masaj yapınca sanki benimki daha çok acıyor, sütyen bile batıyor evde çıkarıp atıyorum çok ağrıtıyor
sutyenın içindekı teller agrıtıyo dı mı bnde bazen çıkarıyorumda o zaman da tüm çırkın hıssedıyorum kendımı göbek kocaman memeler sallanıyo zaten makyaja saca hatta aynaya bakmaya halım yok.. ınş oglum uslu olur da dogumdan sonra herseyyolunda gıder bende kendımle de ılgılenebılırım.....
selam kızlar bayadır giremedim çok şey yazılmış hepsini de okuyamadım işteyim malum.. boğaz ağrısı ve grip şikayetiyle kbbye gittim orta kulak iltihabı ve sinüzit tanısıyla ve bir kutu antibiyotikle geri döndüm nerdeyse bir haftadır evdeyim.. aman dikkat edin kendinize
Canım yaa o kaburga batması benide mahvediyo yatsam agrıyo otursam daha cok agrıyo masaj falan nafile daha kötü ediyo en iyisi ayakta durmak
Çok geçmiş olsun, iyi bak kendine.
sutyenın içindekı teller agrıtıyo dı mı bnde bazen çıkarıyorumda o zaman da tüm çırkın hıssedıyorum kendımı göbek kocaman memeler sallanıyo zaten makyaja saca hatta aynaya bakmaya halım yok.. ınş oglum uslu olur da dogumdan sonra herseyyolunda gıder bende kendımle de ılgılenebılırım.....
Eski sütyenlerimin hiçbirini kullanamıyorum, sıkıyor ve batıyor. Oysho'dan iki tane yumuşacık sütyen aldım çok rahat ediyorum, tavsiye ederim.
bnde penye sütyen kullanıyorum rahat da oluyo ama kalıplılar gıbı güzel durmuyo herzaman da penye sütyen olmuyo.....
:)) o kadar da çirkin değiliz beesutyenin teli de kumaşı da her şeyi acıtıyor, bazen pişik bile yapıyor çok hassaslaştı oradaki deri inş bebişlerimiz akıllı uslu olacak Allahın izniyle bizi yormayacaklar
Canım yaa o kaburga batması benide mahvediyo yatsam agrıyo otursam daha cok agrıyo masaj falan nafile daha kötü ediyo en iyisi ayakta durmak
Benimkiler de penye ama altında teli de var, gayet güzel duruyor ve çok rahat.
33 yasindayim matematik ögretmeniyim 2.hamileligim 5.5 yasinda kizim var mucize bir sekilde hamile kalmisim oglusuma.erken dogum riskinden dolayi 1 aydir evde yatiyorum
ben ugurbocuuu yüm bı de ugurbocegı var sanırım ben cvp verım sanaDDD valla depresyondan zıyade bende asabıyet olustu bunalımda vardı ama az bunalım şöyle oldu eskı kötü şeyler aklıma gelıp üzülüp herkesı azarlamamak için kendımı zor tuttum.. ama bnm yanımda kalanlar hiç lohusaya bakma derdınde degıllerdı ne doğru düzgün yemek getırdıler önüme ned e ıyımısın bı yerın agrıyomu nasılsın dedıler nerdeyse bebegı alıp gıdelım sen naparsan yap dıceklerdı bı de bı ara kalktım bı baktım salonumdakı fotoların yerlerı degışmiş süs esyaları falan yenı dekor vermeye kalkmışlar bu ne dedım hiç bişi demedım ya sabır dedım bıraz surat asmışım sanırım artıkkı anladılar onlar bana kötü davrandılar ben odamdan çıkmadım bebegımı aldım çekıldım karnım acıkınca kalkıp gözlerıne soka soka mutfaktan bişileralıp odamagectım kımsebnmledogru düzgün ılgılenmedı mıllet tantana derdınde......anacıgımda ıkı gun durdu onunda bnmle ılgılenmesıne ızın vermedıler..şimdi de anneme sen üstten gel kendını yorma dıyorum kv ve görümceye de vben bebekle ılgılenırım siz bana bakın dıcem ısteklerımı güzelcesıralıycam bakalım nolucak.....
çok geçmiş olsun. inşallah başka bir sıkıntı ile karşılaşmazsın artık.kızlar sabah 20 lik dişimi çektirdim.beklediğimden daha kolay oldu.diş doktorum enfeksiyon ve diş ağrısının bebeği daha çok zarar vereceğini söyledi.kadın doğumcumda aynı şeyi söyledi ve yapılacak işlemi onayladı.3 gündür ağrı çekiyordum .çok şükür bugün kurtuldum.hatta kadın doğum doktorum ertelediğim için bile kızdı.neyse bu mesele de böyle kapandı.allah kimseye vermesin hamileliklte herşey daha da zor.
Off canım çok kötü olmuşş. Geçmiş olsun dikkat et kendinee. C vitamini almayı unutma, enfeksiyonun çabuk geçmesini sağlarselam kızlar bayadır giremedim çok şey yazılmış hepsini de okuyamadım işteyim malum.. boğaz ağrısı ve grip şikayetiyle kbbye gittim orta kulak iltihabı ve sinüzit tanısıyla ve bir kutu antibiyotikle geri döndüm nerdeyse bir haftadır evdeyim.. aman dikkat edin kendinize hamilelikte çok zor.. hem vicdanen rahatsız oldum ki 3 doktora danıştım ilacı içeyimmi die hem de ağrı sızı çekilmiyor.. üstüne evde boya badana işleri vardı.. ay çok zor bir haftaydı Allah yaşatmasın bi daha
Joker daha hafif ve daha şık gibi ama önde koruma bloğu yok. Diğerinde var ama çok kullanışsız yapılmış gibi. İstersen farklı modellere bak canım.Kızlar bu iki arabadan birini almayı düşünüyorum. Bakabilirseniz sevinirim.Kararsızım :/ İlki doğumdan itibaren kullanılıyor ama araba koltuğu takılmıyor. İkincisine araba koltuğu da takılıyor.
Maclaren Techno XT Baston Puset Champaigne | joker
Cybex Topaz Baston Puset Black hellobaby.com.tr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?