Ben içine koycakları aldım listeyi hazırladım ama çantanın içine koydummu sor ! Koymadım tabiki:)) 29 ekim tatilya ozaman yapcam karar verdim yanlız hazırladığım listeye bi baktım da töbe aldığım çantaya sığmaz napcam bilmem!bı de arkadaslar dogum çamtasını hazırlayan var mı aranızda ben hemen herseyı aldım ama çanta hazırlamadım daha oglumda 35 de hazırlamış arabamızın bagajına koymustum eksıkler aklıma geldıkce tamamlamıstım arabaya götürüp koymustum...
arkadaşlar aciiiil cevap verebilir misiniz.27 haftalık hamileyim.3 gün süren diş ağrım vardı dayanamayınca akşam a
kşam doktora gittik.yirmilik dişime kanal tedavisini yapamam ama dişini çekerim dedi.bilmiyorum yarına randevu aldım ama hala kararsızım.hiç diş çektiren var mı aranızda
canım figür olmamasına dikkat edince de hiç nevresim takımı bulamıyorum işte. biyerlerde bulabilirsen bana da haber verir misin
Arkadaşlar, bir konuyu düzeltmek istedim... Bebek kıyafetlerinde ve eşyalarında olan resimler sebebiyle melek inmeme gibi bir durum yok... Bizzat çocuk oyuncakları birer figür o zaman onları ne yapacağız,
Hz Aişe'nin oyuncaklarının olduğu hadislerde geçiyor... Hatta peygamber sormuş, bunlar ne filler demiş Hz aişe, peygamber hiç kanatlı fil olur mu deyince Hz Süleyman'ın filleri kanatlıydi yadiyse cevap vermiş Hz Aişe ve peygamber as gülmüş... Bebekleri olduğu da rivayetlerde geçiyor...
İlk zamanlar da bir yasaklama var ama çocuk eşyalarına yine yansımamış... Genel hayattaki Yasaklama sebebi de puta tapınmanın geri döneceği korkusu...
Tercih sizin ama bunu dini bir tercih olarak göstermek yanlış...
Canım nereye melek inmezmiş ben anlamadım ya ! Rabbim hepsini korur kollar melekler hiçbirinin başından eksik olmaz inşallah. Bunuda ilk duydum böyle şeylere yakılmayalım bence yani siz bilirsiniz tabi.
Canım Allah elbette korur bebeklerın kendısı zaten melek...Ama resım bulunan odaya melekler gırmezmiş.dıkkat ettysenız haywavn fıgurlerı bebek kıyafetlerının hep kalbının ustunde o yuzden ben şu zamana kadr resımlı hıc bırsey almadım bebegımı rahatsz etmesın dıye :)
arkadaşlar aciiiil cevap verebilir misiniz.27 haftalık hamileyim.3 gün süren diş ağrım vardı dayanamayınca akşam a
kşam doktora gittik.yirmilik dişime kanal tedavisini yapamam ama dişini çekerim dedi.bilmiyorum yarına randevu aldım ama hala kararsızım.hiç diş çektiren var mı aranızda
ah cnm ah bilirim o diş ağrısını ne fenadır(( ben yaklaşık 3 aydır çekiyom ara ara,özele gttim 20 lik diş çekim,diş eti tedavisi ve diş taşı yaplıcak dedi,eşimle hemen bahane bulup drdan çıktık karar veremedik napsak diye bi süre idare ettim.bazen ığıl ığıl bazen fena ağrırdı bi gece uyutmadı ağrı sol tarafıma fena vurdu sabaha karşı hemen özellikle diş hastanesine gittik dr baktı evet fena ama hiç bişey yapamam bu durumda dedi doğuma kadar idare edicen dedi neyseki parol ve antibiyotik verdi biz tabi eşimle ilaçlari araştırdık zarar varmi diye gebelikte kullanılması normalmiş bi kutu bitirdim iyi geldi geçen gece yine başlayınca tekrar aynı kutudan aldık sadece geçici bi çözüm ama yapcak bişey yok sende iyice danış sonra duruma göre yaptırırsın.
Ben içine koycakları aldım listeyi hazırladım ama çantanın içine koydummu sor ! Koymadım tabiki:)) 29 ekim tatilya ozaman yapcam karar verdim yanlız hazırladığım listeye bi baktım da töbe aldığım çantaya sığmaz napcam bilmem!
topidiğim uyku için son günlerimiz ama değerlendiremiyoruzCanlar siz kabizliktan dertlisiniz, ben 3 gundur gyno ferro sanol isimli demir ilacina basladim, gunde 3-4 kere tuvalete cikiyorum. Sancim oluyor, rahatsizimdemir ilaci kabizlik yapar derler, bende n alaka boyle oldu anlamadim.
Uykulariniz nasil kizlar? Gece 3t 5 te kalkiyorum, uyuyamiyorumsabah uykusuna hasret kaldim. Tosuncuklar gelmeden soyle guzel guzel uyusak, bu gunlere hasret kalacagiz, ama yok uyku duznim bozuldu yorgunum ((
Gunaydin kizlar yarin malum tatil bebise aldiklarimi yikayim diyorum odasini henuz siparis vermedim ama artik utuler hurclarda tutarim oda gelip kocam yapincada yerlestiririm simdi bakiyorumda aralik anneler dogurmaya baslamis
Ben içine koycakları aldım listeyi hazırladım ama çantanın içine koydummu sor ! Koymadım tabiki:)) 29 ekim tatilya ozaman yapcam karar verdim yanlız hazırladığım listeye bi baktım da töbe aldığım çantaya sığmaz napcam bilmem!
Çantaya ne koycaz yaokadr okudum lıstlerı ama bı turlu toparlayamadım yardımcı olurmusunuz, bıde 29. haftmdyım erken dgıl dımı canta we bebeısın kıyftlerını hazrlmk ıcın ?
valla kızlar erken falan demeyin aralık annelerinin ilk bebegi gelmiş 34 haftada hazırlıklı olalım kormaya başladım inş. zamaında gelirler ama erken gelirlersede hazır olalım hemen telaş etmeyi ikiz bebişler ondan muhtemelen erken gelmişler
evet sürprızler olabılır bakalım bız napcaz bızdede aralıkta baslarız sürprız duymaya bızımde ıkızlerımız var degıl mı kasım sonu bıle gelebılır ıkızlerımız üçüzlerımız....
Kızlar benim göğüs uçlarıma el değmio
Çevresi bile kıpkırmızı oldu çok kaşına kaşıdıkcada başı yarılıo resmen(
Ayva ne zaman çıkacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?