2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım Allah kolaylık versin benim oğluşumda aynı yatak tarafını tekmeliyor, uyuyamama bende de bazen oluyor ama bisüre sonra sızıp kalıyorum yorgunluktan benim doktorum ille kulan demişti ama şişiyor elim ayağım uyuşmalarım başlamıştı yerimden kalkamıyordum daha 5,5 aylıkken kendim bıraktım ilacı deneme amaçlı iyi ki bırakmışım doktoruma da söyledim içmicem ben artık diye, doktorum da dedi aaa evet kilo da çok alışsın elevit şişirir kilo da yapar dedi. be adam madem öyle iç iç diye niye deli ettin beni

saol inş :) sende karar verdınmı ismine cabuk karar verkı oda alıssın sımdıden

Canım biz hala karar veremiyoruz. Soranlara bizim evde üst denetleme kurulu var, ondan öyle her isim geçmiyor diyorum. Eşim Toprak istiyor, ben ise Çınar ya da Arhan:)) Bakalım kim kimi ikna edecek:))

merhaba kızlar nasılsınız elevit olayını okuyunca şok oldum yaa ilk kızımda doğuma kadar kullanmıştım bunda decavit kullandım ama ramazan bayramından beri içmiyorum sadece demir içiyorum 2 gündür de kramplarım başladı magnezyum alıyorum

isim konusunda sürekli değişmekle beraber en son özge beren düşünüyoruz duru berra, beren dila dan sonra bakalım en son ne olacak tabi isimi bizden çok ablası karar veriyor

Son düzenleme:
bende elevit kullananlartdanım...elerim ayaklarım çok şişti,ve dizlerim çok ağrıyor

Kızlar ben de nefes darlıgı basladı yaa.. nefes alamıyorum sankı... bır de gece yatarken saga yatıyorum hep soluma yatınca kalbım sıkısıyor.... ve bebıs ne zaman saga sola yatsam pıtır pıtır vuruyor ama nereye yatacagımı sasırdımÇ)bır de ben genıtal bolgeye agda yaptıtırken bıle nasıl korktum ben nasıl normal dogum yapacam:)

Çıldırmak üzereyim.eşimin dişi ağrıo bugün dolgu oldu zannedersiniz ameliyat oldu öyle nazlanıo.işten geldi yemek yemicem dedi tamam dedim buraya kadar bişi yok.sonra annesi babası geldi ne yedin bişiler atıştırdınmı dediler beyimiz hasta ya art niyetsiz sordular hani dişinden yiyebikdinmi die
Bizimkinin suratı 5 karış sanki kavga yapmışız sanki yemek vermemişim gibi yaptı çok bozuldum getirim yiyceksen yok dedin dedim.
Sonra babası ye die sıkıştırınca kıtlıktan çıkmış gibi yedi yemepini sanki oruç açtı öyle acıkmış ki
Kv ve kayınbabamdan utandım ortam çirkin oldu.bizim adamlar adam değil yoksa 3 .kişiler ne kadar zarar verebilirki onlar gidene kadar küsmüşüz gibi oturduk onlar gidince sinirlendim benim dişim ağrıo dio.adamın dişi aprıo ama beni kötü gösterio onlarda bakmıyrm sanacak

Ben lierac kullanıyorum, henüz hiç bir yerimde çatlak oluşmadı. Lierac'ı kullanan bir çok kişi çok övmüştü.Şu ana kadar verdiğim parayı hakketti, bakalım sonu ne olacak.

Bendede befes darlığı var resmen fos fıs ediom

Kız ilahi şeyinden nie korktun

Ben lierac kullanıyorum, henüz hiç bir yerimde çatlak oluşmadı. Lierac'ı kullanan bir çok kişi çok övmüştü.Şu ana kadar verdiğim parayı hakketti, bakalım sonu ne olacak.

bünyeyle ilgiliymiş biraz da canım, mesela bol su içenlerde de daha az çatlama oluyormuş diye duydum.

eşin de tam sopalıkmış, annesine naz yapıyordur. Benimki de annesi bize gelmişti 3 günlüğüne, o 3 gün her akşam eşim ayağım ağrıyor diye bileğini ovdurdu bana annesine naz yaptı farkındaydım ama hiiiççç bozuntuya vermedim büyük bir ciddiyetle her akşam zeytinyağıyla dakikalarca ovuverdim, sardım, çorabını bile giydirdim üstüne annesi gidince pat diye iyileşti

Canım, ben buradaki takvimime yanlış yazmışım. Doktoruma göre 27 ocak 2013 doğum tarihi. Seninle aramızda bir gün oluyor böylelikle. Ne zamana kadar çalışmayı planlıyorsun? Ben gücüm olursa 37.haftaya kadar çalışmak istiyorum. Ama şimdiden bile öğleden sonraları performansım düşüyor. Dün, kapımı kilitleyim 1 saat kadar uzandım. Allahtan kimse gelmedi. Hamilelere daha çok izin verilmeli bence.

Desene kızın şimdiden seni uykusuz gecelere alıştırıyor:)) Yattığımda oğlum da tekmeleye başlıyor. Ben onunla konuşuyorum, gece olduğunu, uyku zamanı olduğunu, onun da şimdi uyumasını ama sabahleyin erkenden kalkabileceğini söylüyorum. Bir de tekmeler kesiliyor ve deliksiz uyuyorum:))

Kusura bakma da, eşinin ayar zamanı gelmiş:)) Ben de bencillik tavan yaptı, o naz mı yapıyor, ben bin katını yapıyorum. Ona ne oluyor, hamile olan biziz.

bünyeyle ilgiliymiş biraz da canım, mesela bol su içenlerde de daha az çatlama oluyormuş diye duydum.

Onu ben de duydum:)) Yine de sürmeye devam. Ben kasıklarıma, karnıma, memelerime, kalçama sürüyorum. Bizim kurumdaki memur yeni doğum yaptı sayılır, o sürmediğim yerler çatladı, sürdüğüm yerler çatlamadı dedi. kasılklarımı ve kalçamı o söyledikten sonra süremeye başladım

hmm olabilir canım bende kullanayım bari bıraktım öööyle duruyor krem bari boşuna para vermiş olmayayım

Benim doktorum ne zaman vitaminler ilgili bir soru sorsam 'beslenmen düzenliyse kullanmasan da olur şart değil' tarzında konuşmuştu ama ben 2 günde bir alıyordum, şimdi bırakıcam desem hayatta dur bırakma demez. Ayrıca bu vitaminler fazladan kilo aldırıyo heralde gerçekten, dikkat ediyorum ama ne bileyim sanki yediğimden fazla alıyormuşum gibi geliyor :44:

Canım ben kısmetse 1 Ocak'ta bırakıcam, 36. haftam bitmiş oluyor o gün, aslında istersen 37. haftayı da çalışabiliyormuşsun yani 37+6'ya kadar, öyle duydum ben ama fazla zorlamiyim diyorum bir hafta da kendime hediyem olsun

Bu arada bu çatlak olayının hem genetik hem de biraz suyla alakalı olduğunu bende duydum, ablamdan da az çok biliyorum. Hiç öyle pahalı kremler almamıştı, karnı hiç doğurmamış gibi. Ben de pregnacare'i sürüyorum sadece geceleri, 30 lira, aldığım ilk tüp bile daha bitmedi. onun dışında sabah ve aklıma gelirse gündüz arada vazelin'in yeni çıkan kremini aldım buğdaylı mı ne ondan sürüyorum gayet güzel nemli tutuyo. Sonuç olarak amaç bölgeyi nemli tutmak, sürdüğün kremin bence hiç önemi yok özellikle de fiyatının. Tabi bunların yanında 3 litre su içiyorum, henüz çatlak belirtisi yok inşallah sonuna kadar böyle gider. Bol bol suya dayanın:)

Kusura bakma da, eşinin ayar zamanı gelmiş:)) Ben de bencillik tavan yaptı, o naz mı yapıyor, ben bin katını yapıyorum. Ona ne oluyor, hamile olan biziz.

Aynen bi çocuk gibi ben naz yapmayı hiç sevmem becerememde 9 dikişle 20lik dişim ameliyatla slındı bu kadar velveleye vermedim ortlığı anadı bunu kız doğurmalıydı

herkese iyi akşamlar kızlar. ben bugün pek uğrayamadım buralara. kızımın cicilerini yıkamıştım bugün dinlene dinlene onları ütüledim. kaldırdım. ütülemek baya yoruyor haberiniz olsun.

ben de de nefes darlığı, sol taraf yatamama başladı, kalbim sıkışıyor gibi oluyor. midem iyice sıkışmaya başladı galiba, yemek falan eskisi çok yiyemiyorum hemen şişiyorum.

elevit konusunda ben de sinir oldum ben 1 kutu kullanmıştım, sonra decavit kullandım ama kullandığımız diğer ilaçların garantisini kim verebilir. 2 gün sonra onların içinde de bişi çıkarsa??? güya bilinçliyiz ama elimizden hiç bişey gelmiyor. Allah korusun bizi ve evlatlarımızı.

bu arada size biberon danışayım istedim. belki de şu anda almak erken bilemedim ama sizlerden alan var mı? En iyi Dr. Browns die duydum. ama çok çeşiti var karar veremedim, inanın ml.sine bile karar veremedim. ee o zaman alma diyceksiniz hepsi buradadan toplu bi alışveriş yapıyorum şu aralar, onu da ekliyim, kargo parası yok nasıl olsa die düşündüm.
tecrübeli anneler fikirlerinize ihtiyacım var..

kızlar benim pilim bitti, halbuki gündüz 2 kez 1saate yakın uyumuştum

neyse herkese iii geceler, az uyanmalı bir gece diliyorummm

yarın okurum yazdıklarınızı kısmetse

Herkese iyi geceler kızlar
Biz de yatıyoruz malum yarın yine iş var :44:
bakalım kaçta uyutacak bizim sıpa beni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…