2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ben de normal istiyorum kısmetse, şimdiden ayrıntıları düşünüp strese girmek istemiyorum, ama son anda çıkabilecek aksiliklere de, mesela bebeğin ters durması gibi, açık olmalıyız, yani sezaryana da negatif yaklaşmıyorum, bebeğimi sağlıcakla kucağıma alayım yeter ki.

normal doğum konusunda beni en çok endişelendiren hastaneye gitme zamanı. hemen ilk sancıda dayanamayıp gidersem diye korkuyorum. edindiğim bilgiler hep sancınızı evde çekin en son hastaneye gidin yönünde. eee en sonun ne zaman olduğunu nasıl anlıycaz????

erken gidilirse, ve sancı hastanede çekilirse, dayanamayıp beni sezeryana alın diyen çok oluyormuş, ee doktorun da işine gelebilir bu.
bu arada ben 8.kiloma girmiş bulunmaktayım. 49 kilo ile başladım. şu anda 57yim. kaça kadar çıkıcaz bakalım. çok kafama takmadım şimdiye kadar, ama 62-63ü geçmesem ii olur. yaşı sormuştu bi arkadaş onu da yazayım, 26 yaşındayım. geçen yıl başarısız bi gebelik geçirmiştim, mol gebelik, kürtaj olmuştum sonucunda. 6-7 ay zorunlu ara verdik. Allah kimseye yaşatmasın, aratmasın. ben kısa bi süre de olsa bunu yaşadığım için, dışarı da falan gezerken hep aklıma gelir, acaba birileri beni görüp iç geçiriyor mudur, özeniyor mudur diye. Karnımı gere gere gezmedim hiç, bol kıyafetler giymeye çalıştım şu ana kadar. hala daha birisi sormadığı sürece bahsetmem hamileliğimden. tabi benim hassasiyetim yaşadıklarımdan kaynaklanıyor.

ayy bu konulara nerden geldim ya ben. kafanızı şişirmedim umarım. bugün bütün gün evdeydim, sıkıldım biraz. müdürüm sen törene gelme dedi sağolsun. ama evde de bunaldım. erken izne ayrılmaktan vazgeçtim nerdeyse.

bu arada alışveriş konusunda son eksiklerimizi bu akşam sipariş verdim, bez, şampuan, biberon, alt açma örtüsü, su geçirmez alez, bebek bakım çantası, göğüs pompası, süt saklama poşeti vb. ayrıntıları hepsiburada.comdan sipariş verdim.

annem de bundan sipariş vermiş bugün.

Kızlar süt pompasımı deniliyor bilemiyorum hani sütümüzü sağıp bırakıcaz ya eve işe giderken işte o makineyi manuelmi alsak yoksa otomatikler varmış ondanmı. Bide hangi marka önerisi olan beri gelsin :) o kadar çok şey araştırdımki buna bakmaya gücümmm yokkk siz söyleyin bende alayım

Ben de 49 ile başladım ve şu an 58 kiloyum. Bu aralar çok tatlı yiyorum

Bu konuda çok şey okudum ama deneyimi olan birinden tavsiye almamız lazım. Manuel çok zor oluyormuş. Ben kesin elektrikli alacağım da hangi marka bilmiyorum. Avent, Medela, Ameda???

Bu arada yukarıda gösterdiğim arabalar için de yorum yapabilirseniz çok sevinirim.

ben manuel sipariş verdim, bebedorun şöyle basit bişey. belki çok kullanmam diye pahalı ve otomatik olanlara bakmadım bile. yani araştırmadım açıkçası, ablam hala kullanıyor bunu, 8 aylık yeğenim. o memnun diye aldım ben de.

canım beşiğe baktım gayet şık ve sevimli duruyor güle güle kullanın. araba linkleri açılmıyor o yüzden yorum yapamıycam, bir de ben travel sistem almadım, onları pek araştırmamıştım yani.

Ugurbocegi sancilarim vardi karnim birden top gibi olup sertlesiyordu,birde lekelenmem oldu.bisürü ilac iciyorum erken dogmamasi icin kizimda da ayni problemi yasamistim.iyi dileklerin icin tesekkurler

Selam lex,

uzun suredir yoktun,gozumuz yollarda kaldı :)

Çilek yatak cok güzel, bende benzer bir sey alicam hello baby den. Linkler calismiyor ama alacağın araba modeline baktım verdiğin isimlerden, süper gorunuyorlar. Bende daha araba isine falan girmedim.Aramızda 1 gun varmış, doktora gidince haber et, boyu - kilosu kac. Benim randevu da 12 Kasım'da.heyecanlıyım :)

Arkadaslar bisey soracaktim. Benim kiz sanki disari cikacakmis gibi tekmeler atip kipirdaniyor. Tekmeleri de cok siddetli. Hic bu kadar hareketli olmamisti. Korktum acaba yeri dar da rahat mi edemiyor yoksa bi rahatsizligi fln mi var acaba

Arkadaslar bisey soracaktim. Benim kiz sanki disari cikacakmis gibi tekmeler atip kipirdaniyor. Tekmeleri de cok siddetli. Hic bu kadar hareketli olmamisti. Korktum acaba yeri dar da rahat mi edemiyor yoksa bi rahatsizligi fln mi var acaba
Benimkide aynen oyle ayaklar kasikta kukuda tepiniyo habire

Aynen benimki de oyle. sanırım futbolcu bir oğlum olacak

Saol canım birileri yazarsa ii olur gerçekten, linkleri açamadım bende

Güzelmiş bu çok karışık biley değil sade ve kullanışlı duruyo tsk

Ugurbocegi sancilarim vardi karnim birden top gibi olup sertlesiyordu,birde lekelenmem oldu.bisürü ilac iciyorum erken dogmamasi icin kizimda da ayni problemi yasamistim.iyi dileklerin icin tesekkurler

Allah yardımcın olsun, bugünleri gördük yolun sonuna yaklaşıyoruz inşallah tamamlıycaz hep beraber

Benimde öyle hatta itiyo sanki karnımı ayağıyla ve bi süre çekmiyo :)

Ben manuel pompa almistim hic memnun kalmadim ama manuel olusundan dolayi degildi.gogsumun ucunun yanlarinida cekiyordu.mahvoldu göğsüm cok aciyordu.sonra elle sagmaya basladim.2 dk da 1 cay bardagini dolduruyordum.elle cok pratik oldu :)

Kizlar gunaydin oglumun esyalarini yikamaya devam ediyorum sabah kalkip makinaya camasir attim dun iki posta utuledim salonda hurca koydum bebisin coraplarini bile utuledim cok keyifliydi sizde yikamaya basladiysaniz corap patik gibi seyleri yastik kilifins yada sutyen yikama posetletine koymayi unutmayin makinanizi tikamasin

günaydın canlarım gece 3 te sol kasıgımda bi acıyla uyandım nnasıl korktum bişe oluyo sandım neyseki çabucak geçti tuvaletede sıkışmışım neden oldu bilemiyorum ama korkutucuydu

Günaydın koca göbişlerrr:)
Şu ıslak mendili bebişin poposu için kullanmıcaz onun yerine ıslak pamukla silcez popoyu onu anladım da bu farketmeden fazla fazla almış olduğum ıslak mendilleri nerde kullancaz onu anlamadım:)

ugur bocegı gunaydın sen demeyımlısınızdır sorayım sana lohusa depresyonu var mı gercekten ve dogumda kım vardı senın yanında. zor oluyor mu hem bebek hem evdekıler ve karısıyolarsa?

ben ugurbocuuu yüm bı de ugurbocegı var sanırım ben cvp verım sanaDDD valla depresyondan zıyade bende asabıyet olustu bunalımda vardı ama az bunalım şöyle oldu eskı kötü şeyler aklıma gelıp üzülüp herkesı azarlamamak için kendımı zor tuttum.. ama bnm yanımda kalanlar hiç lohusaya bakma derdınde degıllerdı ne doğru düzgün yemek getırdıler önüme ned e ıyımısın bı yerın agrıyomu nasılsın dedıler nerdeyse bebegı alıp gıdelım sen naparsan yap dıceklerdı bı de bı ara kalktım bı baktım salonumdakı fotoların yerlerı degışmiş süs esyaları falan yenı dekor vermeye kalkmışlar bu ne dedım hiç bişi demedım ya sabır dedım bıraz surat asmışım sanırım artıkkı anladılar onlar bana kötü davrandılar ben odamdan çıkmadım bebegımı aldım çekıldım karnım acıkınca kalkıp gözlerıne soka soka mutfaktan bişileralıp odamagectım kımsebnmledogru düzgün ılgılenmedı mıllet tantana derdınde......anacıgımda ıkı gun durdu onunda bnmle ılgılenmesıne ızın vermedıler..şimdi de anneme sen üstten gel kendını yorma dıyorum kv ve görümceye de vben bebekle ılgılenırım siz bana bakın dıcem ısteklerımı güzelcesıralıycam bakalım nolucak.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…