2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım sen parlak satenlerden mi istiyorsun? Onlar kaygan oluyo pek kullanışlı olmaz bence. Ben Sarev'in pamuk saten nevresim takımlarını kullanıyorum, çok memnunum, yumuşacık. Tavsiye ederim.

selam Azurem,

Senin acilen bir seylere sarman lazım yani kendine bir meşgale bulman lazım. el işi yap, orgu or, alışverişe sar ama bir seye sar. Yoksa zorlanırsın .

günaydın canım kasılmalar için tavsiyem ayağını uzatarak uyuma dizlerini bükerek uyu ben çok çektim çözümü böyle buldum magnezyum aldım ama tadı iğrençti hiç içemedim

bende bebegımın kıyafatlerını yıkayıp ütülemiştimde bu gunde örgülerını yıkadım bı arkadas tarıf etmıştı beyaz sabunu rendeledım üstüne azıcık sıcak su döktüm sıvı deterjan gıbı döktüm makınaya hersey yumusacık cıktı çok güzel yöntemmış uzunda durulamayaptım örgü battanıyesı falan çok yumusak olmustavsıye ederım.....

aman ıyı olmus canım sevındım çok kötüydün öncekı aksam ıyı olmuş allah esırgesın bebişe bişi olmaz:)

artık ıdare edıcez bakalım nekaldı şurda:)

arkadaşlar park yatak alan var mı?önerileriniz neler?benim erken doğum tehlikem var çıkamıyorum netten alıcam ama fikirlerinize ihtiyacım var...

arkadaşlar park yatak alan var mı?önerileriniz neler?benim erken doğum tehlikem var çıkamıyorum netten alıcam ama fikirlerinize ihtiyacım var...

canım ben kraft-stadium aldım, kumaşından kesinlikle memnun kalırsn. naylon çadır gibi değil en azından. baya geniş ama. bir de prego fena değildi benim gördüğüm kadarıyla, onun da kumaşı güzeldi. ama prego diğer park yataklara göre biraz daha alçak.

selam Azurem,

Senin acilen bir seylere sarman lazım yani kendine bir meşgale bulman lazım. el işi yap, orgu or, alışverişe sar ama bir seye sar. Yoksa zorlanırsın .

ay tatlım okula gidip geliyorum her gün yani meşgul bir insanım aslında. ama çok küçük bi yerde yaşıyorum, okul dışında hiç bişi yapamıyorum, markete alışverişe bile gitmiyorum, o derece yani siz tahmin edin. ancak haftasonları şehirdışına çıkınca rahatlıyorum biraz.

geçmiş olsun canım, ben de kanal tedavisi yaptırdım geçenlerde, mecbur kalınca yaptırılıyor, zaten doktorum her türlü diş tedavisi yaptırılır, onlar tamamen farklı uzuvlar dedi

kızlar merhabalar dr bana erken dogum riskin var dedi sizlerde erken dogumdan bahsetmişsiniz yatmak iş yapmamak erken dogumu önlemeye nekadar yardımcı olur çok üzülüyorum bu duruma

Satenler çok kullanışsız çok kayıyor. Bence pamuk-saten bak canım.

günaydın canım kasılmalar için tavsiyem ayağını uzatarak uyuma dizlerini bükerek uyu ben çok çektim çözümü böyle buldum magnezyum aldım ama tadı iğrençti hiç içemedim

Normalde yan yatarken hep bacaklarımı kıvırıp yatıyorum ama gece bazen dönerken bacağımı uzatıp gerinme hissi geliyo uyku sersemi de engel olamıyorum, genelde o anlarda geliyo kasılma. Öyle suda eritilen bişey veriyosa hayatta içmem çok midem bulanıyo benim öyle sulu ilaçlardan, hap olursa içebilirim ancak. En iyisi maden suyuna devam :)

kızlar merhabalar dr bana erken dogum riskin var dedi sizlerde erken dogumdan bahsetmişsiniz yatmak iş yapmamak erken dogumu önlemeye nekadar yardımcı olur çok üzülüyorum bu duruma
Ilaclardan bile daha etkiliymis.doktorum soyledi.ben de yatiyorum kizimda 22 den 38 haftaya kadar yattim.bu hamileligimde yatiyorum

Canım öncelikle umarım doktorunun tahminleri doğru çıkmaz da yavruna zamanında kavuşursun. Karnımızda dursunlar sonuna kadar, gelişsinler ondan sonra gelsinler inşallah.
Sürekli istirahat etmek tabiki durumunu kolaylaştırır ama doktorun herhangi bir ilaç kullanmıyor mu doğumu engellemek için ben onu merak ettim?

Benimde kramplarım için magnezyum suda eritilen magvital verdi içemedim tuhaf bi tadı var. 2 gün önce tekrar gittiğimde hapını istedim yazdı hem bunun içinde magnezyum d vitamini ve kalsiyum varmış. Kemik ağrılarına filanda ii geliyo

canım güzel duaların için teşekkür ederim dr ilaçtan bahsetmedi rahim boyu kısalıgı var erken dogum riskin var yat hiç bir iş yapma dedi bende merak ediyorum bu durumda kullanılacak bir ilaç varmı acaba

benim rahim boyumun kısa oldugunu söyledi şimdi de kasılmalarım oluyo ve karnım sertleşiyo karnım agrıyo bunun için nasıl ilaçlar kullanılıyo

canım kasılmalar rahim ağzının açılmasına sebep oluyor.dinlenmek şart tabiki ama bana kasılmaları durdurmak için doktorum ilaç başlamıştı iki tane ve çok şükür rahim hiç açılmadan doğum yapmıştım.çok geçmiş olsun.araştır derim yine de

canım güzel duaların için teşekkür ederim dr ilaçtan bahsetmedi rahim boyu kısalıgı var erken dogum riskin var yat hiç bir iş yapma dedi bende merak ediyorum bu durumda kullanılacak bir ilaç varmı acaba

canım çok geçmiş olsun inşallah bebeğini zamanında kucağına alırsın, bence ilaç son çaren olsun. benim de ilk aylarda düşük tehlikem vardı yat dedi doktor ilaç da verdi. ama ben daha ilk aylardan bebişimin ilaçlara maruz kalmasını istemedim ve ilacı onbeş gün kullandım sonra istemedim iyi hissediyorum diye kullanmadım doktorada haber vermedim, 1 ay kadar baya yattım sadece wcye gidiyordum ve arada çok hafif yemek yapıyordum, eşime yük oluyorum diye üzüldüğümden yemek için kalkıyordum o kızıyordu ama kaçamak yapıyodum arada çok şükür 1 ayda toparlandım doktorum bile şaşırdı. önce ilacı tam kullanmadım dedim kızdı nasıl düzelcek bu bebiş dedi sonra ultrasona aldı, kendine iyi bakmışsın düzelmiş korkmana gerek yok artık demişti. dua et canım bol bol inşallah iyi olursunuz bebişin de sen de

merhaba arkadaşım allah hepinizi kolay kurtarsın inş.
bu bahsettiğin hapın adı nedir arkadaşım
bende bugün doktora gittim ama magnezyumu içemediğimi söylemeyi unuttum bir dahaki randevumda 1 ay sonra kalsiyumda aynı durumda bu ilacın ismin bana yazarsan doktoruma telefonda soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…