Estagfirullah, birbirimize yardımcı olmak için burdayız. lütfen böyle soyleme.
Eminonunde coook eski bir han var bunun için, ismi havuzlu han, gebe ve bebek eşyaları satıyorlar. Orada satılıyormuş, gidip bakıcam. Ayrıca şekerciler için bir han daha var, oraya da gidip bakıcam. Rahat bir ayakkabı giymek lazım , bir de hafta ici gitmek. Orada zaten sorsan herkes gösterir. Mahmutpaşaya doğru giderken diye biliorum. Bulurum bir sekilde, Allah buyuk.
Anladım o zaman önemli olan farklı kimsede olmayan şık bişeyler bulabilmek.. Eminönü dönüşünü sabırsızlıkla bekliyorum :) eminönü büyük bi yer orda bunların satıldığı bi sokaka filanmı var yoksa dağınık şekildemidir ? Çok sordum dimi kusura bakma canım
30. haftaya girdim takvımımde bnmde artık 30 hafta yazıyo ayyyy ne güzel günler gecsede bır an evvel dogum yapsam.............
Günaydın arkadaşlar güzel bi haftasonu geçirelim inşallah :)
ayy evet şükürler olsun 30. haftaları da gördük.inş doğuma az kaldı..10 hafta...Allahım hayırlı sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin hepimize...
günaydınnnnlar.bu hafta sonu da temizlik yapacam
Farketmez be canım, amaç Allah'a şükür değil mi? he 70 - 80 kişi, ha 3-5 kisi . 1-2 komsun bile gelse olur. Bir arkadaş daha vardı, kimdi hatırlamadım , o da memleketinde değildi. Ev halkı ile 8 -10 kişi olacaktı - hafta ici okutacaktı.
6 kiloyada mı çok diyo doktorun yaaHerkese merhaba kızlar, 75gr'lık şeker yükleme sonucumu aldım.
açlık:89
digeri:
1. saat 142
2. saat 108
Ayrıca idrar tahlili de yapıldı. Doktorum sonuçlarıma güzel dedi.Ohh rahatladım Şükürler olsun Allahıma. Ancak bu haftaya kadar 6 kilo almışım özellikle de bunu son iki ayda aldım ve doktorum kilomu beğenmedibu hızla gitmemeliymişim. Çünkü zaten pcos var sende ve kilonu sonradan veremezsin dedi.Bebeğime faydalı şeyler süt yumurta peynir ceviz ve balık yememi söyledi zaten yiyorum da bunları. Ve bebişimi uzun bir aradan sonra ilk kez gördüm.Maşallah tam bebek olmuş yaa:) Çok tatlıydı.Yüzünü gördük ama siyah beyaz. Boyu 35 cm, kilosu 1küsür kilo dedi.Haftasıyla uyumluymuş. Maşallah bebeğime çok sevindim yüzü gözümün önünden gitmiyor hiç....
Nefes darlıgımdan bahsettim kabız olmama bağladı ve bir şurup verdi çok çok etkili değil ama bir nebze azaltır mı dedi öyle bir şey. Hamilelikte kullanılır dedi. Eğer hala geçmezse kardiyologa git dedi. Şurubun ismi Duphalac ve bir de magnezyum verdi onu da niye verdi bilmiyorum kasılmalar için mi ne dedi tam anlamadım ismi magvital sanırım. Demir hapı ve multivitamine devam dedi....Bu arada kan sayımı ya da toksoplazma testi sanırım yapılmadı.Siz de yapılmışmıydı?
Kızlar benden haberler böyle.Bir dahaki randevum 1 ay sonra ve ben renklı 4d ultrasonu sordum sen ıstersen gırersın nen ılla da onermıyorum ekstra ucret dedı.(75tl) ben de gırmek ıstedım acıkcası 1 ay sonra gırıcem.Hatıra kalsın:)
6 kiloyada mı çok diyo doktorun yaaben 5. Ayımda 6 kilo almıştım bile :) tabi doktorum kızmıştı zaten gebelikte bi kilo artış dönemi oluyo. Bence çok iyi kilon. Tabi dikkat edersin yine. Tahlillerin normal çıkmasınada çok sevindim. Magnezyum hem kasılmaya iyi geliyor hemde kabızlıpa. O yüzden vermiştir. Bebeğini görmende çok güzel olmuşşş
arkadaşlar sizlerden de fikir almak istiyorum. bebeğim için park yatak aldık kraftın bir modeli. ancak kafamda bir sürü soru var. yardımcı olur musunuz?
mesela içine nasıl bir yatak almam lazım,
nevresim takımı mı alsam yoksa ayrı ayrı yastık kılıfı, yorgan, çarşaf falan mı alsam karar veremedim.
bir sıkıntım da bu nevresim takımı veya battaniyelerin büyük büyük hayvan desenli olmasını istemiyorum. sanki bebiş yattıkça rahatsız olacakmış gibime geliyor da. en azından canlı bir figür olmamasına dikkat etmeye çalışıyorum
peki bunlara bakabileceğim bir site var mı? burası küçük bir yer olduğu için ancak internetten yapabilirim alışverişlerimi
arkadaşlar sizlerden de fikir almak istiyorum. bebeğim için park yatak aldık kraftın bir modeli. ancak kafamda bir sürü soru var. yardımcı olur musunuz?
mesela içine nasıl bir yatak almam lazım,
nevresim takımı mı alsam yoksa ayrı ayrı yastık kılıfı, yorgan, çarşaf falan mı alsam karar veremedim.
bir sıkıntım da bu nevresim takımı veya battaniyelerin büyük büyük hayvan desenli olmasını istemiyorum. sanki bebiş yattıkça rahatsız olacakmış gibime geliyor da. en azından canlı bir figür olmamasına dikkat etmeye çalışıyorum
peki bunlara bakabileceğim bir site var mı? burası küçük bir yer olduğu için ancak internetten yapabilirim alışverişlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?