2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
gunaydin arkadaslar bende cuma gidicem tekrar belkii duyarim kalp atisini gecen hafta agrilarim olunca tedurgindim ama bu hafta bisey kalmadi sukur progestanida gunde ikiye dusurdum zaten dr yorgun ve uzgin oldugum icin vermisti simdi zimba gibiyim olmak zorundayim kizim surekli gezmek istiyo evde olsam uyucsm surekli biliyorum ama yoook hava kararana kadar disardayiz yuruyus kesinlikle cok faydali ilerleyen zamanlardq sizde siksik yuruyus yapin ben gunde 2 saat yuruyord kizimda doguma bile yuruyerek gittim cok rahat dogum yaptim .... ultrasona her giriste degisiyor bebegin dogum zamani en guzeli sata gore hesaplamak bir iki hafta once veya spnrasina hazir olmak erken dogar dediler bana ama 42. haftayi doldurmustu kizim doya doya kaldi icerde

Evet haklısın ama sürekli aklımda o pıt pıtları duymanın hayali olunca salı günü nasıl gelecek bilemiyorum. Allahın izni ile pıt pıtları duunca birz daha rahatlayacağım.

Günaydın kızlar
Bugün mide bulantım biraz az gibi şimdilik
Onun dışında bel ağrım var
Siz napıyonuz bakalım,kese kalp atışı ve bebeğinin cinsiyetini gören duyan var mı

benimki üzüyo epey..yatakta dönemiyorum..sağıma sancı girip duruyo... bulantı halsizlik uyku ve yorgunluğu anlatmak bile istemiyorum

kıyamam sana allah iyilik versi ozaman valla bede suana kadar iyiydim yumurta yedim pert şimdide çubuk kraker durtuyorum agzıma yoksa bulanıyorumm yemicem bunda sonra yumurta bogurmekten kasıgıma agrı girdi yaa

ben de bugün o düşünce ile uyandım bende bulantı olmuyor normalmi acaba diye

inanılmaz derecede fark ediyosun hafta hafta...ben senin gibiyken bulanmadı yani 6. haftada...sonra 7. haftam berbat geçti...klozetin başından ayrılamıyordum bulantıdan...geçtiğimiz haftayı ise çok rahat geçirdim...bakalım bu hafta neler olucak şimdiden biraz midem kaynamaya başladı ama bakalım hayırlısı...kimi hamilede hiç olmazmış kiminin de geç başlar geç bitermiş bulantı dönemi...aman olmasın ilk zamanlar hoşuna gidiyo insanın bebeğimin varlığını hissediyorum gibilerinden ama bi süre sonra yaşama sevinci bile kalmıyor insanda

. kızlar bebişlerin kalp atışları ne zaman duyulmaya başlar. buhafta randevu alsam acaba duyarmıyız yoksa erken mi. sizler kaçıncı haftada duydunuz.(5. haftadayım bu arada)

Canım 5+5 ten sonra vajinal USG ile duyulabiliyor ancak geç döllenme de olabilir.
Biz 6+0 da vajinal usg den duyduk karından duyulmadı görülmedi.
karın usg ile vajinal usg arasında 3 günlük falan fark oluyomuş gösterme açısından

bel agrısı akşama dogru bendede oluyo sanki belim açık kalmışta yel girmiş gibi

aynen öyle işte yel girmiş gibi tam da
hele sabah hazırlanırken ayakta hareketsiz birkaç dk kalayım hemen başlıyo
işten dönünce de malak gibi yatıyorum
sandalyede bütün gün mahfoluyorum

oo maşallah kızı ergenlik çağında doğurcakmışın nerdeyse
ben de günde 2 progestan kullanıyorum çok güzel kafa yapıyo :111:

Günaydın kızlar. . Evde olmama ragmen uyuyamiyorum sabah hemen uyanıyorum. Raporum bitince napicam bilmiyorum işe gitmek zor geliyor. Kanama dun de oldu, alistimmi ne..

Günaydın kızlar. . Evde olmama ragmen uyuyamiyorum sabah hemen uyanıyorum. Raporum bitince napicam bilmiyorum işe gitmek zor geliyor. Kanama dun de oldu, alistimmi ne..
allah allah dur bakalım bikaç gune kesilir inş. doktoruna bilgi veriyomusun canım ne diyo

yok anacım bizde bi revir var ama gitmeye vakit yok işler çok yoğun
ben napçam bilmiyorum
stres desen o biçim
allah hepimizin yardımcısı olsun özellikle çalışan annelerin

aminnn canım aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…