2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Güzel olmuş ellerine sağlık, heveslendim şimdi, ben de alsam ama nerden? internetten sipariş versem az yapmayı düşünüyorum, limitleri var. arklarında magnet var mı?
Kapı süsü için de kızıma yapmamıştım iki kızımın da adları geçen bir tasarım arıyorum, keçeden yapacağım nasipse...

emınonunde kahvecı mehmet efendının sokagında cok dukkan vardı malzemelerını satan kapı susunude ordan aldım bu malzemelerıde 1 liraya geldı mevlut sekerı kapı susunude 40 tl ye aldım aslında rengı guzl cıkmamıs resımde eklıyorum normalde guzel gorunuyor ben netten baktım bıraz daha pahalı fıyatları yanı bu fıyata emınonune gıdınce daha guzelını alırsın bıde ılk dukkanda aynı sus 60 lıra ben daha ılerde sagda bır dukkan vardı aynı seyı 40 a aldım fıyatlar oynuyo bastakı dukkanlar daha pahalı gıbı geldı bana mevlut sekerlerıde 50 lık yada 100 luk satılıyo malzemelerı arkasında mıknatısı da var sılıkon tabancası aldım bıde yapıştırıcam hee bıde unutmadan eger bıblosu buyuk olursa mıknatıs tasımıyo

Arkadasım eger gıdıp alabılcegın yer yoksa pembecamekan dıye bı sıte war orayı tawsıye ederım.satıs yapan bayan her turlu keçede kullanılan malzemelerı ewınıze kargoluyor aklınızda bulunsun..

http://pembecamekan.blogspot.com/

Son düzenleme:

Çom sağol, yardımın için...İstanbulda değilim canım, o yüzden nete bakmam gerek galiba....

Selam lütfum,

Lohusa bardaklarından mı bahsediyorsun? Suslu suslu olanlardan? Anlamadım ne dediğini.

Ben yarın mısır çarsısına gidip alıcam şekerini de. Tarifini de internetten buldum.

Dilzarcım,

Cok teşekkür ederim bizi aydınlattığın için. Hazır madem ilahiyat mezunusun, ben oğlanın adını bileğime dövme yaptırıcam. Diyanetin sitesinde baya bir aradım, sanki gordum yaptırmak günah değil ama vücudunuza acı vermeniz günah diye.. Sonra bir daha bulamadım onu. Sen ne düşünüyorsun?

Selam lütfum,

Lohusa bardaklarından mı bahsediyorsun? Suslu suslu olanlardan? Anlamadım ne dediğini.

Ben yarın mısır çarsısına gidip alıcam şekerini de. Tarifini de internetten buldum.

evet onlardan bahsediyorum.kendim hazırlaamayı düşünüyorum da bakalım becerebilecek miyim?

Selam kızlar nasılsınız? ya sızde de kabızlık problemı var mı cok afedersınız? 1 haftadır cok kotu kabızım wc ye cıkamıyorum doktor surup verdı bool su dedı ama 1 bucuk lıtre anca ıcıyorum yaa ve karnım davul gıbı hem buyudu hem gerıldı

evet onlardan bahsediyorum.kendim hazırlaamayı düşünüyorum da bakalım becerebilecek miyim?

Yaparsın bence, bu bardak süsleri parti sepeti , parti evi gibi yerlerde satılıyor. Alacaksın takacaksın. Kendin yapmak istersende Google'a lohusa şerbeti bardağı süsleme yaz, cok güzel şeyler çıkıyor. Ben bakmıştım bir ara.

Guzel seyler bulursan bizimle de paylaşır mısın?

Selam kabızlığı gidermek için bol su şart en az2,5 litre bide ben kan ilacını sabah aç karnına kahvaltıdan 2 saat önce alıyorum vitamini de kahvaltıdan sonra sanırım bununda bi etkisi var tok karnına alınan kan ilacı kabız yapıyor diye düşünüyorum

ama canım ben demır ılacını 3 aydır ıcıyorum. yemeklerden sonra ıcıyorum. bu sorun yenı cıktı doktor hıc ac al falan demedı bır de . ferrum fort adı benım ılacın.

canım bazen oluyordu bu aralar magnezyum vermişti doktorum el uyuşmalarım için onun faydası oldu galiba kabız olmuyorum artık çok şükür, yalnız ben bekarken çok kabız olurdum ordan tecrübemle sana önerim 1) sabah kalkınca ılık su iç yani biraz sıcak olsun çok da soğuk olmasın, aç karnına bağırsaklarını yumuşatır 2) bu ılık suya 1 tatlı kaşığı bal koyarsan daha hızlı etki eder 3) gece yatarken 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı iç, üzerine bişey yeme tam yatarken iç tuvaletini yapmanı kolaylaştırır 4) eğer tuvaletini yaparken zorlanıyor ağrı duyuyorsan bir pamuğa zeytinyağı batır makat girişine o pamuğu sür ve koyup biraz beklet sonra wcye git kayar gider rahat yaparsın 5) karnın gerildiğinde karnını dairesel hareketlerle uzun uzun ov ve sıcak tut. Biraz fazla rahat anlattım kusura bakmayın ben çok çektim de kimse kabız olmasın diye dua ediyorum başka vardı yöntemlerim ama şimdilik aklıma bunlar geldi, sorun olursa cevaplayabilirim canım. Ama en ilginci yaklaşık 2 sene falan kabızlık problemi çektim ilaçlardan çok bu yöntemlerin faydasını gördüm evlenince düzeldim sebebini ben de bilmiyorum il değiştirdim buranın havasından ya da suyundan olabilir diyor annem neyse geçmiş olsun canım haa bu arada bol zeytinyağlı pırasayı da menünden eksik etme haftada 2 gün yersen bağırsaklarına çok faydasını görürsün inşallah

evet bakınca çok güzel şeyler çıkıyor.öncelikle uygun küçük bardaklar alayım diyorum.büyük bardaklarda olursa fazla gelebilir içenlere.sürahi düşünmüyorum.doğumdan önce birkaç şişe hazırlayıp dolaba koyarım.hem annemleri uğraştırmaz.bardak ve tepsi süslemesi yeterli olur sanırım.bir de kırmızı renkte düşünüyorum.biz sürpriz olması için cinsiyeti öğrenmedik de pembe veya mavi olmaz

Bendede var aynı sorun, magnesie calcine diye bi toz ilaç verdi doktor. Arkadasında dediği gibi sabah 1 bardak ılık su içiyorum beraberinde 2 kayısı ve 2 ceviz. Yaklaşık 1 saat sonra kahvaltı. Şuan için işe yarıyor. Ama çok zor bi durum

kızlar merhaba, 27 haftalık hamileyim, ve mutfakta ocağa duduklüyü koydum, ancak altını yakmamışım sadece altını açmışım 30 saniye sonra fark ettim bir defa da burnuma kokusu geldi, acaba bebeğe bir zararı olur mu yoksa abartıyormuyum sanki başımda dönmeye başladı.LÜTFEN CEVAPP

canım tuzlu bir ayran yap iç, bu arada balkona çık ve camı aç biraz evi havalandır, tuzlu ayrandan sonra kusabilirsin korkma çok uzun süre maruz kalmamışsın Allahın izniyle bir şey olmaz sana da bebişine de

canım bu anlasılır acıklamaların ıcın tesekkur ederım:)) sag ol.... evet ılık su ve bal olayını yarın sabah bı yapayım ama zeytınyagını ıcemem yaa mıdem bulanır. yok acıma olmuyor cok sukur o yuzden pamukla surmeme gerek yok. bana da magnezyum verdı dun ıcmeye basladım belkı duzelırrım. bır de kabızlık ıcın surup duphalac dıye..... hmm pırasayı sevmesem de yapayım barı:)

rica ederim canım, ılık su gerçekten iyi geliyor çok ağır değilse kabızlığın, ben sabah kalkınca içiyordum sonra giyiniyorum kahvaltı hazırlıyorum derken 40 dk. falan geçiyor bi de hareket ettiğim için bağırsaklarıma hemen ulaşıyordu kahvaltı edene kadar wcye gidersin :) zeytinyağı sürersen acımasını engellediği gibi kayıp gitmesine yardımcı oluyor gerçekten :) içemiyorsan kahvaltıda 3-4 lokma ekmeğini banabilirsin bu bile yeter. magnezyum inşallah fayda eder yalnız duphalac bana da vermişti doktorum çok sıkışmadıkça kullanma pek tavsiye etmiyorum mecburen verdim demişti, inşallah senin de kullanmana gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…