2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

olur neden olmasın evin kapısına asanlar da cok

Arkadaslar bence hastanede en guzel cıkolata ıkram etmek benm teyzem pastaneden almıs ustunede hoşgeldın bebegım yazan bı cıkolata cokda hoşdu hatta kg.sunuda 45 e almş 1 bucuk kg alms fazla fazla yettı dedı..bende aynısını yapmyı dusunuyırum zaten ben mardındeyım cok cewrem yok mecbrı hızmet ıcın burda olunca malum..yaza dgruda bebek mevlutu yaptrcam ıstnbula annemlere gttıgım de onun ıcınde keçeden magnetler yapıcam kendım dogumdan önce...

merhaba atlanta,doğum yapan arkadaslarım lohusa serbetı ıkram ettiler tercih sizin

videoları ben de izledim, unutmazsam iyi doğumdan önce bi daha izlerim artık

hastane odası için sadece çikolata ikram edip, evi mi süslesem acaba. ama ya kimse eve gelmezse kırkı çıkana kadar :) o zaman süslerle biz oynarız kızımla bende memlekete gidince mevlüt düşünüyorum. şöyle en alasından hazırlanmış.. bakalım yavrum sağlıkla gelsin de

merhaba atlanta,doğum yapan arkadaslarım lohusa serbetı ıkram ettiler tercih sizin
ev için çok güzel bi ikramlık bence. hatta çok güzel süslü şerbet takımları çıkmış. ama hastane için ne kadar yapalım, abartalım mı onu bilemedim:26:

canım sen her hangı bır sey yapmayı dusunuyor musun pekı gelenlere hedıye hatıra olarak? benım de fazla cevrem yok mevlutu nerde yapcan. ben mevlut yapmıcam da 6 7 kısı olucaz hoca cagırcam okuyacak ınsallah.

videoları ben de izledim, unutmazsam iyi doğumdan önce bi daha izlerim artık

belki doğumdan sonra da izleriz. bebeğimizin çıkardığı sesleri daha iyi analiz etmiş oluruz. bu arada 1. videoyu izlemişmiydin? en önemli sesler orda vardı

aynen ya bi hafta içi daha bitti, şükür. kapı süsü yapabilirsem ben de kendi odamızın kapısına asıcam, bebişimiz bizim odamızda yatıcak çünkü bu akşam memlekete gidiyoruz, bakalım keçe alırım belki.

atlanta ben de aynı şeyi düşünüyorum aslında, hastanede 1 gün kaldık diyelim pek kimse gelmeden ayrılmış oluruz, süsler boşa gider. ben doğumdan sonra 15 gün falan annemde kalıcam, orayı da süsleyemem, kendi evimi süslesem oraya da kimse gelmez ilk zamanlar, biz de iş dolayısıyla memleketten ayrıyız:44:

Canlar, bende evlevit kullanıyorum hamileliğim başın bu yana. Nasıl tiskindim bir bilseniz.

Benimde uyku problemlerim var, devamlı soluma yatıyorum arada bir sağa yatıyorum. Bizimde tekmelerimiz çok fena uyutmuyor bile. Ama olsun çok güzel duygular, bazen güldürüyor beni.

Bizde isim konusunda kararsızız ibrahim ege veya ibrahim ediz düşünüyoruz.
sizin fikriniz nedir kızlar

Arkadaslar hastane ıcın ıkramlıklardan bahsetmıssınız de cok kısı gelecek mı zıyarete yanı cevrenız hastaneye mı gelıyor sızın merak ettım. benım zaten yanımda esım kayınvaldem annem olur baska da kımse zıyarete oraya gelmez yanı okuldan arkadalar eve gelır. yanı sızın hastanede ıkram yapacagınız kısıler arkadaslar mı pekı? ya bır de hastanede 1 ya da 2 gun kalmayacakmıyız hemen oraya mı gelırler.tabıı bılemıyorum:))yanlıs anlamayın sakın merak ettıgımden sordum.

ayy sorma canım. nereyi nasıl süsleyeceğiz bilmiyorum en iyisi hastanedeki oda kapıma kapı süsümü götürüp asayım. gelenlere şeker-çikolata gibi bişey ikram ederiz. tomurcukun dediği gibi bi kavanoza şeker ve lokum koyarız. sonra bunları olduğu gibi evimize de götürürüz. gelenler alırlar. kapı süsümü bu kez evin veya odamın kapısına asarım. benimde bebğin odası olmayacak ilk etapta çünkü

canım bana gelse gelse 2-3 kişi anca gelir hastaneye ama olsun. içimde kalır yapmazsam yine de odasını tek süsleyen ben olursam hastanede, utanıp çıkarmayabilirim süsleri
dediğin gibi bi aksilik olmazsa İnşallah zaten 1 en fazla 2 gün kalıcaz.

canım sen her hangı bır sey yapmayı dusunuyor musun pekı gelenlere hedıye hatıra olarak? benım de fazla cevrem yok mevlutu nerde yapcan. ben mevlut yapmıcam da 6 7 kısı olucaz hoca cagırcam okuyacak ınsallah.

Hastane ıcın seker hamurlu kurabıye yapmayı dusunuyorum :) mevlutu ise annemın ewınde yapıcam nasıpse :)

Biraz daha da detay paylaşayım, şekerlerin kavanozu böyle bir sey ama daha suslu olacak. Yanlarına kâğıttan külah yapıcaz ve camların yanına kucuk küre koyacağız, herkes istediği kadar seker alsın, gotursun, lokum alsın yesin.

Ayrıca etiket bastıracağım, süsleme olarak bunları camlara yapıstırıcam ( seker kavanozlarına ) ayrıca bunun kalın etiketini bastırıcam, onları da lavanta keselerine takıcam. Bu etiketlerin 50 tanesini 15 TL'ye basıyorlar. isteyenle firmayı da paylaşabilirim.

Eklentiler

• $seker.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 72
  • $seker1.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 56
  • $hosgeldin baris.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 60

Güle güle kullan herşeyini, confetti ye baktım daha detaylı inceleyecek teşekkür ederim

Güzel şeyler varmış baktım funnababy e hem takım daha iyi olur perde yatak örtüsü , güzeller gerçekten

bence halı yerine içi elyaflı paspaslardan düşünebilirsin. çok cici duruyorlar hem de toz tutmaz. bebek için daha uygun. bazı oda takımlarında oluyor yada isteyen diktiriyor...

Elyaflı papası hiç duymadım canım ne ki o halımı ??

Canım gelenlere hediyemi vericez bide ayyyy hiç bişey bilmiyorum ben

Mevlüt te yaparım artık böyle şeyler, hastaneye bi çikolata götüreyim. Peki Mevlüt'e neler yapacaksın yine bu tarzmı ??

Selam Aysboz,

Bizim mevlut cok kalabalık olur, 70-80 kişi falan. Orada her gelene bebek hediyesi vereceğiz, bakıcam işte Eminonune, Bizim mevlutler yemekli oluyor, adağımız vardı zaten. Onu keseceğiz, pilav, yanına ayran, tatlı ,dolma vs .. Annem menüyü hazırlar, teyzemler falan yardım eder. Bizde genelde yakın olan akraba bir seyini yapıp getiriyor. Teyzem börek yapar, dier teyzem dolma sarar, diğeri ayranı alır. vs vs..

Genis aile olmanın güzel yanı. Tabi lohusa şerbeti vs de ikram edeceğim.

kızlar benım kalbım cok sıkısıyor, sankı nefes alamyorum bır de mıdemle gogusum arasında sankı bır ıp germısler benı sıkıstırıyor. ustelık sutyen de takmıyorum ama sankı dapdar bır sey var orda... sımdıden bu sıkayetlerı yasayan var mı?Allah baska dert vermesın sukredıyorum ama merak edıyorum benım gıbı olan var mı. normal dogum yapamam gıbı korkmaya da basladım bu sebeple sankı kalbım cok sıkısık

Canım biz hala karar veremiyoruz. Soranlara bizim evde üst denetleme kurulu var, ondan öyle her isim geçmiyor diyorum. Eşim Toprak istiyor, ben ise Çınar ya da Arhan:)) Bakalım kim kimi ikna edecek:))

ay bende cınar ismini cok begenıyorum benımkıde begenmemıstı sızde uzlasamazsanız 2 ısım koyun en ıyısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…