Çok saol canım pregviti marketlerde bulurmuyum acaba?
Haklısın bu konuda. Şöyle bişey diyebilirim. Demir ile beraber c vitamini alınınca , demir emilimî artıyor. Fakat demirle beraber kalsiyum alınca , demirin emilimi azalıyor.
Zaten multivitaminlerin içindeki demir oranı bizîm için yetersiz. Extra demir tableti alıyoruz. Ben kalsiyum magnezyum ve dvitaminini ayrı bir tablet olarak alıyordum. Çokta şart değil bence multivitamin.
ya bende 27+2 deyim ama hiç öyle bir şeye rastlamadım üzüldüm acaba bir sorun mu var ki diye illa hıçkırması mı gerekiyor acaba ?
Teyzeler biz doktordan geldik, pitircik kizim 1091 gram olmus :))
bir sonraki dr kontrolumuz 15 gun sonra
demir dusuklugu icin gyno ferro sanol verdi. Vitaminleri ic ic balon olacagim. Fazla dusmemis, toparlar uzulme dedi. Mide yanmasi icin gaviscon verdi, cok kotu oldugunda icecegim.
Esim ben artik dogdugunda mi gorecegim kizimi diye sitem ediyor. Dra dedim yuzunu nasil gorecegiz. 3 hafta sonra 4 boyutlu ultrasona gonderirim, sansliysaniz gorursunuz dedi.
8 kg aldim, cok iyi gidiyorsun dedi. Yani benimle ayni giden arkadaslar uzulmeyin.
Yarin kizimin odasini boyatacagiz, kursunsuz ve kokusuz bir boya aldik. Acik pembe mi alsam diye cok dusundum, cok pembe olursa diye cekindim, deniz kabugu diye acik bir renk aldik. Bizden haberler simdilik bu kadar.
biberon için erken deil canım bazen süt gelmediginde bebege mama takviyesi yapıyolar ben 1 adet yeni dogan almayı planlıyorum chicco avent arasındayım birde brown umarım yalnış yazmamaışımdır aventte gaz yapıyo diolar bakalım hangisi olursa artıkherkese iyi akşamlar kızlar. ben bugün pek uğrayamadım buralara. kızımın cicilerini yıkamıştım bugün dinlene dinlene onları ütüledim. kaldırdım. ütülemek baya yoruyor haberiniz olsun.
ben de de nefes darlığı, sol taraf yatamama başladı, kalbim sıkışıyor gibi oluyor. midem iyice sıkışmaya başladı galiba, yemek falan eskisi çok yiyemiyorum hemen şişiyorum.
elevit konusunda ben de sinir oldumben 1 kutu kullanmıştım, sonra decavit kullandım ama kullandığımız diğer ilaçların garantisini kim verebilir. 2 gün sonra onların içinde de bişi çıkarsa??? güya bilinçliyiz ama elimizden hiç bişey gelmiyor. Allah korusun bizi ve evlatlarımızı.
bu arada size biberon danışayım istedim. belki de şu anda almak erken bilemedim ama sizlerden alan var mı? En iyi Dr. Browns die duydum. ama çok çeşiti var karar veremedim, inanın ml.sine bile karar veremedim. ee o zaman alma diyceksinizhepsi buradadan toplu bi alışveriş yapıyorum şu aralar, onu da ekliyim, kargo parası yok nasıl olsa die düşündüm.
tecrübeli anneler fikirlerinize ihtiyacım var..
Canlarımm hemşehrimiyiz yoksa kayseriliyim bende
Demek o pıtpıtlar fıstıgımın hıckırıklarıbenım yaramaz kızım acaıp hareketlı hele şu 3 gundur sol tarafıma ayaklaırımı gelıyor nedır resmen ıcerden kazıyo gıbı hıssedıyorum :)
Günaydın anneciklerdün hiç uyumadım yaa
bütün gece kabuslarla bölündü bi kadın beni kesmeye çalışıyodu manyak mıyım neyim yaa noluyo garip garip rüyalar falan
evet canım senin kız inşaat yapıyo zannımca
evet kayserıdeyım ben......
Günaydın kızlar.. İyice ağırlaştık son 1 haftadır çok büyüdü karnım. Penguen gibi yürüyorum :)) kızlar 28. haftamdayım bebek odasının siparişini versemmi artık ne dersiniz ? Erkenmi daha karar veremedim.
Günaydın anneciklerdün hiç uyumadım yaa
bütün gece kabuslarla bölündü bi kadın beni kesmeye çalışıyodu manyak mıyım neyim yaa noluyo garip garip rüyalar falan
evet canım senin kız inşaat yapıyo zannımca
ben bayrmdan once verdim bile Aysbozz, cogu mobilyacı 2 ay diyor. Ee gelince 1 ayda evde kokusu çıkacak.. Bence sende ver hemem
evet kayserıdeyım ben......
Günaydın canımGünaydın kızlar.. İyice ağırlaştık son 1 haftadır çok büyüdü karnım. Penguen gibi yürüyorum :)) kızlar 28. haftamdayım bebek odasının siparişini versemmi artık ne dersiniz ? Erkenmi daha karar veremedim.
Bbde kabusla uyandım tatlım ya ter içinde niçin böle oluyoz hakketten!Günaydın canım :) bende dün gece ruyamda catışmadaydım katlıam wardı ne oluyo bıze ılgınc ruyalar goruyoruz
Günaydın canım
Bebiş odasının siparişini ben verdim bile bi aksilik çıkmazsa 2 kasımda gelicek tatlım anca yani bizde bu yawaşlıkla :))
Perdenin siparişi verdim tatlım benim stor perdem yoktu stor krem bi güneşlik yaptırıyom ucuna pembiş boncuklar ( avizeside boncuklu uysun istedim) tülüde yeni çıkan pullu pembe ip tül olsun dedik kocamın dediği gibi biraz kokoş işi olduya neysa :)) halı konusunda da bende desensiz olsun diyom ama daha bulamadım bi tek confeti diye bi marka var orda halılar özel ince yapmışlar makinede yıkansın diye sanırım ondan alıcam resmini bulursam atarım canımGünaydın canım.. İi o zaman herkesler alıyo bende bi an önce bakayım. Halı perdeyi ne yaptın ? Farklı sade halı istiyorum ama bulamadım hep arabalı çizgi filmli mavi , değişik bişeyler yok.. Evet artık yürüyemiyorum, görsen bi öne 2 yanlara doğru adımlarım paytak paytak :))
Evet banada 1 ay imalat süresi dediler, bide o koku olayı var. Ne biliyim herkes bişey diyo. Bende gideyim o zaman . Peki nasıl seçtin takımı ? Büyüyen beşikmi, dolap dışında komidin filan aldınmı canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?