ben torbalıdayım cumaya randevumuz var ayrancılarda medifema özel hastahanesi açıldı oradan aysel taşar'e aldım randevumu bakalım ne olacak
Canım tebrik ederim, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu arada ikimizin doğum tarihleri aynı görünüyor hadi bakalım hayırlısı :)
sewgili migdesi bulanan annişler sewının çünkü iyi birşey bebişler gelişiyormuş çünkü :)
eeee benimki bulanmıyoorr
eeee benimki bulanmıyoorr
nasip olur inşallah benımde perşembe allah ızınwerırse ende 2.kez duycam yaa canım hepime hayırlısını wersın rabbım cok heycanlıyım benımde ılk bebısımın kalbı atmamıstı hepberaber dua edelım nede olca canlar taşıyoruz :)
olsun sekerım senınkı gelışmıyor anlamına gelmez sen nadır annişsin geneli migde bulantısı yaşarmış
eveeet çok şükür ben nadir annelerdenim bulantı olmaması bebeğin gelişmediği anlamına gelmez yorum ilgimi çekti amaaa
bulantı yok bazı kokulara duyarlıyım o kadar sanki hiç hamile değilim hala hamile olduğumu idrak ademedim
panik yok. herkesin bulanıcak diye bi kanunuda yok. annemin ne ablamda ne bende mide bulantısı olmuş. soğan kavursa ekmek banmış kadncağız. şimdi 1 yaşında yeğenim var. ablam gelişti bide çocuk doğurdu yanio bıdıktada mide bulantısı ne bilmedi bizim aile. şimdi bendede yok. sıkıntı yapmaaaa
tabiki herkezin migdesi bulanmaz ama genelde bulanan anniş sayısı fazla bende onlara yazdım .
inşallah sağlıklı haberlerini alırız tatlım ...
eveeet çok şükür ben nadir annelerdenim bulantı olmaması bebeğin gelişmediği anlamına gelmez yorum ilgimi çekti amaaa
bulantı yok bazı kokulara duyarlıyım o kadar sanki hiç hamile değilim hala hamile olduğumu idrak ademedim
ben de mide bulantısı yok ama hiç iştahım da yok.zayıfladım hatta biraztiksinme gibi bişey var yani ben de anlayamadım.
cevapları biraz geç görüyorum kusura bakmayın.progestan iğne vuruluyorum ben.hafif lekelenme var ve ilk gebelikteki talihsizlikten dolayı önlem amaçlı.ne iğnesi vuruluyorsun canım
nasılsınız kızlar
çokşükür keseyi gördük bitane nokta gibi bebişim var içindekalp atışı için haftaya çağırdı duyamadık rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu duyguları teksorun Anadolu yakasında doktor bulmam lazım bu doktora ısınamadık eşimle hiç bilgilendirme yapmıyor
sağol bitanem inşallahhayırlı olsun cnm inşallah pıtpıt haberlerinide alırız....kendine dikkat et ...
hayalotummm senıı burdaa görüncee öncee şaşırdımm dedimm yanlışmıı görüyomm baktımm doğruu çokkk sevindimmmmmmmm yaaaa hayırlıı ugurluu olsunnnn bebişinn
Mide bulantısı bende sabahları oluyo bişeyler yiyince geçiyor hiç öğürmedim ama sürekli acıkıyorum sadece tutuyorum kendimi çok kilo alıcam yoksa bol bol süt içiyorum günlük 1200 mg kalsiyuma ihtiyaç varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?