2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Selam kizlar doktordan geldim 1600 gr civari ymis oglum nasil sizce haftalari benle yakin olanlar sizde durum nasil eleviti sordum cogu gidada var zaten senin tercihine birakiyorum dedi napalim simdi icmeyelimmi icmeyim diyorum fikrim bu

41 kere maşallah Cage'cim. ben senden 2-3 hafta gerideyim. 12 Ekim'de gittiğimde 1050 gr'dı benim oğlan. Bence sen su anda tam kıvamında gidiyorsun.

Kızlar benim doktorum eleviti 24. haftada bıraktırmıştı neyse ki.çok sevinmiştim çünkü nefret ediyodum tadından da.
şu an sadece demir hapı ve balık hapı alıyorum(ferrum fort ve efa daily)
onlarda da jelatin varmı bilmiyorum.vitaminleri bol sebze salata ve meyveden alıyorum.hergün semiz otu ile salata yapıyorum sabırla koca kase yiyorum.en az 3 tane mandalina yiyorum.haftada 2 defa maden suyu içiyorum,ceviz yiyorum her gün
kimseye güvenemiyoruz artık allahım affetsin

canım ne kadara satıyosun ben çalışıyorum almam lazım ama şimdi alsammı bilmiyorum
işe başlayınca alırsın diyo bazıları
ne kadara vericen ona göre karar vereyim
:))) geçen gecede siyah kapşonlu yeşil yüzlü biri yaklaştı eşimin arkasından bana bakıyodu böyle rüyalar son dönemlerde normalmiş canım

Günaydın canım :) bende dün gece ruyamda catışmadaydım katlıam wardı ne oluyo bıze ılgınc ruyalar goruyoruz

Bbde kabusla uyandım tatlım ya ter içinde niçin böle oluyoz hakketten!
kızlar çok fena yaaa evet normalmiş acaba neden oluyo ki
bunu da mı hormonlar yapıyo kalktım ağlicaktım çok kötü oldum
her b.ku da hormonlara atıyoz gerçi
kadın göğsümden çizik atacakmış bıçakla manyak.kaçıyorum geliyo alt tarafımdan bıçak sokmaya çalışıyo acıyo falan.
tipsiz gıcık bi kadındı tövbe ya rabbim hayır olsun inşallah

Selam kizlar doktordan geldim 1600 gr civari ymis oglum nasil sizce haftalari benle yakin olanlar sizde durum nasil eleviti sordum cogu gidada var zaten senin tercihine birakiyorum dedi napalim simdi icmeyelimmi icmeyim diyorum fikrim bu

canım çok güzel maşallah
benim oğlan 2 hafta önce 1450 idi şimdi noldu bilmiyorum tosuncuk
doktor 3,500 ü geçecek dedi.inşallah normal doğurabilirim

bence halı yerine içi elyaflı paspaslardan düşünebilirsin. çok cici duruyorlar hem de toz tutmaz. bebek için daha uygun. bazı oda takımlarında oluyor yada isteyen diktiriyor...

ben 2. oğluşumu bekliyorum. büyük parçaların hepsi zaten duruyordu. ufak tefek şeyleri de hep internetten (unnado / butikbebe) aldım. en önemli eksiğim çanta. klasik bebek çantalarını hiç beğenmiyorum. okiedog ve bakraş ın modellerinden beğendiklerim var ama çok pahalılar. umarım yılbaşına doğru kampanya yaparlar :)

Kızlar merhaba,
Bende 28. haftamdayım.Yarın Eminönüne alışverişe gitmeyi düşünüyorum.Bebek şekeri kapı süsü gibi şeylerden neler almak gerekiyor?Hastanede ve çıktıktan sonra evde ziyarete gelenlere neler ikram edilir ne hediye verilir ona göre bişeyler alayım bende

canım çok güzel maşallah
benim oğlan 2 hafta önce 1450 idi şimdi noldu bilmiyorum tosuncuk
doktor 3,500 ü geçecek dedi.inşallah normal doğurabilirim [/QUOTE]

evet böyle olunca 3500 3800 olur diyorlar sezaryanmı önerilir o zaman ben bi yandan normal doğumu çok istiyorum ama bebeğim tosuncuksa sezeryan mı olayım diye düşündüm bugün

Slm kızlar. Bugün yarım gün dersim vardı, ama bıcırıklar o kadar yordu ki beni, resmen oturduğum yerde sızmışım gelince, 1,5-2 saat sonra kendime gelebildim. ben 32.hafta başlamadan bu yılki normal rapor haklarımdan birazını kullanayım diyorum. öğrencilerime de kıyamıyorum, ama bebişime ve kendime de kıyamıyorum

gaz yapmama açısından en iddialı Dr.Brown.ben ilk günler için cam minicik bi tane aldım bir de, normal 240 ml. alsak acaba çok büyük mü olur ya? 120 ml. daha mı iyi? pek kimse araştırmamış galiba daha?

:))) geçen gecede siyah kapşonlu yeşil yüzlü biri yaklaştı eşimin arkasından bana bakıyodu böyle rüyalar son dönemlerde normalmiş canım

Bbde kabusla uyandım tatlım ya ter içinde niçin böle oluyoz hakketten!

ayy kızlar ben de aynı durumdayım. gece rüyamda ormanda hayvanlar kovalıyordu beni ve eşimi, resmen düz duvara tırmandım onlardan kaçmak için demek bu da hamileliktenmiş yaw. aynı dönemde başladı hepimizde baksanıza

amin canım. jelatin konusu bir kaç yıl önce Türkiyede gündem oldu ama ilaçlarda değil, jelibon haribo tarzi jelatinli abur cuburlarda.. herkes ayağa kalktı nasıl olur da domuz jelatini kullanırlar diye. zaten "sığır jelatini" yazmıyorsa, "domuz jelatinidir" dediler. şimdi artık dikkat ediyorum " sığır jelatini, yiyilebilir sığır jelatini veya bitkisel jelatin" yazıyor. çok şükür onları düzelttiler ama demek daha neler nelere katıyorlarmış.
Bir grup müslüman ise, sığır jelatininde haram olduğunu savunuyor, çünkü helal koşullarda kesilmeyen sığırın jelatininde haram olacağını söylüyorlar.. ya artık ne yiyeceğimiz şaşırdık Türkiyede bile.
Amerika da Yahudiler domuza okadar önlem almışlar ki, özel simgeleri var tüm ürünlerde. bu simgeler domuz ve ürünlerinin olmadığı anlamına geliyor. Biz bu amblemi gördüğümüzde daha güvenle tüketebiliyoruz. yahudi kadar özenli olamadık değerlerimize, daha ne diyeyim

canım hadi gözün aydın. çok şükür herşey yolundaymış, sevindim. boya rengini iyi düşünmüşsünüz. zaten biçok şeyi pembe olacak, duvarlarda pembe olursa boğardı.

bende bu konuyu çok merak ediyorum. bebek şekerini ilk hastaneye geldiklerinde mi ikram etmek gerek , yoksa görmeye eve geldiklerinde mi?
kapı süsünü evin dış kapısına assam nasıl olur bi de? ikramlık ne yapılır ne edilir ??

Selam Atlanta,

Ben ikisini de yapacağım. 2 tane buyuk kavanoz almayı düşünüyorum, ustune ince mavi kurdela takacağım, tabi erkek renginde. Birinde lokum, birinde ise mavili - beyazlı draje seker alacağım, şekerci Cafer Erol'un web sitesinde var sekerler. Ayrıca mavi renkli sopada bebek kurabiyelerinden yaptıracağım , bunları da şık cam kaplara koyacağım. Ayrıca odada mavi- beyaz balonlar olacak, sekerler gibi. Ayrıca bizi hastanede ziyaret edenler için mavi renklerde ,uçları beyaz dantelli lavanta keseleri yapacağım. Allah kısmet ederse tabiki hepsi ..

Yogurtta bile jelatin var !!!! Saka gibi burda danonenin meyveli yogurtlarini aliyorduk malum turkiyeden biliyoruz bagirsaklara da yardim eder diye bir baktim birgün jelatin yaziyor ...!!!
Turkiyede gercekten cok denetimsizmis...Guya musluman ulkeyiz

Baby Language Lesson 2 - YouTube

evet kızlar geçenlerde paylaştığım videonun devamı olan 2. dersini buldum.
videonun sonlarına doğru, derse gelen annelerin bebekleri sırayla ağlıyor ve kadın,neden ağladıklarını tespit edip ne yapmaları gerektiğini söylediğinde, bebekler susuyor. Muhteşem bişey yaaa. zaten izleyince sizde artık ayırt edebiliyorsunuz ağlama çeşitlerini.
ÇÖZDÜM SİZİ MİNİK BEBELERRRR

Süpersin canım. Mükemmel olur yaa.
Beni taş çatlasa 5 aile gelir ziyarete, o da en fazla memlekette değilim çünkü. ama yinede yapmak istiyorum, gözümde kalır yoksaa

evet canım herşeye katmışlar. ben ekmekte de var diye duymuştum. o yüzden evde yapıyorum ekmeklerimi

Süpersin canım. Mükemmel olur yaa.
Beni taş çatlasa 5 aile gelir ziyarete, o da en fazla memlekette değilim çünkü. ama yinede yapmak istiyorum, gözümde kalır yoksaa

Yap bence de, kac kere doğuracaksın ki sonuçta.. Bunların hepsi cook basit seyler ve maliyetleri cok az. bu lavanta keseleri için kumaş almam lazım,lavanta almam lazım .. Daha bir suru sey.Allah hep böyle güzellikler yasatsın bize.

haklısın canım. dur bakalım benim gibi beceriksiz biri ne kadarını becerebilecek. kapı süsümü bile kendim yapayım diyorum
umarım güzel malzeme bulurum

canım ne kadar da ince düşünmüşsün. hayran kaldım gerçekten, ben de bunlardan en azından bir kaç tanesini yapabilmek isterdim. doğuma yakın hazırlanabilir ama o telaş anında bunlarla ilgilenecek birisi lazım değil mi? bi taraftan ben de yapsam diyorum, bi taraftan da bebişim doğsun da gerisi önemli değil diyorum.

ay bu arada Cafer Erol'un sitesine bi göz attım da hepsi çok güzeller, olsa da yesek

Selam Azurem,

Ben hepsini simdiden kendim hazırlayacağım, aileden de kuzenlerden birini delege ediyorum, o doğum sabahı gelip yerleştirecek.. Bence herseyi kendin yapabilirsin. Agırlasmadan basla, hem sana ugras olur, hemde cebinden az para çıkar, hemde evladın için kendin yapmış olursun, bundan güzel sey mi var ?

Mesela ben haftaya Eminonune gideceğim, kumaşları , kapı süslerini vs alacağım. Yavas yavaş yaparım evde. Para da vermem :) Eminonunde bu bebeği görmeye gelenlere verilecek hediyeleri yapıyorlarda. 2 TL'ye hallediyorsun.

Selam kızlar nasılsınız? bır haftaıcı daha da bıttı. ohh yarın haftasonu. Yarın seker yukleme testıne gıdecegız bakalım ne olacak ayrıca bebısıme de ultrasonda bakar mı doktor bılmıyorum..cok heyecanlıyım mınık bebısımı merak edıyorum:) o mavı sekerler susler ıkramlar falan cok guzel cok begendım. ama ben de bulundugum yerde bana zıyarete gelecek cok kısı olmaz okuldan ıse arkadaslarım gelır.sadece sekerlerden alacagım hanı sus gıbı olan gelenlere verecegım hatıra kalsın dıye.. bebısımın odası yok zaten o kapı susu falan acaba salona mı taksam olur mu kı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…