2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

kızlar maşallahınız var kocalar kaldırmıyolar demek eşlerinizinde elleri dert görmesin

Kızlar bu başlığı yeni gördüm. Bende Allah nasip ederse 2014 Ocak annesi olacam. Son adet görme tarihim 29 Mart. Listeye beni de eklerseniz sevinirim :)

çok iyimiş eşin ya. gerçi bende söylesem yaparda çokta yapma taraftarı gibi değilB:). çalışıyormusun

Son düzenleme:
kızlar maşallahınız var kocalar kaldırmıyolar demek eşlerinizinde elleri dert görmesin

çok iyimiş eşin ya. gerçi bende söylesem yaparda çokta yapma taraftarı gibi değilB:). çalışıyormusun
walla ben calısmıyorum ama yapıyo hemde herşeyi yapsınlar tabiii:)
Kızlar bu başlığı yeni gördüm. Bende Allah nasip ederse 2014 Ocak annesi olacam. Son adet görme tarihim 29 Mart. Listeye beni de eklerseniz sevinirim :)

ınsallah rabbım saglıklı 9 ay gecırmeyı nasip etsın hepımıze

Kızlar selam,
benim çok şiddetli kasık ağrılarım oluyor, en başında kısa kısa ağrılardı ama dün akşam delirtti beni çok ağrıdı. sizde bunu yaşayanlar var mı

Merhaba Kızlar,

Yaklaşık 4 aydır bende yazılanları takip ediyordum, hep bir umutsuzluk olduğu için yazmaya da çekiniyordum. Şimdi Allahıma çok şükür 5 haftalık hamileyim. Tahmini doğum tarihi 21 Ocak 2014.

Rabbim hepimize sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi ve kuzularımızı kucağımıza sağlıkla alabilmeyi nasip etsin :)

Canım tebrik ederim, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu arada ikimizin doğum tarihleri aynı görünüyor hadi bakalım hayırlısı :)

bende hergün süt içiyorum ceviz kuru kayısı ve hurma yiyorum sabah kahvaltıda peynir domates 2 günde 1 yumurta yiyorum
Sabah ile öğle yemeği arası meyve yiyorum yeterki büyüsün bıdığım
bnede herseyı hergun yıyemıyorum kı canım ıstemıyor mesela meyweyı az yıyorum ama süt yumurta ya hepsınden az ar azar bazen yıyemedıgım gun oluyor ama baska seyler yiyorum

:
amin inşallahh :)

kızlarr benidee listeyee ekleyinn daha önceee bir kaçkez girmiştim ama uzun zamandırr giremedimm memlekete gitmiştimmm ama artık burdayım tahmını doğum 6 ocak 2014 ankaradayımm yaşım 26 eklerseniz sevinirimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…