bı de bnm şimdi ikincide oğlan olunca oğlumun herseyı ıyı durumda onları kullanıcam sadece bı kaç takım kıyafetaldım bez depoladım birazcık........
Biraz daha yukardayim Ottawa'da.Bende wallmarti takip ediyordum en hesaplisi burda o gibi geldi ama gecen wallmartta indirimde olan crib(mobilya yatak) targette indirimsiz hali oyleydi.En yakin zamanda kesfetmek lazim :)) malum agirlasmadan tamamlamali hazirliklari
Canım benim gittiğim hastane de MardinPark hastanesi
Aslı hanım yeni gelmiş, bende bi gidip onu deneyeyim bari
Benim de ikinci kızım olacak biz de bir şey almıyoruz, bir kaç takım o kadar... Kızlar aldıkta içim gidiyor... Dört sene öncesindeki heyacanlar, ama yine çok heyecanlıyım, sadece biraz daha tecrübeli, ve tadını çıkarmaya çalışıyorum,... Aynanın karşısında geçip kendimi izliyorum... Bu büyük mucizeyi sindirerek yaşamak istiyorum...
Rabbim tamamına erdirsin...
yardım
son bi kaç gündür inanılmaz bir baskı hissediyorum aşağıda ve belime ve kasıklarıma vuruyor agrısı. yaşayan varmı hanımlar. oturduğum zaman tahammül edebiliyorum ama ayakta duramıyorum.
kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım 50 gr
açlık : 88
tokluk : 164
netten araştırdım 140 ın üzerinde olmaması gerekiyormuş sanıırm
sizde kaç çıktı
bu değer normal mi acaba
su fazlalığı sorunu yaşıyaan kimse varmııı ne gibi sıkıntılar çekiyolarr
kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım 50 gr
açlık : 88
tokluk : 164
netten araştırdım 140 ın üzerinde olmaması gerekiyormuş sanıırm
sizde kaç çıktı
bu değer normal mi acaba[/QUOTEbenim doktorum da 140 üzeri olmaması gerekiyor demişti.
50 gr yüklemede açlık 78 tokluk 133 çıktı benim.
Benimde sanki çatım ağrıo gibi yatarken dönerken oramda çok ağrı oluo bugünde oturyrken zorlanıyrmyardım
son bi kaç gündür inanılmaz bir baskı hissediyorum aşağıda ve belime ve kasıklarıma vuruyor agrısı. yaşayan varmı hanımlar. oturduğum zaman tahammül edebiliyorum ama ayakta duramıyorum.
Hemen önlemini al cnmselam kızlar okuldan geldim ve boğazım hafif acıyor inşallah gribe çevirmezz
Benim eski göbeğime göre çok çıkmadı.geçen birini gördüm 7. Aylıkmış 2 tane top yutmuş gibiydi karnı ama çok zayıftı o kişi.benim herzamanki göbüşümden çok az çıktıSelam kızlar nasılsınız??? beniim karnım sanki daha da büyüdü. bugun farkettim. sizlerin nasıl?:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?