kızlar benım kalbım cok sıkısıyor, sankı nefes alamyorum bır de mıdemle gogusum arasında sankı bır ıp germısler benı sıkıstırıyor. ustelık sutyen de takmıyorum ama sankı dapdar bır sey var orda... sımdıden bu sıkayetlerı yasayan var mı?Allah baska dert vermesın sukredıyorum ama merak edıyorum benım gıbı olan var mı. normal dogum yapamam gıbı korkmaya da basladım bu sebeple sankı kalbım cok sıkısık
Biraz daha da detay paylaşayım, şekerlerin kavanozu böyle bir sey ama daha suslu olacak. Yanlarına kâğıttan külah yapıcaz ve camların yanına kucuk küre koyacağız, herkes istediği kadar seker alsın, gotursun, lokum alsın yesin.
Ayrıca etiket bastıracağım, süsleme olarak bunları camlara yapıstırıcam ( seker kavanozlarına ) ayrıca bunun kalın etiketini bastırıcam, onları da lavanta keselerine takıcam. Bu etiketlerin 50 tanesini 15 TL'ye basıyorlar. isteyenle firmayı da paylaşabilirim.
hangi ildesiniz nerelerde yaptırabiliriz bunları?
kızlar benim oglan bır hafta daha ılerde göruluyor doktor normale göre bıraz tombul bır bebek 1700 gr olması lazımmıs 2078 gr gelıyor dedı sekerinde ıyı cıkmıs ama dıkkat et dedı vıtamın ıstahımı acıyor bıraz dedım aama ben yınede dıkkat edıyorum dedım vıtamını bır gun al bır gun alma o zaman dedı boyle gıderse normal dogum yapamıycam benım gıbı vıtamın ıcıp bebegı buyuk olan varmı bide varis corabı önerdı kullanıyomusunuz nasıl bısey sıkıyorsa ben devamlı gıyemem zaten onu
Biraz daha da detay paylaşayım, şekerlerin kavanozu böyle bir sey ama daha suslu olacak. Yanlarına kâğıttan külah yapıcaz ve camların yanına kucuk küre koyacağız, herkes istediği kadar seker alsın, gotursun, lokum alsın yesin.
Ayrıca etiket bastıracağım, süsleme olarak bunları camlara yapıstırıcam ( seker kavanozlarına ) ayrıca bunun kalın etiketini bastırıcam, onları da lavanta keselerine takıcam. Bu etiketlerin 50 tanesini 15 TL'ye basıyorlar. isteyenle firmayı da paylaşabilirim.
kızlar benım kalbım cok sıkısıyor, sankı nefes alamyorum bır de mıdemle gogusum arasında sankı bır ıp germısler benı sıkıstırıyor. ustelık sutyen de takmıyorum ama sankı dapdar bır sey var orda... sımdıden bu sıkayetlerı yasayan var mı?Allah baska dert vermesın sukredıyorum ama merak edıyorum benım gıbı olan var mı. normal dogum yapamam gıbı korkmaya da basladım bu sebeple sankı kalbım cok sıkısık
Canım bi doktora belki kardiyoloğa görün derim. Bebek baskı yapıyor muhtemelen ama daha 6. Ayda erken bunun için. Boyun kilon nasıl?
Bebek mevllidinden bahsetmişsin. O nezaman ve nasıl yapılıyo?
kızlar benim oglan bır hafta daha ılerde göruluyor doktor normale göre bıraz tombul bır bebek 1700 gr olması lazımmıs 2078 gr gelıyor dedı sekerinde ıyı cıkmıs ama dıkkat et dedı vıtamın ıstahımı acıyor bıraz dedım aama ben yınede dıkkat edıyorum dedım vıtamını bır gun al bır gun alma o zaman dedı boyle gıderse normal dogum yapamıycam benım gıbı vıtamın ıcıp bebegı buyuk olan varmı bide varis corabı önerdı kullanıyomusunuz nasıl bısey sıkıyorsa ben devamlı gıyemem zaten onu
merhaba sevgili annelerbugün bebişimi öğlene kadar hissetmedim doktora gideyim mi diye düşünürken bir iki kıpırdandı, gün içinde çok endişelendiğimde çok hafif kıpırdıyor sonra duruyor, niye böyle oldu anlamadım :44::44::44: kıpır kıpırdı normalde bir de ben bir haftadır nezleydim eşim çocuk senin hastalığından yorulmuş dinleniyordur diye takılıyor ama yine de ben oğluşumun taklalarını istiyorum aksi korkutuyor beni bir de artık dayanılmaz bir kaburga ağrım var sağ göğsümün altında bıçak saplanıyor sanki oturunca ayaktayken çok kötü sadece uzunca dümdüz yatarsam rahatlıyorum hep de yatamam ya geçer inş diye dua ediyorum
bizimki de dün çok durgundu moralim bozuldu,gece de uyandıkça dikkat ettim oynamadı pekmerhaba sevgili annelerbugün bebişimi öğlene kadar hissetmedim doktora gideyim mi diye düşünürken bir iki kıpırdandı, gün içinde çok endişelendiğimde çok hafif kıpırdıyor sonra duruyor, niye böyle oldu anlamadım :44::44::44: kıpır kıpırdı normalde bir de ben bir haftadır nezleydim eşim çocuk senin hastalığından yorulmuş dinleniyordur diye takılıyor ama yine de ben oğluşumun taklalarını istiyorum aksi korkutuyor beni bir de artık dayanılmaz bir kaburga ağrım var sağ göğsümün altında bıçak saplanıyor sanki oturunca ayaktayken çok kötü sadece uzunca dümdüz yatarsam rahatlıyorum hep de yatamam ya geçer inş diye dua ediyorum
ay maşallah sizekızlar benim oglan bır hafta daha ılerde göruluyor doktor normale göre bıraz tombul bır bebek 1700 gr olması lazımmıs 2078 gr gelıyor dedı sekerinde ıyı cıkmıs ama dıkkat et dedı vıtamın ıstahımı acıyor bıraz dedım aama ben yınede dıkkat edıyorum dedım vıtamını bır gun al bır gun alma o zaman dedı boyle gıderse normal dogum yapamıycam benım gıbı vıtamın ıcıp bebegı buyuk olan varmı bide varis corabı önerdı kullanıyomusunuz nasıl bısey sıkıyorsa ben devamlı gıyemem zaten onu
bende de aynı sorun var canım bi de oğlan kaburgama vurunca neye uğradığımı şaşırıyorumkızlar benım kalbım cok sıkısıyor, sankı nefes alamyorum bır de mıdemle gogusum arasında sankı bır ıp germısler benı sıkıstırıyor. ustelık sutyen de takmıyorum ama sankı dapdar bır sey var orda... sımdıden bu sıkayetlerı yasayan var mı?Allah baska dert vermesın sukredıyorum ama merak edıyorum benım gıbı olan var mı. normal dogum yapamam gıbı korkmaya da basladım bu sebeple sankı kalbım cok sıkısık
canım hastaneye de lazım eve de lazım.ben bikaç seçenek buldum bi ara paylaşıcam hepinizlebende bu konuyu çok merak ediyorum. bebek şekerini ilk hastaneye geldiklerinde mi ikram etmek gerek , yoksa görmeye eve geldiklerinde mi?
kapı süsünü evin dış kapısına assam nasıl olur bi de? ikramlık ne yapılır ne edilir ??
evet böyle olunca 3500 3800 olur diyorlar sezaryanmı önerilir o zaman ben bi yandan normal doğumu çok istiyorum ama bebeğim tosuncuksa sezeryan mı olayım diye düşündüm bugün
Zaman zaman degisiyorlar canim bir gun hic rahat vermiyor bir gun daha az hareketli oluyor. Doktorum 2 saatte 6 kez hareket yapmasi gerek demisti.Bende hareket etmedigi zaman iskilleniyorum napiim o zaman telden muzik aciyorum karnima koyuyorum hareket ediyor. Dr da tatli seyler ye demisti bir arkadasim da soguk su ic demisti...
Kaburga benimde sol genellikle agriyor( sekilden sekile giriyoruz vallaha canlari sagolsun hareket etsinlerde az kaldi )
bizimki de dün çok durgundu moralim bozuldu,gece de uyandıkça dikkat ettim oynamadı pek
bugün öğlene doğru bi başladı tepiklemeye şimdi çılgın parti var içerde
kaburga ağrısı bende de var canım sanıyorum artık daha fazla yer kapladıkları için ağrıyor
sağlıklı olsunlar da ağrılara bi süre katlanıcaz galiba canım
canım 20. haftaya kadar 3 kılo almısım sımdı yarın doktora gıdıcem ustune 6 7 hafta gectı bakalım kac oldum...yanı 73tum...boyum 1.60
Selam Atlanta,
Ben 40'ı çıkınca yapıcam inşallah. Akraba ,es -dost cagırıcam. Tum aile eşrafı gelecek. Cami hocasını çağıracağız, Rabbime sukur olsun diye mevlut okutturacağız, hep birlikte yemek yiyeceğiz, herkes dağılacak.
Ben bu sene aşure ayında da evimde okutmuştum. Benzer sekilde, yemeğin yanında aşure de vardı.
Siz eger kalabalık değilseniz bu kadar buyuk organizasyona gerek yok, bir hafta ici 8- 10 kişi bir hoca ile mevlut okutturabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?