Bizim burda yeni dogaba bebe yagi onermiyorlar.canım pişik kreminde kimle konuşsam sudocrem diyor
hastanelerde de yeni doğuran annelere o markadan veriyorlarmış genelde
Azurem bende simdi aralik annelerine goz gezdiriyordum madecassol diye bir kremden bahsetmisler.Catlak olustuktan sonra bile faydasini gormus yazan kisi. Ona bir arastir istersen.Ben simdilik bebeyagi suruyorum biliyorsun birazda genetik annemde vardi bende de muhtemelen olacakben de bebe yağı ve aktardan alıp kendi yaptığım bi yağ karışımını kullanıyorum canım, göğsümün ucuna sürmüyorum, biraz kaşıntı yapıyor çünkü,şimdiden göğsün ucuna sürmeye gerek yok sanırım. bu arada benim göğsümde hafif çizgiler oldu şimdidenkarnımda henüz bişey yok, ama son aylarda o da olur, benim cildim çatlamay çok meyilli zaten, engel olabileceğimi sanmıyorum, bazen gündüz çok kaşınıyor göbüşüm, o zaman normal krem sürüyorum, rahatlıyorum.
İyi günlerde kullansın oğluşun inş...hepsi çok güzel, odasına zaten bayılmıştım...Merhaba annecikleruzun zamandır okuyorum ama işten güçten bi vakit bulup iki cümle yazamıyorum şuraya.
doğum iznine çıksam da rahat etsem
Geçmiş bayramınız mübarek olsun bidahaki bayrama küçük yaramazlarla girelim inşallah
Bu arada ben baya ağırlaştım uykuda zorlanıyorum gece 3 defa çişe gidiyorum
yatakta dönmek ayrı mesele
bikaç adım sonra nefes nefese kalıyorum
oğlan sabah ezanıyla tepinip uyandırıyo zaten
37 ye kadar nası çalışçam bilmiyorum,haftaya doktorum çalışabilir raporu vercem dedi ama bilmiyorum yani
İhtiyaç listesinde ne var ne yok aldım.gitti gidiyorda bikaç bebek dükkanı buldum ve herşeyi sepete attım.
şu an perde ve halı kaldı,karar verdik bidahaki ay alcaz onları da.aldığım bazı şeyleri paylaşayım
cotton box yastık yün,yorgan ise pamuk.ikisi toplam 90 TL ye falan geldi.gitti gidiyordan.
odama aldığım beşik 100x55 boyutunda ve tekerlekli derin bi beşik,hellobabyden aldık.derinliği sepet beşiklerden fazla olduğu için daha uzun kullanabilir sanırım.tekerleği sayesinde her odaya rahatça çekip götürülebilir.çok kolay sökülüp kuruluyo.
büyük beşiğimizin uyku setini internetten aldım,hatta mağazadan 80 TL daha ucuza aldım
ana dizi ise hellobaby de 50 TL ye düşmüştü,normalde 90 falandı.
çekmece düzenleyici de ufak tefek şeyleri koymak için iyi olacak ikeadan aldık.
Eki Görüntüle 833723 Eki Görüntüle 833724 Eki Görüntüle 833725 Eki Görüntüle 833730 Eki Görüntüle 833727 Eki Görüntüle 833728 Eki Görüntüle 833729
su fazlalığı sorunu yaşıyaan kimse varmııı ne gibi sıkıntılar çekiyolarr
Atlanta sen bu targetten alisveris yaptin mi? Tesadüfen karsilastim bu siteyle.Burda magazalari var ama hic gitmedim...
Evet şimdi hergelen görüp dokunur filan . Kirlenir tekrar zaten. Bende eşimi sıkıştırıyom bak herkesler aldı bi biz kaldık diyeesağol topidiğimöyle yoğun ki işler iznimi iple çekiyorum.işleri devretcem başka birini eğitiyorum
valla kendim yapsam bu kadar yorulmam hem çalışıyorum hem işleri öğretiyorum.unutkan da oldum dediğin gibi hesap kitap hakgetire32. haftaya kadar çalışmam lazım 2 haftam kaldı.sonra dayanabildiğim kadar devam edicem
ama gerçekten çok ağırlaştım,görünürde değil ama kendimi yorgun hissediyorum.darışı başımıza artık canım.
bol bol dinlen şekerim ohh
cicileri çok araştırdım canım aferim bana vallahepsini karar verip birden alıp taksite girerim diyodum,öyle yaptım.
şimdi sıra zor kısmı olan ödemeye geldiama gerçekten hesaplayınca piyasanın altında fiyatlara aldım ona seviniyorum
sağol canım tahmin ettiğin gibi kendimi zor tutuyorum valla yerleştirmemek için
ama gelen giden bakmak istiyo o yüzden şimdi dokunmayım diyorum.doğum iznine çıkınca yapıcam kısmet olursa
çok teşekkür ederiz teyzesi
sağol tatlım valla çok haklısın ben bigün ümraniyeye çıktım pert oldum inan bişey bakılmıyo hem kalabalık hem de belim çok ağrıdı.bi an önce halletmek lazım.eşim beni eminönüne götürmedi hem uzak hem kalabalık vs vs bahanelerle
hellobaby bana çok uzak değil,cumartesileri hep ordayız trafik olmadan 10 dk sürüyo arabayla
tahtarevalli beşikleri gördüm güzel duruyolar onlardan alcan sanırım sen.bi tane hamak beşik vardı çok beğendim ama ayakları öyle genişti ki park yatak kadar yer kaplıyodu.benim odamda o kadar yer yok,olsa onu alacaktım vallaçekmece düzenleyici kesin lazım bebişlerin bütün eşyaları ufak tefek o yüzden hatıratayım çamaşır yıkama filesini de unutma ki eldivenler falan makinenin tamburuna sıkışmasın
sağol canım benim
Dr browns da çok ucuz ozaman. Ben alıyim canım çok teşekkürler. Çok seçenek ve marka var. Cam biberonlarda var. Yenidoğan yazanlarda vardı. Cam daha sağlıklıTatlim bu set yenidogan icin ise kacirma. Nuk cam biberonu 25tlye, kutulu emzigi ise 17tlye aldim (fiyatlar kibristaki fiyatlar). Dr browns plastik biberonu ise 27tlye aldim.
kızlar kendıme evde gıymeye sunlardan alacgım hangısı guzel sızce?
https://www.tchibo.com.tr/bayan-pijama-takimi-p400024025.html
https://www.tchibo.com.tr/bayan-pijama-takimi-48-50-p400009061.html
sıcak tutar cok guzel oluyor bunların kumasları... bızım evde soguk dogumdan sonra gıyerım.
Biraz daha yukardayim Ottawa'da.Bende wallmarti takip ediyordum en hesaplisi burda o gibi geldi ama gecen wallmartta indirimde olan crib(mobilya yatak) targette indirimsiz hali oyleydi.En yakin zamanda kesfetmek lazim :)) malum agirlasmadan tamamlamali hazirliklari
Canım sendemi amerikadasın?
Mağazaları var ve fiyat hakkında fikir sahibi olmak istiyorsan internetten de satış yaptıklarından fiyatlar görünüyo.
Banada tavsiye ettiler bu mağazay Fiyatlar uygun gibi. Henüz bişey almadım, bi bakıcam daha
Herkese günaydın güzel anneler,,çabucak geçip giden 9 günün ardından kürkçü dükkanına dönüş yaptık işin başındayızhepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun Allah yenisine ulaşmamızı nasip etsin evlatlarımızla birlikte inşallah cuma günü kontrol var hala heyecanlanıyorum ben her kontrolde... bu arada artık geceleri çok sık uyanıyoruz mide yanmamız yüzünden birde dönmek artık işkence gibi bende uyuyana kadar sürekli sağa sola dönen biriyim daha da zor durumumm şu 37. hafta gelse de izne çıksak
Günaydın canım
Ben bu haftada izin almıştım tatilim azıcık uzasın diye işim çok stresli çünkü bu haftadan sonra 3 hafta çalışıp izne ayrılıcam kısmetse.
Çok ve çabuk yoruluyorum artık gezerken bu yüzden alışverişin büyük bir kısmını tamamladım sanırım tekstil ve mobilyasını aldık kızımın:) Bence artık yawaş yawaş bitirmeliyiz sanki aralık annelerini okuyorumda iyice ağırlaşıcaz sanırım en geç bi ay sonra:)
önceki çocuğumda edindiğim tecrübeyle yazıyorum; kimyasal içerikli hiçbir yağı bebeğinizin cildine sürmeyin.ben oğlumda doğduğundan itibaren bilidiğiniz zeytin yağı kullandım ki her bezini değiştirdiğimde poposuna da sürdüm hiç pişik kremi yada pudra gerektirmedi.her banyo sonrası da bütün vücuduna sürüp masaj yaptım.eğer nette de araştırırsanız daha iyi ve sağlıklı bir alternatif bulamazsınız.bi de belki tatlı badem yağı olabilir.
bebeğiniz poposu çok fazla kızarır geçiremezseniz de ilaç olarak hamaten birebir bence.
Ağırlaşma bende de bariz artık gezerken o kadar yawaşım ki hep eşimi elinden çekmeye başladım yawaşlasın diye çok komik:)günaydın kızlar uzuuun bir aradan sonra anca girebildim.. bayram tatili de bitti ne yazık ki ve soğuk algınlığına yakalandım malesef iki gündür boğaz ağrısı, burun akıntısıgiderek de ağırlaştığımı hissediyorum sizler nasılsınız?
günaydın kızlar uzuuun bir aradan sonra anca girebildim.. bayram tatili de bitti ne yazık ki ve soğuk algınlığına yakalandım malesef iki gündür boğaz ağrısı, burun akıntısıgiderek de ağırlaştığımı hissediyorum sizler nasılsınız?
Günaydın geçmiş olsun, bende 3 gündür hastayım. Boğazlarım ağrıyo kaşınıyo öksürük bi yandan. Bide bende sinüzit var burnumda akamıyo çok fenayım.. İşe gidemedim( Ihlamur içiyorum sadece sen ne yapıyosun canım ilaç kullanamıyoruz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?