2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Simdi denedim caNim gobegin el verdigi yere kadar dumduz kalkiyor.. 2 gune gecmezse gidicem zaten doktora. Hamile oldugumu untuyorum bazen ondan oluyor.. Neyime onca temizlik iste.. Sanki gelen giden cok amannnn )

Canım bendede problemler oldu ama dediğin gibi çok şükür bugünümüze, Kuran'ı Kerim'de bir ayette Allah diyor ki "Annesi onu binbir zahmetle karnında taşıdı" o durumdayız hepimiz. Bana da soruyorlar ikinciyi ne zaman düşünüyorsun diye, bende şayet doğuma kadar dağılmazsam buna da şükür diyorum :)) bu arada geçen hastanedeyim orda bi bayan var hamile oda tanıdık geldi, sizi tanıyorum sanki dedim, oda eczanede kalfayım siz sürekli eczanemize geliyordunuz dedi :))

doguma kadar dagalmazsam kismina bayildim :)) hakkaten oyle :) arajman dagildi.. hem psikolojik hem sosyolojik hem ekonomik yonden :)) yinede gulmek guzel.. İcimdeki velet yapiyor bunu yoksa bu kadar poztif degilim ben kahkaham degisti ilk gunden.. Eskiden kis kis guluyordum simdi patlatiyorum saba tumer misali.. Herkese bol guluslu gunler :) icinizdekinin gidikladigini hissedin :)))

bugünümüze şükür ama çok çektiriyor keretalar
Allahım annelik duygusunu herkese yaşatsın ama cidden dünyanın en zor işiymiş

saol canım benim çok korkuyordum şekerden
açıkcası kilo almadım aksine 2-3 kilo arası vermişim
hepsi sıkıntıdan gidiyo bence
çünkü çok dert ettim kendime

ben eskiden de çok gülerdim
Rabbim varlıklarını hep hissettirsin

Evet canım sorma ilk zamanlar ayda bir kadın doğum doktoruna giderdim şimdi haftanın 3,4 günü hastanedeyim. yok dahiliye, diyetisyen, yok psikolog derken. değer ama bebişlerimiz için. Ohh canım gül dilediğin gibi Allah ağlatmasın. Artık son döneme girdik hayırlısyla bu günler bi geçsede alsak kucağımıza. Heyecanım git gide artıyor. Son uyumalarımız bu arada bol bol uyuyalımmmm

Tadını çıkarmak derken, şımarmak değil de sindire sindire yaşamak ve bu yaşadığım mucizenin farkında olup mutlu olmayı kastediyorum.. Yoksa ben de buhamileliğimde şehir değiştirdim, ev taşıdım... Kilometrelerce yol yaptım, geçende bel ağrısından ağladım... Ama sıkıntı durumlarından çıkmayı çabuk başardım şükür... Yani yarım saat önce ağlıyorsan aldım kızımın hastane fotoğraflarını mutlu oldum..

.
İilkinde ben de senin gibi düşünürdüm hiç bir şey eskisi olmayacak diye üzülüp dururdum, şimdi kendii iyi hissediyorum zor olacağını biliyorum ama sanki hazır gibiyim, fazla da düşünmüyorum... Ne olacaksa olacak diyorum... Her şey yoluna giriyor yeter ki sağlık olsun...Gamsız oldum herhalde..

Son düzenleme:

ya merak edıyorum bende 2 hafta once gtmıstım 26.hafta btmk uzereydı banada önde gıdıyor bebegın dedı :/ 35cm boyu kılosu 997 gr.dı ıkı hafta once..normalmı senınkı ne kadardı 26.haftda ?

Sıkma canını tatlım fıtık çıkmıcak inşallah sen yat dinlen böyle düşünüp düşünüpp kasmamaya çalış kendini!

ya merak edıyorum bende 2 hafta once gtmıstım 26.hafta btmk uzereydı banada önde gıdıyor bebegın dedı :/ 35cm boyu kılosu 997 gr.dı ıkı hafta once..normalmı senınkı ne kadardı 26.haftda ?

canım benim de 26 bitmek üzereydi doktora gittiğimde ve 1100 gramdı
o yüzden zaten doktor şekerden şüpelendi
bebek çok kilolu dedi ve diyete soktu
bebeğe yarayacak hiçbirşey yedirmiyor
seninki benimkinin yanında küçük kalıyo tatlım

açıkcası ben hala karar veremedim canım
doğuma kadar da bu kararsızlıklarım devam ederse işim cidden zor
Çok oyalanma istersen canım bak bugun bi saat perde bakam dedim demez olaydım ayak bileklerim hala zonkluyor sanırsın 150 kilo taşımış:)kremi çinko içeren alcakmışız doktor tawsiyesi aklında olsun .

kızlar 2013 ocak annelerine sordum. herşeylerini chiccodan almışlar ve çok memnun kalmışlar. bebek şampuanlarını bile..
bizde o markaya yoğunlaşalımm

Deneyimli anneler, nolucak ne gelicek başımıza :)) korkutmayın bizi. Bebişler hiç ağlamıycak, altını ıslatmıycak sabaha kadar deliksiz uyuyucaklar dimi :) biz öyle biliyoduk amaaaa

Selam kızlar nasılsınız??? beniim karnım sanki daha da büyüdü. bugun farkettim. sizlerin nasıl?:))

canım ya ben de bugün aynı şeyi fark ettim,ayaktayken karnım futbol topu gibi duruyor, dün bu kadar değildi sanki

ben de zeytinyağı kullanıcam nasipse, fakat yine de kenarda bi tane pişik kremi olsun, ihtiyaç halinde hemen kullanırız. ama ben zincast die bi krem hiç duymadım, nete yazınca da çıkmıyor:44::44: chicco falan alsam, ya da sebamed olmaz mı acaba? zaten ilk aylar kullanmam diye düşünüyorum.

lansinoh krem aldım ben de doğumdan sonra kullanırım diyodum, önce mi başlamak gerekiyormuş? belki de hiç ihtiyaç olmaz? ablam almıştı hiç kullanmadı, bana da o verdi zaten madecassol'u bi araştırayım sağolasın canım.

kızlar 2013 ocak annelerine sordum. herşeylerini chiccodan almışlar ve çok memnun kalmışlar. bebek şampuanlarını bile..
bizde o markaya yoğunlaşalımm

ya canım ben de şampuan chicco aldım, ama acep sebamed mi alsaydım diyorum, yoksa bi de sebamed alsam chicco yu az büyüyüncemi kullansam diyorum, çünkü yenidoğanlarda hep sebamed duyuyorum:44: off bebkler bi gelse zaten bu tür kararsızlıklar yaşamaya fırsatımız bile olmycak bence, şimdi hep boşluktan bu kararsızlıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…