2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
masaj yapınca sanki benimki daha çok acıyor, sütyen bile batıyor evde çıkarıp atıyorum çok ağrıtıyor

sutyenın içindekı teller agrıtıyo dı mı bnde bazen çıkarıyorumda o zaman da tüm çırkın hıssedıyorum kendımı göbek kocaman memeler sallanıyo zaten makyaja saca hatta aynaya bakmaya halım yok.. ınş oglum uslu olur da dogumdan sonra herseyyolunda gıder bende kendımle de ılgılenebılırım.....

selam kızlar bayadır giremedim çok şey yazılmış hepsini de okuyamadım işteyim malum.. boğaz ağrısı ve grip şikayetiyle kbbye gittim orta kulak iltihabı ve sinüzit tanısıyla ve bir kutu antibiyotikle geri döndüm nerdeyse bir haftadır evdeyim.. aman dikkat edin kendinize hamilelikte çok zor.. hem vicdanen rahatsız oldum ki 3 doktora danıştım ilacı içeyimmi die hem de ağrı sızı çekilmiyor.. üstüne evde boya badana işleri vardı.. ay çok zor bir haftaydı Allah yaşatmasın bi daha

Son düzenleme:

Eski sütyenlerimin hiçbirini kullanamıyorum, sıkıyor ve batıyor. Oysho'dan iki tane yumuşacık sütyen aldım çok rahat ediyorum, tavsiye ederim.

Çok geçmiş olsun, iyi bak kendine.

Çok geçmiş olsun, iyi bak kendine.

çok teşekkürler canım..

Bu arada sütyen konusunda da şunu söyleyeyim Pentiye telsiz sporcu sütyeni gibi sütyenler gelmiş ucunda süngeri de var çok rahatlar tavsiye ederim.. arkasında kopçası bile yok bi gidin görün derim

:)) o kadar da çirkin değiliz bee sutyenin teli de kumaşı da her şeyi acıtıyor, bazen pişik bile yapıyor çok hassaslaştı oradaki deri inş bebişlerimiz akıllı uslu olacak Allahın izniyle bizi yormayacaklar

Eski sütyenlerimin hiçbirini kullanamıyorum, sıkıyor ve batıyor. Oysho'dan iki tane yumuşacık sütyen aldım çok rahat ediyorum, tavsiye ederim.

bnde penye sütyen kullanıyorum rahat da oluyo ama kalıplılar gıbı güzel durmuyo herzaman da penye sütyen olmuyo.....

he tabı dısardan aman nasıl sevımlı dıyolar sadece karnın çıkmış çok tatlısın dıyolar ben hiç hoşlanmıyorum ama kafa sallıyorum gülümsüyorum memelerımle ılgılı çok derdım yok da işte kemıkler:)))

33 yasindayim matematik ögretmeniyim 2.hamileligim 5.5 yasinda kizim var mucize bir sekilde hamile kalmisim oglusuma.erken dogum riskinden dolayi 1 aydir evde yatiyorum

canım bu evde yatmayı ben de çok iyi bilirim .benimde ilk kızım 5,5 yaşında .20.haftasından sonra biraz fakültede biraz evde hep yattım.yemeğimi bile annem odaya getiriyordu .o derece.erken doğum riski zor ama yatıp dinlenirsen sabredersen sıkıntı yok.benim kızım 36 hafta bitince doğdu.şimdi 27. haftadayım bunda sıkıntı yok sadece plesentam aşağıdaymış.hayırlısı artık.ben de öğretmenim 32. haftayı 4 gözle bekliyorum.çok zor lanıyorum.çok geçmiş olsun canım.stres yapma hiç

ya kızlar ben de depresyon mu başladı acaba? yoksa burada yazılanları okuyup kişiselleştiriyor muyum nedir anlamadım. geçen kitapta okudum mide yanması olabilir diye, midem yanmaya başladı. sonra 1-2 gün önce depresyonu okudum, dünden beri kafamı yastıktan kaldırmıyorum, her fırsatta uyumaya çalışıyorum, yoksa moralim çok bozuk, o halime kendim bile katlanamıyorum o yüzden uyuyorum. umarım geçer en kısa zamanda. eşimle de ilgilenemiyorum böyle olunca.

ayy şu sütyen olayına gelince, yaw kaç tane çamaşırcı gezdim en az 4 tane falan. istediğim gibi bulamadım. telsiz ama kalıplı istiyorum yooook!!! kurumuş sanki. eski sütyenlerimin sırt kısmını genişlettim, onları takıyorum hala. eve gelir gelmez de çıkarıp atıyorum.

kızlar sabah 20 lik dişimi çektirdim.beklediğimden daha kolay oldu.diş doktorum enfeksiyon ve diş ağrısının bebeği daha çok zarar vereceğini söyledi.kadın doğumcumda aynı şeyi söyledi ve yapılacak işlemi onayladı.3 gündür ağrı çekiyordum .çok şükür bugün kurtuldum.hatta kadın doğum doktorum ertelediğim için bile kızdı.neyse bu mesele de böyle kapandı.allah kimseye vermesin hamileliklte herşey daha da zor.

çok geçmiş olsun. inşallah başka bir sıkıntı ile karşılaşmazsın artık.

Off canım çok kötü olmuşş. Geçmiş olsun dikkat et kendinee. C vitamini almayı unutma, enfeksiyonun çabuk geçmesini sağlar

Joker daha hafif ve daha şık gibi ama önde koruma bloğu yok. Diğerinde var ama çok kullanışsız yapılmış gibi. İstersen farklı modellere bak canım.

kızlar ben lohusalık döneminde kullanmak için saten kırmızı nevresim takımı almayı düşünüyorum.çalıştığım içi çok da vaktim olmuyor.internette çok seçenek var ama dokunmayınca anlayamıyorsun.kullandığınız önerebileceğiniz bir marka var mı ya da site.

Kızlar günaydın herkese
Bugün boş günüm geç kalkmanın tadını çıkarıyorum daha yeni kahvaltı ettik kızımla
Kızımın kıyafetlerini makinaya attım yıkanıyo. Sabırsızlıkla çıkmasını bekliyorum. Amway'in bebek deterjanını almıştım, dalin yumuşatıcı, 30 derece+ekstra durulama bakalım nasıl çıkacak kıyafetler
Geçen gece 3. ye bacağım kasıldı, çok fena oluyormuş çığlık çığlığa eşimi uyandırıyorum 'kalk nolur bacağımı ovala' diye ama elleyince daha fena oluyo, ağladım ağrısından doktoruma gidince anlatıcam, burdan okuduğum kadarıyla magnezyum verir heralde. Günde 1 tane maden suyu içmeye çalışıyorum aslında ama işte bazen aksıyor.
Bu arada ben evde sütyensiz gezince mahfoluyorum, göğüs uçlarım hassaslaştı kıyafete sürtünce çok canım yanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…