haklısın canım. ben kendim yemek yaptığımda yiyemiyorum. mide bulantısından ölüyorum. eşim yemek yapıyor kokusunu almadan yiyebiliyorum yada annemlerde gidip yemek yiyorum. ama dışarda yemiyorum.sağolsun eşim hiç birşey yaptırmıyor.ev temizliği yemek çamaşır asma bulaşık makinası toplama hepsi eşime kaldı. ben yapmak istiyorum ama eşim yaptırmıyor ev işi.hiç nazlanma yok bende:)
:) hayatım oda işemi gecen gecenın bı wakti ..... nese dıcektım ama canınız ısteyebılır yanı esım bır erkegın yapamayacagı bır yemek yaptı walla cok da güzel becerdi kı normalde soylenır gece pencereyı acacam dıyokı uyku sersemıyle sen açma pencereyı bırak ben acarım sana bıse olmasın dıyor :9 hahaha
haklısın canım. ben kendim yemek yaptığımda yiyemiyorum. mide bulantısından ölüyorum. eşim yemek yapıyor kokusunu almadan yiyebiliyorum yada annemlerde gidip yemek yiyorum. ama dışarda yemiyorum.sağolsun eşim hiç birşey yaptırmıyor.ev temizliği yemek çamaşır asma bulaşık makinası toplama hepsi eşime kaldı. ben yapmak istiyorum ama eşim yaptırmıyor ev işi.hiç nazlanma yok bende:)
kızlar maşallahınız var kocalar kaldırmıyolar demek eşlerinizinde elleri dert görmesin
kızlar maşallahınız var kocalar kaldırmıyolar demek eşlerinizinde elleri dert görmesin
walla ben calısmıyorum ama yapıyo hemde herşeyi yapsınlar tabiii:)çok iyimiş eşin ya. gerçi bende söylesem yaparda çokta yapma taraftarı gibi değilB:). çalışıyormusun
Kızlar bu başlığı yeni gördüm. Bende Allah nasip ederse 2014 Ocak annesi olacam. Son adet görme tarihim 29 Mart. Listeye beni de eklerseniz sevinirim :)
walla ben calısmıyorum ama yapıyo hemde herşeyi yapsınlar tabiii:)
vallahi eşin herkese ders verse fena olmicak. ben çalışıyorum haftad 1 gün iznim var. sabah 8de evden çıkıyorum akşam 9 da giriyoum ve hergün iş yapma konusunda kavga ediyoruz. banada yapma diyor. ama kendide yapmıyor. ev pis diyorum beni rahatsız etmiyor sen bak keyfine diyor. çıldırtır yani insanı.
hemen hemen aynıyız ben de bugün 6 yı bitirdim cuma pıt pıt randevum var.sanırım izmirlisin sen de benim gibi?
kuru kayısı fındık ve hurma vazgeçilmezim
Kızlar selam,
benim çok şiddetli kasık ağrılarım oluyor, en başında kısa kısa ağrılardı ama dün akşam delirtti beni çok ağrıdı. sizde bunu yaşayanlar var mı
yaaa canım ınan onu bende yasıyordum calısırken aksam yorgun gelıp temızlık yapıyodum kawga gurultu ama sımdı hamıleyım calısmıyorum ama bı ıs de yapmıyorum esım yapıyo sende yapmak istıyosun emınım ama yapma bırak ewın ıyıce pıslensın senden bebegınden onemlı degıl ah uh de yat koltuga karnım agrıyo belım agrıyo de yemek de yapma bakalım ozaman ne yapcakwalla ben calısmıyorum ama yapıyo hemde herşeyi yapsınlar tabiii:)
vallahi eşin herkese ders verse fena olmicak. ben çalışıyorum haftad 1 gün iznim var. sabah 8de evden çıkıyorum akşam 9 da giriyoum ve hergün iş yapma konusunda kavga ediyoruz. banada yapma diyor. ama kendide yapmıyor. ev pis diyorum beni rahatsız etmiyor sen bak keyfine diyor. çıldırtır yani insanı.
Kızlar selam,
benim çok şiddetli kasık ağrılarım oluyor, en başında kısa kısa ağrılardı ama dün akşam delirtti beni çok ağrıdı. sizde bunu yaşayanlar var mı
olabılır kac haftalıksın hayatım bu cok normal hemen hemen hepımızde olur bu agrular ben oldugunda hareket etmeden yatıyodum walla
yaaa canım ınan onu bende yasıyordum calısırken aksam yorgun gelıp temızlık yapıyodum kawga gurultu ama sımdı hamıleyım calısmıyorum ama bı ıs de yapmıyorum esım yapıyo sende yapmak istıyosun emınım ama yapma bırak ewın ıyıce pıslensın senden bebegınden onemlı degıl ah uh de yat koltuga karnım agrıyo belım agrıyo de yemek de yapma bakalım ozaman ne yapcak
olabılır kac haftalıksın hayatım bu cok normal hemen hemen hepımızde olur bu agrular ben oldugunda hareket etmeden yatıyodum walla
5.haftadayız canım henüz doktorada gitmedim ne zaman gitmem gerekiyor onu da bilmiyorum :) çok korktum bende o kadar ağrıyınca içimi rahatlattınız valla
Merhaba Kızlar,
Yaklaşık 4 aydır bende yazılanları takip ediyordum, hep bir umutsuzluk olduğu için yazmaya da çekiniyordum. Şimdi Allahıma çok şükür 5 haftalık hamileyim. Tahmini doğum tarihi 21 Ocak 2014.
Rabbim hepimize sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi ve kuzularımızı kucağımıza sağlıkla alabilmeyi nasip etsin :)
bnede herseyı hergun yıyemıyorum kı canım ıstemıyor mesela meyweyı az yıyorum ama süt yumurta ya hepsınden az ar azar bazen yıyemedıgım gun oluyor ama baska seyler yiyorum
bende hergün süt içiyorum ceviz kuru kayısı ve hurma yiyorum sabah kahvaltıda peynir domates 2 günde 1 yumurta yiyorum
Sabah ile öğle yemeği arası meyve yiyorum yeterki büyüsün bıdığım
5.haftadayız canım henüz doktorada gitmedim ne zaman gitmem gerekiyor onu da bilmiyorum :) çok korktum bende o kadar ağrıyınca içimi rahatlattınız valla
korkma rabbımızn ıznıylebıse olmaz onemlı bır durum olmadıgı surece doktorum dedıgı gunler gıdersın ama hoslanmadıgın bır durum olur ozaman zaman kayberme hiç
:Merhaba Kızlar,
Yaklaşık 4 aydır bende yazılanları takip ediyordum, hep bir umutsuzluk olduğu için yazmaya da çekiniyordum. Şimdi Allahıma çok şükür 5 haftalık hamileyim. Tahmini doğum tarihi 21 Ocak 2014.
Rabbim hepimize sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi ve kuzularımızı kucağımıza sağlıkla alabilmeyi nasip etsin :)
evet ben de izmirdeyim.bornovada oturuyorum.doktorun kim senin?ben Hüseyin Ceyberi'ye gidiyorum manavkuyuda.bende pazar günü 6 yı bitirdim 7nin içindeyiz
ben izmirli değilim ama izmirde oturuyorum sizde izmirdemisiniz
hayırlısı olsun canım
evet ben de izmirdeyim.bornovada oturuyorum.doktorun kim senin?ben Hüseyin Ceyberi'ye gidiyorum manavkuyuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?