Herkese iyi akşamlar kızlar
Bu vitamin hapı olayını endişeyle okudum bir elevit kullanıcısı olarak :44: eşime söyledim o da biliyorum yeni öğrendim dün bir eczanede konuşuluyodu, eşim kullanıyo deyince anlattılar, şirket açıklama yapmış doğrulamış kullanıldığını dedi, canım sıkıldı ama yapacak bişey yok, bilmeden kullandık bundan sonra devam etmicem randevuda doktoruma sorcam, ben yediklerime dikkat ediyorum almasam olmaz mı hapı diye, olur derse bırakcam doğal yollardan tamamlamaya özen göstercem.
Benim bu aralar geceleri uyku sorunum var kızlar ne yapacağımı şaşırdım:44:
Gece yattığımda kızım uyanıp kıpırdamaya başlıyo. ne tarafıma yatsam o tarafımı yatağa doğru tekmelemeye başlıyo, dönüyorum diğer tarafa bu sefer oraya girişiyo ve artık eskisi gibi de değil çok güçlü vuruyo ve canımı yakıyo. Dün gece en son saate baktığımda 1.30'du ne zaman uyudum Allah bilir, sabah 6.30'da da kalkıp işe gittim
68 günüm kaldı izne Allah kolaylık versin bana da çalışan herkese de, hamileyken çalışmak çok zormuş onu anladım
saol inş :) sende karar verdınmı ismine cabuk karar verkı oda alıssın sımdıden
kremler hakikaten pek işe yaramıyormuş kimseden işe yaradı diye duymadımyaa ben hiç kuaföre falan gitmedim tiksiniyorum çok :100: doktorda da vajinal ultrason falan o kadar iğreniyorum ki muayeneden çıkar çıkmaz wc'ye koşuyorum yıkan yıkan yıkan normal ultrasonda da karnıma o jeli sürüyo ya eve gidene kadar deli oluyorum hemen üstümü çıkarıp kıyafetlerimi yıkıyorum duş alıyorum, herkese onlarla bakıyolar ya mikrop dolu gibi geliyor. yalnız şu çatı muayenesi falan nasıl olacak bilmiyorum ya elini sokup bakıyormuş falan :/ kusmazsam iyidir drun üstüne
Kızlar ben de nefes darlıgı basladı yaa.. nefes alamıyorum sankı... bır de gece yatarken saga yatıyorum hep soluma yatınca kalbım sıkısıyor.... ve bebıs ne zaman saga sola yatsam pıtır pıtır vuruyor ama nereye yatacagımı sasırdımÇ)bır de ben genıtal bolgeye agda yaptıtırken bıle nasıl korktum ben nasıl normal dogum yapacam:)
Ben lierac kullanıyorum, henüz hiç bir yerimde çatlak oluşmadı. Lierac'ı kullanan bir çok kişi çok övmüştü.Şu ana kadar verdiğim parayı hakketti, bakalım sonu ne olacak.
Çıldırmak üzereyim.eşimin dişi ağrıo bugün dolgu oldu zannedersiniz ameliyat oldu öyle nazlanıo.işten geldi yemek yemicem dedi tamam dedim buraya kadar bişi yok.sonra annesi babası geldi ne yedin bişiler atıştırdınmı dediler beyimiz hasta ya art niyetsiz sordular hani dişinden yiyebikdinmi die
Bizimkinin suratı 5 karış sanki kavga yapmışız sanki yemek vermemişim gibi yaptı çok bozuldum getirim yiyceksen yok dedin dedim.
Sonra babası ye die sıkıştırınca kıtlıktan çıkmış gibi yedi yemepini sanki oruç açtı öyle acıkmış ki
Kv ve kayınbabamdan utandım ortam çirkin oldu.bizim adamlar adam değil yoksa 3 .kişiler ne kadar zarar verebilirki onlar gidene kadar küsmüşüz gibi oturduk onlar gidince sinirlendim benim dişim ağrıo dio.adamın dişi aprıo ama beni kötü gösterio onlarda bakmıyrm sanacak
Herkese iyi akşamlar kızlar
Bu vitamin hapı olayını endişeyle okudum bir elevit kullanıcısı olarak :44: eşime söyledim o da biliyorum yeni öğrendim dün bir eczanede konuşuluyodu, eşim kullanıyo deyince anlattılar, şirket açıklama yapmış doğrulamış kullanıldığını dedi, canım sıkıldı ama yapacak bişey yok, bilmeden kullandık bundan sonra devam etmicem randevuda doktoruma sorcam, ben yediklerime dikkat ediyorum almasam olmaz mı hapı diye, olur derse bırakcam doğal yollardan tamamlamaya özen göstercem.
Benim bu aralar geceleri uyku sorunum var kızlar ne yapacağımı şaşırdım:44:
Gece yattığımda kızım uyanıp kıpırdamaya başlıyo. ne tarafıma yatsam o tarafımı yatağa doğru tekmelemeye başlıyo, dönüyorum diğer tarafa bu sefer oraya girişiyo ve artık eskisi gibi de değil çok güçlü vuruyo ve canımı yakıyo. Dün gece en son saate baktığımda 1.30'du ne zaman uyudum Allah bilir, sabah 6.30'da da kalkıp işe gittim
68 günüm kaldı izne Allah kolaylık versin bana da çalışan herkese de, hamileyken çalışmak çok zormuş onu anladım
bende elevit kullananlartdanım...elerim ayaklarım çok şişti,ve dizlerim çok ağrıyor
Çıldırmak üzereyim.eşimin dişi ağrıo bugün dolgu oldu zannedersiniz ameliyat oldu öyle nazlanıo.işten geldi yemek yemicem dedi tamam dedim buraya kadar bişi yok.sonra annesi babası geldi ne yedin bişiler atıştırdınmı dediler beyimiz hasta ya art niyetsiz sordular hani dişinden yiyebikdinmi die
Bizimkinin suratı 5 karış sanki kavga yapmışız sanki yemek vermemişim gibi yaptı çok bozuldum getirim yiyceksen yok dedin dedim.
Sonra babası ye die sıkıştırınca kıtlıktan çıkmış gibi yedi yemepini sanki oruç açtı öyle acıkmış ki
Kv ve kayınbabamdan utandım ortam çirkin oldu.bizim adamlar adam değil yoksa 3 .kişiler ne kadar zarar verebilirki onlar gidene kadar küsmüşüz gibi oturduk onlar gidince sinirlendim benim dişim ağrıo dio.adamın dişi aprıo ama beni kötü gösterio onlarda bakmıyrm sanacak
bünyeyle ilgiliymiş biraz da canım, mesela bol su içenlerde de daha az çatlama oluyormuş diye duydum.
Onu ben de duydum:)) Yine de sürmeye devam. Ben kasıklarıma, karnıma, memelerime, kalçama sürüyorum. Bizim kurumdaki memur yeni doğum yaptı sayılır, o sürmediğim yerler çatladı, sürdüğüm yerler çatlamadı dedi. kasılklarımı ve kalçamı o söyledikten sonra süremeye başladım
canım Allah kolaylık versin benim oğluşumda aynı yatak tarafını tekmeliyor, uyuyamama bende de bazen oluyor ama bisüre sonra sızıp kalıyorum yorgunluktanbenim doktorum ille kulan demişti ama şişiyor elim ayağım uyuşmalarım başlamıştı yerimden kalkamıyordum daha 5,5 aylıkken kendim bıraktım ilacı deneme amaçlı iyi ki bırakmışım doktoruma da söyledim içmicem ben artık diye, doktorum da dedi aaa evet kilo da çok alışsın elevit şişirir kilo da yapar dedi. be adam madem öyle iç iç diye niye deli ettin beni
Canım, ben buradaki takvimime yanlış yazmışım. Doktoruma göre 27 ocak 2013 doğum tarihi. Seninle aramızda bir gün oluyor böylelikle. Ne zamana kadar çalışmayı planlıyorsun? Ben gücüm olursa 37.haftaya kadar çalışmak istiyorum. Ama şimdiden bile öğleden sonraları performansım düşüyor. Dün, kapımı kilitleyim 1 saat kadar uzandım. Allahtan kimse gelmedi. Hamilelere daha çok izin verilmeli bence.
Desene kızın şimdiden seni uykusuz gecelere alıştırıyor:)) Yattığımda oğlum da tekmeleye başlıyor. Ben onunla konuşuyorum, gece olduğunu, uyku zamanı olduğunu, onun da şimdi uyumasını ama sabahleyin erkenden kalkabileceğini söylüyorum. Bir de tekmeler kesiliyor ve deliksiz uyuyorum:))
Kusura bakma da, eşinin ayar zamanı gelmiş:)) Ben de bencillik tavan yaptı, o naz mı yapıyor, ben bin katını yapıyorum. Ona ne oluyor, hamile olan biziz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?