2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

duphalac ıcın bana da hamılelıkte kullanılır ama cok cok etklılı bır ılac degıl belkı bıraz fayddası dokunur kabız olunca kullan dedı ben basladım ama acaba ıcmesemıydım

duphalac ıcın bana da hamılelıkte kullanılır ama cok cok etklılı bır ılac degıl belkı bıraz fayddası dokunur kabız olunca kullan dedı ben basladım ama acaba ıcmesemıydım

başka yöntemler fayda etmezse içersin canım, ben duphalac içtim ama hiiiççç tık yoktu yani boşuna ilaç içmiyim bebişim şimdiden ilaçlara maruz kalmasın diye bırakmıştım

Coook gecmis olsun canim bende de ayni sorun var ilactan ziyade burda ki iki dr danistim.Biri turktu aile hekimi digeri kadin dogumcum ikiside ilk dedigi sey kuru erik hani siyah olanlar var ya ondan.Sonra kuru kayisi ve tam tahilli gevrek ye dedi...tabii sii birde herseyin basi Su :))

evet canım kuru kayısıyı doktorum da dedı off karnım catlıcak sankı nerden geldı bu sımdı:)

evet aslında erik çok iyi geliyor, kuru erik bol suyla yiyeceksin. Benim annem erik marmelatı yapar yaz sonlarında o da çok faydalı. yaz sonu ekşi erikler olgunlaşır yani yumuşar ve sarar-kızarır. onları bir güzel kaynatır, sonra kevgirden geçirir çekirdeği kabuğu ayıklanır, o kıvamdayken çok ekşi olur sonra süzdüğü püreye çok az ekşiliğini kıracak kadar şeker ilave edip kaynatır sıcakken hemen kavanozlara koyup kapağını sıkıca kapatıp ters çevirir ve ertesi gün kavanozları düzeltir konserve yapar gibi yani. kış boyu biz bu kavanozları açar açar ekmek banar yeriz, kabız olan suyla karıştırır günde 2-3 bardak içer meyve suyu gibi çok etkili bişey. çok arkadaşıma içirdim böyle 2.bardakta wcye koşuyorlar

kabızlık için ilaç kullanmayın derım arkadaslar kuru kayısı erık gercekten ıyı gelıyo bı defaya mahsus kullandıktan sonra mushılı beslenmenıze dıkkat edın bence.. bende normalde çok kabız olmama ragmen şimdi olmuyo çok şükür.. ama şu kramplar yokmu gece bacaklarıma gıren öluyom sanıyorum yaaaa.. magnezyum yazdı bugun dr...

bnmde küçük çişimle basım dertte tuvalete gıdıyorum gelıyorum 1 dk gecmeden tekrar sıkışıyorum ama nasıl tutamıyorum sankı 1 gun hiç çiş yapmamış gıbı dr a sordum bebek mesaneye baskı yapıyo dedı ondanmış sizdede oluyomu???????????

Bende de oluyor canim zirt pirt gidiyorum evdeyken problem degilde disarda tutmak zorunda kaliyorum

Aynı haftadayız :) bende kabız olurdum magnezyum kullanalı beri kabızlık gitti hergün zorlanmadan çıkıyorum tuvalete, bir doktoruna danış kullanmıyorsan eğer magnezyum çok rahatlatıyor, geçmiş olsun

arkadaşlar aciiiil cevap verebilir misiniz.27 haftalık hamileyim.3 gün süren diş ağrım vardı dayanamayınca akşam a
kşam doktora gittik.yirmilik dişime kanal tedavisini yapamam ama dişini çekerim dedi.bilmiyorum yarına randevu aldım ama hala kararsızım.hiç diş çektiren var mı aranızda

magnezyumun ıyı geldıgını herkes soyluyo acaba bagırsaklarda mı kasılıyoda kabız oluyoruz magnezyumun bagırsaklarıdamı gevsetıcı etkısı var kı?

morfın yapacak sonuçta ne olur ne olmaz bı kadın dogumcuya danış yada netten bı arastır yaptıran varmıymış etkısı varmı bebege zararı yoksada bı an evvel yaptır çünkü yasadıgın agrı ve stres de bebegını kötü etkıler.....

doktoru aradım kullanacakları uyuşturucu maddeyi yazmalarını istedi.bir reeteye yazdırdım.yarın yanına gidicem artık. o onaylamazsa yaptırmayacağım artık canım.

bı de arkadaslar dogum çamtasını hazırlayan var mı aranızda ben hemen herseyı aldım ama çanta hazırlamadım daha oglumda 35 de hazırlamış arabamızın bagajına koymustum eksıkler aklıma geldıkce tamamlamıstım arabaya götürüp koymustum...

doktoru aradım kullanacakları uyuşturucu maddeyi yazmalarını istedi.bir reeteye yazdırdım.yarın yanına gidicem artık. o onaylamazsa yaptırmayacağım artık canım.

valla diş agrısıda kabır azabı derler dayanmak zor helekı agrı kesıcı kullanamıyosun kullandıklarımız da etkı etmez parol falan dişinol diye bı su var 3 4 tl bişi eczaneden ondan alsan bebege zararı yoksa pamuga doküp dişinin üstüne koyuyosun 2 dk da gecırıyo alkol ve karanfıl suyu var içinde....

magnezyumun ıyı geldıgını herkes soyluyo acaba bagırsaklarda mı kasılıyoda kabız oluyoruz magnezyumun bagırsaklarıdamı gevsetıcı etkısı var kı?

Evet kasları gevşetiyor ama bağırsaklara nasıl bir etkisi var bilmiyorum, belkide yan etki olarak yapıyordur fazla dozda ishal yazıyordu çünkü

haklısın canım ya bu ağrı berbat birşey.tam da hamileliğimi buldu.

aynen benimde canım sürekli tuvaletteyim o derece
ben de 2 haftadır yollardayım kızlar önümüzdeki hafta da yine gidicem yoruldum valla

bir gün bu dediklerimi uygulayın akşama bişey kalmaz...:) sabah aç karnına 5 adet kuru kayısı üstüne 2 bardak ılık su,öğlen yeşil mercimek çorbası(blenderdan geçirmeyin,bağırsakları iyice tembelleştirirsiniz) tabi bunlardan hariç normal öğününüzü yeyin ama patates muz vs olmasın.öğleden sonra aç karnına akşam yemeğinden yarım saat bir saat önce yarım çay bardağı zeytinyağı.gerisi sebze ağırlıklı olursa süper olur.tabi akşam altıya kadar en az 10 bardak su içmiş olun.bağırsaklar tertemiiizz..tecrübeyle sabit arkadaşlar...önceden kanamalı bi şekilde hemoroid hastasıydım afedersiniz.ondan beridir hep böle çıkıyorum wcye tabi herzaman olmuyo arada bir oluyo...çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…