ayyyy en büyük temennim o tek anlaşalım yani ben idare ederim de hayırlısı artık
kaca almıstın pekı?canım trendyol da denk gelmiştim bende
dokusu pamuk
yorgan , 3 taraflı destek minderi, 2 yastığı , çarşafı ve kirli poşeti gibi bir şeyi var
merhaba kızlar nasılsınız ben patlayacak gibiyim artık bebeğin pozisyonundan mı ne kaburgalarımın hemen altında bebiş sipsivri ya yürürken zorlanıyorum bir da çok sık dönüyor herhalde karnımın yanında kafası top gibi çıkıyor 1 dk kadar o ara acayip baskı oluyor karnımda ilk kızımda bunlar son ayda oluyordu diye hatırlıyorum
bacım seninki sadece kaynanayla ilgili değil anladığım kadarıyla
daha anlayışlı ve alttan alan bi karakterin var belli ki
bu yüzden de çok üzülüyosun anladığım kadarıyla tabi
kaca almıstın pekı?
sağol canım markası varmı bilmiyorum açıkçası görmedim yanında yunundaHepsi çok güzel güle güle kullanın canım. Tekerlekli beşiğin markasını ve fiyatını paylaşır mısın? İçinde şiltesi, nevresimi var mı ?
çok sağol canım.ihtiyaçlar tamam taksit taksit ödemeye başlayalım dedikİyi günlerde kullansın oğluşun inş...hepsi çok güzel, odasına zaten bayılmıştım...
Karlı bir alışveriş olmuş, ihtiyaçlar da bayağı azalmış herhalde... Son zamanlar alışveriş zor oluyor, çok iyi yapmışsın..
ben de izne çıkmak istiyoruuuuumHerkese günaydın güzel anneler,,çabucak geçip giden 9 günün ardından kürkçü dükkanına dönüş yaptık işin başındayızhepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun Allah yenisine ulaşmamızı nasip etsin evlatlarımızla birlikte inşallah cuma günü kontrol var hala heyecanlanıyorum ben her kontrolde... bu arada artık geceleri çok sık uyanıyoruz mide yanmamız yüzünden birde dönmek artık işkence gibi bende uyuyana kadar sürekli sağa sola dönen biriyim daha da zor durumumm şu 37. hafta gelse de izne çıksak
bu arada bu haftasonu artık eksiklerimizi tamamlayacağız odamızı almamıştık mesela onu alacağız........ vee daha bir sürü eksikkk......Allah hepimizin yardımcısı olsun,,sağlıkla kullanmamızı nasip etsin hepimizee
Deneyimli anneler, nolucak ne gelicek başımıza :)) korkutmayın bizi. Bebişler hiç ağlamıycak, altını ıslatmıycak sabaha kadar deliksiz uyuyucaklar dimi :) biz öyle biliyoduk amaaaa
sen bu kadar sessizsen, kaynanan da uyanıksa iyi laf sokar gibi geldi bana da
umarım yanılırız
aynen yaa gelen vuruyo giden vuruyo mevzusu :) eşim de annesine laf ettirmiyor haklı haksız onun yanında, bu yüzden bişey diyemiyorum çünkü bişey değişmiyor kendi dediğimle kalıyorum
Herkese iyi akşamlar.ben de uzun süredir sessiz takipçilerdenim. Allah kısmet ederse ocak ayında ilk bebeğimi kucağıma alacağım:)Çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum.Büyük sorunlar yaşamadım.Sizin deneyim ve tavsiyelerinizden faydalanmaya çalışıyorum ve her geçen gün heyecanım daha da artıyor.Allah hepimize sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
merhaba kızlar nasılsınız ben patlayacak gibiyim artık bebeğin pozisyonundan mı ne kaburgalarımın hemen altında bebiş sipsivri ya yürürken zorlanıyorum bir da çok sık dönüyor herhalde karnımın yanında kafası top gibi çıkıyor 1 dk kadar o ara acayip baskı oluyor karnımda ilk kızımda bunlar son ayda oluyordu diye hatırlıyorum
150 ye aldım canım
içi de boncuk elyaf mı ne deniyor yaaa ondanmış
antialerjik de yazıyor ama emin değilim
trendyol da iyi uykular diye bi başlık vardı ordan almıştım
geçen gün gene aynı başlığı gördüm var mıdır english home bilmiyorum
bi gir bak istersen
chicconun ürünleri falan da vardı mesela trendyol da
Herkese iyi akşamlar.ben de uzun süredir sessiz takipçilerdenim. Allah kısmet ederse ocak ayında ilk bebeğimi kucağıma alacağım:)Çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum.Büyük sorunlar yaşamadım.Sizin deneyim ve tavsiyelerinizden faydalanmaya çalışıyorum ve her geçen gün heyecanım daha da artıyor.Allah hepimize sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
bak tatlım bizim evliliğimiz 2 yılı geçti , flörtü de sayarsam benim sessiz sakin kocişim bir kez bile annesine laf söyletmez
o yüzden sana nacizane fikrim annesine laf söyleme, yani söyle de açık açık deme
böyle canın sıkkınken annesiyle ilgiliyse eğer sana sorduğunda hafif ağlayarak biliyorum kötü niyetli değil ama ben şuna çok kırıldım de mesela
sonra bi kaç sefer oldu mu annesini suçlamadığından sana bişey diyemez hem de annesinin davranışlarına bakmaya başlar
benim kayınvalidenin yoktur çok şükür sıkıntılı durumu ama akrabalarından hiç laf ettirmediği insanlara karşı bu taktiği kullandım ve işe yaradı da
suçlamıyorsun, o an çok mutsuzsun kötü niyetli olmadığını düşünüp yaptıklarına üzülüyor gibi yapıyorsun
arada şeytan olmakta fayda var demedi deme
benim kilosu, baş çapı ve suyu fazla çıktı
kesin şeker dedi doktor
hatta insülin kullanman gerekmezse şanslısın dedi
meğer şekerim de yokmuş bugün açığa çıktı
yediklerimden midir nedir onu da bilemiyorum
ama annem annannem hep iri bebek doğurmuşlar, genetik olabilir diyor
annemin suyu da 2 kat fazlaymış mesela, doktor kalıtsal olabilir dedi
ooo ıyı almıssın cnm. hm gecen sevı bebe de bana da adam yorgan ve yastık boncuk elyaf onerdı ama pek anlamadım ne bılım elyaf dıye ıcıme sınmedı ama sen guzel dıyorsun ne bılım acaba pamuk mu olmalı tam...
öncelikle hoşgeldin canım
bebeğin de hayırlı olsun
umarım sağlıklı sıhhatli doğurursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?