2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım pişik kreminde kimle konuşsam sudocrem diyor
hastanelerde de yeni doğuran annelere o markadan veriyorlarmış genelde
Bizim burda yeni dogaba bebe yagi onermiyorlar.
Totolari icin de sudokrem veya zincast. Bizzat kendim test ettim onayladim, sudokrem daha yogun. Popislerde beyaz beyaz kaliyor. Zincast ise daha yumusak ve daha kolay dagiliyor. Ben zincast alacagim. Sampuani da ya sebamed yada mustela.

Azurem bende simdi aralik annelerine goz gezdiriyordum madecassol diye bir kremden bahsetmisler.Catlak olustuktan sonra bile faydasini gormus yazan kisi. Ona bir arastir istersen.Ben simdilik bebeyagi suruyorum biliyorsun birazda genetik annemde vardi bende de muhtemelen olacak
Gogus ucu icin burdaki hastanelerde lansinoh kullaniliyor bir arkadasimda kullanmis tavsiye etti.Bende onu alicam son ay baslayayim diyorum.

İyi günlerde kullansın oğluşun inş...hepsi çok güzel, odasına zaten bayılmıştım...

Karlı bir alışveriş olmuş, ihtiyaçlar da bayağı azalmış herhalde... Son zamanlar alışveriş zor oluyor, çok iyi yapmışsın..

Atlanta sen bu targetten alisveris yaptin mi? Tesadüfen karsilastim bu siteyle.Burda magazalari var ama hic gitmedim...

Canım sendemi amerikadasın?
Mağazaları var ve fiyat hakkında fikir sahibi olmak istiyorsan internetten de satış yaptıklarından fiyatlar görünüyo.
Banada tavsiye ettiler bu mağazayı. Fiyatlar uygun gibi. Henüz bişey almadım, bi bakıcam daha

Evet şimdi hergelen görüp dokunur filan . Kirlenir tekrar zaten. Bende eşimi sıkıştırıyom bak herkesler aldı bi biz kaldık diyee

Tatlim bu set yenidogan icin ise kacirma. Nuk cam biberonu 25tlye, kutulu emzigi ise 17tlye aldim (fiyatlar kibristaki fiyatlar). Dr browns plastik biberonu ise 27tlye aldim.
Dr browns da çok ucuz ozaman. Ben alıyim canım çok teşekkürler. Çok seçenek ve marka var. Cam biberonlarda var. Yenidoğan yazanlarda vardı. Cam daha sağlıklı

Biraz daha yukardayim Ottawa'da.Bende wallmarti takip ediyordum en hesaplisi burda o gibi geldi ama gecen wallmartta indirimde olan crib(mobilya yatak) targette indirimsiz hali oyleydi.En yakin zamanda kesfetmek lazim :)) malum agirlasmadan tamamlamali hazirliklari

Herkese günaydın güzel anneler,,çabucak geçip giden 9 günün ardından kürkçü dükkanına dönüş yaptık işin başındayız hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun Allah yenisine ulaşmamızı nasip etsin evlatlarımızla birlikte inşallahcuma günü kontrol var hala heyecanlanıyorum ben her kontrolde... bu arada artık geceleri çok sık uyanıyoruz mide yanmamız yüzünden birde dönmek artık işkence gibi bende uyuyana kadar sürekli sağa sola dönen biriyim daha da zor durumumm şu 37. hafta gelse de izne çıksak

bu arada bu haftasonu artık eksiklerimizi tamamlayacağız odamızı almamıştık mesela onu alacağız........ vee daha bir sürü eksikkk......Allah hepimizin yardımcısı olsun,,sağlıkla kullanmamızı nasip etsin hepimizee

mrb canlarım gününüz aydın olsun biz hemen hemen herseyi tamamladık bakım ürünleri tırmak makası biberon onlar kaldı onlarıda en kısa sürede hallederiz darısı sizlerin başına

günaydın kızlar uzuuun bir aradan sonra anca girebildim.. bayram tatili de bitti ne yazık ki ve soğuk algınlığına yakalandım malesef iki gündür boğaz ağrısı, burun akıntısı giderek de ağırlaştığımı hissediyorum sizler nasılsınız?

Canım bu zeytin yağını bir çok formda okudum ama nası yapcaz bazı arkadaşlar zeytinyağını ısıtıp soğutuyolarmış asit içeriği azalsın diye sende öylemi yapıyosun hangisi iyi sonra herhangi birini kullanabilirmiyiz bebişin her altını temizledikten sonra pişik kremi yerine onumu sürüyoruz ? Çok oldu sanırım:)

Ağırlaşma bende de bariz artık gezerken o kadar yawaşım ki hep eşimi elinden çekmeye başladım yawaşlasın diye çok komik:)

Günaydın geçmiş olsun, bende 3 gündür hastayım. Boğazlarım ağrıyo kaşınıyo öksürük bi yandan. Bide bende sinüzit var burnumda akamıyo çok fenayım.. İşe gidemedim ( Ihlamur içiyorum sadece sen ne yapıyosun canım ilaç kullanamıyoruz çünkü

sana da geçmiş olsun canım.. ben de minoset alıyorum bide elevit içiyorum vitamin olsun diye.. onun haricinde boğazım için karbonatlı suyla gargara yapıyorum.. kuşburnu ve ıhlamur içmeye çalışıyorum bide.. umarım atlatırız bir an önce

günaydın kızlar,
bayram tatili bitti iş başına döndük ama bu sefer çok zor geldi gerçekten.
tatile çıkmadan şeker yüklemesi ve tetenoz aşısı oldu.ikisi de korktuğum gibi çıkmadı.şeker yüklemesinde problem yok dedi doktorum.tetenoz aşısı da kolumu hiç ağrıtmadı, ateş fln yapmadı.ikinci dozu önümüzdeki ay olacağım.

bayram tatilinde annemden sakladığı eski bebek eşyalarını aldım.çok bir şey yok aslında ama hepsi benim bebekliğimden :)
şimdi onları yıkayıp paklayıp oğluma kullanacağım.ama daha çok eksiğimiz var.onlarda zamanla tamamlanır artık

Merhaba kızlar, herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun, benim gibi nezle olanlara çok çok geçmiş olsun İlaç kullanamıyoruz diye doktora gitmeye gerek duymadım, acayip göz ve burun akıntım var su gibi uykudan uyandırıyor, halsizlik, sürekli uyku hali falan geçer inş. diye bekliyorum, adaçayı-limon-soğan-sarımsakla idare ediyorum. Bebişimizin eşyalarına gelince daha bir şey almadık biz yaa herkes acele etmeyin alırsınız yavaş yavaş diyor ama az kaldı zaten son bir ay çarşı pazar gezecek halimiz kalmaz şimdiden ağırlaştık daaa eşime anlatamıyorum, bu ara taksitlerimiz de çok ona da hak veriyorum ama bebişin de ihtiyaçlarını karşılamak lazım canııımmm Bayram haftası öylesine annemle çarşıya çıkmıştık harika ucuz şeyler bulduk bi tek onları aldım görseniz bayılırsınız bebişime çok yakışacak üç tane içi yünlü beli lastikli eşofman altı 5TL, pamuklu badi-pantolon-yelek takımı 5TL, bütün uzun kollu-boydan çıtçıtlı-ayakları çoraplı bütün zıbın (yanında bi de eşantiyon beresi) 8TL, üç tane kısa kollu alttan çıtçıtlı zıbın 10TL. Ben deli gibi markalı mağazaları geziyorum fiyatlar büyük insan kıyafetleriyle yarışıyor korkmuştum. Anneme takıldım maden buldum yaa :) tabi Denizlinin tekstil şehri olmasının etkisi de vardır, İstanbulda falan bu fiyatları bulabilirmisiniz bilmiyorum. Hem çok kaliteli gerçek pamuk ürünler hem de çok şıklar evdeyken rahatlıkla kullanabileceğimiz ürünler. Gezmeye dışarı çıkarken falan bir kaç mağaza ürünü alabilirim, ama benim aldıklarım da mağazada satılıyordu o da ayrı bir konu Sadece benim aldığım mağazaların tv'de reklamı dönmüyor Baktım da baya bir uzun yazmışım yaa uzun aradan sonra daldan dala her konudan bişeyler bahsetmek istedim, hepimize son günlerimizi güzel geçirmeyi diliyorum az kaldı azzz çok heyecanlıyım

genelımız ilk bebegını beklıyo sanırım bnm oglum var 2 buçuk yasında bu ıkıncı bebegım.. ikinci üçüncü hamileliği olan arkadaslar kımler acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…