2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
günaydın canlarım gece 3 te sol kasıgımda bi acıyla uyandım nnasıl korktum bişe oluyo sandım neyseki çabucak geçti tuvaletede sıkışmışım neden oldu bilemiyorum ama korkutucuydu

ay canım bnde bı kötüyümki sorma ben cok ıyım agırlasmadım dıyodum fena haldeydım gece çok zor uyudum o kadar çok uyandım kı kaburgaları agrıyan varmı arkadaslar aranızda bnm bebek sıgmıyo heralde bıraz mınyonum ufak bı ınsanım kaburgalarımın acıldıgını hıssedıyorum organlarıma baskı yapıyo kemıkler agrır mı kemıklerım agrıyo yaaaaa......

evet bende agırlaşmak nasıl oluyor diye doruyodum demek böyle oluyo hayırlısı hakkımızda hayırla zamanı geldiginde alalım yavrularımızı kucagımıza

öncelerı kullanmassın ıslak mendıl ama sonradan hep pamuk kullanılmaz ıslak mendıle gecersın ılk ay kıyamıyosun zaten tenı çok narın oluyo incecık sonra gecıyo o halı hassalıgı alkolsuz deterjansız normal suyla ıslatılmış ıslak mendıllerı kullanırsın her zaman nasıl pamuk ıslatıcaz:)))

Canım annem ameliyat olduğu için pek yazamadım ama okudum hep yazdıklarınızı. Kontrolden sonra yazarım boyunu kilosunu, ben de heyecanlıyım :)

günaydın kemiklerin ağrır ben elimi yumruk bile yapamıyorum. kalsiyum ve magnezyum desteği veriyor doktor suya atılıp içilenden. önerdi mi doktorun acaba?

günaydın kemiklerin ağrır ben elimi yumruk bile yapamıyorum. kalsiyum ve magnezyum desteği veriyor doktor suya atılıp içilenden. önerdi mi doktorun acaba?

evet canım bnde magvıtal dıye bı toz kullanıyorum az oldu baslayalı ınan kara kara ıkı ayın nasıl gececegını düşünüyorum bı de oglumdün arkadaşımın bebegını öyle bı vurdu kı üst üste üst üste korkuyorumda dogumdan sonra napıcam dıye oğlumla yaaa bugun içimde çok daralıyo yatmak ıstıyorum...

sıyaholan araba daha mı kullanıslı duruyo ne önünde korkulugu olmayan arabaya bebek nasıl oturur kı? bej olan araba kullanışsız duruyo oturma yerı küçük genişliyo acılıyomu kı acaba?

benim de kaburgam çok kötü canım ama yapcak bişey yok kemik ağrılarına da magnezyum kalsiyum tabletleri iyi geliyor ama kaburgamda rahatlatan tek şey sol yanıma yatıp kolumu başımın üstüne koymak. sağ kaburgam çok kötü göğüslerim de büyüktü zaten gebelik yüzünden daha da büyüdü ağır geliyor resmen kaburgamın ağrısına bir de o baskı yapıyor sanki. ben de sol yanıma yatıyorum kolumu kaldırıyorum başıma doğru uzatıyorum bir süre rahatlatıyor. Bende bir de sürekli boğaz enfeksiyonu geçiriyorum yaa normalde kışın bile kolay kolay grip olmazdım, yazın 3 kere boğaz enf. geçirdim, kurbanda hastaydım iyileştim sanki yine başlıcak ve bitmek bilmeyen dudak uçuklarım var, normalde çok hasta olursam senede bir iki uçuk çıkarırdım. şimdi bir dudağımda çıkıyor bir de yer edindi çenemle dudağımın arasında arada bir tekrarlıyor. aile hekimim uçuğuna kökten çözüm bulucam ama hamilelikte ilaç veremiyoruz doğumdan sonra halledelim dedi. napalım ufak tefek şeyler diye katlanıyorum artık

bnde aynı tarıf ettıgın gıbı yatıyorum bnmde sag taraf kaburgambatıyo ama nasıl... eşim yorgun gelıyo ona da kıyamıyorum ama nolur dıyorum masaj yap zaten kardes gıbıyız şimdi bi görsen öpüyo canım bnm dıye acıyo gıbı sarılıyo basımı oksuyo bnde aglıyorum zaten bunalımdayım bı de gece aaahhh aaaahhh ınleye ınleye anca sabahı edıyom....

masaj yapınca sanki benimki daha çok acıyor, sütyen bile batıyor evde çıkarıp atıyorum çok ağrıtıyor

sıyaholan araba daha mı kullanıslı duruyo ne önünde korkulugu olmayan arabaya bebek nasıl oturur kı? bej olan araba kullanışsız duruyo oturma yerı küçük genişliyo acılıyomu kı acaba?

Canım Maclaren olanın da arkası tamamen yatıyor ve içi oldukça geniş belki resimde çıkmamıştır. Her ikisi de doğumdan itibaren kullanılıyor. Farkı Cybex bir Alman markası ve çok kaliteli araba koltukları var. Araba koltuğu bu bebek arabasına monte edilebiliyor. Maclarene araba koltuğu takılmıyor. Bebekler kış ortası doğacak ya ben o açıdan arada kaldım. araba koltuğu monte edilmese Kışın idare edebilir miyiz diye.

Maalesef ultrasona giremedigim icin bebisin kilosunu ogrenemiyorum ( aramizda 2 gun var benimkide o kadar olmus mudur? Tekmeler daha da kuvvetlendi bilemedim ben...

Anca cvp verebildim canım kusura bakma,bence olmuştur benim bebiş aslında 29 haftalık ama sat ve ultrasona göre 31 haftalık tombiş biraz bizimki sanırım ilk oglumda önden giderdi ama şimdi görsen 2 yaşında ve 11 kilo zayıf biraz ama sağlıklı şükür,ultrasona girdim bebeğin yüzünü gördüm belki inanmıycaksınız ama büyük oglumu kopyala yapıştır yapmışlar

süper yaaa bnmde içime öyle doğuyo sankı oglumun aynından bı daha dogacak gıbı:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…