kızlar, benim gibi göbek deliği çevresi gerilme hissiyle acıyan var mı? ben de içten hissedilen aşırı bir gerilme hissi var. hem göbek deliği çevresinde hem de ayakta fazla durup yorulursam karnımın üstünde belli bir nokta da yine içten gerilme ve acı hissediyorum.
Markası ne tatlım anakucağının bide kaç kilo biliyomusun?ben setle bir ldım canım ama daha gelmedi... model bu.ama ev tipi diyosan onu almadım daha.ama alırım heralde çok seviyorum
Eki Görüntüle 843985
canım balık yağını kendin mi aldın dr mu verdi ??
Ben balık yiyemediğimi söylemiştim doktoruma o da balık yağı kullanabilirsin demişti. Normalde hiç yiyemiyodum ama hamileliğimin başından beri 3-4 kez yedim şimdiye kadarGeçen hafta somon aldım kalın bir dilim, bitirdim onu benim için büyük başarı Bundan sonra haftada bir kez ondan yerim ama yine de yetmez, o yüzden 2 günde 1 tane alıyorum balık yağını.
ben de kaç gündür ne bu acı hissi diyodum çten içten.sanırım o dediğin içten çatlama hissi.canım aynısı bende de var acaba önemli bişey mi ki?
Kızlar selam ben de uzun zamandır takip ediyorum ama yazamadım.Umarım tüm annişler ve bebişler iyidir.
Ben tetanos aşısı olmadım, doktorum gerek görmedi.7 Kasım'da bebişimi görmeye gideceğim, çok merak ediyorum kilosu sağlığı nasıl :)
Bu arada ben artık kıyafet almamaya karar verdim en son organik hastane çıkışı, iki yelek, 2 tane alt üst takım ve bir tane peluş tulum aldım.
Bugün de 5-6 ay yanımda yatabilmesi için çilekten şu beşiği aldım. Sonra odasına geçirmeyi düşünüyorum.Bu arada bu beşik bile 1 ayda geliyormuş.
Çilek > Beşik White
Bu hafta sonu da karyolasının ve dolabının siparişini vereceğim o da 40 günde geliyormuş. Çok da geç kalmamak gerekiyor bu işler için ama henüz bebek arabası konusunda kararsızım. Bebeklerimiz kışın ortasında doğacak, bir kaç ay çıkarmayız diye düşünüyorum. Ya hafif ve 1000 TL'yi geçmeyecek bir travel sistem almayı düşünüyorum ya da eltimin bebeklerinden kalan araba koltuğunu kullanıp Maclaren Techno XT diye bir araba var onu almayı düşünüyorum. İkincisine araba koltuğu monte edilmiyor ama tam yattığı için doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Diğer travel sistemler de gereksiz hantal ve pahalı. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz. Aklımda olan iki model.
http://www................/luks-bas...vel-sistem-baston-bebek-arabasi-new-2013.html
http://www................/luks-bas...o-xt-baston-bebek-arabasi-puset-new-2013.html
Markası ne tatlım anakucağının bide kaç kilo biliyomusun?
Ben balık yiyemediğimi söylemiştim doktoruma o da balık yağı kullanabilirsin demişti. Normalde hiç yiyemiyodum ama hamileliğimin başından beri 3-4 kez yedim şimdiye kadarGeçen hafta somon aldım kalın bir dilim, bitirdim onu benim için büyük başarı Bundan sonra haftada bir kez ondan yerim ama yine de yetmez, o yüzden 2 günde 1 tane alıyorum balık yağını.
inş istedıgın gıbı olur kudret narı varmıs mekkeden getırıyorlar suya koyuyosun cıcek yavsa yavas acılıyormus onu deneyen bırı cok kolay dogum yapmıs hastaneye gıtmıs 15 dk ya dogurmus :)
ben de haftada ıkı gun balık yemege calısıyorm. aslında o balık hapları yerıne balıgın kendısını zorla yıyebılsen daha ıyı. balkı yagları ıle ılgılı bır yazı okumusutum balıgın kendısı cok daha faydalı onlardan .
kudret narı değil fatma ana eli otu
ben de haftada ıkı gun balık yemege calısıyorm. aslında o balık hapları yerıne balıgın kendısını zorla yıyebılsen daha ıyı. balkı yagları ıle ılgılı bır yazı okumusutum balıgın kendısı cok daha faydalı onlardan .
ay canım ben de senin gibiyim.balığı hiiiç sevmem sayılı yemiştim hamile kalana kadar.ama yeni bi yöntem keşfettim.somonu tepsiye yağlı kağıda koyuyorum kenarlarına kalınca dilimlediğim patates soğan domates koyuyorum.fırında 180 derecede yarım saat pişiriyorum hem hafif oluyo hem kokmuyor hemde patates fln balık tadını bastırıyo.önereyim dedim.bide yaptıktan sonra mutlaka fırını cifliyorum koku kalmıyor.ayrıca mutfaktaki kokusu rahatsız ediyosa eski bi cezveye 1 yemek kaşığı yumuşatıcı 1 su bardağı su koyup ocakta kaynat.koku falan kalmıyor.misss gibi kokuyo mutfağım.Eki Görüntüle 843992
Ah kızlar bir bilseniz ne dertliyim bu konuda, küçükken çok yermişim ama artık yiyemiyorum.
Beni rahatsız eden kokusu değil tadı. Eşim yapıyo zaten her seferinde sağolsun ama yerken midem bulanıyo, kusacak gibi oluyorum
küçücük bir parçayı koca bir ekmek parçası ve çatal çatal yeşillikle zor tepiyorum ağzıma. bir görseniz gülersiniz
Bebişlerimiz için nelere katlanıyoruz Allah'ım karşılığını versin inşallah sağlıkla kavuşalım kuzucuklarımıza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?