canım bel ağrısı bende de var korkuyorum bende iki gündür özellikle ama araştırdığım kadarıyla normal şeyler... kasıklarda gerilmeden dolayı normal artık 3.trimester hepimiz çok zorlanıyoruzz
kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım 50 gr
açlık : 88
tokluk : 164
netten araştırdım 140 ın üzerinde olmaması gerekiyormuş sanıırm
sizde kaç çıktı
bu değer normal mi acaba
Selam kızlar nasılsınız??? beniim karnım sanki daha da büyüdü. bugun farkettim. sizlerin nasıl?:))
canım sendemı mardindesın? ben mardınparkda aysegul hanıma gıdıyorum memnunum sımdılık :)
Benim karnim hastaneye zor yetisir bu kiz gorunumunde suan) daha ne kadar buyuyecek diye beni bir telas aldi :) henuz catlamadim da.. Bir taraftan catlak kontrolu yapip duruyorrum.
Slm kızlar.
Bacak aram çatı bölgemde hala ağrım var
Ona rağmen temizliğimi yapıyrm çamaşırımı falan yıkıyrm yardım edenim yok.
Banyomu falan yıkıyrm ama bi yandanda korkuyrm bişi olur die.5 yıl sonra oldu bebeğimiz.
Siz temizlikle napıosunuz?
sizde kaç çıktı
bu değer normal mi acaba
Bendede var fıtık.hiç duymamıştım normal doğuma engel oldunu.benim annem fıtıkla 4 çocuk doğurmuş.kuzenimde fıdıkla normal doğum yaptı.bende normal düşünüyorumBel agrisi bir kac gundur bende de var kizlar sol ayagimi yere basinca sol bel tarafimda agri oluyor.. Doktora telefon actim olabilir. Dinlen, cok agrirsa minoset al, agriyan yere yaki da yapistirabilirsin eger bir iki gune gecmezse ortapediye gitmen gerekebilir dedi.. Hersey yaptim suan yatiyorum.insallah fitik degildir fitiksa kesin sezaryan diyor nette cok canim sikildi(
Bir kac gun once hava guzel diye balkonu temizledim. Sonuc bel agriisindan yatiyorum suan.. Dikkat edin, o an anlamadim ama aksama dogru cikti acisi.
Ben 2. doz tetanoz aşımıda oldum, bitti şükür aşılar. :) yalnız mantar olmuşum fitil verdi doktor, kullanmaya korkuyorum
Canım bu zeytin yağını bir çok formda okudum ama nası yapcaz bazı arkadaşlar zeytinyağını ısıtıp soğutuyolarmış asit içeriği azalsın diye sende öylemi yapıyosun hangisi iyi sonra herhangi birini kullanabilirmiyiz bebişin her altını temizledikten sonra pişik kremi yerine onumu sürüyoruz ? Çok oldu sanırım:)
Bendede var fıtık.hiç duymamıştım normal doğuma engel oldunu.benim annem fıtıkla 4 çocuk doğurmuş.kuzenimde fıdıkla normal doğum yaptı.bende normal düşünüyorum
Benimde temizlikten sonra fıdığım azıo yürürken zırlanıyrm
Canim ben gebeligin ilk haftalarinda oldum. Doktorumla yeni tanismistim bana fitil verememisti ilk 3 ay icinde oldugumdan. Onu yerine krem vermisti. O gun doktorum bana boyle durumlarda bildigimiz Yogurdu icine dogru surebilirsin demisti.. Yogurdun icindeki yarali bakteriler orayi duzenliyormus.. Ben denemedim cunku kremi iki surmeden gecti gitti.. Olursa yogurdu denicem ama... Cok sik mantar olan biriyim biraz bunyem zayiflasin hopp hortlar oradan.. Bana mantikli geldi birde soyleyen doktor olunca..
Bizim burda yeni dogaba bebe yagi onermiyorlar.
Totolari icin de sudokrem veya zincast. Bizzat kendim test ettim onayladim, sudokrem daha yogun. Popislerde beyaz beyaz kaliyor. Zincast ise daha yumusak ve daha kolay dagiliyor. Ben zincast alacagim. Sampuani da ya sebamed yada mustela.
su fazlalığı sorunu yaşıyaan kimse varmııı ne gibi sıkıntılar çekiyolarr
kızlar geldik doktordan
açlık şekerim 84
1. saat 137
2. saat 113
3. saat 78
doktor unlu ve şekerli gıdaları tüketirken dikkat et yeter, sınıra çok yakınsın dedi
çok şükür yaaa korkularımdan sıyrıldım
Ay insallah oyledir.. Sabah kotulesince actim netten arastirdim fitigin belirtilerine sonra hamilelikte fitiga baktim. Sezaryan yapilir yaziyordu.. Sinirlerim bozuldu benimde.. Fitik iyim henuz bilmedigimden doktora sormadim.. Fitikli mitikli bende normal olsun istiyorum
2 gun sonra gecmezse gidicem ortapediye bakalim.. Fitik cikarsa doktora sorar burayada yazarim.. Ya cok zor esim de yurt disina cikti.. Ailemdende kimsem yok kaldim Tek basima
sizde kaç çıktı
bu değer normal mi acaba
yardım
son bi kaç gündür inanılmaz bir baskı hissediyorum aşağıda ve belime ve kasıklarıma vuruyor agrısı. yaşayan varmı hanımlar. oturduğum zaman tahammül edebiliyorum ama ayakta duramıyorum.
Bel agrisi bir kac gundur bende de var kizlar sol ayagimi yere basinca sol bel tarafimda agri oluyor.. Doktora telefon actim olabilir. Dinlen, cok agrirsa minoset al, agriyan yere yaki da yapistirabilirsin eger bir iki gune gecmezse ortapediye gitmen gerekebilir dedi.. Hersey yaptim suan yatiyorum.insallah fitik degildir fitiksa kesin sezaryan diyor nette cok canim sikildi(
kızlar geldik doktordan
açlık şekerim 84
1. saat 137
2. saat 113
3. saat 78
doktor unlu ve şekerli gıdaları tüketirken dikkat et yeter, sınıra çok yakınsın dedi
çok şükür yaaa korkularımdan sıyrıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?