2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

sende mi öğretmensin ben de öğretmenim aynen dediğin gibi sürünerek giriyorum derse haziranın 14 ünü dört gözle bekliyorum belkide beklemeden rapor alırım zor geliyor sıcak da bastı.

. kızlar bebişlerin kalp atışları ne zaman duyulmaya başlar. buhafta randevu alsam acaba duyarmıyız yoksa erken mi. sizler kaçıncı haftada duydunuz.(5. haftadayım bu arada)

ohohohohooo kızlar sakin olun daha 5. haftadasınız...yani 4 bitti henüz...keseyi bi görün de 5. haftayı bitirince...7 bitince de kalp atışı dinlemeye gidersiniz...erkenden giderseniz hayal kırıklığına uğrarsınız...az bekleyin..hamilelik sabır işidir zaten kızlar....

Hamilelik sabır işi de ben çok sabırsızım hemen duymak istiyorum.

. kızlar bebişlerin kalp atışları ne zaman duyulmaya başlar. buhafta randevu alsam acaba duyarmıyız yoksa erken mi. sizler kaçıncı haftada duydunuz.(5. haftadayım bu arada)

canım kalp atışları 7. haftada duyulmaya başlanıyor. Benim yarın randevum var kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz.

Kizlar bende ogretmenim simdilik derslerde zorlanmiyorum arada basim doner gibi oluyoo brn de kalp atisi icin persembe gidicem ama cok tedirginim bende pek belirtide yok insalaah duyariz pit pitlati

Kizlar bende ogretmenim simdilik derslerde zorlanmiyorum arada basim doner gibi oluyoo brn de kalp atisi icin persembe gidicem ama cok tedirginim bende pek belirtide yok insalaah duyariz pit pitlati

inşallh perşembe günü hayırlı haber verirsin. hftaya da ben veririm inşallah hepimizin Allah GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.

evet bitanem bende çok uyuyorum ama progestan kullanıyorum belki oda yapıyordur bendeki halsizliği
sata göre hesaplayınca yarın 6.haftaya geçmiş bulunuyorumbugün 5+6 çıkıyo hesaba göre ama doktor bişey demedi bu haftalık soruma yanıtsız bıraktı:26:evet canım üsküdardaki..

Kızlar bende çok uyuyorum hamilelik + bahar yorgunluğu mudur nedir?

Hamilelik sabır işi de ben çok sabırsızım hemen duymak istiyorum.

ah canım biz de heyecanlıyız ama geç döllenme olur bilmem ne...boşuna üzülmeyin ben 8. haftamın içinde gittim geç döllenme olmuş bir hafta kadar ama Allahtan az biraz duyabildik çok çok derinden de olsa...keşke diyorum şimdi bir hafta daha bekleseydim de tam duyabilseydim bebeğimi...sabretmeyi öğretiyo bebeğimiz bizlere daha yolun başındayız...

Kızlar bende çok uyuyorum hamilelik + bahar yorgunluğu mudur nedir?
sanırım cimcimem hamişlik yapıyove ben kendim için ilk defa bu smili kulllanıyorum

buschycim doktormu söylüyor şu kadar haftalık hamilesiniz diye:26:
2dir gidiyorum benimki bana hiçbirşey demedi bu hamilelik haftası ile ilgili

nasılsınız kızlar? ben bugün tabiri caizse yerlerdeyim. halsizliğim tavan yapmış durumda tüm gün aç gezdim. midem çok feci bulanıyor.
hiç su içemiyorum bulantıdan ona üzülüyorum

nasılsınız kızlar? ben bugün tabiri caizse yerlerdeyim. halsizliğim tavan yapmış durumda tüm gün aç gezdim. midem çok feci bulanıyor.

Ah canım geçmiş olsun. Çok üzüldüm mide bulantısı çok kötü yaaaa.
Allah yardımcın olsun.

Ahh cnm ya kötümüydün o kadarr.
çabucak geçse keşke ama daha yenii..çok uzun sürmez inşallah ..
bizde daha hiç bişey yok bulantı adınaa

mıdesı bulanmayanlar korkmasın benım kızımda da bulanmadı hıc sapasaglam kızım var arkadasımında bulanmadı yanı korkmayın sesevının

Benimde iki lokma bişey yiyim acayip bulantım başlıyor midem boşken bişey yok ozamanda açlıktan oluyorum ne yapcam şaşırdım valla. Yesem biturlu yemesem bi türlü

buschycim doktormu söylüyor şu kadar haftalık hamilesiniz diye:26:
2dir gidiyorum benimki bana hiçbirşey demedi bu hamilelik haftası ile ilgili

evet tatlım kesenin büyüklüğüne göre içinde bebeğin görünmesine göre kaç haftalık olduğunu söyledi ben 7+1 sanıyordum ama yok dedi doktor olsa olsa 6+3 bu dedi günü gününe söyledi yani... ha ilerde hızlı gelişir yetişir belki ama şimdi görünen bu dedi.yani ben doğumu 31 aralık diye beklerken 5 ocağa sarkabilirmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…