Fıdık olup olmadını belinin filmini çekerek öğrenebilirler onuda sakın gebeyken çektirme bide fıdıklı insan bel üstü yatıp ayaklarını tam yukarı kaldıramazlar dizlerinden hafif kırarlar.ortopedik yatakda yat cnm benim fıdığım tutunca kanepede yatınca daha beter oluyor.gidio odamda yatıyrm bi süre gecio bide belini sıcak tut.soğuk havada gelmio bu fıdığa.benimki tutunca yürüyemiyorum
Kizlar benim hamilelik donemimde soyle donup gecirdigim aylara bakiyorumda, sorunsuz tek bi ayim dahi gecmemis.. Yinede Allahima sukurler olsun iyiyim diyorum. Bebisinde keyfi yerindeymis.. Hersey gelir gecer eminimde bu kadar sorun yasayan ben umarim pirt diye doguruveririm :)) sorunlara gelince yazayimda denyimli olarak sormak istediginiz bisey varsa cevaplayim.. Ayni acilari sizde yasamayin..
Sirasiylan
0-bulantiyi saymiyorum :))
1-vajina icinde ve disinda mantar
2- hemoroid ama ishal yuzunden
3-dis eti kanamalari
4-alisilmadik buyuk gobegi utu buhariyla yakma ( gobek deligi altinda 20 cm uzunlugunda ici su toplamis baloncuk, iyilesme 2 hafta)
5-kasik bolgesinde kil donmesi (hastalik baslangici ve iyilesme 1 hafta)
6-belde siddetli agri ayagimin uzerine basamiyorum ( bu suanki gundemim haftaya neler olur bilemem)
Bir sure sonra paranoyaya bagliyor insan.. Eczaneye gittim bugun daha kapidan girince gozleri parladi icerdekilerin.. Eee artik daimi musteriyiz :) umarim bu son olur. bebek olmadan kendimi 60 yasinda gibi hisetmeye basladim. Enerji sifir.. Bu da cok sukur bunada cok sukur..
hadi gözün aydın canım :) zaten dikkat ediyordun. İnşallah artık iyi bir şekilde devam eder. az kaldı zaten :)
Canım bendede problemler oldu ama dediğin gibi çok şükür bugünümüze, Kuran'ı Kerim'de bir ayette Allah diyor ki "Annesi onu binbir zahmetle karnında taşıdı" o durumdayız hepimiz. Bana da soruyorlar ikinciyi ne zaman düşünüyorsun diye, bende şayet doğuma kadar dağılmazsam buna da şükür diyorum :)) bu arada geçen hastanedeyim orda bi bayan var hamile oda tanıdık geldi, sizi tanıyorum sanki dedim, oda eczanede kalfayım siz sürekli eczanemize geliyordunuz dedi :))
Canım bendede problemler oldu ama dediğin gibi çok şükür bugünümüze, Kuran'ı Kerim'de bir ayette Allah diyor ki "Annesi onu binbir zahmetle karnında taşıdı" o durumdayız hepimiz. Bana da soruyorlar ikinciyi ne zaman düşünüyorsun diye, bende şayet doğuma kadar dağılmazsam buna da şükür diyorum :)) bu arada geçen hastanedeyim orda bi bayan var hamile oda tanıdık geldi, sizi tanıyorum sanki dedim, oda eczanede kalfayım siz sürekli eczanemize geliyordunuz dedi :))
Canım 50 ilk yükleme yüksek çıktığında şeker var ya da yok demiyorlar veya diyette verilmiyor. Tekrar 100 lük ayda 75 ilk yükleme yapılacak sana. O sonuca göre karar verilecek. Benimde yüksek çıktı 75 ilk diyet yapıyorum şuan sürekli ölçüm yapıyorum bide..
Benimde kasıklarımda yumruk gibi bir ağrı var bende anlayamadım.
Canım benimde sol bacağıma vuruyor. Doktora gittim fizik doktoruna gönderdi. Oda hamilelikte büyüyen karından ötürü karın kasları gevşiyor tüm yük bele kalıyor ve oda bacaklara baskı yapıyı dedi sinir sıkışması şeklinde. Bazı hareketler verdi hergüne yapmam gereken, bu hareketler bel sırt ve karın kaslarımı kuvvetlendiricekmiş. Ama ihmal ediyorum yapmıyorum bende
Gözün Aydın değerlerin çok güzel, ama sen yinele diyete devam et aldığın kilo fazla canım. Geçen haftadan beri kilo ldınmı mesela diyet yapıyorsun çünkü. Kilo alımın devam ederse doğumda sonrasında zorlanırsın..
doguma kadar dagalmazsam kismina bayildim :)) hakkaten oyle :) arajman dagildi.. hem psikolojik hem sosyolojik hem ekonomik yonden :)) yinede gulmek guzel.. İcimdeki velet yapiyor bunu yoksa bu kadar poztif degilim ben kahkaham degisti ilk gunden.. Eskiden kis kis guluyordum simdi patlatiyorum saba tumer misali.. Herkese bol guluslu gunler :) icinizdekinin gidikladigini hissedin :)))
doguma kadar dagalmazsam kismina bayildim :)) hakkaten oyle :) arajman dagildi.. hem psikolojik hem sosyolojik hem ekonomik yonden :)) yinede gulmek guzel.. İcimdeki velet yapiyor bunu yoksa bu kadar poztif degilim ben kahkaham degisti ilk gunden.. Eskiden kis kis guluyordum simdi patlatiyorum saba tumer misali.. Herkese bol guluslu gunler :) icinizdekinin gidikladigini hissedin :)))
amin inşallah..
ben hiç tadını çıkaramıyorum oysa demiştim 2. hamılelıgımde bol bol şımarırım karnımı ite ite gezerım durmadan aşerırım bılmem nedıye ama hiç öle olmadı çocukla hamılelıgımden bişi anlamadım kı artık bıtsın istiyorum bi an evvel eski şeklime dönmek ıstıyorum.. tabı hiç bişi eskısı gıbı olmuycak şimdi bi de o var artık iki çocuklu olmuş olucam hersey daha zor ılk bebekten sonrabıle evdekı o eskı sevgılı hallerı gıdıp yerıne bı anne gelıyo..
canım sadece kilosu değil hesaba kattığı
suyunun ağırlığı, kilosu ve başının çapını ölçüp ortalamasını alıyo işte
ortalama 3 hafta önde olduğunu çıkarmış işte :18:
canım ben 6 kilo alsam toplamda bayram ederdim sanırım
mecbur katlanacam canım
Geçmiş olsun tatlım atlatmana çok sewindimkızlar geldik doktordan
açlık şekerim 84
1. saat 137
2. saat 113
3. saat 78
doktor unlu ve şekerli gıdaları tüketirken dikkat et yeter, sınıra çok yakınsın dedi
çok şükür yaaa korkularımdan sıyrıldım
Sıkma canını tatlım fıtık çıkmıcak inşallah sen yat dinlen böyle düşünüp düşünüpp kasmamaya çalış kendini!Ay insallah oyledir.. Sabah kotulesince actim netten arastirdim fitigin belirtilerine sonra hamilelikte fitiga baktim. Sezaryan yapilir yaziyordu.. Sinirlerim bozuldu benimde.. Fitik iyim henuz bilmedigimden doktora sormadim.. Fitikli mitikli bende normal olsun istiyorum
2 gun sonra gecmezse gidicem ortapediye bakalim.. Fitik cikarsa doktora sorar burayada yazarim.. Ya cok zor esim de yurt disina cikti.. Ailemdende kimsem yok kaldim Tek basima
Geçmiş olsun tatlım atlatmana çok sewindim
ya merak edıyorum bende 2 hafta once gtmıstım 26.hafta btmk uzereydı banada önde gıdıyor bebegın dedı :/ 35cm boyu kılosu 997 gr.dı ıkı hafta once..normalmı senınkı ne kadardı 26.haftda ?
Almıyım o zaman napıyım dışardan yağ doğal olması çok önemli tabi.canım azıcık ısıtıp soğutunca karın çatlaklarına meme başı yaralarına bile iyi geliyormuş
her yerde öneriyorlar
Çok oyalanma istersen canım bak bugun bi saat perde bakam dedim demez olaydım ayak bileklerim hala zonkluyor sanırsın 150 kilo taşımış:)kremi çinko içeren alcakmışız doktor tawsiyesi aklında olsun .açıkcası ben hala karar veremedim canım
doğuma kadar da bu kararsızlıklarım devam ederse işim cidden zor
Tadını çıkarmak derken, şımarmak değil de sindire sindire yaşamak ve bu yaşadığım mucizenin farkında olup mutlu olmayı kastediyorum.. Yoksa ben de buhamileliğimde şehir değiştirdim, ev taşıdım... Kilometrelerce yol yaptım, geçende bel ağrısından ağladım... Ama sıkıntı durumlarından çıkmayı çabuk başardım şükür... Yani yarım saat önce ağlıyorsan aldım kızımın hastane fotoğraflarını mutlu oldum..
.
İilkinde ben de senin gibi düşünürdüm hiç bir şey eskisi olmayacak diye üzülüp dururdum, şimdi kendii iyi hissediyorum zor olacağını biliyorum ama sanki hazır gibiyim, fazla da düşünmüyorum... Ne olacaksa olacak diyorum... Her şey yoluna giriyor yeter ki sağlık olsun...Gamsız oldum herhalde..
kızlar 2013 ocak annelerine sordum. herşeylerini chiccodan almışlar ve çok memnun kalmışlar. bebek şampuanlarını bile..
bizde o markaya yoğunlaşalımm
Selam kızlar nasılsınız??? beniim karnım sanki daha da büyüdü. bugun farkettim. sizlerin nasıl?:))
Bizim burda yeni dogaba bebe yagi onermiyorlar.
Totolari icin de sudokrem veya zincast. Bizzat kendim test ettim onayladim, sudokrem daha yogun. Popislerde beyaz beyaz kaliyor. Zincast ise daha yumusak ve daha kolay dagiliyor. Ben zincast alacagim. Sampuani da ya sebamed yada mustela.
lansinoh krem aldım ben de doğumdan sonra kullanırım diyodum, önce mi başlamak gerekiyormuş? belki de hiç ihtiyaç olmaz? ablam almıştı hiç kullanmadı, bana da o verdi zatenAzurem bende simdi aralik annelerine goz gezdiriyordum madecassol diye bir kremden bahsetmisler.Catlak olustuktan sonra bile faydasini gormus yazan kisi. Ona bir arastir istersen.Ben simdilik bebeyagi suruyorum biliyorsun birazda genetik annemde vardi bende de muhtemelen olacak
Gogus ucu icin burdaki hastanelerde lansinoh kullaniliyor bir arkadasimda kullanmis tavsiye etti.Bende onu alicam son ay baslayayim diyorum.
kızlar 2013 ocak annelerine sordum. herşeylerini chiccodan almışlar ve çok memnun kalmışlar. bebek şampuanlarını bile..
bizde o markaya yoğunlaşalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?