Kızlar benim göğüs uçlarıma el değmio
Çevresi bile kıpkırmızı oldu çok kaşına kaşıdıkcada başı yarılıo resmen(
Ayva ne zaman çıkacak acaba
kızlar bu aradayaşlarınız kaç??
29 :26::26: ilk bebiş
bnm 25 yaşım 2. çocuk:))
maşallah ben 22 yaşıda evlendim aslında 3 yıl kendim istemedim sonrada bebiş gelmedi kısmet buzamanmış hayırlısı
bnmde küçük çişimle basım dertte tuvalete gıdıyorum gelıyorum 1 dk gecmeden tekrar sıkışıyorum ama nasıl tutamıyorum sankı 1 gun hiç çiş yapmamış gıbı dr a sordum bebek mesaneye baskı yapıyo dedı ondanmış sizdede oluyomu???????????
Bende de oluyor canim zirt pirt gidiyorum evdeyken problem degilde disarda tutmak zorunda kaliyorum
arkadaşlar aciiiil cevap verebilir misiniz.27 haftalık hamileyim.3 gün süren diş ağrım vardı dayanamayınca akşam a
kşam doktora gittik.yirmilik dişime kanal tedavisini yapamam ama dişini çekerim dedi.bilmiyorum yarına randevu aldım ama hala kararsızım.hiç diş çektiren var mı aranızda
Canlar siz kabizliktan dertlisiniz, ben 3 gundur gyno ferro sanol isimli demir ilacina basladim, gunde 3-4 kere tuvalete cikiyorum. Sancim oluyor, rahatsizimdemir ilaci kabizlik yapar derler, bende n alaka boyle oldu anlamadim.
Uykulariniz nasil kizlar? Gece 3t 5 te kalkiyorum, uyuyamiyorumsabah uykusuna hasret kaldim. Tosuncuklar gelmeden soyle guzel guzel uyusak, bu gunlere hasret kalacagiz, ama yok uyku duznim bozuldu yorgunum ((
Kızlar benim göğüs uçlarıma el değmio
Çevresi bile kıpkırmızı oldu çok kaşına kaşıdıkcada başı yarılıo resmen(
Ayva ne zaman çıkacak acaba
arkadaşlar 31 haftalık hamileyim 1 haftadır mide bulantım var çok kötü oluyorum benim gibi olan varmı hiç iştahım yok bebeğimi düşünmesem ağzıma lokma koymayacağım okadar kötüyüm
Nemlendirici krem sürüyorum kurumasın die pişik kremim yoktuçok kasıma emzırırken çok zorlanırsın pişik kremı sür şimdiden yara olmasın...
kızlar bu aradayaşlarınız kaç??
caım tahinin üzeride biriken yag varya onu sur benimkiside öyle olmuştu 2 günde iyileşti birde kaşıma
En iyisi canim bende 28 de bebisin kiyafetlerini yikadim utuledim hurca koydum.Malum her an her sey olabilir de cantam hala duruyor :))Gunaydin kizlar yarin malum tatil bebise aldiklarimi yikayim diyorum odasini henuz siparis vermedim ama artik utuler hurclarda tutarim oda gelip kocam yapincada yerlestiririm simdi bakiyorumda aralik anneler dogurmaya baslamis
Vallaha calisan annelere Allah kolaylik versin.Ben ucretsiz izindeyim calissam ne yapardim diye dusunuyorum hepCanlar siz kabizliktan dertlisiniz, ben 3 gundur gyno ferro sanol isimli demir ilacina basladim, gunde 3-4 kere tuvalete cikiyorum. Sancim oluyor, rahatsizimdemir ilaci kabizlik yapar derler, bende n alaka boyle oldu anlamadim.
Uykulariniz nasil kizlar? Gece 3t 5 te kalkiyorum, uyuyamiyorumsabah uykusuna hasret kaldim. Tosuncuklar gelmeden soyle guzel guzel uyusak, bu gunlere hasret kalacagiz, ama yok uyku duznim bozuldu yorgunum ((
Bence çok güzel ve kullanışlı bi liste olmuş . Teşekkürlerbebegımız için öyle 10 tane takım 4 5 tane hastane cıkısına gerekyok 2 hastane cıkısı yeterlı
1 penye battanıye bı kalın battanıye
en fazla 10tane bebekbezı
küçük örgü yelek
1 çıft bebek çorabı
agız bezı 2 3 tane..
ıslak mendıl pamuk kagıt havlu peçete vs..
port bebe anakucagı falan emınım aldıklarınızı kullanmakta sabırsızlanıyosunuz ama gerek yok dıyorum ben çünkü bebegınızı port bebeye degıl anneanne babaannesının kucagına vermeye dahı kıyamıycaksınız kucagınızdan bırakamıycaksınız onlar sonranın işi...
çikolata kolonya kapısüsünüz gelenlere ıkram edecegınız şeyler varsa onları alın..
fotograf makınanız...
kımlık evlılık cüzdanı vs falan yazmıslar bunlar zatenhastaneye gıttıgımız içinyanımızda olur ve yapılan tahlıller demış bı yerde onlarda zaten dr un bılgısayarında hepsı kayıtlı...
sizin aklınıza gelen baska seyler var mı ben bunları götürücem...
Bence çok güzel ve kullanışlı bi liste olmuş . Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?