- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
kızlar ben lohusalık döneminde kullanmak için saten kırmızı nevresim takımı almayı düşünüyorum.çalıştığım içi çok da vaktim olmuyor.internette çok seçenek var ama dokunmayınca anlayamıyorsun.kullandığınız önerebileceğiniz bir marka var mı ya da site.
ya kızlar ben de depresyon mu başladı acaba? yoksa burada yazılanları okuyup kişiselleştiriyor muyum nedir anlamadım. geçen kitapta okudum mide yanması olabilir diye, midem yanmaya başladı. sonra 1-2 gün önce depresyonu okudum, dünden beri kafamı yastıktan kaldırmıyorum, her fırsatta uyumaya çalışıyorum, yoksa moralim çok bozuk, o halime kendim bile katlanamıyorum o yüzden uyuyorum. umarım geçer en kısa zamanda. eşimle de ilgilenemiyorum böyle olunca.
ayy şu sütyen olayına gelince, yaw kaç tane çamaşırcı gezdim en az 4 tane falan. istediğim gibi bulamadım. telsiz ama kalıplı istiyorum yooook!!! kurumuş sanki. eski sütyenlerimin sırt kısmını genişlettim, onları takıyorum hala. eve gelir gelmez de çıkarıp atıyorum.
Kızlar günaydın herkese
Bugün boş günüm geç kalkmanın tadını çıkarıyorum daha yeni kahvaltı ettik kızımla
Kızımın kıyafetlerini makinaya attım yıkanıyo. Sabırsızlıkla çıkmasını bekliyorum. Amway'in bebek deterjanını almıştım, dalin yumuşatıcı, 30 derece+ekstra durulama bakalım nasıl çıkacak kıyafetler
Geçen gece 3. ye bacağım kasıldı, çok fena oluyormuş çığlık çığlığa eşimi uyandırıyorum 'kalk nolur bacağımı ovala' diye ama elleyince daha fena oluyo, ağladım ağrısındandoktoruma gidince anlatıcam, burdan okuduğum kadarıyla magnezyum verir heralde. Günde 1 tane maden suyu içmeye çalışıyorum aslında ama işte bazen aksıyor.
Bu arada ben evde sütyensiz gezince mahfoluyorum, göğüs uçlarım hassaslaştı kıyafete sürtünce çok canım yanıyo
kızlar sabah 20 lik dişimi çektirdim.beklediğimden daha kolay oldu.diş doktorum enfeksiyon ve diş ağrısının bebeği daha çok zarar vereceğini söyledi.kadın doğumcumda aynı şeyi söyledi ve yapılacak işlemi onayladı.3 gündür ağrı çekiyordum .çok şükür bugün kurtuldum.hatta kadın doğum doktorum ertelediğim için bile kızdı.neyse bu mesele de böyle kapandı.allah kimseye vermesin hamileliklte herşey daha da zor.
ya kızlar ben de depresyon mu başladı acaba? yoksa burada yazılanları okuyup kişiselleştiriyor muyum nedir anlamadım. geçen kitapta okudum mide yanması olabilir diye, midem yanmaya başladı. sonra 1-2 gün önce depresyonu okudum, dünden beri kafamı yastıktan kaldırmıyorum, her fırsatta uyumaya çalışıyorum, yoksa moralim çok bozuk, o halime kendim bile katlanamıyorum o yüzden uyuyorum. umarım geçer en kısa zamanda. eşimle de ilgilenemiyorum böyle olunca.
ayy şu sütyen olayına gelince, yaw kaç tane çamaşırcı gezdim en az 4 tane falan. istediğim gibi bulamadım. telsiz ama kalıplı istiyorum yooook!!! kurumuş sanki. eski sütyenlerimin sırt kısmını genişlettim, onları takıyorum hala. eve gelir gelmez de çıkarıp atıyorum.
arkadaşlar park yatak alan var mı?önerileriniz neler?benim erken doğum tehlikem var çıkamıyorum netten alıcam ama fikirlerinize ihtiyacım var...
selam Azurem,
Senin acilen bir seylere sarman lazım yani kendine bir meşgale bulman lazım. el işi yap, orgu or, alışverişe sar ama bir seye sar. Yoksa zorlanırsın .
kızlar sabah 20 lik dişimi çektirdim.beklediğimden daha kolay oldu.diş doktorum enfeksiyon ve diş ağrısının bebeği daha çok zarar vereceğini söyledi.kadın doğumcumda aynı şeyi söyledi ve yapılacak işlemi onayladı.3 gündür ağrı çekiyordum .çok şükür bugün kurtuldum.hatta kadın doğum doktorum ertelediğim için bile kızdı.neyse bu mesele de böyle kapandı.allah kimseye vermesin hamileliklte herşey daha da zor.
kızlar ben lohusalık döneminde kullanmak için saten kırmızı nevresim takımı almayı düşünüyorum.çalıştığım içi çok da vaktim olmuyor.internette çok seçenek var ama dokunmayınca anlayamıyorsun.kullandığınız önerebileceğiniz bir marka var mı ya da site.
günaydın canım kasılmalar için tavsiyem ayağını uzatarak uyuma dizlerini bükerek uyu ben çok çektim çözümü böyle buldum magnezyum aldım ama tadı iğrençti hiç içemedim
Ilaclardan bile daha etkiliymis.doktorum soyledi.ben de yatiyorum kizimda 22 den 38 haftaya kadar yattim.bu hamileligimde yatiyorumkızlar merhabalar dr bana erken dogum riskin var dedi sizlerde erken dogumdan bahsetmişsiniz yatmak iş yapmamak erken dogumu önlemeye nekadar yardımcı olur çok üzülüyorum bu duruma
kızlar merhabalar dr bana erken dogum riskin var dedi sizlerde erken dogumdan bahsetmişsiniz yatmak iş yapmamak erken dogumu önlemeye nekadar yardımcı olur çok üzülüyorum bu duruma
Normalde yan yatarken hep bacaklarımı kıvırıp yatıyorum ama gece bazen dönerken bacağımı uzatıp gerinme hissi geliyo uyku sersemi de engel olamıyorum, genelde o anlarda geliyo kasılma. Öyle suda eritilen bişey veriyosa hayatta içmem çok midem bulanıyo benim öyle sulu ilaçlardan, hap olursa içebilirim ancak. En iyisi maden suyuna devam :)
Ilaclardan bile daha etkiliymis.doktorum soyledi.ben de yatiyorum kizimda 22 den 38 haftaya kadar yattim.bu hamileligimde yatiyorum
Canım öncelikle umarım doktorunun tahminleri doğru çıkmaz da yavruna zamanında kavuşursun. Karnımızda dursunlar sonuna kadar, gelişsinler ondan sonra gelsinler inşallah.
Sürekli istirahat etmek tabiki durumunu kolaylaştırır ama doktorun herhangi bir ilaç kullanmıyor mu doğumu engellemek için ben onu merak ettim?
benim rahim boyumun kısa oldugunu söyledi şimdi de kasılmalarım oluyo ve karnım sertleşiyo karnım agrıyo bunun için nasıl ilaçlar kullanılıyo
canım güzel duaların için teşekkür ederim dr ilaçtan bahsetmedi rahim boyu kısalıgı var erken dogum riskin var yat hiç bir iş yapma dedi bende merak ediyorum bu durumda kullanılacak bir ilaç varmı acaba
Benimde kramplarım için magnezyum suda eritilen magvital verdi içemedim tuhaf bi tadı var. 2 gün önce tekrar gittiğimde hapını istedim yazdı hem bunun içinde magnezyum d vitamini ve kalsiyum varmış. Kemik ağrılarına filanda ii geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?