Kızlar bende hafta sonu bebek karyolası ve arabası aldım. Karyolamız büyüyebilen karyola daha sonra tek kişilik yatak oluyor. Fiyatıda çok uygundu karyola yatağı ve nevresim takımı 830 TL aldım. Kampanyadaymış karyola ve araba. Arabayıda 600 aldık.
Eki Görüntüle 841957 Eki Görüntüle 841958 Eki Görüntüle 841959
Bende 23 :) ilk bebişş:)
ben de 22 yaşındayım ilk bebişim oğluşum
arkadaşlar 31 haftalık hamileyim 1 haftadır mide bulantım var çok kötü oluyorum benim gibi olan varmı hiç iştahım yok bebeğimi düşünmesem ağzıma lokma koymayacağım okadar kötüyüm
kızlar bu aradayaşlarınız kaç??
gülegülekullansın bebegın canım çokgüzel.....
Merhabalar herkese bende yeni müdavimlerinden oldum sitenin:) 28.haftadayız oluşumla...., sizler hastane odası için neler yapmayı düşünüyorsunuz?şeker yadda çikolata yaptırdınız mı çok mu erken?
rıca ederım denendı onaylandı bnm bunlardan baska bişeye ıhtıyacım olmamıstı...
Kızlar bende hafta sonu bebek karyolası ve arabası aldım. Karyolamız büyüyebilen karyola daha sonra tek kişilik yatak oluyor. Fiyatıda çok uygundu karyola yatağı ve nevresim takımı 830 TL aldım. Kampanyadaymış karyola ve araba. Arabayıda 600 aldık.
Eki Görüntüle 841957 Eki Görüntüle 841958 Eki Görüntüle 841959
bulantı degıl ama canım yanmadanduramıyorum maden suyu içiyorum bazen dayanamayıp kaşıgın ucuyla yanı çay kasıgının karbonat alıp suyla içiyorum bıraz rahatlatıyo ama mıde yanması çokzor yaaa bogazıma kadar yanıyo bazen.....
evet gereksiz şeyleri yüklenmeye gerek yok. Teşekkürler bilgi paylaşımın için
ben bu listeye belki bir iki ufak bişey ekleyebilirim en fazla. o da bebeğe lazım olabilecek ekstra bişey belki, nolur nolmaz diye.mesela bebeğin altını değiştirdikten sonra totosuna sürmek için bişeylere ihtiyacımız olur diye.
bebegımız için öyle 10 tane takım 4 5 tane hastane cıkısına gerekyok 2 hastane cıkısı yeterlı
1 penye battanıye bı kalın battanıye
en fazla 10tane bebekbezı
küçük örgü yelek
1 çıft bebek çorabı
agız bezı 2 3 tane..
ıslak mendıl pamuk kagıt havlu peçete vs..
port bebe anakucagı falan emınım aldıklarınızı kullanmakta sabırsızlanıyosunuz ama gerek yok dıyorum ben çünkü bebegınızı port bebeye degıl anneanne babaannesının kucagına vermeye dahı kıyamıycaksınız kucagınızdan bırakamıycaksınız onlar sonranın işi...
çikolata kolonya kapısüsünüz gelenlere ıkram edecegınız şeyler varsa onları alın..
fotograf makınanız...
kımlık evlılık cüzdanı vs falan yazmıslar bunlar zatenhastaneye gıttıgımız içinyanımızda olur ve yapılan tahlıller demış bı yerde onlarda zaten dr un bılgısayarında hepsı kayıtlı...
sizin aklınıza gelen baska seyler var mı ben bunları götürücem...
canım bence de haklısın bazı lısteeler cok abartı sankı 1 hafta kalacagız. Tabı Allah bılır ınsallah sorun cıkmaz ama o kadar uzun bıle kalsan ne bılım fazla gereksız seyler var. yeterlı seylerı almak lazım. benım arkadasım da en az ıkı takım olsun hastane cıkısı dedı cunku eger kusan bır bebekse daha da ıhıryac olur dedı aslında bebegın durumu belırlıyormus . bılmıyorum ne az ne cok orta sevıyede almak lazım:))
bebegımın poposuna asla o kozmetık bebek kremıymış yagıymış gıbı şeylerı sürmem ilaç vs pişik kremı de yenı dogmus bebegın zar gıbı ıncecık derısıne sürülmez en fazla zeytınyagı olabılır........
kızlar ya bozulmuş bir sosu koklamanın zararı varmıdır acaba,
kızlar bu aradayaşlarınız kaç??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?