2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Maalesef recete istiyormus benimde 31 inde kontrolum var o zaman soyleyeyim dr yazsin. Sabah aksam kullaniyorsun sabahkinde demir ve bazi vitaminler aksamkinde de kalsiyum ve diger vitaminler var.Bu yahudiler icin domuz icermedigini belirten cor damgasi var ve sitelerde de halal yazmis :) gonul rahatligiyla kullanabilirsin gibi geldi bana :)))

Günaydın kızlar.. İyice ağırlaştık son 1 haftadır çok büyüdü karnım. Penguen gibi yürüyorum :)) kızlar 28. haftamdayım bebek odasının siparişini versemmi artık ne dersiniz ? Erkenmi daha karar veremedim.

Canım gözün aydın kilosu gayet iyi. Bende bugün gidicem artık iki haftada bir çağırıyor. Bende 10 kilo aldım diyet yaptığım halde. Gerçi doktor çok desede şuan sülalede rekor kırmış durumdayım. Annem kuzenlerim filan 30 kilo altı alan yok onlara kalsa süperrr

biberon için erken deil canım bazen süt gelmediginde bebege mama takviyesi yapıyolar ben 1 adet yeni dogan almayı planlıyorum chicco avent arasındayım birde brown umarım yalnış yazmamaışımdır aventte gaz yapıyo diolar bakalım hangisi olursa artık

Günaydın annecikler dün hiç uyumadım yaa
bütün gece kabuslarla bölündü bi kadın beni kesmeye çalışıyodu manyak mıyım neyim yaa noluyo garip garip rüyalar falan

evet canım senin kız inşaat yapıyo zannımca

Merhaba kızlar, Bende 2013 nisan annesiyim. Zaman o kadar hızla geçiyor ki ,hamileliğin ,lohusalığın her anın keyfini çıkarın hiç kafanıza detayları takmayın , bebeğinize zaman ayırın doya doya yaşayın onu :)
Bebeğim 6 aylık oldu ananesiyle bırakıp işe başlamak durumda kaldım.

Ben bebeğime emzik verdim. Aslında benim açımdan iyi oldu ama emmeini azalttı sanıyorum. çünkü tanıdığım emzik kullanmadı onun bebeği benimkinden sık emdi. sizler bilirsiniz ama bunu düşünün derim.

Ben bilmiyordum hastanelerde ilk hafta pompa kiralanabiliyormuş. Kanalları açmak için düşünün derim. hem uç çıkarabilmek hemde sütün devamlılığı için.

Ben basit el pompası ile bebeğin emmediği fazla sütü hep çektim. Ne kadar çekerseniz o kadr iyi yerine göğüs hemen süt üretiyor. biraz kararsızlıktan el pompası aldım.Ama keşke başta elekt. alsaymışım . Şu an bende bir medela elekt. bir avent elekt. birde lansinoh manuel pompa var :)))Medelayı aldım önce sonra onunla kaynaşamadık aventi aldım.

Vee asıl diyeceğim ünlü bebek firması yarışmasında birinci oldum ödül avent elkt. pompa idi:) Şaka gibi iki hafta önce aldığım ürünün aynısı ve promalt içecek.

İsteyen olursa tabiki piyasa altında fiyata satıcam ödülleri çünkü ihtiyacım yok. Özelden yazarsanız konuşuruz.

Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın .Bol sütün olsun. Ve lohusayken gelen misfirlere güle güle demeyin ( eskilerin söylemesi. Süt gidermiş )

:))) geçen gecede siyah kapşonlu yeşil yüzlü biri yaklaştı eşimin arkasından bana bakıyodu böyle rüyalar son dönemlerde normalmiş canım

ben bayrmdan once verdim bile Aysbozz, cogu mobilyacı 2 ay diyor. Ee gelince 1 ayda evde kokusu çıkacak.. Bence sende ver hemem

Günaydın canım :) bende dün gece ruyamda catışmadaydım katlıam wardı ne oluyo bıze ılgınc ruyalar goruyoruz

ben bayrmdan once verdim bile Aysbozz, cogu mobilyacı 2 ay diyor. Ee gelince 1 ayda evde kokusu çıkacak.. Bence sende ver hemem

Evet banada 1 ay imalat süresi dediler, bide o koku olayı var. Ne biliyim herkes bişey diyo. Bende gideyim o zaman . Peki nasıl seçtin takımı ? Büyüyen beşikmi, dolap dışında komidin filan aldınmı canım..

Günaydın canım
Bebiş odasının siparişini ben verdim bile bi aksilik çıkmazsa 2 kasımda gelicek tatlım anca yani bizde bu yawaşlıkla :))

Selam kizlar doktordan geldim 1600 gr civari ymis oglum nasil sizce haftalari benle yakin olanlar sizde durum nasil eleviti sordum cogu gidada var zaten senin tercihine birakiyorum dedi napalim simdi icmeyelimmi icmeyim diyorum fikrim bu

Günaydın canım
Bebiş odasının siparişini ben verdim bile bi aksilik çıkmazsa 2 kasımda gelicek tatlım anca yani bizde bu yawaşlıkla :))

Günaydın canım.. İi o zaman herkesler alıyo bende bi an önce bakayım. Halı perdeyi ne yaptın ? Farklı sade halı istiyorum ama bulamadım hep arabalı çizgi filmli mavi , değişik bişeyler yok.. Evet artık yürüyemiyorum, görsen bi öne 2 yanlara doğru adımlarım paytak paytak :))

Perdenin siparişi verdim tatlım benim stor perdem yoktu stor krem bi güneşlik yaptırıyom ucuna pembiş boncuklar ( avizeside boncuklu uysun istedim) tülüde yeni çıkan pullu pembe ip tül olsun dedik kocamın dediği gibi biraz kokoş işi olduya neysa :)) halı konusunda da bende desensiz olsun diyom ama daha bulamadım bi tek confeti diye bi marka var orda halılar özel ince yapmışlar makinede yıkansın diye sanırım ondan alıcam resmini bulursam atarım canım

Ben bir arkadaşım sayesinde imalatçıdan aldım Aysbozz'cum. büyüyen bir yatak , komidin, 4 kapılı bir dolap ve askılığı var. Modoko'da baya bir gezmiştim ,sipariş ettiğim takımı da orada gordum, içime sindi aldım. Modokoda yaklaşık 8-10 yer gezdik. Hepsi 2 ay sonra teslim ederiz diyorlar. Gec kalma vs d eyasanabilirmiş. Bence sende fazla uzatma. Ben imalatçıdan aldığım için adam 1 ayda teslim ederim dedi, daha bile erken verebilirim dedi. Sıcak parayı kim sevmez :)

perde ,avize, nevresim takımı, korumaları , masa lambası, kirli torbası gibi seyleri de funnababy'den alıcam. Baksana bir sitelerine hersey var ve takım halinde alabiliyorsun. Urunleri de pek cok yerde gordum, cok hoşuma gitti. fiyatlarda mağazalarla aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…