2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Tatlım bende de oluyor hele dışarıda mecbur sütyen takiyorum ya eve zor atıyorum kendimi. Bi de yemek yiyemiyorum eskisj gibi. Midem skisiyr. Halbuki cok kilo da almadi. 56 kilo falan im su anda

Merdivenleridemi süslüyolarmışşş. Çok abartılı ama yinede güzel fikir :)
Merakla bekliyoruz paylaşımlarını canım. Şimdi kimse çeyrek takmıyo zaten, bebek kıyafeti geliyor sanırım daha çok. Yinede hırsızla uğraşılmaz tabee:18:
Aslında memlekette doğursaydım neler neler hayal etmiştim. Doğum fotoğrafçısı ayarlıycaktım, organizatör biriyle çalışıp odsmızı öyle süsliycektik filan ama nerdeee sağlıkla gelsinlerde başka bişey istemiyorum artık. En önemlisi ona kavuşabilmem, sarılıp koklayabilmem.

evet canım merdiven kenarlarına da süsleme yapılıyo artık
abartılı biraz bence de ama heves işte
bizde de altın pek gelmez heralde üst baş gelir hep.
ben de hevesleniyorum doğum fotocusu için,KK da sohbet topiğinde tanıştığım bi arkadaşımın stüdyosu var
ona bi sorucam.eğer tuzlu gelmezse en azından doğum sonrasını çekmesini istiyorum
olmazsa da dert değil dediğin gibi önemli olan biz güzel hatırlayalım o günü sağlıkla kavuşalım da

Kızlar doğum yapacağınız hastanelere bi sorun, artık bi çoğunda doğum fotoğrafçısı var. Bu arada aynalara bayıldım. Bizim burdada ufak havluları şık paketler içinde dağıtıyorlar mevlütte. Ayrıca heykelli çikolata, çocuklar için çubuğa takılı minik oyuncaklar vs... Hediyeden kastınız bunlarmı yoksa daha büyük bişilermi dağıtıcaksınız. Bide genelde hastaneler kapı süsü yapıyolar..

Estagfirullah, ne demek meşgul etmek. ,evde olması daha iyi olur - insanlar bebeği görmeye, odasını görmeye, aldıklarını görmeye geliyorlar. Bunun amacı o zaten.Bence pastane falan düşünme. Mahalleninde cami hocasını cagırın, gelsin bir mevlut okusun. Hem evin için hem evladın için iyi olur.

Evet benim kastettiğim o Aysbozz, magnet yapıyorlar buzdolapları için, süs yapıyorlar büfelerde saklamak için, kolonya dagıtıyırlar kucuk siselerde vs vs.. Cesit cok. Eminonune gideyim bu pazartesi , bir suru egzantirik sey gorurum. hepsinin fotosunu ceker gösteririm size.her keseye gore birsey var. 4 tl'ye de yaptırabilirsin, 1 TL'ye de.

bu şeker külahlarının fiyatı 1,77 TL
hayallerdükkanı.com die bi sitede buldum

Eki Görüntüle 839547

Supermis bu minikkelebek, benim gibi para vermek istemeyenler gayette güzel yapar bunu. Internetten araştırın kâğıttan külah yapma diye, gösteriyorlar. Stickercıda da sticker bastiricam , ortasına yapıstırıcam, süper olacak.

Cnm şu hastane odadındaki tavşanlı sepette ne var? İngiliz homede vardı beğendim ama içine ne koyulur die almadım

Anladım o zaman önemli olan farklı kimsede olmayan şık bişeyler bulabilmek.. Eminönü dönüşünü sabırsızlıkla bekliyorum :) eminönü büyük bi yer orda bunların satıldığı bi sokaka filanmı var yoksa dağınık şekildemidir ? Çok sordum dimi kusura bakma canım

Estagfirullah, birbirimize yardımcı olmak için burdayız. lütfen böyle soyleme.

Eminonunde coook eski bir han var bunun için, ismi havuzlu han, gebe ve bebek eşyaları satıyorlar. Orada satılıyormuş, gidip bakıcam. Ayrıca şekerciler için bir han daha var, oraya da gidip bakıcam. Rahat bir ayakkabı giymek lazım , bir de hafta ici gitmek. Orada zaten sorsan herkes gösterir. Mahmutpaşaya doğru giderken diye biliorum. Bulurum bir sekilde, Allah buyuk.

Ah tomurcuk ahh keşke evimin olduğu yerde akrabslarım olsaydı
Evim maalesef memleketimde değil. O yüzden mecburen öyle yapıcam. Mevlüt ve kuran okunur inşallah

Evim maalesef memleketimde değil. O yüzden mecburen öyle yapıcam. Mevlüt ve kuran okunur inşallah

Farketmez be canım, amaç Allah'a şükür değil mi? he 70 - 80 kişi, ha 3-5 kisi . 1-2 komsun bile gelse olur. Bir arkadaş daha vardı, kimdi hatırlamadım , o da memleketinde değildi. Ev halkı ile 8 -10 kişi olacaktı - hafta ici okutacaktı.

Bizim de memlekette mevlut bayaa sonraya kaldi ;/ gelen misafir bulabilirim de hoca bulurmuyum pek emin degilim... birde erkek cocuk kurbanda kesmek var akika kurbani...Memlekete gidince hem kurban kesmeyi hem mevludu yapmayi dusunuyorum bakalim hayirlisiyla saglikla gelsinler :))

Benimde aynen çook sonrayaa, hatta belki 1. Yaş gününe kaldı
Canım ben sana özwl mesaj yazmıştım, gördün mü??

Haklısın canım. Bakalım belki kendimi tutamayıp evimde de yaparım. Memleketteki kadar güzel olmaz ama en azından maksat hasıl olmuş olur

30. haftaya girdim takvımımde bnmde artık 30 hafta yazıyo ayyyy ne güzel günler gecsede bır an evvel dogum yapsam.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…