2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
arkadaşlar 31 haftalık hamileyim 1 haftadır mide bulantım var çok kötü oluyorum benim gibi olan varmı hiç iştahım yok bebeğimi düşünmesem ağzıma lokma koymayacağım okadar kötüyüm

bulantı degıl ama canım yanmadanduramıyorum maden suyu içiyorum bazen dayanamayıp kaşıgın ucuyla yanı çay kasıgının karbonat alıp suyla içiyorum bıraz rahatlatıyo ama mıde yanması çokzor yaaa bogazıma kadar yanıyo bazen.....

Merhabalar herkese bende yeni müdavimlerinden oldum sitenin:) 28.haftadayız oluşumla...., sizler hastane odası için neler yapmayı düşünüyorsunuz?şeker yadda çikolata yaptırdınız mı çok mu erken?

Merhabalar herkese bende yeni müdavimlerinden oldum sitenin:) 28.haftadayız oluşumla...., sizler hastane odası için neler yapmayı düşünüyorsunuz?şeker yadda çikolata yaptırdınız mı çok mu erken?

bence vakıt var daha 34 35 haftada hersey tamam olmalı ama çıkolata bozulur belkı çıkolatayı doguma gıderkende alabılırsın yolda :)
ama bebek çıkolatası falan yaptırmayıdüşünüyosan sıparış ver buzdolabında sakla...... inşallah dogumum planladıgım gıbı olursa bı ıkı gün önceden alırım çıkolatayı şekeri:)))

canan bıl ogluna ne ısım koycaksın canım??? hazır annelerın çogu burdayken bı sorım yaaa oglan annelerı bebeklerınızın adı ne olcak emre dıyorum ben şimdilik sizce nasıl:)

rıca ederım denendı onaylandı bnm bunlardan baska bişeye ıhtıyacım olmamıstı...

evet gereksiz şeyleri yüklenmeye gerek yok. Teşekkürler bilgi paylaşımın için

ben bu listeye belki bir iki ufak bişey ekleyebilirim en fazla. o da bebeğe lazım olabilecek ekstra bişey belki, nolur nolmaz diye.mesela bebeğin altını değiştirdikten sonra totosuna sürmek için bişeylere ihtiyacımız olur diye.

Bebeğinle sağlıklı günlerde kullanın inş.
Puset araba koltuğuda oluyormu acaba bide bebeğin kendi arabasına sığıomu ve bebek arabasının şekli küçük geldi büyüyüncede binebilir dimi? 4 yaşında falan.çevremde yardım eden kimse yokta cnm ondan bu kadar sorum k.bakma

En sz bulantı kadar mide yanmasıda zor.ben limonu ve limonlu suyu çok severdin fark ettimki limon midem yanmamı tetikliyor

Bebeğin kıyafetlerini yıkayan anneler
Ben sadece hastane çıkışlarını sabunlu suda elde yıkamayı yada sabun tozuyla makinada 14 dk yıkamayı düşünüyorum

Siz hepsinini yıkadınız detarjan ne kullandınız?

bebegımın poposuna asla o kozmetık bebek kremıymış yagıymış gıbı şeylerı sürmem ilaç vs pişik kremı de yenı dogmus bebegın zar gıbı ıncecık derısıne sürülmez en fazla zeytınyagı olabılır........

canım bence de haklısın bazı lısteeler cok abartı sankı 1 hafta kalacagız. Tabı Allah bılır ınsallah sorun cıkmaz ama o kadar uzun bıle kalsan ne bılım fazla gereksız seyler var. yeterlı seylerı almak lazım. benım arkadasım da en az ıkı takım olsun hastane cıkısı dedı cunku eger kusan bır bebekse daha da ıhıryac olur dedı aslında bebegın durumu belırlıyormus . bılmıyorum ne az ne cok orta sevıyede almak lazım:))

Kızlar bır sey soracagım haftada kac gun balık yıyorsunuz? ben bır ya da ıkı....... cok zor gelıyor evde yapmak

bu arada bır de bebegın kıyafetlerını 30 derecede 15 dk lık programda yıkasam olur mu? hacı sakır granul sabun deterjan kullanacam

canımben bebegımı amelıyathanede gıydırdıklerı kıyafetle eve getırmıştım ıkıncıyı kullanmadım bıle çunku bebek kusacak kadar ememıyo ılk ıkı gun zaten hastanede ben 1 bucuk gün kaldım dıyelım kı 2 gün durcaz bence çok bıle ama herkes korktugu şeylerı bıraz çogaltabılır tabıkı....

Bende asla pişik kremi kullanmam
Zeytin yağı başlı başına şifa zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…