ben en azından 1 ay annemde kalacağım canım
sonra da kayınvalidemi getirecez yanımızda
Ewet kızlar haklısınız ya bu konuda çok önemli bence hele bide yeni doğum yapmış olcaz kendimizinin en çok ilgiye ihtiyacımız olduğu dönemde kv ile nasıl olcak düşünmüyo değil insan:)
Anı benimkisi seni nasıl anlıyorum bilemezsinkendi annem gelir ama bir iki günden fazla kalma şansı yok, mecbur kv'ye kalıyorum, biraz da sivri dilli yani, eşim de annesine laf söyletmez ne olcak bilmiyorum ne yapmalıyım
Olmaz öyle zırdeli mecbur diye biliyom tatlım sen değilsen yapma bence.hmm ben de annem de kalsam ama eşim tek kalır yeni doğmuş bebişinden ayıramam onu olmaz ki
ben uyku setini english home aldım ve tek kelime ile ba-yıl-dım
çok çok güzel geldi bana
tavsiye ederim uyku seti alacaklara
Anı benimkisi seni nasıl anlıyorum bilemezsin
Gülegüle kullansın bebişin bitanem . Resim ataydın azıcık bizde göreydik:)
hmm ben de annem de kalsam ama eşim tek kalır yeni doğmuş bebişinden ayıramam onu olmaz ki
Of ya valla ben sölüyom bizimkine şimdi den bak lohusa depresyonu diye bişe varmış diyom ona göre diyom benim annemde onun anneside daraltmasınlar beni ben bide laf söyliyemem ya kendimi ya eşimi yer yeeer duruum artık Allah korusun:)gelmese olmaz birine ihtiyaç var, gelse dediğim gibi tereddüt ediyorum yaa gelebilecek kimse de yok elim mahkum şu durumda, baktım anlaşamıyoruz biran önce toparlanıp sepetlemeye bakıcam aklıma başka bişi gelmiyo
Olmaz öyle zırdeli mecbur diye biliyom tatlım sen değilsen yapma bence.
Olmaz öyle zırdeli mecbur diye biliyom tatlım sen değilsen yapma bence.
Of ya valla ben sölüyom bizimkine şimdi den bak lohusa depresyonu diye bişe varmış diyom ona göre diyom benim annemde onun anneside daraltmasınlar beni ben bide laf söyliyemem ya kendimi ya eşimi yer yeeer duruum artık Allah korusun:)
canım ben uyku setını goremedım englısh home da. gorsem alırdım cunku daha uyku setı secemedım. dokusu nasıl pamuk mu yastık falan nasıl
Ben begendim ikinciyi turuncuwalmartta çok ucuz gerçekten ama targette bebek kıyafetleride çok ucuz geldibana. Türkiyeye göre en azından. bu arada şöyle bi çanta vardı. amazonla aynı fiyat. biberon için termoslu gözü ve ıslak mendil için çok pratik bi gözü var. fiyatı da çok uygun ve markalı. üstelik çapraz da atılabiliyo boyuna. düşmez böylelikle
Fisher-Price FastFinder Messenger Diaper Bag : Target
Fisher-Price FastFinder Messenger Diaper Bag : Target bu da indirimli
Fisher-Price Fast-Finder Deluxe Diaper Bag : Target
DaisyGear by DadGear Sport Bag Charcoal Whimsy D... : Target bu da hoşuma gitti fakat termoslu gözü yok.
Fisher-Price Fastfinder Deluxe Convertible Backp... : Target bu ise hem kol çantası hem sırt çantası şeklinde olabiliyor
gelmese olmaz birine ihtiyaç var, gelse dediğim gibi tereddüt ediyorum yaa gelebilecek kimse de yok elim mahkum şu durumda, baktım anlaşamıyoruz biran önce toparlanıp sepetlemeye bakıcam aklıma başka bişi gelmiyo
Of ya valla ben sölüyom bizimkine şimdi den bak lohusa depresyonu diye bişe varmış diyom ona göre diyom benim annemde onun anneside daraltmasınlar beni ben bide laf söyliyemem ya kendimi ya eşimi yer yeeer duruum artık Allah korusun:)
bende aynı durumdayım işte laf söylemeyi yakıştıramıyorum kendime, altta kalınca da sinirden kudururum ne olcek bakalım
en alıngan olunan dönemmiş lohusalık
umarım sorun yaşamadan anlaşırsınız canım
yapamam zaten canım mecbur idare edicez de ben çok sessizim,onun lafı çok ben de uğraşmak istemediğimden cevap bile vermiyorumzaten direk saldırmıyor çok uyanık, kaynanayla nasıl baş edilir bilmiyorum kiiii :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?