2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ben hamile kalmadan 5 ay önce ufak bi septum aldırmıştım doktor elle muayenede farketti septumu 4 parmak birden bakmıştı çatı muayenesi 2 parmak oluyo sanırım daha kolaydır heralde

Allahım sağlıklı uzun ömür versin çocuklarına ağlayarak okudum.galiba ben bu çocuğuda ağlayarak doğrurum.sancımı zor bebeğin çıkış anımı???

Çatı muayenesinden korkmuyrm çünkü 5 yıldır doktorların sokmadığı demir sokmadığı patmakları kalmadı.aşılamada doktorun biri rahmi göremiyrm dışarı çıkarmalıyım dedi ağlayarak ve bağrarak aşılama oldum ondan sonrada kanamam oldu onun kadar acıtmaz heralde.kendi adıma çocuğum olsun die neler çektimmm ahh gitsin gelmesin o günler

Çok geçmiş olsun tatlım bende iki tüp bebek bir dış gebelik yaşadım Allah düşmanıma vermesin o dış gebelik sancısını hastanede yatarken yere kapaklanıp acıdan kurtulayım diye bayılmak için dua ettiğimi bilirim . Ama sonra bir tüp bebek daha yaptırdım yeterki Rabbim bi bebiş nasip etsin diye ! Hayat işte şimdide soruyom ben sezeryan istiyom bana çatı muaynesi yapmıcaklar dimi diye bu neyin kafası bende bilmiyom:))

merhaba güzel anneler.. bugün kontrol günümüzdü öğleden sonra gidecektik ama hastaneden aradılar,,dr.un babası vefat etmiş gidemiyoruzz... sanırım en yakın pazartesi günü başlar işe..........................

Teyzeler biz doktordan geldik, pitircik kizim 1091 gram olmus :))
bir sonraki dr kontrolumuz 15 gun sonra
demir dusuklugu icin gyno ferro sanol verdi. Vitaminleri ic ic balon olacagim. Fazla dusmemis, toparlar uzulme dedi. Mide yanmasi icin gaviscon verdi, cok kotu oldugunda icecegim.
Esim ben artik dogdugunda mi gorecegim kizimi diye sitem ediyor. Dra dedim yuzunu nasil gorecegiz. 3 hafta sonra 4 boyutlu ultrasona gonderirim, sansliysaniz gorursunuz dedi.
8 kg aldim, cok iyi gidiyorsun dedi. Yani benimle ayni giden arkadaslar uzulmeyin.
Yarin kizimin odasini boyatacagiz, kursunsuz ve kokusuz bir boya aldik. Acik pembe mi alsam diye cok dusundum, cok pembe olursa diye cekindim, deniz kabugu diye acik bir renk aldik. Bizden haberler simdilik bu kadar.

zaman ne kadar çabucak aktı ve gitti. ilk amanları hatırlıyormda öğrenen sevincini paylaşmıştı. şimdi gün sayar olduk. herşeyimz hazır olmaya başladı. benim kızımın herşeyi hazır çok şükür. odası pazartesi teslim oluyor. çamaşırlarını yıkadık anneannesi ütüledi. allah annemden bin kere razı olsun. 4 koca hurç bebek kıyafeti ne demek ya. ve ben sadece 1 adet elbise aldım 1 yaş için oda. teyze babanne anneanne derken sapıtmışız... pazartesi akşamı odası yerleşicek perdeleri falan geldi zaten. sonrada doğum öncesi fotolarımız çekilicek odası eşimle biz falan teyzesi organizasyonunu yapıyor. hastane odası süslemeleri serbet bardakları mevlüt şekerleri falan. el eeği göz nuru. ismide belli kızımın. hatta eşim yıldönümümüzde boynuma kolyesine bile yaptırmış kendi ismi ve kızımın ismi. bu arada tatilimide yaptım kendime geldim dinlendim yüzdüm süper geldi. evet sıkıntılarım var. gece uyku desen en fazla 1 saat deliksiz. allah bozmasın kızım çok hareketli. artık canımı biraz biraz acıtsada çok seviyorum oynamasını. allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. huzur bu be kızlar. sizcede öyle diilmi?

amin canım haklısın şartlamamak da lazım ben şimdi sezercik derlerse üzülürüm açıkçası şartlamışım kendimi
ama tabii en önemlisi sağlık,riskli derse seve seve girerim yeter ki sağlıkla kucağıma alayım yavrumu

az önce bi arkadaş dedi ki 2 çocuk doğurdum ama hiç hissetmedim
demek ki dikkat etmedi,ben biliyodum olacağını ordan anladım sanırım.
ben onun kızan tavırlarını yerim ama ağlamasın yaaa
ben hamile kalmadan 5 ay önce ufak bi septum aldırmıştım doktor elle muayenede farketti septumu 4 parmak birden bakmıştı çatı muayenesi 2 parmak oluyo sanırım daha kolaydır heralde
2 parmakla bu işi yırttık o zaman
Merhaba Kızlar ,

32. hafta raporumuzu 31+0 'da mı yoksa tam 32+0 da mı almamız gerekiyor.
ben haftaya cumartesi günü raporumu alıcam canım.31+3 oluyorum
doktor bişeyler ayarlicak sanırım.

hoşgeldin canım güzel haberler getirmişsin
daha dün gibi evet şurda senin hcg kaç seninki kaç kaç deyip duruyoduk
topiğe ilk ben gelmiştim hamile olarak sonra dolduk taştık inşallah doğum hikayelerimizi de paylaşalım buralardan

Hıckırıgı nasıl hıssedıyorsun cnım ? ılk bebiş olunca malum hıcbıseyı anlayamıosun

Hıckırıgı nasıl hıssedıyorsun cnım ? ılk bebiş olunca malum hıcbıseyı anlayamıosun

canım benim de ilk bebek de arkadaşlar anlatmıştı ordan biliyodum
kalp atışı gibi ritmik olarak 3-5 saniyede bir pıt pıt atıyo ama hareket halindeyken hissetmek zor gibi.
tekme kadar sarsmıyo hafif hafif atıyo

içerideki melek nefes egzersizi yaparken bizim onu karnımızda tık tık tık belli aralıklarla hissetmemiz hıçkırık denilen şey kuzum. sende hissetmişsindir mutlaka. mucizelerden biri

Demek o pıtpıtlar fıstıgımın hıckırıkları benım yaramaz kızım acaıp hareketlı hele şu 3 gundur sol tarafıma ayaklaırımı gelıyor nedır resmen ıcerden kazıyo gıbı hıssedıyorum :)

Birazda kendini şartlamakla ilgili ağrır dersek tabi ağrırr.sen dış gebelikten dılayı sezeryan istiosun?
Bizde duvar kağıdı düşünüyoruz kızım için perdeler pahalımı odadının küçük bi camı var zaten perdem yeni ama bebek oetdesi değil ilk bebek birde ele zor geçince insan herleyi tam olsun istio ama madiyatımuz el verdilçe

Kızlar kızlarınızın adını ne düşünüyorsunuzzzz??

Bu arada inş hepimiz ocakta doğum yaparızz
Kandil gecesi var pygmbr efendimizin doğduğu ay rebbul evvel ayı(adını yanlış yazmış olabilirim)

Selam arkadaşlar,

Test sonuçlarım geldi ,cok sukur rubella gecirmiyrum, kedimden dolayı pimpiriklenmiştim, o enfeksiyonu da taşımıyorum..

Sekerim yüksek geldi biraz arkadaşlar maalesef. bakalım ne diyecek doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…