2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Geçmiş olsun. Kafana fazla takma dicem ama pimpiriklenmemek elde değil. İnternet elimizin altında. her şeyi çok öğreniyoruz her şeye çok takılıyoruz. Eskilerin böyle pimpiriklikleri yoktu kafaları rahattı en azından çünkü detaylı olarak bilmiyorlardı. Ben de şimdi bişey okusam ya da duysam hemen içime kurt düşüyo. Bu arada benim doğumum 22 ocaktı ama doktor 14 ocakta olur dedi. son adet tarihimle ultrason tarihi tutmadı.

Yok canım o geçti yapı olarak normal doğumu kaldıramıcamı düşündüğüm için sezeryan istiyorum.

Kızlar Elevitte domuz jelatini varmış. Firma bunu reddedememiş.
Bu nasıl insanlıktır vicdandır yaa.
Allah onları bildiği gibi yapsın. Bu kadar bebenin de hakkına giriyorlar

Yok canım o geçti yapı olarak normal doğumu kaldıramıcamı düşündüğüm için sezeryan istiyorum.

Bend laparoskobi ameliyatı oldmm karnı da 1.5 cm 3 delik açıldı onun ağrısı çok fenaydı aradan 3 yıl geçti hala bazen cızlar bende onun içn sezeyandan korkuyrm hep olumlu nırmal doğum hikayeleri okuyrm çünkü byni neye şartlandırırsan öyle oluo

Tabiki ben çok takarım zaten o yüzden bilmem gereken ritüeller haricinde hiç oturup doğum hikayesi okumam ! Sonra herkezin bünyesi çok farklı , kalkıp burda sezeryanı övmem yani ama herkez kendini bilir az çok bu anlamda da ben o doğumu kaldıramam bunu demek istedim ama senin adına çok sewindim normal doğum en sağlıklısıdır eminim...

Arkadaşlar pek bebiş hazırlığına girmiyo farkındayım ama , bebiş doğmadan bir fotoğraf makinası almak istiyoruz. Kaliteli düzgün birazda uygun bi model varsa bildiğiniz paylaşırsanız çook sewinicem:)

Aklımda sen vardın, açar açmaz cevabını gördüm... Rubella için Gözün Aydın...

Şeker yüklemen 50 lik miydi... Yoksa yüzlük mü, ellilik yanıltıcı olabiliyor... Benim ellilik yüksek çıkmıştı yetmişbeşlik normaldi... Gerçi yüksek bile olsa diyetle halledersin...

nasıl müsade ederler böyle bişeye aklım almıyor

Ben de duymuştum, ama firmayı aramadım arayan var mı içinizde... İlk başta kullandım....Elimde bir kutu var, zaten ilk Dr kullanma kilo alırsın demişti, buradaki kullan demişti yerine başka bür marka daha var kullanılabilecek onda yok diyorlar ama bilemiyorum, hep karışık işler...

Kalsiyum ve Demir kullanıyorum onlar da ne var onu da bilmiyorum ki?....

2 kasımda kontrolum var ozamana kadar kullanayım sorayım sonra dekavite geçeyim diyorum inş. yanlış bişey yapmıyorumdur evdede 60 lı iki paket var yeni almıştım

Sagol Dilzarcım,

50'likti. bakalım 100'lukte ne çıkacak. limon al gotur dedi doktor. En kotu rejim, yuruyus, dusururum ben onu. Tesekkur ederim sorduğun icin

Canim benim odamda gulkurusu perde vardi zaten, yeni perde yaptirmayacagim. Ona uygun gulkurusu pembe lila cicekli halisi da var, onu da yikamaya verdik. Duvar dolabi ve gulkurusu koltuk da var odada. Sadece yatak alacagim. Yeni oldugu icin drgismek istemedim ben.

Kizlar ben elevit icmedim, ferrevit iciyorum. Onun da icerigi elevitle ayni midir acaba? nasil ogrenebiliriz hangisinin icinde olmadigini?

Kizlar ben elevit icmedim, ferrevit iciyorum. Onun da icerigi elevitle ayni midir acaba? nasil ogrenebiliriz hangisinin icinde olmadigini?

bende de 1 kutu var daha hiç içmedim. üstelik yurtdışındayım, buralarda bulamam diye türkiyeden alıp gelmiştim
ama içmiycem , atacam mecburen. umduğumuz faydayı bile göremeyiz bence. Allah haram olduğunu bilerek içmediğimiz için bir çıkar yol gösterir İnşallah

kızlar merhaba sizler bebekerinizin hıçkırıklarını hissettiğiizi yazmıssınız ben hıssetmıyorum ( nasıl bir şey tam olarak :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…