2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ben de bu arada 31 yasındayım ılk bebısım:) ınsallah Allah kısmet ederse oglum 1 bucuk yasındayken falan tekrar hamıle kalayım da yas farkı acılmasın dıyorum:)))))

Evet canım araba koltuğu oluyor. Zaten ikisi takım çıkıp takılıyor 2 side. Bence büyük 4-5 yaşına kadar binebilir dedi aldığımız yer.

Kızlar bunlar dün aldığım gecelik ve pijama ve sabahlıklarım.
1 tane de çeyizimden kalan pembe geceliğim ve sabahlığı var
ekru olanı annem almıştı diğerlerini k validem aldı.2 gecelik 2 pijama 3 sabahlık oldu
artık ne lazım olursa sezeryan normal ona göre kullanıcam
lacivert olan geceliğimin üzerinde yeşil puanlar var en çok onu beğendim

canım o kırmızıyı ben de gormustum netten dımı? spor duruyor ama renk karar verememıstım ben. gule gule kullan ben daha ne gecelık ne pıjema aldım sadece evde gıymeye kadıfe pıjema esofman gıbı bır sey var hanı netten aldıgım bır daha 15 kasımda alabılcem umarım gecıkmem

allah senı napmasın olmaz bişi merak etme fazladakoklama neden bozuk sos kokluyosun sen:))))

:))eşimin akrabaları sos yollamış yemiştik tadı ilginç gelmişti, sonra dolaba koymuştum, şimdi ataymı diye çıkardmı, bakayım ne olmuş di ye kapağı açtım maden suyu gibi köpürdü uzaktanda kokladım bir defa, boğazım tahriş oldu sanki,

Canlar ilk makina camasirimizi yikadik, kurumasi icin astik. Oyle minik minik seyler ki, epey mandal gerekti ve zaman aldi. Yerim ben onun minik eldivenlerini, coraplarini :)))
40 dakikalik 30 derecede yikadik. Sonra annemin makinesinde ilave durulama olmadigi icin bir daha durulama yaptik. Dalin sivi deterjan kullandim, yumusatici kullanmadim. Umarim dogru sekilde yikamisimdir ve bebegim alerji olmaz.

Sağlıklı günlerde giysin inşşşş

Kızlar şu 2.5 ayıda hayırlısıyla bi atlatsatdık
Merak ediyorum 5 yıldır beklenen bebeğiii

ben de kısa programda yıkayacam kızlar ama ek durulama yapıcam deterjandan iyice arınsın diye.
e bebekten sıvı deterjan almıştım onunla yıkicam
sabun erimeyip hem giysilerde kalabiliyomuş makineye zarar veriyomuş diye duymuştum
ne kadar doğru bilmiyom

canan bıl ogluna ne ısım koycaksın canım??? hazır annelerın çogu burdayken bı sorım yaaa oglan annelerı bebeklerınızın adı ne olcak emre dıyorum ben şimdilik sizce nasıl:)

isim konusu çok karışık benim yaa bir türlü karar veremiyoruz eşimle, eşim babasının ismini de koymak istiyor ben iki isim istemiyorum falan biraz çekişmeli gidiyor :) seçeneklerimiz; enes, kerem, ahmed, Yusuf, tabi bunların birlikte kullanıldığı çift isim de olabilir ammmaaa bilemiyoruz daha

Pkı bırsey sorucam butun kıyftlerı aynı andamı attınız ? Malum sarı yesıl beyaz pembe hepsı karısırmı renkler ?

bizde eşimle hafta sonu yıkamıştık bir kısmını. 40 derecede dalin sıvı deterjanla yıkadım. yumuşatıcı kullanmadım. fotolarını bile çektim. :) herkesin bebişi güle güle giyer inşallah cicilerini..

güle güle giy canım. ben bebişimin eşyalarını aldım ama daha kendime hiç birşey almadım bir an önce başlasam iyi olacak.

Ben daha yıkamadım kızlar gelen gıden olunca bakıyorlar dıye yıne ellenmesın kırlenmesın dıye bıraz daha beklıyorum ama bır an oncede yıkamam lazım aslında hazırlık olması ıcın...

bu arada ben cantayı spor bır sey alacam adıdas ya da nıke da vardı gayet buyuk ve sık. hem esofmanlarla falan da ıyı olur.sızlerın cantaları nasıl? bır de hastaneye bu aldıgınız cantayı mı goturceksınız yanı gunluk kullanacagınız canta mı yoksa valız gıbı bır canta mı alacaksınız? ben hastanede kırlenmesın canta dıye belkı ekstra valız cantalardan alırım

gunluk bebısımle begendıgım cantalar sunlar
Nike Spor Çanta Modelleri 2012 (5) » Moda Sitesi - En Moda Blog Abiye Modelleri
Nike Spor Çanta -Nike Seyahat Çantası Sade Şık GittiGidiyor'da 81429263
NİKE VİCTOR BA4430-058 BAY BAYAN SPOR ÇANTA 2013 GittiGidiyor'da 75209507
Adidas V86679 Bayan Spor Çanta SPORTAKIL GittiGidiyor'da 48234364
belkı de bebısımın kıyafetlerını kendı cantasıyla gotururum kendımın gecelık ve ıc camasırı gıbı az seylerı de bır karton cantalar var ya poset gıbı ona koyarım.

dedesının adı ne canım güzel bı ısımse bence koy ben ılk ogluma dedesının adınıda koydum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…