rica ederim canım, ılık su gerçekten iyi geliyor çok ağır değilse kabızlığın, ben sabah kalkınca içiyordum sonra giyiniyorum kahvaltı hazırlıyorum derken 40 dk. falan geçiyor bi de hareket ettiğim için bağırsaklarıma hemen ulaşıyordu kahvaltı edene kadar wcye gidersin :) zeytinyağı sürersen acımasını engellediği gibi kayıp gitmesine yardımcı oluyor gerçekten :) içemiyorsan kahvaltıda 3-4 lokma ekmeğini banabilirsin bu bile yeter. magnezyum inşallah fayda eder yalnız duphalac bana da vermişti doktorum çok sıkışmadıkça kullanma pek tavsiye etmiyorum mecburen verdim demişti, inşallah senin de kullanmana gerek kalmaz
duphalac ıcın bana da hamılelıkte kullanılır ama cok cok etklılı bır ılac degıl belkı bıraz fayddası dokunur kabız olunca kullan dedı ben basladım ama acaba ıcmesemıydım
Coook gecmis olsun canimSelam kızlar nasılsınız? ya sızde de kabızlık problemı var mı cok afedersınız? 1 haftadır cok kotu kabızım wc ye cıkamıyorum doktor surup verdı bool su dedı ama 1 bucuk lıtre anca ıcıyorum yaa ve karnım davul gıbı hem buyudu hem gerıldı
Coook gecmis olsun canimbende de ayni sorun var ilactan ziyade burda ki iki dr danistim.Biri turktu aile hekimi digeri kadin dogumcum ikiside ilk dedigi sey kuru erik hani siyah olanlar var ya ondan.Sonra kuru kayisi ve tam tahilli gevrek ye dedi...tabii sii birde herseyin basi Su :))
Coook gecmis olsun canimbende de ayni sorun var ilactan ziyade burda ki iki dr danistim.Biri turktu aile hekimi digeri kadin dogumcum ikiside ilk dedigi sey kuru erik hani siyah olanlar var ya ondan.Sonra kuru kayisi ve tam tahilli gevrek ye dedi...tabii sii birde herseyin basi Su :))
bnmde küçük çişimle basım dertte tuvalete gıdıyorum gelıyorum 1 dk gecmeden tekrar sıkışıyorum ama nasıl tutamıyorum sankı 1 gun hiç çiş yapmamış gıbı dr a sordum bebek mesaneye baskı yapıyo dedı ondanmış sizdede oluyomu???????????
Selam kızlar nasılsınız? ya sızde de kabızlık problemı var mı cok afedersınız? 1 haftadır cok kotu kabızım wc ye cıkamıyorum doktor surup verdı bool su dedı ama 1 bucuk lıtre anca ıcıyorum yaa ve karnım davul gıbı hem buyudu hem gerıldı
Aynı haftadayız :) bende kabız olurdum magnezyum kullanalı beri kabızlık gitti hergün zorlanmadan çıkıyorum tuvalete, bir doktoruna danış kullanmıyorsan eğer magnezyum çok rahatlatıyor, geçmiş olsun
arkadaşlar aciiiil cevap verebilir misiniz.27 haftalık hamileyim.3 gün süren diş ağrım vardı dayanamayınca akşam a
kşam doktora gittik.yirmilik dişime kanal tedavisini yapamam ama dişini çekerim dedi.bilmiyorum yarına randevu aldım ama hala kararsızım.hiç diş çektiren var mı aranızda
morfın yapacak sonuçta ne olur ne olmaz bı kadın dogumcuya danış yada netten bı arastır yaptıran varmıymış etkısı varmı bebege zararı yoksada bı an evvel yaptır çünkü yasadıgın agrı ve stres de bebegını kötü etkıler.....
doktoru aradım kullanacakları uyuşturucu maddeyi yazmalarını istedi.bir reeteye yazdırdım.yarın yanına gidicem artık. o onaylamazsa yaptırmayacağım artık canım.
magnezyumun ıyı geldıgını herkes soyluyo acaba bagırsaklarda mı kasılıyoda kabız oluyoruz magnezyumun bagırsaklarıdamı gevsetıcı etkısı var kı?
valla diş agrısıda kabır azabı derler dayanmak zor helekı agrı kesıcı kullanamıyosun kullandıklarımız da etkı etmez parol falan dişinol diye bı su var 3 4 tl bişi eczaneden ondan alsan bebege zararı yoksa pamuga doküp dişinin üstüne koyuyosun 2 dk da gecırıyo alkol ve karanfıl suyu var içinde....
bnmde küçük çişimle basım dertte tuvalete gıdıyorum gelıyorum 1 dk gecmeden tekrar sıkışıyorum ama nasıl tutamıyorum sankı 1 gun hiç çiş yapmamış gıbı dr a sordum bebek mesaneye baskı yapıyo dedı ondanmış sizdede oluyomu???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?