- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
Bende dikkat ediyrm cnm hayvan figürü olmamasına nevresim takımında ve kıyafetlerinde hem sevmiyorum o figürlerş hemde gö tesmi olan yere melek inmezmiş bebek uykusunda korkar rahat edemezmiş.
Arkadaşlar, bir konuyu düzeltmek istedim... Bebek kıyafetlerinde ve eşyalarında olan resimler sebebiyle melek inmeme gibi bir durum yok... Bizzat çocuk oyuncakları birer figür o zaman onları ne yapacağız,Bende dikkat ediyrm cnm hayvan figürü olmamasına nevresim takımında ve kıyafetlerinde hem sevmiyorum o figürlerş hemde gö tesmi olan yere melek inmezmiş bebek uykusunda korkar rahat edemezmiş.
canım figür olmamasına dikkat edince de hiç nevresim takımı bulamıyorum işte. biyerlerde bulabilirsen bana da haber verir misin
Canım nereye melek inmezmiş ben anlamadım ya ! Rabbim hepsini korur kollar melekler hiçbirinin başından eksik olmaz inşallah. Bunuda ilk duydum böyle şeylere yakılmayalım bence yani siz bilirsiniz tabi.
gunaydinnn iyi pazarlar anneler ve kuzucuklar!!!
Ben mothercare'dan iki nevresim takimi aldim, ikisi de hayvan figursuz. English homeda da bulabilirsiniz sanirim. Ama ben kizima tavsancik seklinde tulum, ayicik kulakli sapka ve bi suru hayvanli kiyafet aldim. Umarim kizim da hayvanlari sever benim gibi :)
odayi pembeye boyattim kizlar, boyaci isr baslayinca pisman oldum gidip pembe boya aldik :) cilekten begendigim besik de ellerinde bir tane varmis, ocak-subattan once de yeni urun gelmezmis. Guya kayinvalidem alacakti besigi, ama tabii soylemekle kaldi bir hareket yok. Aradim anne ellerinde bir tane kalmis, satilmadan almak istiyorum siz de almak istedigini soylediginiz icin aradim dedim. Guya aybasi alacaklarmis. Onlari beklersem cocugum hastaneden cikinca yatacak yatagi olmaz. Bir hafta kadar bekleyip gidip alacagim, umarim satilmaz.
bizimkilerde alcaklar ama hala gidelim bakalım diyen yok
Canım Allah elbette korur bebeklerın kendısı zaten melek...Ama resım bulunan odaya melekler gırmezmiş.dıkkat ettysenız haywavn fıgurlerı bebek kıyafetlerının hep kalbının ustunde o yuzden ben şu zamana kadr resımlı hıc bırsey almadım bebegımı rahatsz etmesın dıye :)
Arkadaşım niyetim polemik yaratmak değil ama bu konu benim alanım olduğu için rahat konuşuyorum, melek girmeme gibi bir durum yok, eğer böyle bir şey varsa kaynak göstermeniz gerekir... Kıyafetleri hallettik diyelim Oyuncakları ne yapacağız, onlar resimden daha çok canlıya benziyor..
Arkadaşım niyetim polemik yaratmak değil ama bu konu benim alanım olduğu için rahat konuşuyorum, melek girmeme gibi bir durum yok, eğer böyle bir şey varsa kaynak göstermeniz gerekir... Kıyafetleri hallettik diyelim Oyuncakları ne yapacağız, onlar resimden daha çok canlıya benziyor..
Canım elbette polemiğe gerek yok yetişkin insanlar konusuyoruz burda ama öncelikle yaratmak bıze mahsus degıl ALLAHdan baska kımse hıc bırsey yaratamaz :) şimdı kısa bı arastrma yaptım ve şunu buldum
Oyuncak varsa
Sual: Bebek, ayı oyuncakları gibi çeşitli oyuncaklar bulunan odada namaz kılmak mekruh olur mu? Böyle bir odaya rahmet melekleri girer mi?
CEVAP
İmam-ı Ebu Yusufa göre, çocukların oyuncakla oynaması caizdir, o odaya rahmet melekleri de girer, o odada namaz da kılınır. Namaz kılarken, oyuncaklar kıble tarafında olmamalı. Kıble tarafında ise üstü örtülü olmalıdır.
Dinimiz slam | Merak ettiiniz btn dini konular
Senin diyanetle ilgili bi görevin vardı sanırım öyle hatırlıyorum. Bu konu benimde kafamı meşgul ediyordu hatta ne almaya kalksam ailem resim var diye engelledi. Aydınlatman çok iyi oldu teşekkür ederim kendi adıma. Ailemede okudum yazdıklarını
Ugurbcegi,
Sen benden baya bir öndesin ama benim bebekte olması gerektiğinden buyuk, 1 hafta ilerdeymiş. Doktor sıkma canını, bir hafta ilerden gider, geriden gelir bunlar normal dedi. Cook onden gitmediği surece bence de sorun yok. Ama arada bir goruyoruz yaa, 6 kiloluk bebek dogdu diyorlar, tosun gibi bir sey goruyoruz, o tamamen şekerden o kadar iri doguyor. 4 kilonun üstünde doğan bebekler ileride maalesef şeker hastası olabiliyor. Endiseni anlıyorum ama doktoruma gore bu oldukça normal. O yüzden sıkma canını.
15 .5 tum bır kac gun once :) bende sıkıyodur dıye dusundum varıs corabını almadım dıkkat edıyorum az zaman kaldı bakalım dogumdan sonra gecmesse lazer falan bıseyler yaparım artıkMasallah canim demek bebege yariyor sen kac kilo aldin? Varis corabini ben bir kere giydim ucak yolculugu yapacagim icin kaldi ki 11 saatlik direk ucus ve ayaklarima iyi geldi sislik olmadi ama her gun kullanilir mi ben dayanamam skioo...
bizimki de dün çok durgundu moralim bozuldu,gece de uyandıkça dikkat ettim oynamadı pek
bugün öğlene doğru bi başladı tepiklemeye şimdi çılgın parti var içerde
kaburga ağrısı bende de var canım sanıyorum artık daha fazla yer kapladıkları için ağrıyor
ay maşallah sizebu gidişle 5 kilo olcak tosuncuk
4 ü geçince pek normal yapan duymadım ama doktora göre değişiyodur sanırım
bende de aynı sorun var canım bi de oğlan kaburgama vurunca neye uğradığımı şaşırıyorum
sağ kaburgama vurmaktan çürüttü zaten
yatarken çok fena oluyorum.ama bence normaldir yani bebekler büyüdü içerde yer kalmayınca baskı yapıyodur
canım hastaneye de lazım eve de lazım.ben bikaç seçenek buldum bi ara paylaşıcam hepinizle
kapı süsünü dış kapıya asan çok burda hatta apartmanda merdivenlere pembe veya mavi tül sarıyolar
ama eşim bu işe karşı.çünkü hırsızlara davetiye oluyomuş gelin bu evde bolca çeyrek altın var der gibi oluyomuş
paranoyak bu benim adam
kilo çok olursa ben cesaret edemem sanırım.ben de çok istiyorum normal hayalimdeki
ama gel gör ki hem kendime eziyet edemem hem de allah korusun çıkaramazsam bebecik zor durumda kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?