2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
mutlu pazarlar herkeseeeeee...nasılsınız kızlar.. ben de bugun 11 de kalktık off yarın okul var ve ben artık sımdıden agırlastım nası gıdıcem daha 37. haftaya kadar bılemıyorum yanı:)) esım de dıyor sen nasıl gıdıcen dıye.....ben 9 gun tatılde temızlık yapmadım bugun de yapmıyorum bayagı kırlendı ev yarın ya da salı gunu okul cıkısı esımle yaparız perdelerı yıkayacam cam da sılerız sonra kıslıklarımı battanıyelerımı falan cıkarıırım sogudu artık hava.. bebısımın kıyafetlerını daha yıkamıyorum gelen gıden bakıyor gosterıyorum aldıklarımı zaten cok kısı yok etrafımda ama olsun. yıkayıp utuleyıp kaldırırcam cekmece almak ıstıyorum oraya koyacagım. hala yatak konusunda kararsızım park yatak mı alsam mını park yatak mı mınısını odadan odaya gezdırırım 50 ye 90 ben 5 6 ay ıdare etsın yeter dıyorum...

kızlar yorgan ve yastık sızce sevı baby nasıldır? gercı orda boncuk elyaf vardı.....yoksa taç tan falan mı baksam? sadece yorgan ve yastık acaba ne kadar tutar haa bır de alez?

Canım selam. İnanır mısın ben de demire başlayalı 10 gün oldu, elevit diye bir multivitamin kullanıyorum, içinde az da olsa demir olduğu için kuzenim bu zamana kadar bana kullandırmadı.

Kızlar ben 80*140 bir bebek karyolası beğendim. Tüm takımı almayıp sadece şifonyerini almayı düşünüyorum. Sanırım bu ölçüde bir yatakta 4 yaşına kadar rahatça yatar ve daha sonra onun eşyalarını Allah kısmet ederse ikinci bebeğe aktarırız. Ancak karyola çok büyük olduğu için yatak odama 6-7 ay yatabileceği küçük bir şey istiyorum. Mothercareden sepet baktım ama o kadar küçük ki bebek onun içinde ancak 2 ay falan yatar fiyatı da hiç ucuz değil. Park yatak kullanışlı olabilir ama bana çok havasız ve kokuyormuş gibi geldi, bir tek Graconun yeni çıkan bir modeli var o çok güzel. Ama yatağıydı ayrı nevresimiydi o da pahalıya geliyor. Bir de Çilekten şunu beğendim fiyatı 275 TL. Fikirlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Çilek > Beşik White

kizlar bugun thy beni ucaga almadi 28 hafta icin raporum var tarihi 4 gun gecmis diye. almanyadan turkiyeye ucacaktik. sonra gittik almanyada bir hastaneden ucabilir raporu aldik. istanbuldan almanyaya gelirken hickimse biseycik sormadi ki o lanet raporu almistim 7 gun gecerli oldugunu atlamisim.
bir de beni ucaga almadiklari gibi fark ucretini de odedik kaldi ki "27 haftaligim " desem bisey beyan etmeme gerek kalmayacakti. nefret ediyorum islerine gelen kurali uygulayip islerine gelmeyeni uygulamamalarina.

canım beşiğe baktım yalnız bu beşiğe bence 6 aydan sonra binmesi sakıncalı değil mi? en ufak oydağında kendinden sallanır ya da bebek kendı kalkmaya çalışıp sarkmaz mı?yüksek çünkü.....

canım bebek kilolu ve kanım fazla diye yasak

Ok canım. Bebek kiloluysa bile kemiklerin için kalsiyumu al bence. Yoğurt peynir le. Bebek alacağını alır, kemiklerin zayıf düşmesin. Güneşe çık gündüzleri 15-20 dk
Bende dvitamini eksik çıktı mesela. Günde 3 tane hap alıyorum bu yüzden

Kızlar bahsettiğiniz Nuk bundan mı?
İçinde emziği de var ve doğal meme ucu gibi

Almanya bu konuda çok sıkıntılı malesef. Evet keşke hiç haftanı beyan etmeseymişsin. Benim çantamdaki küçük şişe suyumu ve minik sütümü bile attılar. Hamile olduğunu görmelerine rağmen..
İçeri geçincede aynı suya 6 tl verdik

Merhaba annecikler uzun zamandır okuyorum ama işten güçten bi vakit bulup iki cümle yazamıyorum şuraya.
doğum iznine çıksam da rahat etsem
Geçmiş bayramınız mübarek olsun bidahaki bayrama küçük yaramazlarla girelim inşallah
Bu arada ben baya ağırlaştım uykuda zorlanıyorum gece 3 defa çişe gidiyorum
yatakta dönmek ayrı mesele
bikaç adım sonra nefes nefese kalıyorum
oğlan sabah ezanıyla tepinip uyandırıyo zaten
37 ye kadar nası çalışçam bilmiyorum,haftaya doktorum çalışabilir raporu vercem dedi ama bilmiyorum yani
İhtiyaç listesinde ne var ne yok aldım.gitti gidiyorda bikaç bebek dükkanı buldum ve herşeyi sepete attım.
şu an perde ve halı kaldı,karar verdik bidahaki ay alcaz onları da.aldığım bazı şeyleri paylaşayım
cotton box yastık yün,yorgan ise pamuk.ikisi toplam 90 TL ye falan geldi.gitti gidiyordan.
odama aldığım beşik 100x55 boyutunda ve tekerlekli derin bi beşik,hellobabyden aldık.derinliği sepet beşiklerden fazla olduğu için daha uzun kullanabilir sanırım.tekerleği sayesinde her odaya rahatça çekip götürülebilir.çok kolay sökülüp kuruluyo.
büyük beşiğimizin uyku setini internetten aldım,hatta mağazadan 80 TL daha ucuza aldım
ana dizi ise hellobaby de 50 TL ye düşmüştü,normalde 90 falandı.
çekmece düzenleyici de ufak tefek şeyleri koymak için iyi olacak ikeadan aldık.

Bence gayet guzel bir besik. Bu fiyatin icine siltesi de dahil mi canim? Oyleyse cok uygun.
Eger park yataga karar verirsen sadece silte alman lazim. Nevresim takimlarinin boyu uzun gelse de ucunu kivirarak kullanabiliriz. Benim aldigim park yatak da Graco, kumaslari guzel gercekten.

kızlar benım lierac kremım bıttı gıbı bır sey 75 mılyon bır daha almak ıstemıyorum. beyaz vazelın de ıyı gelıyormus arkadasımın doktoru onu onermıs beyaz vazelın alacam eczaneden. bazen lierac bır de her aksam bebe yagı suruyorum johnson baby ama ben gogusume komple suruyorum ucuna falan fazla mıncıklamadan. bır sey olur mu sızce?

Minikkelebekk iyi olmana cokk sevindim, ben d nerelerde bu kiz diye dusunuyordum.
Oglusun cicileri cokk guzel, fiyatkari da inanilmaz uygun. Aferin sana :) guke gule guzel gunlerde kullanin insallah.
Ben dr uma rapor icin biraz yalvardim, esi devlette saglik kurulunda, yarin hastaneye gidiyorum insallah kurul raporumu halledecek ve artik isr gitmeyecegim. Darisi senin basina. Ben hesap kitap hicbirsey yapamiyorum vallahi artik.

Benim aldigim biberonun ucu aynen boyle canim, ama sisesi farkli.
Emzik de benimki pembe beyaz. Herhalde sadece renk ve desen farkidir.

30 tl fiyatı bu setin. Fiyatı uygunmu acaba? Dr brownda var aslında temizleme fırçalı filan. Ayyy ne zormuşşş

Güle güle kullan canım gerçekten ucuza almışsın. Hepside çok güzel. Artık elbiseleri yıkayıp koyarsın dolabaa

Tatlim vazelin petrol turevi diye biliyorum ben istersen bebe yagi sur
benim catlak kremim de bitiyor, tekrar almak istemiyorum ben de.

Canım bu beşik sabitleniyor, sallamak zorunda değilsin. Bir de zaten altı ay için istiyorum,sonrasında odasına karyolasına geçirmeyi düşünüyorum.

30 tl fiyatı bu setin. Fiyatı uygunmu acaba? Dr brownda var aslında temizleme fırçalı filan. Ayyy ne zormuşşş
Tatlim bu set yenidogan icin ise kacirma. Nuk cam biberonu 25tlye, kutulu emzigi ise 17tlye aldim (fiyatlar kibristaki fiyatlar). Dr browns plastik biberonu ise 27tlye aldim.

çok beğendim güle güle kullan canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…