2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

kremler hakikaten pek işe yaramıyormuş kimseden işe yaradı diye duymadım yaa ben hiç kuaföre falan gitmedim tiksiniyorum çok :100: doktorda da vajinal ultrason falan o kadar iğreniyorum ki muayeneden çıkar çıkmaz wc'ye koşuyorum yıkan yıkan yıkan normal ultrasonda da karnıma o jeli sürüyo ya eve gidene kadar deli oluyorum hemen üstümü çıkarıp kıyafetlerimi yıkıyorum duş alıyorum, herkese onlarla bakıyolar ya mikrop dolu gibi geliyor. yalnız şu çatı muayenesi falan nasıl olacak bilmiyorum ya elini sokup bakıyormuş falan :/ kusmazsam iyidir drun üstüne

Canım o zaman ben henüz çatlayıp patlamadım heran olabilir ama :)) bu arada doktorum karnında tüylenmelerin artıcak sakın alma, almazsan doğumdan sonra büyük ihtimalle dökülücekler dedi. Bende dokunmuyorum sende alma bence

ben de ocak annesi olacağım inşallah 8 ocak gözüküyor doğum tarihi.İlk kez bu hissi yaşamak nasip olacak inşallah

Ayy canım güldürdün beniii
Korkma yalnız değilsin. O kadar çok bebek ağlaması görünce benimde yüzüm düştü, gözlerim doldu, içimi bi korku tedirginlik kapladı:26:
Ama videodan sonra artık kendime daha çok güveniyorum. Sanki o küçük insanla daha iyi iletişim kuracakmışım gibi geliyor.

Demek tek kararsiz kalan biz degiliz )) bizde kagan koyacagiz ama yumusak g li mi olacak yoksa normal mi :)

Burda da kundak var. Gorunce cok sasirdim demek Turklere ozgu degilmis. Penye battaniye gibi ustune resmini koymuslar sadece kollari sabitliyor ama gevsek tabii ayaklar da serbest :)) bende yapicam cunku bebekler uykuda sicriyorlar kundak bunu engelliyor ve uyanmiyorlar :)

Günaydın kızlar
ben de çatı muayenesinden tırsıyorum ama kasmazsak daha rahat geçer sanırım
ben düşük yaptığımda doktorum hep alttan usg baktı kasmamaya alıştım rahat oluyodum artık
doktorların elleri de ultrason probu gibi küçük olaydı iyiydi

ahahhaahaaa ööğğğğk diye bırakırsın oraya
ben de jeli defalarca siliyorum ama üstüme başıma geliyo ister istemez öf hemen gidip yıkayamıyorum valla bi süre takılıyoruz beraber
krem sürmeye devam et canım ne kadar olmasa da nemlendiriyo.
bence kullanmayanlar daha çok çatlıyolardır.tabi cilt yapısıyla da alakalı hiç sürmeyip çatlamayan da var.
ben önlemimi alayım da sonra ah vah demeyeyim diyorum

son hafta çatlayan da var doğum sonrası meydana çıkanlar da varmış canım o yüzden ben çatlamadım diye sevinmiyorum
annemde var bende de kesin olur ama en aza indirmeye çabalıyorum
tüylerimi almadım canım bekliyorum ama çok kötü duruyolar sinir oluyorum yaa
bana da doktor dökülür dedi sabırla beklicez erkek gibi oldum sanki

bu arada kızlar hıçkırıkları hisseden var mı?
bizim oğlan 1 haftadır hıçkırıyo.dün gece de sallanıp durdu garibim şimdi de hıçkırıyor
doktorlar iyi bişey diyolar da ben korkuyorum
yani ben olsam o kadar hıçkırmaya fenalık gelmişti

İnşallah canım, Allah gönlüne göre verir
İ
, aslında ben son anda biraz su koy verdim ama nazlayan olmadı... Dr ben sezeryan istiyorum deyince ailenle görüş, bu doğumu yapabilirsin dedi... Galiba eşin de imzası gerekşyormuş...Ben hevesle aşağı iniyorum, aklımda bana kıymazlar, ne eşim ne annem hiç seslerini bile çıkartmadılar, iyisi de çıkartmadılar ki zaten bu olaydan yaklaşık bir buçuk saat sonra kızımı kucağıma almıştım...

İlk doğum biraz acemilik oluyor ve çokça da korku oluyor... Yoksa benimki kolay bir doğumdu...hastaneye yatışımdan Dört buçuk saat
Saat sonra oldu.... Süreç çok hızlıydı... Ve bunun dört saati sancı çektim... Zehir olsa yenir derler ya onun gibi...

Bir de kendini çok şartlandırmamak gerekir, normal yahut sezeryan önemli olan sağlık..küçük Ablamın ilki normal, ikincisi sezeryan... Ebe bile üzülmüş canım senin çatın o kadar geniş ki çok kolay olurdu doğumun diye... Ama açılma olmadı onda.... O kadar sancıdan sonra sezeryan oldu, çok şükür sağlıklıyız ya dedi... Hakkımızda hayırlısıı neyse o olsun inş...

Son düzenleme:
Ben de hissediyorum hıçkırığını... Ciğerleri gelişiyormuş diyorlar ama tam da bilemiyorum...şimdi ne hissediyorlar bilmem de İşin kötüsü doğduktan sonra da devam edecekler ve o zaman hıçkırığa kızıp ağlayabiliyorlar....

İlahi arkadaşlar , Çatı muayenesinde elinin tamamını sokmuyor ya parmakla yapıyor sadece.... Korkulacak bir şey yok... Rahat olun, vajinal muayene gibi....

Günaydın arkadaşlar
Yorumlarınızı okurken aklıma geldi de sezeryan doğum yaptırcaklara da çatı muayenesi yapmazlar dimii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…