2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Bende havuzluhana gitmeyi düşünüyodum bebek arabası vs için orda varsa süper

Canım ben yegenım oldugu zamanda kendımız yapmıstık suslerı we kendı dugunumdede kendı suslerımı yapmıstım mınık yastıklar dıkmıstım hatta resm yuklemesını bılsem cekıp koyarım onunda bebekler ıcın wersıyonunu yapabılırsınız :) emınonunde buyuk bı ŞARK HAN war 5 6 katlı bı yer ne ararsanız war.kıme sorarsanızda gosterırler :)

arkadaslar ben keçeden boyle bısyler yapıcam nasıpse :) inşallah yuklemeyı basarmısımdır ..

Eklentiler

• $IMG_5612a.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $photo (5).webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 72
30. haftaya girdim takvımımde bnmde artık 30 hafta yazıyo ayyyy ne güzel günler gecsede bır an evvel dogum yapsam.............

ayy evet şükürler olsun 30. haftaları da gördük.inş doğuma az kaldı..10 hafta...Allahım hayırlı sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin hepimize...

ayy evet şükürler olsun 30. haftaları da gördük.inş doğuma az kaldı..10 hafta...Allahım hayırlı sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin hepimize...

günaydınnnnlar.bu hafta sonu da temizlik yapacam

evet benım 10 haftadanda az inşallah 1 ocak dogumum 67 gün mü oluyo ne:))))
temızlık yapıyorum dıye çok yormayın kendınızı kızlar allah korusun iş çıkartırsınız dıkkat edın valla....

bu şeker külahlarının fiyatı 1,77 TL
hayallerdükkanı.com die bi sitede buldum

Eki Görüntüle 839547

Bunlar çok güzelmiş gerçekten.Ben de hastaneye çikolata lokum ve kolonya götürcem tabi süslü püslü olcak. Ama eve lavanta keselerinden yapmayı düşünüyorum. Bakalım sağlıklı bi şekilde gelsinler inşallah da gerisi boş :)

Merhaba kizlar minnakim karnimda zorlanarak evimi toparliyorum tlf gorunce gireyim foruma hem dinlenmis olurum dedim iyi haftasonlari

Herkese merhaba kızlar, 75gr'lık şeker yükleme sonucumu aldım.

açlık:89
digeri:
1. saat 142
2. saat 108

Ayrıca idrar tahlili de yapıldı. Doktorum sonuçlarıma güzel dedi.Ohh rahatladım Şükürler olsun Allahıma. Ancak bu haftaya kadar 6 kilo almışım özellikle de bunu son iki ayda aldım ve doktorum kilomu beğenmedi bu hızla gitmemeliymişim. Çünkü zaten pcos var sende ve kilonu sonradan veremezsin dedi.Bebeğime faydalı şeyler süt yumurta peynir ceviz ve balık yememi söyledi zaten yiyorum da bunları. Ve bebişimi uzun bir aradan sonra ilk kez gördüm.Maşallah tam bebek olmuş yaa:) Çok tatlıydı.Yüzünü gördük ama siyah beyaz. Boyu 35 cm, kilosu 1küsür kilo dedi.Haftasıyla uyumluymuş. Maşallah bebeğime çok sevindim yüzü gözümün önünden gitmiyor hiç....

Nefes darlıgımdan bahsettim kabız olmama bağladı ve bir şurup verdi çok çok etkili değil ama bir nebze azaltır mı dedi öyle bir şey. Hamilelikte kullanılır dedi. Eğer hala geçmezse kardiyologa git dedi. Şurubun ismi Duphalac ve bir de magnezyum verdi onu da niye verdi bilmiyorum kasılmalar için mi ne dedi tam anlamadım ismi magvital sanırım. Demir hapı ve multivitamine devam dedi....Bu arada kan sayımı ya da toksoplazma testi sanırım yapılmadı.Siz de yapılmışmıydı?

Kızlar benden haberler böyle.Bir dahaki randevum 1 ay sonra ve ben renklı 4d ultrasonu sordum sen ıstersen gırersın nen ılla da onermıyorum ekstra ucret dedı.(75tl) ben de gırmek ıstedım acıkcası 1 ay sonra gırıcem.Hatıra kalsın:)

Tomurcuk canım sanırım benden bahsedıyorsun bendim o :) Hoca cagırıcam ve 7 kısı falan oluruz 10 gunluk falanken ınsallah tabı Allah kısmet ederse.

75grlık şeker yükleme sonucu:
açlık:89
diğeri:
1. saat 142
2. saat 108

Ayrıca idrar tahlili de yapıldı. Doktorum sonuçlarıma güzel dedi.Ohh rahatladım Şükürler olsun Allahıma. Ancak bu haftaya kadar 6 kilo almışım özellikle de bunu son iki ayda aldım ve doktorum kilomu beğenmedi bu hızla gitmemeliymişim. Çünkü zaten pcos var sende ve kilonu sonradan veremezsin dedi.Bebeğime faydalı şeyler süt yumurta peynir ceviz ve balık yememi söyledi zaten yiyorum da bunları. Ve bebişimi uzun bir aradan sonra ilk kez gördüm.Maşallah tam bebek olmuş yaa:) Çok tatlıydı.Yüzünü gördük ama siyah beyaz. Boyu 35 cm, kilosu 1küsür kilo dedi.Haftasıyla uyumluymuş. Maşallah bebeğime çok sevindim yüzü gözümün önünden gitmiyor hiç....

Nefes darlıgımdan bahsettim kabız olmama bağladı ve bir şurup verdi çok çok etkili değil ama bir nebze azaltır mı dedi öyle bir şey. Hamilelikte kullanılır dedi. Eğer hala geçmezse kardiyologa git dedi. Şurubun ismi Duphalac ve bir de magnezyum verdi onu da niye verdi bilmiyorum kasılmalar için mi ne dedi tam anlamadım ismi magvital sanırım. Demir hapı ve multivitamine devam dedi....Bu arada kan sayımı ya da toksoplazma testi sanırım yapılmadı.Siz de yapılmışmıydı?

Kızlar benden haberler böyle.Bir dahaki randevum 1 ay sonra ve ben renklı 4d ultrasonu sordum sen ıstersen gırersın nen ılla da onermıyorum ekstra ucret dedı.(75tl) ben de gırmek ıstedım acıkcası 1 ay sonra gırıcem.Hatıra kalsın:)

6 kiloyada mı çok diyo doktorun yaa ben 5. Ayımda 6 kilo almıştım bile :) tabi doktorum kızmıştı zaten gebelikte bi kilo artış dönemi oluyo. Bence çok iyi kilon. Tabi dikkat edersin yine. Tahlillerin normal çıkmasınada çok sevindim. Magnezyum hem kasılmaya iyi geliyor hemde kabızlıpa. O yüzden vermiştir. Bebeğini görmende çok güzel olmuşşş

evet cnm cok dedı. ben 70 kılo ıle basladım hamılelıge zaten cok zayıf degıldım ya belkı ondan demıstır dıye dusunuyorum... tesekkur ederım canm evet bebegımı tam net olarak gordum onceden daha kemıklı falandı ve kucuktu yanı 18. haftamda.

iyi hafta sonları kızlaarr

bugün hava çok güzel oğluşum temiz hava alsın diye eşimle şöyle bir kır gezisi yaptık içimiz açıldı ooohhh mis gibi
şu bebek şekerleriyle kapı süsleri benim aklımda hiç yoktu sağolun aklıma iyi ki getirdiniz, eşimle şöyle bir baktık netten çok cici şeyler var ben kendim yapmak istiyorum hiç böyle bir işle uğraşmamıştım daha önce, eşim uğraşma yaptıralım diyor ama çok heveslendim görünce ben yapıcam ben ben ben :) 64::81:

arkadaşlar sizlerden de fikir almak istiyorum. bebeğim için park yatak aldık kraftın bir modeli. ancak kafamda bir sürü soru var. yardımcı olur musunuz?

mesela içine nasıl bir yatak almam lazım,
nevresim takımı mı alsam yoksa ayrı ayrı yastık kılıfı, yorgan, çarşaf falan mı alsam karar veremedim.

bir sıkıntım da bu nevresim takımı veya battaniyelerin büyük büyük hayvan desenli olmasını istemiyorum. sanki bebiş yattıkça rahatsız olacakmış gibime geliyor da. en azından canlı bir figür olmamasına dikkat etmeye çalışıyorum

peki bunlara bakabileceğim bir site var mı? burası küçük bir yer olduğu için ancak internetten yapabilirim alışverişlerimi

Son düzenleme:

Ayrı ayrı niçin alıcaksın anlamadım satılıyo nevresim takımları onlara bak bence ! Yatak olarakta çok çeşit mevcut bebişler için yarı ortobetik iyiymiş ona bakabilirsin yanlız seninki park yatak onun yatağı başka biraz daha ince sanırım ben genelde limangoya bakıyorum ordan alışveriş yapıyorum orda çocuk bölümüne bi bak istersen . Nevresim takımını da taçtan almıştım ama tivity desenli yani hayvan deseni .

merhaba kızlar benimde allahın izniyle oğlum olacak adına karar verdik gibi ama eren yağız mı yoksa yağız eren mi olsun karar veremedik sizce hangisi önce gelmeli?

Bende dikkat ediyrm cnm hayvan figürü olmamasına nevresim takımında ve kıyafetlerinde hem sevmiyorum o figürlerş hemde gö tesmi olan yere melek inmezmiş bebek uykusunda korkar rahat edemezmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…