Ben de mustela kullanıyorum canım,evdeyken günde bazen 3 defa sürüyorum
ama işe giderken sabah sürmüyorum yatmadan sürüyorum.bazen de bebe yağı sürüyorum.
bi de banyodan önce ve sonra memik göbek totoyu bebe yağıyla yağlıyorum
memiklere normalde bişey sürmüyorum.inşallah ordan gol yemem
ağdayı benim arkadaşlar hep başkasına yaptırırdı ama ben yaptıramam valla utanıyom zaten doktora zor açıyom :26:
canım nası gördün karnının altını ben orayı hiç görmüyorum yani çok detaylı bakamıyorum.aynada bakınca bişey görünümüyo çatlak patlaksen yine devam et kreme eğer sürmezsek daha çok çatlarız en azından tamamen önlemese de azaltsın
önce pempiş oluyolarmış canım sonra kırmızı sonra mor sonra gümüş rengi sanırım
bu kaşıntı benim 1 haftamı zehir etti karnım hep kırmızı noktalar döktü şimdi azaldı gibi.
rüyamda çatlıyodum piskolejim bozuldu yaww
inşallah biz de öyle oluruz
benim de karnımda bisürü tüy çıktı
geçen gün bikaçını tutup çektim döküldü gitti demekki bunlar geçici tüy
ben 10. haftadan sonra feci kıllandım yaaa
parası önemli değil eşim ilk aylarımda hemen almıştı Mustela 80tl idi sanırım, baktım hiç fayda etmedi 1,5 ay falan düzenli kullandım bıraktım duruyor sürmüyorum bilenedense başka bişey deneyesim de gelmedi, olacaksa zaten pek kremlerin faydası olmuyormuş geçenlerde bi doktor söylemişti hazır kremlerin tek özelliği nemlendirmek boşuna para vermeyin diyordu da ben niyeyse hiiiççç üstüme alınmıyorum sürmüyorum da bişeycik [/QUOTE
Bende babe kremini aldım 90 tldi aynen nemlendirmedi bile sürdükten sonra 5 dk bile nemli kalmıyo cildim. Yine yağlar daha ii geldi. Bende çatlarım çünkü ergenliktede oldu kalçamda belimde. Vücudum müsait buna(
Canim aynen biz de oyle dusunduk esimle. Eger bize kalirsa 2 ocak daha iyi olur diyoruz. Bakalim tabii insallah yolunda gider hersey ve bekleriz :)
ben de ameliyatimi genel anastezi ile olacak saniyordum. Sevgili doktorum beni basta biraz uyutup epidural ve spinal anastezi yapti. Ameliyatin ortasinda gozumu actim. Ama cok rahat gecmisti. Simdi bebegin dogum anini gorebilmek icin epidural istiyorum yine.
Korkmasam epidural çok güzel. Bebeğini ilk sen görüceksin. Ama ben genel anestezi olunca tüm sülaleden sonra en son görücem odada. Bebeği senden önce getiriyolar odaya. Ayılman filan ancak yarım saat sonra geliyosun odaya
kremler hakikaten pek işe yaramıyormuş kimseden işe yaradı diye duymadımyaa ben hiç kuaföre falan gitmedim tiksiniyorum çok :100: doktorda da vajinal ultrason falan o kadar iğreniyorum ki muayeneden çıkar çıkmaz wc'ye koşuyorum yıkan yıkan yıkan normal ultrasonda da karnıma o jeli sürüyo ya eve gidene kadar deli oluyorum hemen üstümü çıkarıp kıyafetlerimi yıkıyorum duş alıyorum, herkese onlarla bakıyolar ya mikrop dolu gibi geliyor. yalnız şu çatı muayenesi falan nasıl olacak bilmiyorum ya elini sokup bakıyormuş falan :/ kusmazsam iyidir drun üstüne
Canım o ultrason aletinin ucuna bişey takıyolar herkeste farklı o. Benden sonra direk çöpe atıyo zaten.. Çatı muayenesi nasıl oluyo onu bilmiyorum, elinimi sokuyomuş(
kayseri de doğum yapacak arkadaşlar var mı aranızda.hangi hastaneyi tercih edeceksiniz kızlar.
Eşimle hayretler içinde izledik sonra ben o kadar bebek ağlaması görünce başladım ağlamaya sana ne lazım ders dedi kapatı verdi:) dicem o ki napcaz bacım gece gündüz ağlıcak anlamıcaz o ağlıcak biz ağlıcaz sonumu hiç iyi görmüyorum hiç:))
parası önemli değil eşim ilk aylarımda hemen almıştı Mustela 80tl idi sanırım, baktım hiç fayda etmedi 1,5 ay falan düzenli kullandım bıraktım duruyor sürmüyorum bilenedense başka bişey deneyesim de gelmedi, olacaksa zaten pek kremlerin faydası olmuyormuş geçenlerde bi doktor söylemişti hazır kremlerin tek özelliği nemlendirmek boşuna para vermeyin diyordu da ben niyeyse hiiiççç üstüme alınmıyorum sürmüyorum da bişeycik [/QUOTE
Bende babe kremini aldım 90 tldi aynen nemlendirmedi bile sürdükten sonra 5 dk bile nemli kalmıyo cildim. Yine yağlar daha ii geldi. Bende çatlarım çünkü ergenliktede oldu kalçamda belimde. Vücudum müsait buna(
Korkmasam epidural çok güzel. Bebeğini ilk sen görüceksin. Ama ben genel anestezi olunca tüm sülaleden sonra en son görücem odada. Bebeği senden önce getiriyolar odaya. Ayılman filan ancak yarım saat sonra geliyosun odaya
Canım o ultrason aletinin ucuna bişey takıyolar herkeste farklı o. Benden sonra direk çöpe atıyo zaten.. Çatı muayenesi nasıl oluyo onu bilmiyorum, elinimi sokuyomuş(
biliyorum canım ama huy işte ille çitilicem yoksa rahat edemiyorumçatı muayenesini netten araştırdım da o çatal koltuğa yatırıp içerden iki parmağıyla bakıyormuş çatı kemiklerini kontrol ediyomuş, kendini kasmazsan acımaz diyolar, vajinal ultrasonda da öyle ya kendini kasınca acıyor onun gibi düşünücez artık ben utanıyorum amaaa :26::26::26:
Demek tek kararsiz kalan biz degilizsanırım en erken bız karar vermısız ve hıc degıstırmeyı dusunmedık 4 aylıkken erkek oldugunu ogrendık ve hemen ısmını o gun koyduk tabı oncesınde arastırmıstık bıraz kız olsaydı ırmak, asya su , sare , belinay dusunmustuk erkek olunca esım fatıh ıstedı ben kağan fatıh kağan koyduk ama kağanı kaan dıye mı yoksa kağan dıyemı yazdırsak karar veremedım hala
Maalesef ultrasona giremedigim icin bebisin kilosunu ogrenemiyorumoğlum 1552 gr.olmuş bi aksilik yok şükür siz naptınız?
Canim ben seni ikna etsem epidurale? :)) inan ben agri esigi cok dusuk ve korkak bir insanim. Bilerek asla epidurale evet demezdim. Ama hicbirsey hissetmeyince bir mutlu coktim ameliyathaneden, sedyede annemlere el salladim falan. Simdi de diyorum bebegi alip gogsume yatirsinlar, onlar oteki tarafta ne isterse yapsin, hissetmeyecegim zaten. Dedigin gibi en son gormek istemiyorumparası önemli değil eşim ilk aylarımda hemen almıştı Mustela 80tl idi sanırım, baktım hiç fayda etmedi 1,5 ay falan düzenli kullandım bıraktım duruyor sürmüyorum bilenedense başka bişey deneyesim de gelmedi, olacaksa zaten pek kremlerin faydası olmuyormuş geçenlerde bi doktor söylemişti hazır kremlerin tek özelliği nemlendirmek boşuna para vermeyin diyordu da ben niyeyse hiiiççç üstüme alınmıyorum sürmüyorum da bişeycik [/QUOTE
Canım o ultrason aletinin ucuna bişey takıyolar herkeste farklı o. Benden sonra direk çöpe atıyo zaten.. Çatı muayenesi nasıl oluyo onu bilmiyorum, elinimi sokuyomuş( bir de miden hassassa narkoz mideyi cok kotu etkiliyor. Sen bir dusun yine de:)
Aynen ergenlikte catlamayan tarafim kalmadi. Goguslerimde ve bacaklarimda catlaklar var.. Ama doktorum ergenlik gibi olmaz simdi, orda cok ani gelistin diye catladin diyor. Haftada birkac kez babe krem suruyorum. Su an icin birsry yok. Umarim olmaz. Aynen catkayacaksa catliyormus, kremler hikaye.
Burda da kundak var. Gorunce cok sasirdim demek Turklere ozgu degilmis. Penye battaniye gibi ustune resmini koymuslar sadece kollari sabitliyor ama gevsek tabii ayaklar da serbest :)) bende yapicam cunku bebekler uykuda sicriyorlar kundak bunu engelliyor ve uyanmiyorlar :)Kundağı bizde eşimle araştırdık tatlım yeni yapılan araştırmalar yeni doğan bebeklerin kundağa sarılarak uyutmanın ( ayaklarını sıkıştırarak değil özellikle kollarını sararak) bebeğin sağlıklı bi uyku uyuması açısından ( uyurken elini kolunu çok oynatıp kendini uyandırıyolar ya bebişler) önemli olduğunu vurguluyolar.Özellikle avrupa bu konu üzerine kafa patlatıyolarmış! Da ben nası sarcam bebeği beceremem çok sararım bişe mişe olur dedim geçiştirdim canım.yani lafın kısası kundak yapman bu açıdan da sağlıklıymış !
ahahhaahaaakremler hakikaten pek işe yaramıyormuş kimseden işe yaradı diye duymadımyaa ben hiç kuaföre falan gitmedim tiksiniyorum çok :100: doktorda da vajinal ultrason falan o kadar iğreniyorum ki muayeneden çıkar çıkmaz wc'ye koşuyorum yıkan yıkan yıkan normal ultrasonda da karnıma o jeli sürüyo ya eve gidene kadar deli oluyorum hemen üstümü çıkarıp kıyafetlerimi yıkıyorum duş alıyorum, herkese onlarla bakıyolar ya mikrop dolu gibi geliyor. yalnız şu çatı muayenesi falan nasıl olacak bilmiyorum ya elini sokup bakıyormuş falan :/ kusmazsam iyidir drun üstüne
Canım o zaman ben henüz çatlayıp patlamadım heran olabilir ama :)) bu arada doktorum karnında tüylenmelerin artıcak sakın alma, almazsan doğumdan sonra büyük ihtimalle dökülücekler dedi. Bende dokunmuyorum sende alma bence
İnşallah canım, Allah gönlüne göre verirayyy ne güzel dilzarcım darısı başıma çok istiyorum normal doğum hatta sezeryana son seçenek gibi bakıyorum
yeter ki doktorum olumsuz bişey söylemesin kendimi hep normale hazırladım o anı yaşamak istiyorum.
son anda su koyvermem diye düşünüyorum şimdilik
i
Ben de hissediyorum hıçkırığını... Ciğerleri gelişiyormuş diyorlar ama tam da bilemiyorum...şimdi ne hissediyorlar bilmem de İşin kötüsü doğduktan sonra da devam edecekler ve o zaman hıçkırığa kızıp ağlayabiliyorlar....bu arada kızlar hıçkırıkları hisseden var mı?
bizim oğlan 1 haftadır hıçkırıyo.dün gece de sallanıp durdu garibim şimdi de hıçkırıyor
doktorlar iyi bişey diyolar da ben korkuyorum
yani ben olsam o kadar hıçkırmaya fenalık gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?