- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
aklimdaydin bi bakim bura dedim gelmisinnnnasılsınız kızlar
çokşükür keseyi gördük bitane nokta gibi bebişim var içindekalp atışı için haftaya çağırdı duyamadık rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu duyguları teksorun Anadolu yakasında doktor bulmam lazım bu doktora ısınamadık eşimle hiç bilgilendirme yapmıyor
sağol bitanem inşallahsende çok dikkat et
zeynebnurum kızçem sen benım için şaşırdın ben senin için şaşırdımtebrik ederim kuzum rabbım kucagınada almayı nasıp etsın sağol canımın içi allah razı olsun
Mide bulantısı bende sabahları oluyo bişeyler yiyince geçiyor hiç öğürmedim ama sürekli acıkıyorum sadece tutuyorum kendimi çok kilo alıcam yoksa bol bol süt içiyorum günlük 1200 mg kalsiyuma ihtiyaç varmış
benimde daha bulantılar başlamadıinşallahta başlamaz çünkü normalde bile midem bulansa tutarım çıkaramam
hamilelikte nasıl tutacağımki
aklimdaydin bi bakim bura dedim gelmisinnn
masaALLAHH
gözünaydin kiscemmm
aminnnnn
hayalotummm senıı burdaa görüncee öncee şaşırdımm dedimm yanlışmıı görüyomm baktımm doğruu çokkk sevindimmmmmmmm yaaaa hayırlıı ugurluu olsunnnn bebişinn
sağol kızçem yeni geldim bende kkya darısı başına inşallah hayalim sen nassın iyimisin
aman tutma öyle bisey olursa birak ciksin hayalotummmm
güzel haberle gelmisin masalllahh
aminnnnnn
allaha sükür böyle güzel haberler duyunca daha iy oluyommm
nasılsınız kızlar
çokşükür keseyi gördük bitane nokta gibi bebişim var içindekalp atışı için haftaya çağırdı duyamadık rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu duyguları teksorun Anadolu yakasında doktor bulmam lazım bu doktora ısınamadık eşimle hiç bilgilendirme yapmıyor
kuzummmmm görmüşsünnnnn keseyiiii gözün aydınn ..
darısı kalp atışlarını duymaya inşallahn.:26:
hangi doktora gidiyosun cnmm
sağol bitanem çok şükür flzaskım gördük bi pıtpıtlarımız kaldı
amin kuzumnasıl benim teyzoşum
umuta gitmiyorum bitanem ben yunus emreye gidiyorum
topiğe gelemedim daldım yazılara netten
kızlar ya derin bir nefes aldım ağzımdan. bir kıpırdama hissettim sonrasında sol kasığımda. şimdi acayip ağrıyor.
Arada bana da oluyor. Bir kramp, bir kaç saniye sürüyor sonra geçiyor.
. kızlar bebişlerin kalp atışları ne zaman duyulmaya başlar. buhafta randevu alsam acaba duyarmıyız yoksa erken mi. sizler kaçıncı haftada duydunuz.(5. haftadayım bu arada)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?