günaydın arkadaşlar dun tetanoz asımın 2. sını vurulmak ıcın gıttım gunu gecmıs gecen gıttıgımde vurluamamıstım hemsıre yoktu sımdı de gunu gecmıs galıba ası elımızde yok suan dedıler eczaaneden alıyım dedıgım halde vurmadılar 33. haftaya gırmısım gec kalındı sanıyorum dedılerkı doguma gırmeden once vurulsun dedıler artık ancak o zaman yapılırmıs bende ateste yapıyor sezerya tetanoz hepsı bırbırıne karısıcak sızler vuruldunzmu ıkıncı dozu aman gecırmeyın sonra ugrasmayın benımde yasım 30 ılk bebısım ne kadar genc anne varmıs Allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns
günaydın arkadaşlar dun tetanoz asımın 2. sını vurulmak ıcın gıttım gunu gecmıs gecen gıttıgımde vurluamamıstım hemsıre yoktu sımdı de gunu gecmıs galıba ası elımızde yok suan dedıler eczaaneden alıyım dedıgım halde vurmadılar 33. haftaya gırmısım gec kalındı sanıyorum dedılerkı doguma gırmeden once vurulsun dedıler artık ancak o zaman yapılırmıs bende ateste yapıyor sezerya tetanoz hepsı bırbırıne karısıcak sızler vuruldunzmu ıkıncı dozu aman gecırmeyın sonra ugrasmayın benımde yasım 30 ılk bebısım ne kadar genc anne varmıs Allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns
Benim dr da 32.haftadan sonra yapalim demisti.Kasim 15 te gidicem ben hafta ile ilgili oldugunu sanmiyorum.günaydın arkadaşlar dun tetanoz asımın 2. sını vurulmak ıcın gıttım gunu gecmıs gecen gıttıgımde vurluamamıstım hemsıre yoktu sımdı de gunu gecmıs galıba ası elımızde yok suan dedıler eczaaneden alıyım dedıgım halde vurmadılar 33. haftaya gırmısım gec kalındı sanıyorum dedılerkı doguma gırmeden once vurulsun dedıler artık ancak o zaman yapılırmıs bende ateste yapıyor sezerya tetanoz hepsı bırbırıne karısıcak sızler vuruldunzmu ıkıncı dozu aman gecırmeyın sonra ugrasmayın benımde yasım 30 ılk bebısım ne kadar genc anne varmıs Allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns
sağol canım dagi den aldık kırmızıyı,aslında geceliğini alacaktık ama üstüme giydim gecelik dar olducanım o kırmızıyı ben de gormustum netten dımı? spor duruyor ama renk karar verememıstım ben. gule gule kullan ben daha ne gecelık ne pıjema aldımsadece evde gıymeye kadıfe pıjema esofman gıbı bır sey var hanı netten aldıgım bır daha 15 kasımda alabılcem umarım gecıkmem
canım yapman gereken herşeyi yapmışsın tertemiz olmuştur benceCanlar ilk makina camasirimizi yikadik, kurumasi icin astik. Oyle minik minik seyler ki, epey mandal gerekti ve zaman aldi. Yerim ben onun minik eldivenlerini, coraplarini :)))
40 dakikalik 30 derecede yikadik. Sonra annemin makinesinde ilave durulama olmadigi icin bir daha durulama yaptik. Dalin sivi deterjan kullandim, yumusatici kullanmadim. Umarim dogru sekilde yikamisimdir ve bebegim alerji olmaz.
sağol canım ben de kendime bişey almamıştım ama artık başlamak lazımgüle güle giy canım. ben bebişimin eşyalarını aldım ama daha kendime hiç birşey almadımbir an önce başlasam iyi olacak.
canım benim arkadaşlar kesinlikle sırt çantasını öneriyolarBen daha yıkamadım kızlar gelen gıden olunca bakıyorlar dıye yıne ellenmesın kırlenmesın dıye bıraz daha beklıyorum ama bır an oncede yıkamam lazım aslında hazırlık olması ıcın...
bu arada ben cantayı spor bır sey alacam adıdas ya da nıke da vardı gayet buyuk ve sık. hem esofmanlarla falan da ıyı olur.sızlerın cantaları nasıl? bır de hastaneye bu aldıgınız cantayı mı goturceksınız yanı gunluk kullanacagınız canta mı yoksa valız gıbı bır canta mı alacaksınız? ben hastanede kırlenmesın canta dıye belkı ekstra valız cantalardan alırım
gunluk bebısımle begendıgım cantalar sunlar
Nike Spor Çanta Modelleri 2012 (5) » Moda Sitesi - En Moda Blog Abiye Modelleri
Nike Spor Çanta -Nike Seyahat Çantası Sade Şık GittiGidiyor'da 81429263
NİKE VİCTOR BA4430-058 BAY BAYAN SPOR ÇANTA 2013 GittiGidiyor'da 75209507
Adidas V86679 Bayan Spor Çanta SPORTAKIL GittiGidiyor'da 48234364
belkı de bebısımın kıyafetlerını kendı cantasıyla gotururum kendımın gecelık ve ıc camasırı gıbı az seylerı de bır karton cantalar var ya poset gıbı ona koyarım.
güle güle kullan canımbende kendıme
Eki Görüntüle 842233 Eki Görüntüle 842234 bu ıkısını aldım...
bı de kırmızı pıjama yeterde artar emınım.....
ne bilim şekerim öyle diyolarCanim zaten sabun toz nasil erimez ki o sicaklikta suyla birlesince ben anlamadim :)
sağol canım lacivert gecelik ve kırmızı pijama ve sabahlık toplam 280 di sanırım,k validenin aldığı.Canim Güle güle giy. Fiyatları ne kadar onu da yazar misin?
2 hafta eklendi çok şükür kötü konuşçam bu ne yaaaHerkes kaçmış, bugün pek bi sakin geldi bana burası, her zaman yazılanları okumaya yetişemezdim. Herkes iyidir umarım.
bizim doğum izni uzadı mı arkadaşlar, son durum nedir, ben hiç takip etmez oldum. bu arada yarın tatil bana, müdürüm görev vermemiş sağolsun, evde dinlencem
Güzel anneler herkese selam
Öncelikle hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu mutlu olsun, Allah vatanımıza zeval vermek isteyenleri ıslah etsin. Vatanımız, milletimiz daim olsun inşallah..
Kaç gündür yazamıyorum ama yazdıklarınızın hepsini okudum, sessiz takipçiyiz bu aralar
Dün bir arkadaşımızın bebek mevlidi vardı oraya gittik, kuzum bir an önce sağlıkla sıhhatli doğsa da biz de böyle dualarını etsek diye özendim :)
Bizim derdimiz de bu aralar doktorumuza randevu bulamamamız:44: çok yoğun bir doktor sağolsun kendisi. o kadar çok oldu ki, bebişimi en son gördüğümde 400gr'dınasıl olsa bulurum diye almamıştım randevumu, şimdi de taaa Kasım'ın ortasına buldum. Kuzumu özledim ama göremiyorum
Bi de kızlar Kipa'da prima bebek bezlerinde indirim var, prima premium care paketleri 22 küsür liraydı. Ben prima premium care 1 beden almıştım 1 paket, indirimi görünce dayanamadım 2 ve 3 bedeninden de aldım birer paket. Aslında çok kişi bana alma öyle fazla fazla bez belki çocuğun cildi istemicek onu falan dedi ama ben dinlemedim aldım. Prima'yı istemeyen bebişim hangisini isticek yahu
İkinci aşı ilki gibi ateş ve ağrı yapmıo cnm
Sende tedbir amaçlı doğumdan bi kaç hafta önce git
Canım benim ilk aşıda 1 hafta çektim ağrı ateş halsizlik aşı yerinde sertleşme kızarma ne ararsan yani çok ağır yaşadım ama ikincide hiç bişey olmadı en ufak bi ağrı bile
Benim kadın doğum Dr um ikinci dozu zaten yaptırmadı. Ağır gelebîliyor dedi. Tek doz yeterli imiş. Güvenilir bir doktor o yüzden ben de olmadım ikinci dozu.
Benim dr da 32.haftadan sonra yapalim demisti.Kasim 15 te gidicem ben hafta ile ilgili oldugunu sanmiyorum.
Ama bu iki doz olayindan bahsetmedi sadece bir asi olacagim ben insallah agir gelmez
33 yasindayim matematik ögretmeniyim 2.hamileligim 5.5 yasinda kizim var mucize bir sekilde hamile kalmisim oglusuma.erken dogum riskinden dolayi 1 aydir evde yatiyorum
arkadaslar dogumu nasıl dusunuyosunuz bır aksılık olmazsa yanı ben normal dogurabılırsem dogumdan cok korkuyorum ama normal dogum daha ıyı dıye ıstıyorum canımda cok tatlı epidural normal dogum olabılır eger oyle olursa sezeryan olursada epidural sezeryan ıyı dıyolar anestezıyle olunca uyanma aşaması zormus bıde agrın cok oluyomus hangı hastanelerde dogum dusunuyousnuz fiyatları hakkında bılgınız varmı zaman daralıyor dogum telası basladı bende arastırıp duruyorum
İnş bende normal istiyorum.normal doğumda bebek doğum kanalından çıkarken bi sıvıyla kaplanıyormuş o sıvı onu hastalıklardan koruyormuş.ve doğum kanalında yuttuğu sağlıklı bakteriler yaşamı boyunca onu daha sağlıklı yapıomuş.
Ben hep pızitif doğum hikayelerini okuyarak tv de profların nırmal doğumun bebek ve anne sağlığı için önemini anlatmalarını dinleyerek ve o anda çektimiz sıkıntıların günahlarımızı döktüğüne inanarak kendimi motive ediyorum.
Tabiki benimki yalnızca temenni son anda nolur bilmiyorum.
inş istedıgın gıbı olur kudret narı varmıs mekkeden getırıyorlar suya koyuyosun cıcek yavsa yavas acılıyormus onu deneyen bırı cok kolay dogum yapmıs hastaneye gıtmıs 15 dk ya dogurmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?