Selam kızlar nasılsınız? bır haftaıcı daha da bıttı. ohh yarın haftasonu. Yarın seker yukleme testıne gıdecegız bakalım ne olacak ayrıca bebısıme de ultrasonda bakar mı doktor bılmıyorum..cok heyecanlıyım mınık bebısımı merak edıyorum:) o mavı sekerler susler ıkramlar falan cok guzel cok begendım. ama ben de bulundugum yerde bana zıyarete gelecek cok kısı olmaz okuldan ıse arkadaslarım gelır.sadece sekerlerden alacagım hanı sus gıbı olan gelenlere verecegım hatıra kalsın dıye.. bebısımın odası yok zaten o kapı susu falan acaba salona mı taksam olur mu kı???
bende bu konuyu çok merak ediyorum. bebek şekerini ilk hastaneye geldiklerinde mi ikram etmek gerek , yoksa görmeye eve geldiklerinde mi?
kapı süsünü evin dış kapısına assam nasıl olur bi de? ikramlık ne yapılır ne edilir ??
bende bu konuyu çok merak ediyorum. bebek şekerini ilk hastaneye geldiklerinde mi ikram etmek gerek , yoksa görmeye eve geldiklerinde mi?
kapı süsünü evin dış kapısına assam nasıl olur bi de? ikramlık ne yapılır ne edilir ??
Baby Language Lesson 2 - YouTube
evet kızlar geçenlerde paylaştığım videonun devamı olan 2. dersini buldum.
videonun sonlarına doğru, derse gelen annelerin bebekleri sırayla ağlıyor ve kadın,neden ağladıklarını tespit edip ne yapmaları gerektiğini söylediğinde, bebekler susuyor. Muhteşem bişey yaaa. zaten izleyince sizde artık ayırt edebiliyorsunuz ağlama çeşitlerini.
ÇÖZDÜM SİZİ MİNİK BEBELERRRR
hastane odası için sadece çikolata ikram edip, evi mi süslesem acaba. ama ya kimse eve gelmezse kırkı çıkana kadar :) o zaman süslerle biz oynarız kızımlaArkadaslar bence hastanede en guzel cıkolata ıkram etmek benm teyzem pastaneden almıs ustunede hoşgeldın bebegım yazan bı cıkolata cokda hoşdu hatta kg.sunuda 45 e almş 1 bucuk kg alms fazla fazla yettı dedı..bende aynısını yapmyı dusunuyırum zaten ben mardındeyım cok cewrem yok mecbrı hızmet ıcın burda olunca malum..yaza dgruda bebek mevlutu yaptrcam ıstnbula annemlere gttıgım de onun ıcınde keçeden magnetler yapıcam kendım dogumdan önce...
ev için çok güzel bi ikramlık bence. hatta çok güzel süslü şerbet takımları çıkmış. ama hastane için ne kadar yapalım, abartalım mı onu bilemedim:26:merhaba atlanta,doğum yapan arkadaslarım lohusa serbetı ıkram ettiler tercih sizin
Arkadaslar bence hastanede en guzel cıkolata ıkram etmek benm teyzem pastaneden almıs ustunede hoşgeldın bebegım yazan bı cıkolata cokda hoşdu hatta kg.sunuda 45 e almş 1 bucuk kg alms fazla fazla yettı dedı..bende aynısını yapmyı dusunuyırum zaten ben mardındeyım cok cewrem yok mecbrı hızmet ıcın burda olunca malum..yaza dgruda bebek mevlutu yaptrcam ıstnbula annemlere gttıgım de onun ıcınde keçeden magnetler yapıcam kendım dogumdan önce...
videoları ben de izledim, unutmazsam iyi doğumdan önce bi daha izlerim artık
Selam kızlar nasılsınız? bır haftaıcı daha da bıttı. ohh yarın haftasonu. Yarın seker yukleme testıne gıdecegız bakalım ne olacak ayrıca bebısıme de ultrasonda bakar mı doktor bılmıyorum..cok heyecanlıyım mınık bebısımı merak edıyorum:) o mavı sekerler susler ıkramlar falan cok guzel cok begendım. ama ben de bulundugum yerde bana zıyarete gelecek cok kısı olmaz okuldan ıse arkadaslarım gelır.sadece sekerlerden alacagım hanı sus gıbı olan gelenlere verecegım hatıra kalsın dıye.. bebısımın odası yok zaten o kapı susu falan acaba salona mı taksam olur mu kı???
hastane odası için sadece çikolata ikram edip, evi mi süslesem acaba. ama ya kimse eve gelmezse kırkı çıkana kadar :) o zaman süslerle biz oynarız kızımlabende memlekete gidince mevlüt düşünüyorum. şöyle en alasından hazırlanmış.. bakalım yavrum sağlıkla gelsin de
ev için çok güzel bi ikramlık bence. hatta çok güzel süslü şerbet takımları çıkmış. ama hastane için ne kadar yapalım, abartalım mı onu bilemedim:26:
aynen ya bi hafta içi daha bitti, şükür. kapı süsü yapabilirsem ben de kendi odamızın kapısına asıcam, bebişimiz bizim odamızda yatıcak çünkübu akşam memlekete gidiyoruz, bakalım keçe alırım belki.
atlanta ben de aynı şeyi düşünüyorum aslında, hastanede 1 gün kaldık diyelim pek kimse gelmeden ayrılmış oluruz, süsler boşa gider. ben doğumdan sonra 15 gün falan annemde kalıcam, orayı da süsleyemem, kendi evimi süslesem oraya da kimse gelmez ilk zamanlar, biz de iş dolayısıyla memleketten ayrıyız:44:
Arkadaslar hastane ıcın ıkramlıklardan bahsetmıssınız de cok kısı gelecek mı zıyarete yanı cevrenız hastaneye mı gelıyor sızın merak ettım. benım zaten yanımda esım kayınvaldem annem olur baska da kımse zıyarete oraya gelmez yanı okuldan arkadalar eve gelır. yanı sızın hastanede ıkram yapacagınız kısıler arkadaslar mı pekı? ya bır de hastanede 1 ya da 2 gun kalmayacakmıyız hemen oraya mı gelırler.tabıı bılemıyorum:))yanlıs anlamayın sakın merak ettıgımden sordum.
canım sen her hangı bır sey yapmayı dusunuyor musun pekı gelenlere hedıye hatıra olarak? benım de fazla cevrem yok mevlutu nerde yapcan. ben mevlut yapmıcam da 6 7 kısı olucaz hoca cagırcam okuyacak ınsallah.
ayy sorma canım. nereyi nasıl süsleyeceğiz bilmiyorumen iyisi hastanedeki oda kapıma kapı süsümü götürüp asayım. gelenlere şeker-çikolata gibi bişey ikram ederiz. tomurcukun dediği gibi bi kavanoza şeker ve lokum koyarız. sonra bunları olduğu gibi evimize de götürürüz. gelenler alırlar. kapı süsümü bu kez evin veya odamın kapısına asarım. benimde bebğin odası olmayacak ilk etapta çünkü
Perdenin siparişi verdim tatlım benim stor perdem yoktu stor krem bi güneşlik yaptırıyom ucuna pembiş boncuklar ( avizeside boncuklu uysun istedim) tülüde yeni çıkan pullu pembe ip tül olsun dedik kocamın dediği gibi biraz kokoş işi olduya neysa :)) halı konusunda da bende desensiz olsun diyom ama daha bulamadım bi tek confeti diye bi marka var orda halılar özel ince yapmışlar makinede yıkansın diye sanırım ondan alıcam resmini bulursam atarım canım
Ben bir arkadaşım sayesinde imalatçıdan aldım Aysbozz'cum. büyüyen bir yatak , komidin, 4 kapılı bir dolap ve askılığı var. Modoko'da baya bir gezmiştim ,sipariş ettiğim takımı da orada gordum, içime sindi aldım. Modokoda yaklaşık 8-10 yer gezdik. Hepsi 2 ay sonra teslim ederiz diyorlar. Gec kalma vs d eyasanabilirmiş. Bence sende fazla uzatma. Ben imalatçıdan aldığım için adam 1 ayda teslim ederim dedi, daha bile erken verebilirim dedi. Sıcak parayı kim sevmez :)
perde ,avize, nevresim takımı, korumaları , masa lambası, kirli torbası gibi seyleri de funnababy'den alıcam. Baksana bir sitelerine hersey var ve takım halinde alabiliyorsun. Urunleri de pek cok yerde gordum, cok hoşuma gitti. fiyatlarda mağazalarla aynı.
bence halı yerine içi elyaflı paspaslardan düşünebilirsin. çok cici duruyorlar hem de toz tutmaz. bebek için daha uygun. bazı oda takımlarında oluyor yada isteyen diktiriyor...
Selam Azurem,
Ben hepsini simdiden kendim hazırlayacağım, aileden de kuzenlerden birini delege ediyorum, o doğum sabahı gelip yerleştirecek.. Bence herseyi kendin yapabilirsin. Agırlasmadan basla, hem sana ugras olur, hemde cebinden az para çıkar, hemde evladın için kendin yapmış olursun, bundan güzel sey mi var ?
Mesela ben haftaya Eminonune gideceğim, kumaşları , kapı süslerini vs alacağım. Yavas yavaş yaparım evde. Para da vermem :) Eminonunde bu bebeği görmeye gelenlere verilecek hediyeleri yapıyorlarda. 2 TL'ye hallediyorsun.
Biraz daha da detay paylaşayım, şekerlerin kavanozu böyle bir sey ama daha suslu olacak. Yanlarına kâğıttan külah yapıcaz ve camların yanına kucuk küre koyacağız, herkes istediği kadar seker alsın, gotursun, lokum alsın yesin.
Ayrıca etiket bastıracağım, süsleme olarak bunları camlara yapıstırıcam ( seker kavanozlarına ) ayrıca bunun kalın etiketini bastırıcam, onları da lavanta keselerine takıcam. Bu etiketlerin 50 tanesini 15 TL'ye basıyorlar. isteyenle firmayı da paylaşabilirim.
Güle güle kullan herşeyini, confetti ye baktım daha detaylı inceleyecek teşekkür ederim
Güzel şeyler varmış baktım funnababy e hem takım daha iyi olur perde yatak örtüsü , güzeller gerçekten
Elyaflı papası hiç duymadım canım ne ki o halımı ??
Canım gelenlere hediyemi vericez bide ayyyy hiç bişey bilmiyorum ben
Mevlüt te yaparım artık böyle şeyler, hastaneye bi çikolata götüreyim. Peki Mevlüt'e neler yapacaksın yine bu tarzmı ??
Demek tek kararsiz kalan biz degiliz)) bizde kagan koyacagiz ama yumusak g li mi olacak yoksa normal mi :)
Canlarımm hemşehrimiyiz yoksa kayseriliyim bende
Canım biz hala karar veremiyoruz. Soranlara bizim evde üst denetleme kurulu var, ondan öyle her isim geçmiyor diyorum. Eşim Toprak istiyor, ben ise Çınar ya da Arhan:)) Bakalım kim kimi ikna edecek:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?