2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bı de bnm şimdi ikincide oğlan olunca oğlumun herseyı ıyı durumda onları kullanıcam sadece bı kaç takım kıyafetaldım bez depoladım birazcık........

bı de bnm şimdi ikincide oğlan olunca oğlumun herseyı ıyı durumda onları kullanıcam sadece bı kaç takım kıyafetaldım bez depoladım birazcık........

Benim de ikinci kızım olacak biz de bir şey almıyoruz, bir kaç takım o kadar... Kızlar aldıkta içim gidiyor... Dört sene öncesindeki heyacanlar, ama yine çok heyecanlıyım, sadece biraz daha tecrübeli, ve tadını çıkarmaya çalışıyorum,... Aynanın karşısında geçip kendimi izliyorum... Bu büyük mucizeyi sindirerek yaşamak istiyorum...

Rabbim tamamına erdirsin...

Slm kızlar.
Bacak aram çatı bölgemde hala ağrım var

Ona rağmen temizliğimi yapıyrm çamaşırımı falan yıkıyrm yardım edenim yok.
Banyomu falan yıkıyrm ama bi yandanda korkuyrm bişi olur die.5 yıl sonra oldu bebeğimiz.
Siz temizlikle napıosunuz?

walmartta çok ucuz gerçekten ama targette bebek kıyafetleride çok ucuz geldibana. Türkiyeye göre en azından. bu arada şöyle bi çanta vardı. amazonla aynı fiyat. biberon için termoslu gözü ve ıslak mendil için çok pratik bi gözü var. fiyatı da çok uygun ve markalı. üstelik çapraz da atılabiliyo boyuna. düşmez böylelikle
Fisher-Price FastFinder Messenger Diaper Bag : Target

Fisher-Price FastFinder Messenger Diaper Bag : Target bu da indirimli

Fisher-Price Fast-Finder Deluxe Diaper Bag : Target

DaisyGear by DadGear Sport Bag Charcoal Whimsy D... : Target bu da hoşuma gitti fakat termoslu gözü yok.

Fisher-Price Fastfinder Deluxe Convertible Backp... : Target bu ise hem kol çantası hem sırt çantası şeklinde olabiliyor

amin inşallah..
ben hiç tadını çıkaramıyorum oysa demiştim 2. hamılelıgımde bol bol şımarırım karnımı ite ite gezerım durmadan aşerırım bılmem nedıye ama hiç öle olmadı çocukla hamılelıgımden bişi anlamadım kı artık bıtsın istiyorum bi an evvel eski şeklime dönmek ıstıyorum.. tabı hiç bişi eskısı gıbı olmuycak şimdi bi de o var artık iki çocuklu olmuş olucam hersey daha zor ılk bebekten sonrabıle evdekı o eskı sevgılı hallerı gıdıp yerıne bı anne gelıyo..

Ben 2. doz tetanoz aşımıda oldum, bitti şükür aşılar. :) yalnız mantar olmuşum fitil verdi doktor, kullanmaya korkuyorum

yardım

son bi kaç gündür inanılmaz bir baskı hissediyorum aşağıda ve belime ve kasıklarıma vuruyor agrısı. yaşayan varmı hanımlar. oturduğum zaman tahammül edebiliyorum ama ayakta duramıyorum.

kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım 50 gr
açlık : 88
tokluk : 164

netten araştırdım 140 ın üzerinde olmaması gerekiyormuş sanıırm

sizde kaç çıktı
bu değer normal mi acaba

canım bel ağrısı bende de var korkuyorum bende iki gündür özellikle ama araştırdığım kadarıyla normal şeyler... kasıklarda gerilmeden dolayı normal artık 3.trimester hepimiz çok zorlanıyoruzz

Canım benim açlık 82
yükleme sonrası 118 çıktı dr. gayet iyi dedi..

seninde söylediğin gibi 140 ın üzerindeki değerlerde diyet başlatılıyor,,dr.un daha net bilgi verir bunun için

su fazlalığı sorunu yaşıyaan kimse varmııı ne gibi sıkıntılar çekiyolarr

Bende var canım. Gecen ay detaylı ultrasonda çıktı. Sekerden suphelendi ama sekerim 104 çıktı. Bebegin kalbine bakildi tekrar Allaha Şükür birsey cikmadi. Doktor genede yediklerine dikkat et seker ve yağlı ve karbonhidrata dikkat et dedi. Bu ay biraz azalma var suyunda ama doktor bir ay daha dikkat et dedi. Bir ay sonra gene bakılacak azalma olmusmu diye

ya doktoruna soran varmı hiç? bide şeker beimde yüksek çıkmıştı. 100 lük yükleme yaptılar onda normal çıktı. eğer yüksek çıksaydı diyet başlaıcaktı.

Benimde sanki çatım ağrıo gibi yatarken dönerken oramda çok ağrı oluo bugünde oturyrken zorlanıyrm
selam kızlar okuldan geldim ve boğazım hafif acıyor inşallah gribe çevirmezz
Hemen önlemini al cnm
Selam kızlar nasılsınız??? beniim karnım sanki daha da büyüdü. bugun farkettim. sizlerin nasıl?:))
Benim eski göbeğime göre çok çıkmadı.geçen birini gördüm 7. Aylıkmış 2 tane top yutmuş gibiydi karnı ama çok zayıftı o kişi.benim herzamanki göbüşümden çok az çıktı

Doktor benden şeker yüklemesi istemedi.
15 gün sonra renkli ulturasona giricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…