merhaba kızlar bende merakla kalp atışlarını bekliyorum hayırlısı bakalım perşembe gidicem bakalım duyabilecekmiyiz hafif bulantılar başladı bende de sabahları biraz zorluyor Allah' tan sene sonu geldi o kadar mutluyum ki derslere girerken resmen sürünüyorum[
bende haftaya duyucam allah nasip ederse,beklemek hem zor hem güzel :)
merhaba kızlar bende merakla kalp atışlarını bekliyorum hayırlısı bakalım perşembe gidicem bakalım duyabilecekmiyiz hafif bulantılar başladı bende de sabahları biraz zorluyor Allah' tan sene sonu geldi o kadar mutluyum ki derslere girerken resmen sürünüyorum
. kızlar bebişlerin kalp atışları ne zaman duyulmaya başlar. buhafta randevu alsam acaba duyarmıyız yoksa erken mi. sizler kaçıncı haftada duydunuz.(5. haftadayım bu arada)
merhaba kızlar bende merakla kalp atışlarını bekliyorum hayırlısı bakalım perşembe gidicem bakalım duyabilecekmiyiz hafif bulantılar başladı bende de sabahları biraz zorluyor Allah' tan sene sonu geldi o kadar mutluyum ki derslere girerken resmen sürünüyorum[
bende haftaya duyucam allah nasip ederse,beklemek hem zor hem güzel :)
bana da salıya gün verdi doktor eğer çatlamassam ozamana kadar ben de duyacağım kalp atışlarını inşallah.
ohohohohooo kızlar sakin olun daha 5. haftadasınız...yani 4 bitti henüz...keseyi bi görün de 5. haftayı bitirince...7 bitince de kalp atışı dinlemeye gidersiniz...erkenden giderseniz hayal kırıklığına uğrarsınız...az bekleyin..hamilelik sabır işidir zaten kızlar....
. kızlar bebişlerin kalp atışları ne zaman duyulmaya başlar. buhafta randevu alsam acaba duyarmıyız yoksa erken mi. sizler kaçıncı haftada duydunuz.(5. haftadayım bu arada)
Kizlar bende ogretmenim simdilik derslerde zorlanmiyorum arada basim doner gibi oluyoo brn de kalp atisi icin persembe gidicem ama cok tedirginim bende pek belirtide yok insalaah duyariz pit pitlati
evet bitanem bende çok uyuyorum ama progestan kullanıyorum belki oda yapıyordur bendeki halsizliğionlarıda görüceksin inşallah tatlımm..
bende iyiyimm uyumakla geçiriyorum gündüz mutlaka uyuyorum bi kaç saat.
halsizliko oluyo..
anladım cnmm..bu üsküdardaki yunus emremi..
evttt topiğede yaz cnmm kızlarrde görsün merak ederler..
bide şimdi senin bebiş kaç haftalıkk oluyoo
evet bitanem bende çok uyuyorum ama progestan kullanıyorum belki oda yapıyordur bendeki halsizliği
sata göre hesaplayınca yarın 6.haftaya geçmiş bulunuyorumbugün 5+6 çıkıyo hesaba göre ama doktor bişey demedi bu haftalık soruma yanıtsız bıraktı:26:evet canım üsküdardaki..
Hamilelik sabır işi de ben çok sabırsızım hemen duymak istiyorum.
Kızlar bende çok uyuyorum hamilelik + bahar yorgunluğu mudur nedir?
ah canım biz de heyecanlıyız ama geç döllenme olur bilmem ne...boşuna üzülmeyin ben 8. haftamın içinde gittim geç döllenme olmuş bir hafta kadar ama Allahtan az biraz duyabildik çok çok derinden de olsa...keşke diyorum şimdi bir hafta daha bekleseydim de tam duyabilseydim bebeğimi...sabretmeyi öğretiyo bebeğimiz bizlere daha yolun başındayız...
nasılsınız kızlar? ben bugün tabiri caizse yerlerdeyim. halsizliğim tavan yapmış durumda tüm gün aç gezdim. midem çok feci bulanıyor.
hiç su içemiyorum bulantıdan ona üzülüyorum
nasılsınız kızlar? ben bugün tabiri caizse yerlerdeyim. halsizliğim tavan yapmış durumda tüm gün aç gezdim. midem çok feci bulanıyor.
hiç su içemiyorum bulantıdan ona üzülüyorum
buschycim doktormu söylüyor şu kadar haftalık hamilesiniz diye:26:
2dir gidiyorum benimki bana hiçbirşey demedi bu hamilelik haftası ile ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?