2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ben içine koycakları aldım listeyi hazırladım ama çantanın içine koydummu sor ! Koymadım tabiki:)) 29 ekim tatilya ozaman yapcam karar verdim yanlız hazırladığım listeye bi baktım da töbe aldığım çantaya sığmaz napcam bilmem!

ah cnm ah bilirim o diş ağrısını ne fenadır(( ben yaklaşık 3 aydır çekiyom ara ara,özele gttim 20 lik diş çekim,diş eti tedavisi ve diş taşı yaplıcak dedi,eşimle hemen bahane bulup drdan çıktık karar veremedik napsak diye bi süre idare ettim.bazen ığıl ığıl bazen fena ağrırdı bi gece uyutmadı ağrı sol tarafıma fena vurdu sabaha karşı hemen özellikle diş hastanesine gittik dr baktı evet fena ama hiç bişey yapamam bu durumda dedi doğuma kadar idare edicen dedi neyseki parol ve antibiyotik verdi biz tabi eşimle ilaçlari araştırdık zarar varmi diye gebelikte kullanılması normalmiş bi kutu bitirdim iyi geldi geçen gece yine başlayınca tekrar aynı kutudan aldık sadece geçici bi çözüm ama yapcak bişey yok sende iyice danış sonra duruma göre yaptırırsın.

canım figür olmamasına dikkat edince de hiç nevresim takımı bulamıyorum işte. biyerlerde bulabilirsen bana da haber verir misin

Canım nereye melek inmezmiş ben anlamadım ya ! Rabbim hepsini korur kollar melekler hiçbirinin başından eksik olmaz inşallah. Bunuda ilk duydum böyle şeylere yakılmayalım bence yani siz bilirsiniz tabi.

Tabiki tercih meselesi
Göz resmi olan ister insan ister hayvan olsun kıyafetlerle nasıl namaz kılınmazsa bebeğede giydirmek iyi değilmiş.bu benim inancım sadece paylaşmak istedim.benimde aldım kyafetlerin bazısında var bebeğime,ama figürsüz olunca ilk onlatı tercih ediyorum.nevresim takımı almadım daha alırsam paylaşırım.

Hamilesin galiba
Kendi kadın doğumcun danışsaydın çünkü diş çekerken uyuşturacak orayı

Canlar siz kabizliktan dertlisiniz, ben 3 gundur gyno ferro sanol isimli demir ilacina basladim, gunde 3-4 kere tuvalete cikiyorum. Sancim oluyor, rahatsizim demir ilaci kabizlik yapar derler, bende n alaka boyle oldu anlamadim.

Uykulariniz nasil kizlar? Gece 3t 5 te kalkiyorum, uyuyamiyorum sabah uykusuna hasret kaldim. Tosuncuklar gelmeden soyle guzel guzel uyusak, bu gunlere hasret kalacagiz, ama yok uyku duznim bozuldu yorgunum ((

sağol canım bugün doktoruma gidicem bakalım ne diyecek.son 3 ayda dayanamazsam ve müdahale edemezsem diye korkuyorum canım ya.hayırlısı artık.bebişler için katlanıcaz

Gunaydin kizlar yarin malum tatil bebise aldiklarimi yikayim diyorum odasini henuz siparis vermedim ama artik utuler hurclarda tutarim oda gelip kocam yapincada yerlestiririm simdi bakiyorumda aralik anneler dogurmaya baslamis

Çantaya ne koycaz ya okadr okudum lıstlerı ama bı turlu toparlayamadım yardımcı olurmusunuz, bıde 29. haftmdyım erken dgıl dımı canta we bebeısın kıyftlerını hazrlmk ıcın ?

Günaydın kızlar Merhaba uykusuz geceler
bütün gece bölük börçük uyudum yine çok uykusuzum,neyseki bugün yarım gün çalışçam
Aralık annelerinden 3 anne doğum yapmış :18: yusuf yusuf oldum doğum çantamızı hazırlayalım bence
bi an önce zaman gelsin doğuralım biz de

topidiğim uyku için son günlerimiz ama değerlendiremiyoruz
ben de aynıyım malesef :26:
Gunaydin kizlar yarin malum tatil bebise aldiklarimi yikayim diyorum odasini henuz siparis vermedim ama artik utuler hurclarda tutarim oda gelip kocam yapincada yerlestiririm simdi bakiyorumda aralik anneler dogurmaya baslamis

günaydın canım ben de doğum iznine çıkınca yaparım diyodum ama aralık annelerini görünce öne çekmeye karar verdim.
iyi düşünmüşsün oda gelince rahatça yerleştirirsin.

canım evet erken mı dıyorum bı taraftan bı taraftan sabırsızlannıyorum bebegımı kucagıma almak emzırmek oğlumla onu sevmek için inanın 2 buçuk yasındakı oglumhergun karnıma sarılıp canım kardesıııım senı çok sevıyorum dıyo çok duygulanıyorum aksam bacaklarıma cok kramp gırmeye baslayınca acıle gıttık eşimle bebegım hep bı hafta gerıden gıdıyodu şimdi dr haftasıyla uyumlu çok güzel gelışımı dedı nasıl sevındım hiç iştahsız bırıyım ASLINDAoglum büyüsün dıye yemek yemek istiyorum:) çantaya koyacagımız seylerı konuşmaya baslayabılırız.....

Çantaya ne koycaz ya okadr okudum lıstlerı ama bı turlu toparlayamadım yardımcı olurmusunuz, bıde 29. haftmdyım erken dgıl dımı canta we bebeısın kıyftlerını hazrlmk ıcın ?

canım o lıstelerde o kadar cok şey yazıyo kı çok çok fazla ben tecrübelı bı anne olarak 3 te 2 sının fazla oldugunu söyleyebılırım şimdi o lıstelere bakarak neler hazırlamamız gerektıgını konusabılırız... ben düşünüp size yazmaya calısıyım...

herkese günaydın güzel anneler.. rüyamda doktorum kasım sonu aralık başında doğum yapamacağımı söylüyordu ne üzüldüm artık çok tuhaf rüyalar görüyorum üstelik hepsi çok gerçekçi ............................

önce kendımızenelerkoycaz onu düşünelım
en rahat hamıle pantolonu ve üstüne bluzuyla hastaneye gıdın zaten kış oldugundan kabanımız ustumuzde olcak çünkü gelırken ve ilk bı hafta hamıle pantolonunu gıymeye ıhtıyac olcak.
hastane şartlarına göre orta kalın bı pıjama ben sezeryan olcam pıjama bana en uygunu normal dogum yapacaklar sancı çekerken gıymek için gecelik de alsınlar sık sık acılma kontrolu oluyomus gecelıkle acılma kontrolu daha kolay olur..
dogum yapınca terlemeve üşüme hastane sıcak olsa da cok oluyo şal yada rahat hırka..
rahat terlık ben yumusak kışlık terlıklerden aldım..
annelerın kullandıgı yarım atletler emzırme sütyenlerınden 10 kat daha rahat oluyo 2 tane ondan aldım aldıgım emzırmesütyenlerını hiç kullanamadım çok gereksız.. hanı şimdi çıkan ınce askılı degıl anneler kullanıyoya ondan çokca kılot koyun çok dedıgım 4 5 tane 2 tane atlet koyun 2 çiftçorap 1 paket gece pedı 1 tane hasta bezı aslında hasta bezını hastane verıyo almasanızda olur makyaj yapmak ısteyenlersevenler makyaj çantalarını taraklarını kırmızı tokamızı vs unutmayalım......

bebegımız için öyle 10 tane takım 4 5 tane hastane cıkısına gerekyok 2 hastane cıkısı yeterlı
1 penye battanıye bı kalın battanıye
en fazla 10tane bebekbezı
küçük örgü yelek
1 çıft bebek çorabı
agız bezı 2 3 tane..
ıslak mendıl pamuk kagıt havlu peçete vs..
port bebe anakucagı falan emınım aldıklarınızı kullanmakta sabırsızlanıyosunuz ama gerek yok dıyorum ben çünkü bebegınızı port bebeye degıl anneanne babaannesının kucagına vermeye dahı kıyamıycaksınız kucagınızdan bırakamıycaksınız onlar sonranın işi...

çikolata kolonya kapısüsünüz gelenlere ıkram edecegınız şeyler varsa onları alın..
fotograf makınanız...
kımlık evlılık cüzdanı vs falan yazmıslar bunlar zatenhastaneye gıttıgımız içinyanımızda olur ve yapılan tahlıller demış bı yerde onlarda zaten dr un bılgısayarında hepsı kayıtlı...
sizin aklınıza gelen baska seyler var mı ben bunları götürücem...

valla kızlar erken falan demeyin aralık annelerinin ilk bebegi gelmiş 34 haftada hazırlıklı olalım kormaya başladım inş. zamaında gelirler ama erken gelirlersede hazır olalım hemen telaş etmeyi ikiz bebişler ondan muhtemelen erken gelmişler

evet sürprızler olabılır bakalım bız napcaz bızdede aralıkta baslarız sürprız duymaya bızımde ıkızlerımız var degıl mı kasım sonu bıle gelebılır ıkızlerımız üçüzlerımız....

evet benim bildigin iki tane ikizimiz var hayırla kurtulalım herbirimiz inş.

Kızlar benim göğüs uçlarıma el değmio
Çevresi bile kıpkırmızı oldu çok kaşına kaşıdıkcada başı yarılıo resmen(
Ayva ne zaman çıkacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…