2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar bişi sorcam bebeğin hastaneden çıkarken giyecekleri dışında ne kadar kıyafet almamız gerekiyor ve neler almamız gerekiyor?ben ufak tefek kıyafetler aldım ama henüz ne hastane çıkışını aldım ne de kayda değer bi kıyafeti var çocuğumunEki Görüntüle 842283

bi de hani kıyafetler aylara göre ayrılıyo ya her bi aya göre ne kadar kıyafet almamız lazım?yani bana hediye gelmesi ihtimali yok.kv ve annem dışında.çünkü memleketimden çok uzaktayım.gelse de vaktinde gelmiycektir. bu yüzden noluuuuuuuuuurr özellikle tecrübeliler cevap noluur

Haci sakir granullu kullandim. Lavantali mis gibi koktu valla :)))

Canim zaten sabun toz nasil erimez ki o sicaklikta suyla birlesince ben anlamadim :)

canım ben ilk kızımda hastane çıkışından iç zıbını patikli altı üstünü bir de yelek ve battaniyesini almıştım yetmişti sen buna bir de tulum ekleyebilirsin birde kalın battaniye mutlaka al çıkarken lazım olacak
ilk aylar çok kıyafet alma bence 3 4 takım yeter 1 2 tulum sonra büyüdükçe al bence

Canim Güle güle giy. Fiyatları ne kadar onu da yazar misin?

Herkes kaçmış, bugün pek bi sakin geldi bana burası, her zaman yazılanları okumaya yetişemezdim. Herkes iyidir umarım.
bizim doğum izni uzadı mı arkadaşlar, son durum nedir, ben hiç takip etmez oldum. bu arada yarın tatil bana, müdürüm görev vermemiş sağolsun, evde dinlencem

haklısın banada giyemez çabuk büyür gibi geliyor ama bi yandan da ya yetmezse, ya pişman olursam niye almadım diye düşünüyorum.doğumdan sonra hep yatakta kalcakmışım hiç çıkmicakmışım gibi hissediyorum sanki.alışveriş yapmaya vaktim takatim olmazmış gibi geliyor.saçma ama napiyim elimde değil.hep korkular hep kaygılar..........pfff anne olmak zor zanaatmiş

Pkı bırsey sorucam butun kıyftlerı aynı andamı attınız ? Malum sarı yesıl beyaz pembe hepsı karısırmı renkler ?
Beyaz, acik pembe, krem gibi renkleri birlikte yikadIm canim. Karisik renklileri de birlikte yikayacagim, boya cikarmaz diye tahmin editorum cunku cok koyu renkli birsey almadik.

günaydın kızlar cumhuriyet bayramımız kutlu olsun evimin yanında bir ilkokul var, üst tarafında da stadyum var şimdiden başladı çocuklar kutlamalara ben de acayip rüyalar görenler kervanına katıldım hayırdır inşallah :44: zaman geçmiyor sanki yaa az kaldı kaç aydır bekliyoruz bebişleri ama şu son zamanlarda acayip sabırsızlanır oldum, gelsin de sevelim bebişi diye bir taraftan da korkuyorum bakamazsam, yeterince ilgilenemezsem, sıkılırsam, bıkarsam....bir sürü deli deli tilkiler dolaşıyor kafamda düşünmek istemiyorum bu saçmalıkları, sanki bebiş gelince hayatım duracak hiç bişey yapamayacakmışım gibi gelmeye başladı, deliriyor muyum yoksa gebelik depresyonuna falan mı giriyorum anlamadım :18:

canımm aynı dusunceler bende de var sankı hayat duracak gıbı. hep bebekle olacagız ve bır de lohusa depresyonu. ınsalah yanımızdakıler cok karısmaz stres yapmazlar bızı cunku cok gergın bırıyım ben.senın doguma kımler gelecek? bana kv ve annem

ugur bocegı gunaydın sen demeyımlısınızdır sorayım sana lohusa depresyonu var mı gercekten ve dogumda kım vardı senın yanında. zor oluyor mu hem bebek hem evdekıler ve karısıyolarsa?

günaydın arkadaşlar dun tetanoz asımın 2. sını vurulmak ıcın gıttım gunu gecmıs gecen gıttıgımde vurluamamıstım hemsıre yoktu sımdı de gunu gecmıs galıba ası elımızde yok suan dedıler eczaaneden alıyım dedıgım halde vurmadılar 33. haftaya gırmısım gec kalındı sanıyorum dedılerkı doguma gırmeden once vurulsun dedıler artık ancak o zaman yapılırmıs bende ateste yapıyor sezerya tetanoz hepsı bırbırıne karısıcak sızler vuruldunzmu ıkıncı dozu aman gecırmeyın sonra ugrasmayın benımde yasım 30 ılk bebısım ne kadar genc anne varmıs Allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns

benim de kısmetse inşallah annem kvdem gelecek. annem çok kalamaz büyük ihtimalle kvdem bir ay falan kalacak yanımda bakalım anlaşabilecek miyiz :44: ben de gerginimdir öyle herşeyime karışılmasını falan sevmem. Allah yardımcımız olsun şu saçma fikirleri de kafamızdan silsin diye dua ediyorum

Offfffffff benim sıkıntımda eşimin anneannesi annesi teyzesi halası yengeleri hepsi hergün gelirler özellikle anneannesi daha önce anlatmıştım hiç sevmiyrm çatlak gibi kafın her kafadan bi ses şimdiden düşündükçe stres oluyrmdaha bide çok pisler kv bi bulaşık yıkar arkasından gidio lavaboyu mermeri ben silerim her yeri su içinde bırakır.

Benim ilk bebeğimin kalbi durdu 2.5 aylıkken böyle olunca tedbir amaçlı bebek doğduktan sonra gelirmiş mobilyası eşyasııı çevrem beni çıldırtmak için uğraşıo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…