Yok canım o geçti yapı olarak normal doğumu kaldıramıcamı düşündüğüm için sezeryan istiyorum.Birazda kendini şartlamakla ilgili ağrır dersek tabi ağrırr.sen dış gebelikten dılayı sezeryan istiosun?
Bizde duvar kağıdı düşünüyoruz kızım için perdeler pahalımı odadının küçük bi camı var zaten perdem yeni ama bebek oetdesi değil ilk bebek birde ele zor geçince insan herleyi tam olsun istio ama madiyatımuz el verdilçe
Kızlar kızlarınızın adını ne düşünüyorsunuzzzz??
Bu arada inş hepimiz ocakta doğum yaparızz
Kandil gecesi var pygmbr efendimizin doğduğu ay rebbul evvel ayı(adını yanlış yazmış olabilirim)
Selam arkadaşlar,
Test sonuçlarım geldi ,cok sukur rubella gecirmiyrum, kedimden dolayı pimpiriklenmiştim, o enfeksiyonu da taşımıyorum..
Sekerim yüksek geldi biraz arkadaşlar maalesef. bakalım ne diyecek doktorum.
Yok canım o geçti yapı olarak normal doğumu kaldıramıcamı düşündüğüm için sezeryan istiyorum.
Tabiki ben çok takarım zaten o yüzden bilmem gereken ritüeller haricinde hiç oturup doğum hikayesi okumam ! Sonra herkezin bünyesi çok farklı , kalkıp burda sezeryanı övmem yani ama herkez kendini bilir az çok bu anlamda da ben o doğumu kaldıramam bunu demek istedim ama senin adına çok sewindim normal doğum en sağlıklısıdır eminim...Bend laparoskobi ameliyatı oldmm karnı da 1.5 cm 3 delik açıldı onun ağrısı çok fenaydı aradan 3 yıl geçti hala bazen cızlar bende onun içn sezeyandan korkuyrm hep olumlu nırmal doğum hikayeleri okuyrm çünkü byni neye şartlandırırsan öyle oluo
Geçmiş olsun canım banada verdikleri gibi diyet verirler herhal sanada!
Selam arkadaşlar,
Test sonuçlarım geldi ,cok sukur rubella gecirmiyrum, kedimden dolayı pimpiriklenmiştim, o enfeksiyonu da taşımıyorum..
Sekerim yüksek geldi biraz arkadaşlar maalesef. bakalım ne diyecek doktorum.
Kızlar Elevitte domuz jelatini varmış. Firma bunu reddedememiş.
Bu nasıl insanlıktır vicdandır yaa.
Allah onları bildiği gibi yapsın. Bu kadar bebenin de hakkına giriyorlar
nasıl müsade ederler böyle bişeye aklım almıyor
nasıl müsade ederler böyle bişeye aklım almıyor
Aklımda sen vardın, açar açmaz cevabını gördüm... Rubella için Gözün Aydın...
Şeker yüklemen 50 lik miydi... Yoksa yüzlük mü, ellilik yanıltıcı olabiliyor... Benim ellilik yüksek çıkmıştı yetmişbeşlik normaldi... Gerçi yüksek bile olsa diyetle halledersin...
Eki Görüntüle 836973 Eki Görüntüle 836974 Eki Görüntüle 836975 Eki Görüntüle 836976 Eki Görüntüle 836977 Eki Görüntüle 836978 Eki Görüntüle 836979 Eki Görüntüle 836980 Eki Görüntüle 836981 Eki Görüntüle 836982 Eki Görüntüle 836983 Eki Görüntüle 836984 Eki Görüntüle 836985
Arkadaşlar merhaba...Yepyeni anahtarlıklarımızla buradayım...Hediyelik düşünenler için
Canim benim odamda gulkurusu perde vardi zaten, yeni perde yaptirmayacagim. Ona uygun gulkurusu pembe lila cicekli halisi da var, onu da yikamaya verdik. Duvar dolabi ve gulkurusu koltuk da var odada. Sadece yatak alacagim. Yeni oldugu icin drgismek istemedim ben.Birazda kendini şartlamakla ilgili ağrır dersek tabi ağrırr.sen dış gebelikten dılayı sezeryan istiosun?
Bizde duvar kağıdı düşünüyoruz kızım için perdeler pahalımı odadının küçük bi camı var zaten perdem yeni ama bebek oetdesi değil ilk bebek birde ele zor geçince insan herleyi tam olsun istio ama madiyatımuz el verdilçe
Kızlar kızlarınızın adını ne düşünüyorsunuzzzz??
Bu arada inş hepimiz ocakta doğum yaparızz
Kandil gecesi var pygmbr efendimizin doğduğu ay rebbul evvel ayı(adını yanlış yazmış olabilirim)
Kizlar ben elevit icmedim, ferrevit iciyorum. Onun da icerigi elevitle ayni midir acaba?nasil ogrenebiliriz hangisinin icinde olmadigini?
ben varım hüma da ınş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?