Haci sakir granullu kullandim. Lavantali mis gibi koktu valla :)))Bebeğin kıyafetlerini yıkayan anneler
Ben sadece hastane çıkışlarını sabunlu suda elde yıkamayı yada sabun tozuyla makinada 14 dk yıkamayı düşünüyorum
Siz hepsinini yıkadınız detarjan ne kullandınız?
ben de kısa programda yıkayacam kızlar ama ek durulama yapıcam deterjandan iyice arınsın diye.
e bebekten sıvı deterjan almıştım onunla yıkicam
sabun erimeyip hem giysilerde kalabiliyomuş makineye zarar veriyomuş diye duymuştum
ne kadar doğru bilmiyom
kızlar bişi sorcam bebeğin hastaneden çıkarken giyecekleri dışında ne kadar kıyafet almamız gerekiyor ve neler almamız gerekiyor?ben ufak tefek kıyafetler aldım ama henüz ne hastane çıkışını aldım ne de kayda değer bi kıyafeti var çocuğumunEki Görüntüle 842283
bi de hani kıyafetler aylara göre ayrılıyo ya her bi aya göre ne kadar kıyafet almamız lazım?yani bana hediye gelmesi ihtimali yok.kv ve annem dışında.çünkü memleketimden çok uzaktayım.gelse de vaktinde gelmiycektir. bu yüzden noluuuuuuuuuurr özellikle tecrübeliler cevap noluur
Kızlar bunlar dün aldığım gecelik ve pijama ve sabahlıklarım.
1 tane de çeyizimden kalan pembe geceliğim ve sabahlığı var
ekru olanı annem almıştı diğerlerini k validem aldı.2 gecelik 2 pijama 3 sabahlık oldu
artık ne lazım olursa sezeryan normal ona göre kullanıcam
lacivert olan geceliğimin üzerinde yeşil puanlar var en çok onu beğendim
Eki Görüntüle 842008 Eki Görüntüle 842030 Eki Görüntüle 842035 Eki Görüntüle 842037
canım gule gule kullan hangı sıteden aldın cok guzelmıs?
canım ben ilk kızımda hastane çıkışından iç zıbını patikli altı üstünü bir de yelek ve battaniyesini almıştım yetmişti sen buna bir de tulum ekleyebilirsin birde kalın battaniye mutlaka al çıkarken lazım olacak
ilk aylar çok kıyafet alma bence 3 4 takım yeter 1 2 tulum sonra büyüdükçe al bence
Beyaz, acik pembe, krem gibi renkleri birlikte yikadIm canim. Karisik renklileri de birlikte yikayacagim, boya cikarmaz diye tahmin editorum cunku cok koyu renkli birsey almadik.Pkı bırsey sorucam butun kıyftlerı aynı andamı attınız ? Malum sarı yesıl beyaz pembe hepsı karısırmı renkler ?
Gunaydin hamisler bayrama gidicez erkencecik kalktik
günaydın kızlarcumhuriyet bayramımız kutlu olsun evimin yanında bir ilkokul var, üst tarafında da stadyum var şimdiden başladı çocuklar kutlamalara ben de acayip rüyalar görenler kervanına katıldım hayırdır inşallah :44: zaman geçmiyor sanki yaa az kaldı kaç aydır bekliyoruz bebişleri ama şu son zamanlarda acayip sabırsızlanır oldum, gelsin de sevelim bebişi diye bir taraftan da korkuyorum bakamazsam, yeterince ilgilenemezsem, sıkılırsam, bıkarsam....bir sürü deli deli tilkiler dolaşıyor kafamda düşünmek istemiyorum bu saçmalıkları, sanki bebiş gelince hayatım duracak hiç bişey yapamayacakmışım gibi gelmeye başladı, deliriyor muyum yoksa gebelik depresyonuna falan mı giriyorum anlamadım :18:
canımm aynı dusunceler bende de var sankı hayat duracak gıbı. hep bebekle olacagız ve bır de lohusa depresyonu. ınsalah yanımızdakıler cok karısmaz stres yapmazlar bızı cunku cok gergın bırıyım ben.senın doguma kımler gelecek? bana kv ve annem
canımm aynı dusunceler bende de var sankı hayat duracak gıbı. hep bebekle olacagız ve bır de lohusa depresyonu. ınsalah yanımızdakıler cok karısmaz stres yapmazlar bızı cunku cok gergın bırıyım ben.senın doguma kımler gelecek? bana kv ve annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?