2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Tatlim vazelin petrol turevi diye biliyorum ben istersen bebe yagi sur
benim catlak kremim de bitiyor, tekrar almak istemiyorum ben de.

ben de oyle bılıyordum ama doktor neden o zaman onerıyor kı bu kafamı karıstırdı

Canım bu beşik sabitleniyor, sallamak zorunda değilsin. Bir de zaten altı ay için istiyorum,sonrasında odasına karyolasına geçirmeyi düşünüyorum.
hmm tamam canım 6 ay kullanacaksan olur bence ama yukseklıgı nasıl. bır de bu besıklerın etrafına korumalık takılıyor mu al barı sonradan buyuyunce kafansnı carpmasın

Aksam aksam içimizi açtın miniikkelebek, cook güzel seyler almışsın. Yavrun ve sizler güle güle kullanın. Hello baby sana yakın mı? Bana cok yakın, bebek beşiğini bende oradan alıcam ama ben seninkisi gibi değil, beşikler vardı. onlardan alıcam. su çekmece düzenleyici falan iyi hatırlattın bu arada.

bir de ben 1-2 haftaya Eminonu isini de halletmek istiyorum, 2013 Aralık annelerini okudum, bizden 1 ay öndeler ama hic birisi yerinden kalkamıyor, gozum korktu valla.

Evet canım şiltesi dahil dediler. Haftaya yakından görmeye gideceğim.

sağol topidiğim öyle yoğun ki işler iznimi iple çekiyorum.işleri devretcem başka birini eğitiyorum
valla kendim yapsam bu kadar yorulmam hem çalışıyorum hem işleri öğretiyorum.unutkan da oldum dediğin gibi hesap kitap hakgetire 32. haftaya kadar çalışmam lazım 2 haftam kaldı.sonra dayanabildiğim kadar devam edicem
ama gerçekten çok ağırlaştım,görünürde değil ama kendimi yorgun hissediyorum.darışı başımıza artık canım.
bol bol dinlen şekerim ohh
cicileri çok araştırdım canım aferim bana valla hepsini karar verip birden alıp taksite girerim diyodum,öyle yaptım.
şimdi sıra zor kısmı olan ödemeye geldi ama gerçekten hesaplayınca piyasanın altında fiyatlara aldım ona seviniyorum
Güle güle kullan canım gerçekten ucuza almışsın. Hepside çok güzel. Artık elbiseleri yıkayıp koyarsın dolabaa
sağol canım tahmin ettiğin gibi kendimi zor tutuyorum valla yerleştirmemek için
ama gelen giden bakmak istiyo o yüzden şimdi dokunmayım diyorum.doğum iznine çıkınca yapıcam kısmet olursa
çok beğendim güle güle kullan canm
çok teşekkür ederiz teyzesi
sağol tatlım valla çok haklısın ben bigün ümraniyeye çıktım pert oldum inan bişey bakılmıyo hem kalabalık hem de belim çok ağrıdı.bi an önce halletmek lazım.eşim beni eminönüne götürmedi hem uzak hem kalabalık vs vs bahanelerle
hellobaby bana çok uzak değil,cumartesileri hep ordayız trafik olmadan 10 dk sürüyo arabayla
tahtarevalli beşikleri gördüm güzel duruyolar onlardan alcan sanırım sen.bi tane hamak beşik vardı çok beğendim ama ayakları öyle genişti ki park yatak kadar yer kaplıyodu.benim odamda o kadar yer yok,olsa onu alacaktım valla çekmece düzenleyici kesin lazım bebişlerin bütün eşyaları ufak tefek o yüzden hatıratayım çamaşır yıkama filesini de unutma ki eldivenler falan makinenin tamburuna sıkışmasın
canım aldıklarını gule gule kullan ınsallah cok ıyı fıyataa almıssın

sağol canım benim

canım lacivert olanı daha çok beğendim ben.altı kadife sanırım
sıcacık oh mis gibi
gerçi bebekler olunca ev hamam gibi olacak sanıyorum

bende 1 pijama 2 gecelik var,aslında evde giyinmeye böyle bi pijama iyi olabilir.
bunu bi düşünmem lazım.1 tane pijama yetmez belki.
gecelikle de rahat edemeyebilirim :26:

canım ben hastane ıcın bır tane kısa kollu onden dugmelıgecelık alacagım... bır tane de evde gıymeye gene onden dugmelı sabahlıklı pıjema takımı alacagım...

demın lınkte gonderdıgım ıse dugmelı degıl ama olsun sıcak tutar evde gunduzlerı gıyerım ne var ustten sıyırıım cok guzel sıparısı verdım ben:))zaten boyle kadıfe bır sey ıstıyordum

ben de bebe yağı ve aktardan alıp kendi yaptığım bi yağ karışımını kullanıyorum canım, göğsümün ucuna sürmüyorum, biraz kaşıntı yapıyor çünkü,şimdiden göğsün ucuna sürmeye gerek yok sanırım. bu arada benim göğsümde hafif çizgiler oldu şimdiden karnımda henüz bişey yok, ama son aylarda o da olur, benim cildim çatlamay çok meyilli zaten, engel olabileceğimi sanmıyorum, bazen gündüz çok kaşınıyor göbüşüm, o zaman normal krem sürüyorum, rahatlıyorum.

güle güle kullan şekerim sabahlık şart
totomuzu örtsün rahat olur

yaaa bende feci kaşınıyorum
henüz çatlak patlak yok ama krem sürünce daha fena kaşınıyo.
son hafta çatlayanlar bile varmış o yüzden heveslenmiyorum pek
zaten annemde de çatlak var,yine de önlemek için mustela ve bebe yağı kullanıyorum
yine de kaşıntılar sinirimi bozuyo

Hepsi çok güzel güle güle kullanın canım. Tekerlekli beşiğin markasını ve fiyatını paylaşır mısın? İçinde şiltesi, nevresimi var mı ?

bu aralar şampuan, sabun, bebe yağı, pişik kremi gibi bebek bakım ürünlerini araştırıyorum. sizce en doğal ve iyisi hangisi. sebamed bana uygun geliyor. kullanan tecrübeli anneler var mı?

bu aralar şampuan, sabun, bebe yağı, pişik kremi gibi bebek bakım ürünlerini araştırıyorum. sizce en doğal ve iyisi hangisi. sebamed bana uygun geliyor. kullanan tecrübeli anneler var mı?

canım pişik kreminde kimle konuşsam sudocrem diyor
hastanelerde de yeni doğuran annelere o markadan veriyorlarmış genelde

önceki çocuğumda edindiğim tecrübeyle yazıyorum; kimyasal içerikli hiçbir yağı bebeğinizin cildine sürmeyin.ben oğlumda doğduğundan itibaren bilidiğiniz zeytin yağı kullandım ki her bezini değiştirdiğimde poposuna da sürdüm hiç pişik kremi yada pudra gerektirmedi.her banyo sonrası da bütün vücuduna sürüp masaj yaptım.eğer nette de araştırırsanız daha iyi ve sağlıklı bir alternatif bulamazsınız.bi de belki tatlı badem yağı olabilir.
bebeğiniz poposu çok fazla kızarır geçiremezseniz de ilaç olarak hamaten birebir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…