Tatlim vazelin petrol turevi diye biliyorum benistersen bebe yagi sur
benim catlak kremim de bitiyor, tekrar almak istemiyorum ben de.
hmm tamam canım 6 ay kullanacaksan olur bence ama yukseklıgı nasıl. bır de bu besıklerın etrafına korumalık takılıyor mu al barı sonradan buyuyunce kafansnı carpmasınCanım bu beşik sabitleniyor, sallamak zorunda değilsin. Bir de zaten altı ay için istiyorum,sonrasında odasına karyolasına geçirmeyi düşünüyorum.
Merhaba annecikleruzun zamandır okuyorum ama işten güçten bi vakit bulup iki cümle yazamıyorum şuraya.
doğum iznine çıksam da rahat etsem
Geçmiş bayramınız mübarek olsun bidahaki bayrama küçük yaramazlarla girelim inşallah
Bu arada ben baya ağırlaştım uykuda zorlanıyorum gece 3 defa çişe gidiyorum
yatakta dönmek ayrı mesele
bikaç adım sonra nefes nefese kalıyorum
oğlan sabah ezanıyla tepinip uyandırıyo zaten
37 ye kadar nası çalışçam bilmiyorum,haftaya doktorum çalışabilir raporu vercem dedi ama bilmiyorum yani
İhtiyaç listesinde ne var ne yok aldım.gitti gidiyorda bikaç bebek dükkanı buldum ve herşeyi sepete attım.
şu an perde ve halı kaldı,karar verdik bidahaki ay alcaz onları da.aldığım bazı şeyleri paylaşayım
cotton box yastık yün,yorgan ise pamuk.ikisi toplam 90 TL ye falan geldi.gitti gidiyordan.
odama aldığım beşik 100x55 boyutunda ve tekerlekli derin bi beşik,hellobabyden aldık.derinliği sepet beşiklerden fazla olduğu için daha uzun kullanabilir sanırım.tekerleği sayesinde her odaya rahatça çekip götürülebilir.çok kolay sökülüp kuruluyo.
büyük beşiğimizin uyku setini internetten aldım,hatta mağazadan 80 TL daha ucuza aldım
ana dizi ise hellobaby de 50 TL ye düşmüştü,normalde 90 falandı.
çekmece düzenleyici de ufak tefek şeyleri koymak için iyi olacak ikeadan aldık.
Eki Görüntüle 833723 Eki Görüntüle 833724 Eki Görüntüle 833725 Eki Görüntüle 833730 Eki Görüntüle 833727 Eki Görüntüle 833728 Eki Görüntüle 833729
Bence gayet guzel bir besik. Bu fiyatin icine siltesi de dahil mi canim? Oyleyse cok uygun.
Eger park yataga karar verirsen sadece silte alman lazim. Nevresim takimlarinin boyu uzun gelse de ucunu kivirarak kullanabiliriz. Benim aldigim park yatak da Graco, kumaslari guzel gercekten.
Atlanta sen bu targetten alisveris yaptin mi? Tesadüfen karsilastim bu siteyle.Burda magazalari var ama hic gitmedim...Kızlar bahsettiğiniz Nuk bundan mı?
İçinde emziği de var ve doğal meme ucu gibi
Eki Görüntüle 833705
sağol topidiğimMinikkelebekk iyi olmana cokk sevindim, ben d nerelerde bu kiz diye dusunuyordum.
Oglusun cicileri cokk guzel, fiyatkari da inanilmaz uygun. Aferin sana :) guke gule guzel gunlerde kullanin insallah.
Ben dr uma rapor icin biraz yalvardim, esi devlette saglik kurulunda, yarin hastaneye gidiyorum insallah kurul raporumu halledecek ve artik isr gitmeyecegim. Darisi senin basina. Ben hesap kitap hicbirsey yapamiyorum vallahi artik.
sağol canım tahmin ettiğin gibi kendimi zor tutuyorum valla yerleştirmemek içinGüle güle kullan canım gerçekten ucuza almışsın. Hepside çok güzel. Artık elbiseleri yıkayıp koyarsın dolabaa
çok teşekkür ederiz teyzesiçok beğendim güle güle kullan canm
sağol tatlım valla çok haklısın ben bigün ümraniyeye çıktım pert oldum inan bişey bakılmıyo hem kalabalık hem de belim çok ağrıdı.bi an önce halletmek lazım.eşim beni eminönüne götürmedi hem uzak hem kalabalık vs vs bahanelerleAksam aksam içimizi açtın miniikkelebek, cook güzel seyler almışsın. Yavrun ve sizler güle güle kullanın. Hello baby sana yakın mı? Bana cok yakın, bebek beşiğini bende oradan alıcam ama ben seninkisi gibi değil, beşikler vardı. onlardan alıcam. su çekmece düzenleyici falan iyi hatırlattın bu arada.
bir de ben 1-2 haftaya Eminonu isini de halletmek istiyorum, 2013 Aralık annelerini okudum, bizden 1 ay öndeler ama hic birisi yerinden kalkamıyor, gozum korktu valla.
canım aldıklarını gule gule kullan ınsallah cok ıyı fıyataa almıssın
kızlar kendıme evde gıymeye sunlardan alacgım hangısı guzel sızce?
https://www.tchibo.com.tr/bayan-pijama-takimi-p400024025.html
https://www.tchibo.com.tr/bayan-pijama-takimi-48-50-p400009061.html
sıcak tutar cok guzel oluyor bunların kumasları... bızım evde soguk dogumdan sonra gıyerım.
canım lacivert olanı daha çok beğendim ben.altı kadife sanırım
sıcacık oh mis gibi
gerçi bebekler olunca ev hamam gibi olacak sanıyorum
canım evet alt ust kadıfe sanırım ben de mavıyı begendım
bende 1 pijama 2 gecelik var,aslında evde giyinmeye böyle bi pijama iyi olabilir.
bunu bi düşünmem lazım.1 tane pijama yetmez belki.
gecelikle de rahat edemeyebilirim :26:
kızlar benım lierac kremım bıttı gıbı bır sey 75 mılyon bır daha almak ıstemıyorum. beyaz vazelın de ıyı gelıyormus arkadasımın doktoru onu onermıs beyaz vazelın alacam eczaneden. bazen lierac bır de her aksam bebe yagı suruyorum johnson baby ama ben gogusume komple suruyorum ucuna falan fazla mıncıklamadan. bır sey olur mu sızce?
güle güle kullan şekerim sabahlık şartcanım ben hastane ıcın bır tane kısa kollu onden dugmelıgecelık alacagım... bır tane de evde gıymeye gene onden dugmelı sabahlıklı pıjema takımı alacagım...
demın lınkte gonderdıgım ıse dugmelı degıl ama olsun sıcak tutar evde gunduzlerı gıyerım ne var ustten sıyırıım cok guzel sıparısı verdım ben:))zaten boyle kadıfe bır sey ıstıyordum
ben de bebe yağı ve aktardan alıp kendi yaptığım bi yağ karışımını kullanıyorum canım, göğsümün ucuna sürmüyorum, biraz kaşıntı yapıyor çünkü,şimdiden göğsün ucuna sürmeye gerek yok sanırım. bu arada benim göğsümde hafif çizgiler oldu şimdidenkarnımda henüz bişey yok, ama son aylarda o da olur, benim cildim çatlamay çok meyilli zaten, engel olabileceğimi sanmıyorum, bazen gündüz çok kaşınıyor göbüşüm, o zaman normal krem sürüyorum, rahatlıyorum.
memnun kalırım yani öyle mi canım?
kumaşı falan iyidir dimi
Merhaba annecikleruzun zamandır okuyorum ama işten güçten bi vakit bulup iki cümle yazamıyorum şuraya.
doğum iznine çıksam da rahat etsem
Geçmiş bayramınız mübarek olsun bidahaki bayrama küçük yaramazlarla girelim inşallah
Bu arada ben baya ağırlaştım uykuda zorlanıyorum gece 3 defa çişe gidiyorum
yatakta dönmek ayrı mesele
bikaç adım sonra nefes nefese kalıyorum
oğlan sabah ezanıyla tepinip uyandırıyo zaten
37 ye kadar nası çalışçam bilmiyorum,haftaya doktorum çalışabilir raporu vercem dedi ama bilmiyorum yani
İhtiyaç listesinde ne var ne yok aldım.gitti gidiyorda bikaç bebek dükkanı buldum ve herşeyi sepete attım.
şu an perde ve halı kaldı,karar verdik bidahaki ay alcaz onları da.aldığım bazı şeyleri paylaşayım
cotton box yastık yün,yorgan ise pamuk.ikisi toplam 90 TL ye falan geldi.gitti gidiyordan.
odama aldığım beşik 100x55 boyutunda ve tekerlekli derin bi beşik,hellobabyden aldık.derinliği sepet beşiklerden fazla olduğu için daha uzun kullanabilir sanırım.tekerleği sayesinde her odaya rahatça çekip götürülebilir.çok kolay sökülüp kuruluyo.
büyük beşiğimizin uyku setini internetten aldım,hatta mağazadan 80 TL daha ucuza aldım
ana dizi ise hellobaby de 50 TL ye düşmüştü,normalde 90 falandı.
çekmece düzenleyici de ufak tefek şeyleri koymak için iyi olacak ikeadan aldık.
Eki Görüntüle 833723 Eki Görüntüle 833724 Eki Görüntüle 833725 Eki Görüntüle 833730 Eki Görüntüle 833727 Eki Görüntüle 833728 Eki Görüntüle 833729
sen bilirsin tabi ama ben mesela bebek arabasını çok beğenerek aldım.. kumaşı da iyidi..ama senin dedigin ürün nasıl çıkar bilemiyorum
bu aralar şampuan, sabun, bebe yağı, pişik kremi gibi bebek bakım ürünlerini araştırıyorum. sizce en doğal ve iyisi hangisi. sebamed bana uygun geliyor. kullanan tecrübeli anneler var mı?
bu aralar şampuan, sabun, bebe yağı, pişik kremi gibi bebek bakım ürünlerini araştırıyorum. sizce en doğal ve iyisi hangisi. sebamed bana uygun geliyor. kullanan tecrübeli anneler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?