklarindan cok memnunlar ama degil mi?
Canim belki de dr un gecici olarak demiri biraktirip yumurtayi yasaklamistir. Bebis onde gidiyor ya, kilo versin diye. Eger besleneneyecek olursa veya senin degerlerin de benimki gibi duserse tekrar baslatir diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?