kızlar benım kalbım cok sıkısıyor, sankı nefes alamyorum bır de mıdemle gogusum arasında sankı bır ıp germısler benı sıkıstırıyor. ustelık sutyen de takmıyorum ama sankı dapdar bır sey var orda... sımdıden bu sıkayetlerı yasayan var mı?Allah baska dert vermesın sukredıyorum ama merak edıyorum benım gıbı olan var mı. normal dogum yapamam gıbı korkmaya da basladım bu sebeple sankı kalbım cok sıkısık
Merdivenleridemi süslüyolarmışşş. Çok abartılı ama yinede güzel fikir :)bizimki de dün çok durgundu moralim bozuldu,gece de uyandıkça dikkat ettim oynamadı pek
bugün öğlene doğru bi başladı tepiklemeye şimdi çılgın parti var içerde
kaburga ağrısı bende de var canım sanıyorum artık daha fazla yer kapladıkları için ağrıyor
ay maşallah sizebu gidişle 5 kilo olcak tosuncuk
4 ü geçince pek normal yapan duymadım ama doktora göre değişiyodur sanırım
bende de aynı sorun var canım bi de oğlan kaburgama vurunca neye uğradığımı şaşırıyorum
sağ kaburgama vurmaktan çürüttü zaten
yatarken çok fena oluyorum.ama bence normaldir yani bebekler büyüdü içerde yer kalmayınca baskı yapıyodur
canım hastaneye de lazım eve de lazım.ben bikaç seçenek buldum bi ara paylaşıcam hepinizle
kapı süsünü dış kapıya asan çok burda hatta apartmanda merdivenlere pembe veya mavi tül sarıyolar
ama eşim bu işe karşı.çünkü hırsızlara davetiye oluyomuş gelin bu evde bolca çeyrek altın var der gibi oluyomuş
paranoyak bu benim adam
kilo çok olursa ben cesaret edemem sanırım.ben de çok istiyorum normal hayalimdeki
ama gel gör ki hem kendime eziyet edemem hem de allah korusun çıkaramazsam bebecik zor durumda kalmasın
Merdivenleridemi süslüyolarmışşş. Çok abartılı ama yinede güzel fikir :)
Merakla bekliyoruz paylaşımlarını canım. Şimdi kimse çeyrek takmıyo zaten, bebek kıyafeti geliyor sanırım daha çok. Yinede hırsızla uğraşılmaz tabee:18:
Aslında memlekette doğursaydım neler neler hayal etmiştim. Doğum fotoğrafçısı ayarlıycaktım, organizatör biriyle çalışıp odsmızı öyle süsliycektik filan ama nerdeeesağlıkla gelsinlerde başka bişey istemiyorum artık. En önemlisi ona kavuşabilmem, sarılıp koklayabilmem.
evet canım merdiven kenarlarına da süsleme yapılıyo artık
abartılı biraz bence de ama heves işte
bizde de altın pek gelmez heralde üst baş gelir hep.
ben de hevesleniyorum doğum fotocusu için,KK da sohbet topiğinde tanıştığım bi arkadaşımın stüdyosu var
ona bi sorucam.eğer tuzlu gelmezse en azından doğum sonrasını çekmesini istiyorum
olmazsa da dert değil dediğin gibi önemli olan biz güzel hatırlayalım o günü sağlıkla kavuşalım da
Hmm çok güzelmiş yaa. Teşekkür ederim seni de çok meşgul ettim.
Ben mevlit işini memlekete bırakayım en iyisî. Akraba eş dost çağırırım , daha eğlenceli olur. Annemin veya kayınvalidemin evinde olur artık veya bir pastanede olabilir. Çok kalabalık olmayız 20-30 kişi anca.
Kızlar doğum yapacağınız hastanelere bi sorun, artık bi çoğunda doğum fotoğrafçısı var. Bu arada aynalara bayıldım. Bizim burdada ufak havluları şık paketler içinde dağıtıyorlar mevlütte. Ayrıca heykelli çikolata, çocuklar için çubuğa takılı minik oyuncaklar vs... Hediyeden kastınız bunlarmı yoksa daha büyük bişilermi dağıtıcaksınız. Bide genelde hastaneler kapı süsü yapıyolar..
Selam Atlanta,
Ben ikisini de yapacağım. 2 tane buyuk kavanoz almayı düşünüyorum, ustune ince mavi kurdela takacağım, tabi erkek renginde. Birinde lokum, birinde ise mavili - beyazlı draje seker alacağım, şekerci Cafer Erol'un web sitesinde var sekerler. Ayrıca mavi renkli sopada bebek kurabiyelerinden yaptıracağım , bunları da şık cam kaplara koyacağım. Ayrıca odada mavi- beyaz balonlar olacak, sekerler gibi. Ayrıca bizi hastanede ziyaret edenler için mavi renklerde ,uçları beyaz dantelli lavanta keseleri yapacağım. Allah kısmet ederse tabiki hepsi .. Eki Görüntüle 839174 Eki Görüntüle 839173 Eki Görüntüle 839176
Evet benim kastettiğim o Aysbozz, magnet yapıyorlar buzdolapları için, süs yapıyorlar büfelerde saklamak için, kolonya dagıtıyırlar kucuk siselerde vs vs.. Cesit cok. Eminonune gideyim bu pazartesi , bir suru egzantirik sey gorurum. hepsinin fotosunu ceker gösteririm size.her keseye gore birsey var. 4 tl'ye de yaptırabilirsin, 1 TL'ye de.
Anladım o zaman önemli olan farklı kimsede olmayan şık bişeyler bulabilmek.. Eminönü dönüşünü sabırsızlıkla bekliyorum :) eminönü büyük bi yer orda bunların satıldığı bi sokaka filanmı var yoksa dağınık şekildemidir ? Çok sordum dimi kusura bakma canım
Cnm şu hastane odadındaki tavşanlı sepette ne var? İngiliz homede vardı beğendim ama içine ne koyulur die almadım
Estagfirullah, ne demek meşgul etmek. ,evde olması daha iyi olur - insanlar bebeği görmeye, odasını görmeye, aldıklarını görmeye geliyorlar. Bunun amacı o zaten.Bence pastane falan düşünme. Mahalleninde cami hocasını cagırın, gelsin bir mevlut okusun. Hem evin için hem evladın için iyi olur.
Ah tomurcuk ahh keşke evimin olduğu yerde akrabslarım olsaydı
Evim maalesef memleketimde değil. O yüzden mecburen öyle yapıcam. Mevlüt ve kuran okunur inşallah
Ah tomurcuk ahh keşke evimin olduğu yerde akrabslarım olsaydı
Evim maalesef memleketimde değil. O yüzden mecburen öyle yapıcam. Mevlüt ve kuran okunur inşallah
Bizim de memlekette mevlut bayaa sonraya kaldi ;/ gelen misafir bulabilirim de hoca bulurmuyum pek emin degilim... birde erkek cocuk kurbanda kesmek var akika kurbani...Memlekete gidince hem kurban kesmeyi hem mevludu yapmayi dusunuyorum bakalim hayirlisiyla saglikla gelsinler :))
Farketmez be canım, amaç Allah'a şükür değil mi? he 70 - 80 kişi, ha 3-5 kisi . 1-2 komsun bile gelse olur. Bir arkadaş daha vardı, kimdi hatırlamadım , o da memleketinde değildi. Ev halkı ile 8 -10 kişi olacaktı - hafta ici okutacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?