2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım bel ağrısı bende de var korkuyorum bende iki gündür özellikle ama araştırdığım kadarıyla normal şeyler... kasıklarda gerilmeden dolayı normal artık 3.trimester hepimiz çok zorlanıyoruzz

Bel agrisi bir kac gundur bende de var kizlar sol ayagimi yere basinca sol bel tarafimda agri oluyor.. Doktora telefon actim olabilir. Dinlen, cok agrirsa minoset al, agriyan yere yaki da yapistirabilirsin eger bir iki gune gecmezse ortapediye gitmen gerekebilir dedi.. Hersey yaptim suan yatiyorum.insallah fitik degildir fitiksa kesin sezaryan diyor nette cok canim sikildi (

benimkisi 145 çıktı 100 lük istediler cnm o normal çıktı çok şükür

Selam kızlar nasılsınız??? beniim karnım sanki daha da büyüdü. bugun farkettim. sizlerin nasıl?:))

Benim karnim hastaneye zor yetisir bu kiz gorunumunde suan ) daha ne kadar buyuyecek diye beni bir telas aldi :) henuz catlamadim da.. Bir taraftan catlak kontrolu yapip duruyorrum.

canım sendemı mardindesın? ben mardınparkda aysegul hanıma gıdıyorum memnunum sımdılık :)

canım muayene olmaya mardine geliyorum bende
Ayşegül hanıma bir kez muayene oldum ama diğerlerinden daha ilgili olduğu kesin
bende şimdilik memnunum, umarım hep böyle iyi gider

Benim karnim hastaneye zor yetisir bu kiz gorunumunde suan ) daha ne kadar buyuyecek diye beni bir telas aldi :) henuz catlamadim da.. Bir taraftan catlak kontrolu yapip duruyorrum.

aman kızlar benide herkes son ayımda sanıyor ne yapalım bizde iri hamileyiz öle çıtı pıtı olmadık yapcak bişe yok

Bir kac gun once hava guzel diye balkonu temizledim. Sonuc bel agriisindan yatiyorum suan.. Dikkat edin, o an anlamadim ama aksama dogru cikti acisi.

kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım 50 gr
açlık : 88
tokluk : 164

netten araştırdım 140 ın üzerinde olmaması gerekiyormuş sanıırm

sizde kaç çıktı
bu değer normal mi acaba

canım korkutmak istemem de bugün bende doktora gittim
ve 140-145 üzeri 100lük istediğimiz 160 üzeri de şekerin olduğu aralık dedi
sana 100lük de yaparlar, o da yüksek çıkarsa insülin başlar
100lük yapana kadar da diyetine uymanı isteyecekler

Bendede var fıtık.hiç duymamıştım normal doğuma engel oldunu.benim annem fıtıkla 4 çocuk doğurmuş.kuzenimde fıdıkla normal doğum yaptı.bende normal düşünüyorum
Bir kac gun once hava guzel diye balkonu temizledim. Sonuc bel agriisindan yatiyorum suan.. Dikkat edin, o an anlamadim ama aksama dogru cikti acisi.

Benimde temizlikten sonra fıdığım azıo yürürken zırlanıyrm

kızlar geldik doktordan
açlık şekerim 84
1. saat 137
2. saat 113
3. saat 78

doktor unlu ve şekerli gıdaları tüketirken dikkat et yeter, sınıra çok yakınsın dedi
çok şükür yaaa korkularımdan sıyrıldım

Ben 2. doz tetanoz aşımıda oldum, bitti şükür aşılar. :) yalnız mantar olmuşum fitil verdi doktor, kullanmaya korkuyorum

Canim ben gebeligin ilk haftalarinda oldum. Doktorumla yeni tanismistim bana fitil verememisti ilk 3 ay icinde oldugumdan. Onu yerine krem vermisti. O gun doktorum bana boyle durumlarda bildigimiz Yogurdu icine dogru surebilirsin demisti.. Yogurdun icindeki yarali bakteriler orayi duzenliyormus.. Ben denemedim cunku kremi iki surmeden gecti gitti.. Olursa yogurdu denicem ama... Cok sik mantar olan biriyim biraz bunyem zayiflasin hopp hortlar oradan.. Bana mantikli geldi birde soyleyen doktor olunca..

canım azıcık ısıtıp soğutunca karın çatlaklarına meme başı yaralarına bile iyi geliyormuş
her yerde öneriyorlar

Ay insallah oyledir.. Sabah kotulesince actim netten arastirdim fitigin belirtilerine sonra hamilelikte fitiga baktim. Sezaryan yapilir yaziyordu.. Sinirlerim bozuldu benimde.. Fitik iyim henuz bilmedigimden doktora sormadim.. Fitikli mitikli bende normal olsun istiyorum
2 gun sonra gecmezse gidicem ortapediye bakalim.. Fitik cikarsa doktora sorar burayada yazarim.. Ya cok zor esim de yurt disina cikti.. Ailemdende kimsem yok kaldim Tek basima

sağol canım söylediğin için. deneyeceğim bende, ilaç gibi zararı olacağını zannetmiyorum. iyi gelirse ilaca bile gerek kalmaz ne güzel.

açıkcası ben hala karar veremedim canım
doğuma kadar da bu kararsızlıklarım devam ederse işim cidden zor

hadi gözün aydın canım :) zaten dikkat ediyordun. İnşallah artık iyi bir şekilde devam eder. az kaldı zaten :)

Fıdık olup olmadını belinin filmini çekerek öğrenebilirler onuda sakın gebeyken çektirme bide fıdıklı insan bel üstü yatıp ayaklarını tam yukarı kaldıramazlar dizlerinden hafif kırarlar.ortopedik yatakda yat cnm benim fıdığım tutunca kanepede yatınca daha beter oluyor.gidio odamda yatıyrm bi süre gecio bide belini sıcak tut.soğuk havada gelmio bu fıdığa.benimki tutunca yürüyemiyorum

Canım 50 ilk yükleme yüksek çıktığında şeker var ya da yok demiyorlar veya diyette verilmiyor. Tekrar 100 lük ayda 75 ilk yükleme yapılacak sana. O sonuca göre karar verilecek. Benimde yüksek çıktı 75 ilk diyet yapıyorum şuan sürekli ölçüm yapıyorum bide..

Benimde kasıklarımda yumruk gibi bir ağrı var bende anlayamadım.

Canım benimde sol bacağıma vuruyor. Doktora gittim fizik doktoruna gönderdi. Oda hamilelikte büyüyen karından ötürü karın kasları gevşiyor tüm yük bele kalıyor ve oda bacaklara baskı yapıyı dedi sinir sıkışması şeklinde. Bazı hareketler verdi hergüne yapmam gereken, bu hareketler bel sırt ve karın kaslarımı kuvvetlendiricekmiş. Ama ihmal ediyorum yapmıyorum bende

Gözün Aydın değerlerin çok güzel, ama sen yinele diyete devam et aldığın kilo fazla canım. Geçen haftadan beri kilo ldınmı mesela diyet yapıyorsun çünkü. Kilo alımın devam ederse doğumda sonrasında zorlanırsın..

Kizlar benim hamilelik donemimde soyle donup gecirdigim aylara bakiyorumda, sorunsuz tek bi ayim dahi gecmemis.. Yinede Allahima sukurler olsun iyiyim diyorum. Bebisinde keyfi yerindeymis.. Hersey gelir gecer eminimde bu kadar sorun yasayan ben umarim pirt diye doguruveririm :)) sorunlara gelince yazayimda denyimli olarak sormak istediginiz bisey varsa cevaplayim.. Ayni acilari sizde yasamayin..
Sirasiylan
0-bulantiyi saymiyorum :))
1-vajina icinde ve disinda mantar
2- hemoroid ama ishal yuzunden
3-dis eti kanamalari
4-alisilmadik buyuk gobegi utu buhariyla yakma ( gobek deligi altinda 20 cm uzunlugunda ici su toplamis baloncuk, iyilesme 2 hafta)
5-kasik bolgesinde kil donmesi (hastalik baslangici ve iyilesme 1 hafta)
6-belde siddetli agri ayagimin uzerine basamiyorum ( bu suanki gundemim haftaya neler olur bilemem )

Bir sure sonra paranoyaya bagliyor insan.. Eczaneye gittim bugun daha kapidan girince gozleri parladi icerdekilerin.. Eee artik daimi musteriyiz :) umarim bu son olur. bebek olmadan kendimi 60 yasinda gibi hisetmeye basladim. Enerji sifir.. Bu da cok sukur bunada cok sukur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…