canan bıl ogluna ne ısım koycaksın canım??? hazır annelerın çogu burdayken bı sorım yaaa oglan annelerı bebeklerınızın adı ne olcak emre dıyorum ben şimdilik sizce nasıl:)
Bebeğinle sağlıklı günlerde kullanın inş.
Puset araba koltuğuda oluyormu acaba bide bebeğin kendi arabasına sığıomu ve bebek arabasının şekli küçük geldi büyüyüncede binebilir dimi? 4 yaşında falan.çevremde yardım eden kimse yokta cnm ondan bu kadar sorum k.bakma
Gule gule, guzel gunlerde kullansin yavrusun. Ikisi de cok guzel :))Kızlar bende hafta sonu bebek karyolası ve arabası aldım. Karyolamız büyüyebilen karyola daha sonra tek kişilik yatak oluyor. Fiyatıda çok uygundu karyola yatağı ve nevresim takımı 830 TL aldım. Kampanyadaymış karyola ve araba. Arabayıda 600 aldık.
Eki Görüntüle 841957 Eki Görüntüle 841958 Eki Görüntüle 841959
canım o kırmızıyı ben de gormustum netten dımı? spor duruyor ama renk karar verememıstım ben. gule gule kullan ben daha ne gecelık ne pıjema aldımKızlar bunlar dün aldığım gecelik ve pijama ve sabahlıklarım.
1 tane de çeyizimden kalan pembe geceliğim ve sabahlığı var
ekru olanı annem almıştı diğerlerini k validem aldı.2 gecelik 2 pijama 3 sabahlık oldu
artık ne lazım olursa sezeryan normal ona göre kullanıcam
lacivert olan geceliğimin üzerinde yeşil puanlar var en çok onu beğendim
Eki Görüntüle 842008 Eki Görüntüle 842030 Eki Görüntüle 842035 Eki Görüntüle 842037
allah senı napmasın olmaz bişi merak etme fazladakoklama neden bozuk sos kokluyosun sen:))))
Canlar ilk makina camasirimizi yikadik, kurumasi icin astik. Oyle minik minik seyler ki, epey mandal gerekti ve zaman aldi. Yerim ben onun minik eldivenlerini, coraplarini :)))
40 dakikalik 30 derecede yikadik. Sonra annemin makinesinde ilave durulama olmadigi icin bir daha durulama yaptik. Dalin sivi deterjan kullandim, yumusatici kullanmadim. Umarim dogru sekilde yikamisimdir ve bebegim alerji olmaz.
Kızlar bır sey soracagım haftada kac gun balık yıyorsunuz? ben bır ya da ıkı....... cok zor gelıyor evde yapmak
bu arada bır de bebegın kıyafetlerını 30 derecede 15 dk lık programda yıkasam olur mu? hacı sakır granul sabun deterjan kullanacam
Bebeğin kıyafetlerini yıkayan anneler
Ben sadece hastane çıkışlarını sabunlu suda elde yıkamayı yada sabun tozuyla makinada 14 dk yıkamayı düşünüyorum
Siz hepsinini yıkadınız detarjan ne kullandınız?
Gule gule, guzel gunlerde kullansin yavrusun. Ikisi de cok guzel :))
Ben de 32 yasindayim, ilk bebisim.
canan bıl ogluna ne ısım koycaksın canım??? hazır annelerın çogu burdayken bı sorım yaaa oglan annelerı bebeklerınızın adı ne olcak emre dıyorum ben şimdilik sizce nasıl:)
Canlar ilk makina camasirimizi yikadik, kurumasi icin astik. Oyle minik minik seyler ki, epey mandal gerekti ve zaman aldi. Yerim ben onun minik eldivenlerini, coraplarini :)))
40 dakikalik 30 derecede yikadik. Sonra annemin makinesinde ilave durulama olmadigi icin bir daha durulama yaptik. Dalin sivi deterjan kullandim, yumusatici kullanmadim. Umarim dogru sekilde yikamisimdir ve bebegim alerji olmaz.
Kızlar bunlar dün aldığım gecelik ve pijama ve sabahlıklarım.
1 tane de çeyizimden kalan pembe geceliğim ve sabahlığı var
ekru olanı annem almıştı diğerlerini k validem aldı.2 gecelik 2 pijama 3 sabahlık oldu
artık ne lazım olursa sezeryan normal ona göre kullanıcam
lacivert olan geceliğimin üzerinde yeşil puanlar var en çok onu beğendim
Eki Görüntüle 842008 Eki Görüntüle 842030 Eki Görüntüle 842035 Eki Görüntüle 842037
isim konusu çok karışık benim yaa bir türlü karar veremiyoruz eşimle, eşim babasının ismini de koymak istiyor ben iki isim istemiyorum falan biraz çekişmeli gidiyor :)seçeneklerimiz; enes, kerem, ahmed, Yusuf, tabi bunların birlikte kullanıldığı çift isim de olabilir ammmaaa bilemiyoruz daha
bende kendıme
Eki Görüntüle 842233 Eki Görüntüle 842234 bu ıkısını aldım...
bı de kırmızı pıjama yeterde artar emınım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?