2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canım tebrik ederim, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu arada ikimizin doğum tarihleri aynı görünüyor hadi bakalım hayırlısı :)

Ay inşallah:) Ben hala rüyada gibiyim, bugün ultrasonda bebeğimin yuvasını da gördüm. Yalnız doktordan çok memnun kalmadım, anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı? Anadolu Sağlık Merkezi çok yakın olduğu için orayı da tercih edebilirim ama doktorlar hakkında hiç bir fikrim yok

sewgili migdesi bulanan annişler sewının çünkü iyi birşey bebişler gelişiyormuş çünkü :)

Son düzenleme:
eeee benimki bulanmıyoorr

panik yok. herkesin bulanıcak diye bi kanunuda yok. annemin ne ablamda ne bende mide bulantısı olmuş. soğan kavursa ekmek banmış kadncağız. şimdi 1 yaşında yeğenim var. ablam gelişti bide çocuk doğurdu yani o bıdıktada mide bulantısı ne bilmedi bizim aile. şimdi bendede yok. sıkıntı yapmaaaa

inşallah sağlıklı haberlerini alırız tatlım ...

olsun sekerım senınkı gelışmıyor anlamına gelmez sen nadır annişsin geneli migde bulantısı yaşarmış

eveeet çok şükür ben nadir annelerdenim bulantı olmaması bebeğin gelişmediği anlamına gelmez yorum ilgimi çekti amaaa
bulantı yok bazı kokulara duyarlıyım o kadar sanki hiç hamile değilim hala hamile olduğumu idrak ademedim

ben de mide bulantısı yok ama hiç iştahım da yok.zayıfladım hatta biraz tiksinme gibi bişey var yani ben de anlayamadım.

tabiki herkezin migdesi bulanmaz ama genelde bulanan anniş sayısı fazla bende onlara yazdım .

inşallah sağlıklı haberlerini alırız tatlım ...

inşallah rabbımın ıznıyle hepımızın

ederiz inşallah daha unun kıpırtıları war

ben de mide bulantısı yok ama hiç iştahım da yok.zayıfladım hatta biraz tiksinme gibi bişey var yani ben de anlayamadım.

hassas olman cok normal ah bende zayıflasam keske eger doktorun bır sorun yok dıyosa sıkıntı yok hepımızın hakkında hayırlısı

nasılsınız kızlar
çokşükür keseyi gördük bitane nokta gibi bebişim var içindekalp atışı için haftaya çağırdı duyamadıkrabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu duygularıteksorun Anadolu yakasında doktor bulmam lazım bu doktora ısınamadık eşimle hiç bilgilendirme yapmıyor

hayırlı olsun cnm inşallah pıtpıt haberlerinide alırız....kendine dikkat et ...

Mide bulantısı bende sabahları oluyo bişeyler yiyince geçiyor hiç öğürmedim ama sürekli acıkıyorum sadece tutuyorum kendimi çok kilo alıcam yoksa bol bol süt içiyorum günlük 1200 mg kalsiyuma ihtiyaç varmış

hayırlı olsun cnm inşallah pıtpıt haberlerinide alırız....kendine dikkat et ...
sağol bitanem inşallahsende çok dikkat et
hayalotummm senıı burdaa görüncee öncee şaşırdımm dedimm yanlışmıı görüyomm baktımm doğruu çokkk sevindimmmmmmmm yaaaa hayırlıı ugurluu olsunnnn bebişinn

zeynebnurum kızçem sen benım için şaşırdın ben senin için şaşırdımtebrik ederim kuzum rabbım kucagınada almayı nasıp etsınsağol canımın içi allah razı olsun

ohhh okadar kalsiyum alamayız yaaa zaten bebıs mınıcık doguyo butun kılo bızde kalıyor azar azar :)

benimde daha bulantılar başlamadıinşallahta başlamaz çünkü normalde bile midem bulansa tutarım çıkaramam
hamilelikte nasıl tutacağımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…