Canım gözünaydın, değerlerin çok güzel geçmiş olsun.. Doktorunun hala Demir vermemesine şaşırdım. Benim doktor multivitamin çok gerekli değil ii besleniyorsan ama Demir şart dedi. Bebeğin en çok demire ihtiyacı oluyormuş o bizden alacağını alıyor gerçi olan bize oluyor. Hatta doğumdan sonrada 1 ay devam demire
Kızlar ben 80*140 bir bebek karyolası beğendim. Tüm takımı almayıp sadece şifonyerini almayı düşünüyorum. Sanırım bu ölçüde bir yatakta 4 yaşına kadar rahatça yatar ve daha sonra onun eşyalarını Allah kısmet ederse ikinci bebeğe aktarırız. Ancak karyola çok büyük olduğu için yatak odama 6-7 ay yatabileceği küçük bir şey istiyorum. Mothercareden sepet baktım ama o kadar küçük ki bebek onun içinde ancak 2 ay falan yatar fiyatı da hiç ucuz değil. Park yatak kullanışlı olabilir ama bana çok havasız ve kokuyormuş gibi geldi, bir tek Graconun yeni çıkan bir modeli var o çok güzel. Ama yatağıydı ayrı nevresimiydi o da pahalıya geliyor. Bir de Çilekten şunu beğendim fiyatı 275 TL. Fikirlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Çilek > Beşik White
canım bebek kilolu ve kanım fazla diye yasak
kizlar bugun thy beni ucaga almadi 28 hafta icin raporum var tarihi 4 gun gecmis diye. almanyadan turkiyeye ucacaktik. sonra gittik almanyada bir hastaneden ucabilir raporu aldik. istanbuldan almanyaya gelirken hickimse biseycik sormadi ki o lanet raporu almistim 7 gun gecerli oldugunu atlamisim.
bir de beni ucaga almadiklari gibi fark ucretini de odedik kaldi ki "27 haftaligim " desem bisey beyan etmeme gerek kalmayacakti. nefret ediyorum islerine gelen kurali uygulayip islerine gelmeyeni uygulamamalarina.
Bence gayet guzel bir besik. Bu fiyatin icine siltesi de dahil mi canim? Oyleyse cok uygun.Kızlar ben 80*140 bir bebek karyolası beğendim. Tüm takımı almayıp sadece şifonyerini almayı düşünüyorum. Sanırım bu ölçüde bir yatakta 4 yaşına kadar rahatça yatar ve daha sonra onun eşyalarını Allah kısmet ederse ikinci bebeğe aktarırız. Ancak karyola çok büyük olduğu için yatak odama 6-7 ay yatabileceği küçük bir şey istiyorum. Mothercareden sepet baktım ama o kadar küçük ki bebek onun içinde ancak 2 ay falan yatar fiyatı da hiç ucuz değil. Park yatak kullanışlı olabilir ama bana çok havasız ve kokuyormuş gibi geldi, bir tek Graconun yeni çıkan bir modeli var o çok güzel. Ama yatağıydı ayrı nevresimiydi o da pahalıya geliyor. Bir de Çilekten şunu beğendim fiyatı 275 TL. Fikirlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Çilek > Beşik White
Benim aldigim biberonun ucu aynen boyle canim, ama sisesi farkli.Kızlar bahsettiğiniz Nuk bundan mı?
İçinde emziği de var ve doğal meme ucu gibi
Eki Görüntüle 833705
Minikkelebekk iyi olmana cokk sevindim, ben d nerelerde bu kiz diye dusunuyordum.Merhaba annecikleruzun zamandır okuyorum ama işten güçten bi vakit bulup iki cümle yazamıyorum şuraya.
doğum iznine çıksam da rahat etsem
Geçmiş bayramınız mübarek olsun bidahaki bayrama küçük yaramazlarla girelim inşallah
Bu arada ben baya ağırlaştım uykuda zorlanıyorum gece 3 defa çişe gidiyorum
yatakta dönmek ayrı mesele
bikaç adım sonra nefes nefese kalıyorum
oğlan sabah ezanıyla tepinip uyandırıyo zaten
37 ye kadar nası çalışçam bilmiyorum,haftaya doktorum çalışabilir raporu vercem dedi ama bilmiyorum yani
İhtiyaç listesinde ne var ne yok aldım.gitti gidiyorda bikaç bebek dükkanı buldum ve herşeyi sepete attım.
şu an perde ve halı kaldı,karar verdik bidahaki ay alcaz onları da.aldığım bazı şeyleri paylaşayım
cotton box yastık yün,yorgan ise pamuk.ikisi toplam 90 TL ye falan geldi.gitti gidiyordan.
odama aldığım beşik 100x55 boyutunda ve tekerlekli derin bi beşik,hellobabyden aldık.derinliği sepet beşiklerden fazla olduğu için daha uzun kullanabilir sanırım.tekerleği sayesinde her odaya rahatça çekip götürülebilir.çok kolay sökülüp kuruluyo.
büyük beşiğimizin uyku setini internetten aldım,hatta mağazadan 80 TL daha ucuza aldım
ana dizi ise hellobaby de 50 TL ye düşmüştü,normalde 90 falandı.
çekmece düzenleyici de ufak tefek şeyleri koymak için iyi olacak ikeadan aldık.
Eki Görüntüle 833723 Eki Görüntüle 833724 Eki Görüntüle 833725 Eki Görüntüle 833730 Eki Görüntüle 833727 Eki Görüntüle 833728 Eki Görüntüle 833729
Benim aldigim biberonun ucu aynen boyle canim, ama sisesi farkli.
Emzik de benimki pembe beyaz. Herhalde sadece renk ve desen farkidir.
Merhaba annecikleruzun zamandır okuyorum ama işten güçten bi vakit bulup iki cümle yazamıyorum şuraya.
Geçmiş bayramınız mübarek olsun bidahaki bayrama küçük yaramazlarla girelim inşallah
37 ye kadar nası çalışçam bilmiyorum,haftaya doktorum çalışabilir raporu vercem dedi ama bilmiyorum yani
İhtiyaç listesinde ne var ne yok aldım.gitti gidiyorda bikaç bebek dükkanı buldum ve herşeyi sepete attım.
şu an perde ve halı kaldı,karar verdik bidahaki ay alcaz onları da.aldığım bazı şeyleri paylaşayım
cotton box yastık yün,yorgan ise pamuk.ikisi toplam 90 TL ye falan geldi.gitti gidiyordan.
odama aldığım beşik 100x55 boyutunda ve tekerlekli derin bi beşik,hellobabyden aldık.derinliği sepet beşiklerden fazla olduğu için daha uzun kullanabilir sanırım.tekerleği sayesinde her odaya rahatça çekip götürülebilir.çok kolay sökülüp kuruluyo.
büyük beşiğimizin uyku setini internetten aldım,hatta mağazadan 80 TL daha ucuza aldım
Eki Görüntüle 833723 Eki Görüntüle 833724 Eki Görüntüle 833725 Eki Görüntüle 833730 Eki Görüntüle 833727 Eki Görüntüle 833728 Eki Görüntüle 833729
Tatlim vazelin petrol turevi diye biliyorum benkızlar benım lierac kremım bıttı gıbı bır sey 75 mılyon bır daha almak ıstemıyorum. beyaz vazelın de ıyı gelıyormus arkadasımın doktoru onu onermıs beyaz vazelın alacam eczaneden. bazen lierac bır de her aksam bebe yagı suruyorum johnson baby ama ben gogusume komple suruyorum ucuna falan fazla mıncıklamadan. bır sey olur mu sızce?
canım beşiğe baktım yalnız bu beşiğe bence 6 aydan sonra binmesi sakıncalı değil mi? en ufak oydağında kendinden sallanır ya da bebek kendı kalkmaya çalışıp sarkmaz mı?yüksek çünkü.....
Tatlim bu set yenidogan icin ise kacirma. Nuk cam biberonu 25tlye, kutulu emzigi ise 17tlye aldim (fiyatlar kibristaki fiyatlar). Dr browns plastik biberonu ise 27tlye aldim.30 tl fiyatı bu setin. Fiyatı uygunmu acaba? Dr brownda var aslında temizleme fırçalı filan. Ayyy ne zormuşşş
çok beğendim güle güle kullan canmMerhaba annecikleruzun zamandır okuyorum ama işten güçten bi vakit bulup iki cümle yazamıyorum şuraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?