2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım bebeklerin pozisyonu çok etkiliyor maalesef
bugün şeker testinden sonra oturdu resmen midemin üstüne , kalkmadı
bi süre nefes bile alamadım

bacım seninki sadece kaynanayla ilgili değil anladığım kadarıyla
daha anlayışlı ve alttan alan bi karakterin var belli ki
bu yüzden de çok üzülüyosun anladığım kadarıyla tabi

aynen yaa gelen vuruyo giden vuruyo mevzusu :) eşim de annesine laf ettirmiyor haklı haksız onun yanında, bu yüzden bişey diyemiyorum çünkü bişey değişmiyor kendi dediğimle kalıyorum

kaca almıstın pekı?

150 ye aldım canım
içi de boncuk elyaf mı ne deniyor yaaa ondanmış
antialerjik de yazıyor ama emin değilim
trendyol da iyi uykular diye bi başlık vardı ordan almıştım
geçen gün gene aynı başlığı gördüm var mıdır english home bilmiyorum
bi gir bak istersen
chicconun ürünleri falan da vardı mesela trendyol da

Herkese iyi akşamlar.ben de uzun süredir sessiz takipçilerdenim. Allah kısmet ederse ocak ayında ilk bebeğimi kucağıma alacağım:)Çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum.Büyük sorunlar yaşamadım.Sizin deneyim ve tavsiyelerinizden faydalanmaya çalışıyorum ve her geçen gün heyecanım daha da artıyor.Allah hepimize sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Hepsi çok güzel güle güle kullanın canım. Tekerlekli beşiğin markasını ve fiyatını paylaşır mısın? İçinde şiltesi, nevresimi var mı ?
sağol canım markası varmı bilmiyorum açıkçası görmedim yanında yununda
yorgan yastık şiltesi cibinlik dahil 270 tl canım
çok sağol canım.ihtiyaçlar tamam taksit taksit ödemeye başlayalım dedik
hem de gezemiyorum artık yoruluyorum
ben de izne çıkmak istiyoruuuuum
al canım herşeyini artık geri sayım başladı baksana yatarken dönemiyoz bile gezmeye takatim yok benim artık
ben de kontrollerde kalbim çıkçak gibi oluyorum hala
Deneyimli anneler, nolucak ne gelicek başımıza :)) korkutmayın bizi. Bebişler hiç ağlamıycak, altını ıslatmıycak sabaha kadar deliksiz uyuyucaklar dimi :) biz öyle biliyoduk amaaaa
alemsin canım yaaa kapama düğmesinden kapatırız susarlar

aynen yaa gelen vuruyo giden vuruyo mevzusu :) eşim de annesine laf ettirmiyor haklı haksız onun yanında, bu yüzden bişey diyemiyorum çünkü bişey değişmiyor kendi dediğimle kalıyorum

bak tatlım bizim evliliğimiz 2 yılı geçti , flörtü de sayarsam benim sessiz sakin kocişim bir kez bile annesine laf söyletmez
o yüzden sana nacizane fikrim annesine laf söyleme, yani söyle de açık açık deme
böyle canın sıkkınken annesiyle ilgiliyse eğer sana sorduğunda hafif ağlayarak biliyorum kötü niyetli değil ama ben şuna çok kırıldım de mesela
sonra bi kaç sefer oldu mu annesini suçlamadığından sana bişey diyemez hem de annesinin davranışlarına bakmaya başlar
benim kayınvalidenin yoktur çok şükür sıkıntılı durumu ama akrabalarından hiç laf ettirmediği insanlara karşı bu taktiği kullandım ve işe yaradı da
suçlamıyorsun, o an çok mutsuzsun kötü niyetli olmadığını düşünüp yaptıklarına üzülüyor gibi yapıyorsun

arada şeytan olmakta fayda var demedi deme

öncelikle hoşgeldin canım
bebeğin de hayırlı olsun
umarım sağlıklı sıhhatli doğurursun

merhaba arkadaşım ben de aynı durumdayım hatta az önce sağ yanıma öyle bi toplandı ki oradan çıkacak sandım
göbek deliğim 2 parmak dışarda duruyo bazen nefesim kesiliyo :26:

ooo ıyı almıssın cnm. hm gecen sevı bebe de bana da adam yorgan ve yastık boncuk elyaf onerdı ama pek anlamadım ne bılım elyaf dıye ıcıme sınmedı ama sen guzel dıyorsun ne bılım acaba pamuk mu olmalı tam...

amınnn canım. hos geldın hayırlı dogumlar hepımıze

hahahaa :) bana taktik lazım tabi çok toyum yaa hem daha 22 yaşındayım hem de insanlarla hiç atışmam kavga tecrübem yok yani Eşimle bizde 2 yıl flört 1 yıldır da evliyiz, yalnızız burda karışan görüşen yok süper anlaşıyoruz, sağolsun yardımcı da oluyor herşeye, ben bu rahata alıştım. Mesela canım istemiyor yemek yapmıyorum ya dışardan getirir, ya dışarı çıkarır ya da oturur yemek yapar. Şimdi kaynanam bunları görünce kabullenmez ve kıskanır gibi geliyor. Çünkü tek sözünü nazını geçirebildiği 4 çocuğundan tek benim eşim gerisi hiç iplemiyor.

canım senin suyun gelmişti biraz değil mi?şimdi iyisiniz inşallah?
neyse ki suyun çokmuş canım herşeyde bi hayır var işte.

kızlar nasılsınız doğuma gidiş çantada olması gerekenleri düzenlice yazıp paylaşırmısınız ben bilmiyorumda

canım aslında en iyisi yün diyolar ama bazı bebeklere dokunuyomuş alerji mi bişey oluyomuş şu an tam hatırlayamadım
ben o yüzden pamuk yorgan aldım.yastığı da pamuk sipariş vermiştim ama yün geldi.geri yollamadım.

bu arada ben de bugun okulda bırden ayaga kalktım bıcak gıbı bır sey saplandı kasıgıma. hatta bırden ayyy demısım:)) ee buyyuyor bebısler...

kızlar bu arada bende temızlık takıntısı var yaaa bebısımın altını nasıl alıcam ya da baskası alıyorsa o bezı saga sola koymalarına karısıyım yok efendım hemen el yıkancak falan nasıl yapacam sımdıden kafama takıyorum evde annem ve kayınvaldem olacak ben deneyımsız oldugumdan cok mu bır sey derler acaba ama ben sınırlı bırıyım lafa gelemem.. bır de temızlık ıste offf

Doğum Çantasına Anne Adayı İçin Konulması Gerekenler :

Hamilelik ve doğum takip kartınız ve doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız, son yaptırdığınız kan ve idrar tahlilleriniz, sigorta kartınız, sağlık karneniz.
Yakınlarınızın telefon numaraları
Nakit para
3 adet önden açılan gecelik
1 adet sabahlık
Deodorant, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu vb kişisel eşyalarınız
Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant, kırmızı taç :)
3-4 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri
Meme uçları için krem, göğüs kalkanı
Göğüs pompası (özellikle meme başı olmayan hanımlar için)
İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları
1 paket hijyenik kadın pedi
1-2 adet atlet
Kağıt peçete ve havlu
Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler
Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar
İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen alçak topuklu, kaymayan bir çift terlik
Sizi dinlendirip rahatlatacak sevdiğiniz kitap, dergi, mp3 çalar, teyp, radyo, cd vb.
Hastaneye giderken yolda rahat etmenizi sağlayacak yastık

Doğum Çantasına Bebişiniz İçin Konulması Gerekenler :

2 tane badi (Mevsime göre kısa veya uzun kollu)
2 tane tulum
2 tane çorap
2 tane ağız mendili
2 tane pijama altı
2 tane şapka ve eldiven
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı vs)
Yelek ve hırka
Battaniye
3–4 tane bebek bezi
Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
Havlu, ıslak mendil
2 tane önlük
2 tane yelek
Bebe şampuanı
Saç Fırçası
Kirli çamaşır torbası
Bebek yatağı için çarşaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…