ben de acıbadem diye düşünüyordum ama eşim de fakülte olmasında ısrar ediyor .karar veremedim
kontrollere nereye gıdıyosun???hangı dr a??
ben de acıbadem diye düşünüyordum ama eşim de fakülte olmasında ısrar ediyor .karar veremedim
bide acıbadem dogum çok pahalıydı bi ara şimdi ne kadar ki???
Iyi ki konuyu actin simdi sitelere bakiyordum malum turk markalari yok pregvit varmis ve helal yazmis biri aklinda olsun.Ben spectrum almistim ama cok da bilincli degil...maalesef Türkiye bu konuda çok denetimsiz.
müslüman ülkeyiz güyaa
acıbadem mesut beye gidiyordum hep.ama son ay fakülteden ercan beye gittim
Vallaha bizim teshis komik oldu cunku ben degil esim anladi :))) esime hergun oda bebegi hissetsin diye elini karnima koyduruyorum konus diyorum.Gecen haftaydi 28 e tekabul ediyor Allahim seri halde tip tip bisey atiyor kalp degil dedik.Tekme desen boyle duzenli bir aralikla vuramaz kiii ne eliyle ne ayagiyla Derken esim dedi hickirik olmasin bu :)))kızlar merhaba sizler bebekerinizin hıçkırıklarını hissettiğiizi yazmıssınız ben hıssetmıyorum( nasıl bir şey tam olarak :26:
Iyi ki konuyu actin simdi sitelere bakiyordum malum turk markalari yok pregvit varmis ve helal yazmis biri aklinda olsun.Ben spectrum almistim ama cok da bilincli degil...((
Yorumlara bakarken ne farkettim biliyormusun guluyorum kendime :)) aman demirle kalsiyum karismasinda demir emilimi artsin diye etle salata tuketen ben ki normalde ayran tercih ederim multivitaminde hepsini birden aliyoruz...Onlar birbirini etkilemiyor mu ki??? Yabanci bir siteydi herkes ayri ayri kullanin yazmis multivitamin almayin falan...Mantikli vallaha
Vallaha bizim teshis komik oldu cunku ben degil esim anladi :))) esime hergun oda bebegi hissetsin diye elini karnima koyduruyorum konus diyorum.Gecen haftaydi 28 e tekabul ediyor Allahim seri halde tip tip bisey atiyor kalp degil dedik.Tekme desen boyle duzenli bir aralikla vuramaz kiii ne eliyle ne ayagiyla Derken esim dedi hickirik olmasin bu :)))
Yani duzenli araliklarla hani sk sk hickiran bir insan nasil otomatige baglar onun gibi pit pit bir hareket var :)))) cok komik
bende hümada tek bayan dr hülya koç var ona gıdıyorum erkek dr a rahat edemedım nedense gıdemıyorum arkadaslarımda yenı dogum yaptılar hülya hanım çok güzel yapmış amelıyatlarını sanırım ona yaptırıcam fakulteye ercan beye de kızamıkçık görülmüştü bnm baslangıçta o zaman yolladılar yanlış çıkmıs sonuç yokmuş öylelıkle gıttım çok ıyı dr aslında.. ayrıntılıyıda fakultede serdar kutuk çektı ama fakulte bana cok kötü gelıyo hıç sallamıyolar ılgılenmıyolar devlet hast bırınde yaparsam en ıyısı dogum evı orayı çok ısterım ama dogum evıde genel anestezı yapmıyo lokal yaptılar arkadasımı 15 20 gün bası agrımış ve 1 yıla yaklastı belımın agrısından duramıyorum en ıyısı genel anestezı dıyo.. dogumevının drlarını ve ebelerını çok sevıyorum özelleri 5 e katlar tertemız ilgi çok güzel....
Kızlar Elevitte domuz jelatini varmış. Firma bunu reddedememiş.
Bu nasıl insanlıktır vicdandır yaa.
Allah onları bildiği gibi yapsın. Bu kadar bebenin de hakkına giriyorlar
Vallaha bizim teshis komik oldu cunku ben degil esim anladi :))) esime hergun oda bebegi hissetsin diye elini karnima koyduruyorum konus diyorum.Gecen haftaydi 28 e tekabul ediyor Allahim seri halde tip tip bisey atiyor kalp degil dedik.Tekme desen boyle duzenli bir aralikla vuramaz kiii ne eliyle ne ayagiyla Derken esim dedi hickirik olmasin bu :)))
Yani duzenli araliklarla hani sk sk hickiran bir insan nasil otomatige baglar onun gibi pit pit bir hareket var :)))) cok komik
benim hiç içime sinmemişti zaten, Allaha havale ediyorum hepsini ne diyebilirim kibi sürü gerzek doktora doğmamış çocuklarımızı emanet ediyoruz hangisi Müslüman, hangisinin helal haram umurunda. bunlara dikkat eden doktorları bulmak zor. o elevit zımbırtısını veren doktor içeriğini bilmiyorsa niye doktor olmuş :95: biliyorsa niye bizi uyarmıyor :95: o kadar sinir oldum ki, yazıyı bende okudum ve bu pisliğe ön ayak olan herkes için yazmak istediğim o kadar çok küfür var ki Allah affetsin kızlar bilmeden içtik, Allah bebişlerimizi korusun hepimize sağlık versin, bilmeden de olsa hiç bir haramı ne bize ne de gelecek nesillerimize nasip etmesin
canım bunda doktorların bi hatası yokki. ilacın içeriğinde sadece vitaminlerin olması gerekiyor normalde zaten. asıl suçlu , bu ilacı üreten firmada. müslüman bir ülkeye , bu ilacı, içeriğinde domuz ürünü olduğunu bile bile pazarlamışlar. sonuçta prospektüsünde yazmıyorki domuz ürünü kullanılmıştır diye. yazılsaydı zaten emin ol, hiç kimse almazdı. üç kağıdı firma yapmış, kullanmış ama kullandım diye yazmamış.
Allahım İnşallah affeder bizi. Kimbilir daha neler neler yedirdiler bu vicdansızlar bize
bende hümada tek bayan dr hülya koç var ona gıdıyorum erkek dr a rahat edemedım nedense gıdemıyorum arkadaslarımda yenı dogum yaptılar hülya hanım çok güzel yapmış amelıyatlarını sanırım ona yaptırıcam fakulteye ercan beye de kızamıkçık görülmüştü bnm baslangıçta o zaman yolladılar yanlış çıkmıs sonuç yokmuş öylelıkle gıttım çok ıyı dr aslında.. ayrıntılıyıda fakultede serdar kutuk çektı ama fakulte bana cok kötü gelıyo hıç sallamıyolar ılgılenmıyolar devlet hast bırınde yaparsam en ıyısı dogum evı orayı çok ısterım ama dogum evıde genel anestezı yapmıyo lokal yaptılar arkadasımı 15 20 gün bası agrımış ve 1 yıla yaklastı belımın agrısından duramıyorum en ıyısı genel anestezı dıyo.. dogumevının drlarını ve ebelerını çok sevıyorum özelleri 5 e katlar tertemız ilgi çok güzel....
2 milyar falan sanırım ama fakültedeki doktorda o civar istiyor.bencede çok pahalı ama ilk kızımda ağzım yanınca bunu çok inceler oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?