2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar benim göğüs uçlarıma el değmio
Çevresi bile kıpkırmızı oldu çok kaşına kaşıdıkcada başı yarılıo resmen(
Ayva ne zaman çıkacak acaba

caım tahinin üzeride biriken yag varya onu sur benimkiside öyle olmuştu 2 günde iyileşti birde kaşıma

arkadaşlar 31 haftalık hamileyim 1 haftadır mide bulantım var çok kötü oluyorum benim gibi olan varmı hiç iştahım yok bebeğimi düşünmesem ağzıma lokma koymayacağım okadar kötüyüm

Bende de oluyor canim zirt pirt gidiyorum evdeyken problem degilde disarda tutmak zorunda kaliyorum

Bende aynı dertten muzdaribim kızlar. Dr. dediği doğru biraz bizi zorlayacak ama ne yapalım. Hepsi geçecek inşallah

Bencede dr danış 6. aydan sonra diş tedavesi yapmadıklarını biliyorum. Benimde başlarda problemlerim vardı. Dr hiç mudahale etmeyelim dedi sadece 6. ayına gelmeden diş taşlarını temizleyelim demişti.

Uykular hiç verimli değil. Bende doğru düzgün uyuyamıyorum. Hep sola yatmaya çalışıyorum. Sağa nadiren dönüyorum. Yanlarım ağrıyor fazla yatınca. Sabaha karşı kalkıyorum biraz evde turluyorum uykum gelince tekrar yatıyorum. Artık bundan sonrasında da dediğin gibi uyumak dahada zorlaşacak. Allah yardımcımız olsun...

Kızlar benim göğüs uçlarıma el değmio
Çevresi bile kıpkırmızı oldu çok kaşına kaşıdıkcada başı yarılıo resmen(
Ayva ne zaman çıkacak acaba

Benimde çok kaşınıyordu ve el değdiremiyordum. Dr bana lansınoh verdi çok iyi geldi. Bebek emzirirkende kullanıldığını söyledi... Bir zararı yokmuş.

arkadaşlar 31 haftalık hamileyim 1 haftadır mide bulantım var çok kötü oluyorum benim gibi olan varmı hiç iştahım yok bebeğimi düşünmesem ağzıma lokma koymayacağım okadar kötüyüm

benimde oluyodu doktorum bebegin buyudugunu ve mideye baskı yaptıgını yanma ve bulantı şikayetlerimin olabilecegini söyledi mideni çok doldurma ozaman rahat olursun demişti ama sen bişey yiyemiyomuşun çubuk kraker iyi geliyo dene derim

Gunaydin kizlar yarin malum tatil bebise aldiklarimi yikayim diyorum odasini henuz siparis vermedim ama artik utuler hurclarda tutarim oda gelip kocam yapincada yerlestiririm simdi bakiyorumda aralik anneler dogurmaya baslamis
En iyisi canim bende 28 de bebisin kiyafetlerini yikadim utuledim hurca koydum.Malum her an her sey olabilir de cantam hala duruyor :))

Vallaha calisan annelere Allah kolaylik versin.Ben ucretsiz izindeyim calissam ne yapardim diye dusunuyorum hep
gece sadece 3-6 arasi oda deliksiz degil malum tuhaf tuhaf ruyalar goruyoruz uyayabiliyorum.6 da uyaninca bir bakmisim midem kazinio kalk bir meyve ye geri yat diyorum ama yok...Oglen yatiyorum bende onada sükür :)

Kızlar bende hafta sonu bebek karyolası ve arabası aldım. Karyolamız büyüyebilen karyola daha sonra tek kişilik yatak oluyor. Fiyatıda çok uygundu karyola yatağı ve nevresim takımı 830 TL aldım. Kampanyadaymış karyola ve araba. Arabayıda 600 aldık.

Bence çok güzel ve kullanışlı bi liste olmuş . Teşekkürler

Arkadaslar resımsız newresım takımı ısteyenler burada bulabılırsınız :)

butıkbebe'de bulabılırsnz we cok uygun :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…