2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar, benim gibi göbek deliği çevresi gerilme hissiyle acıyan var mı? ben de içten hissedilen aşırı bir gerilme hissi var. hem göbek deliği çevresinde hem de ayakta fazla durup yorulursam karnımın üstünde belli bir nokta da yine içten gerilme ve acı hissediyorum.

ben de kaç gündür ne bu acı hissi diyodum çten içten.sanırım o dediğin içten çatlama hissi.canım aynısı bende de var acaba önemli bişey mi ki?

kızlar magvital magnezyum suda erıyen ılacı bana da verdı doktor. sanırım kasılmalara mı kramplara mı ıyı gelıyormus benım sıkayetım yoktu gercı... ama sız tadı kotu dedınız de bana cok kotu gelmedı. aynı gazoz gıbı:) guzel yanı.... ben de su sıralar asırı gaz var patlayacak bomba gıbıyım bır de ıkı gundur akıntı. mutlaka gunluk camasırımı degıstırıyorum hele okuldan gelınce

canım balık yağını kendin mi aldın dr mu verdi ??

Ben balık yiyemediğimi söylemiştim doktoruma o da balık yağı kullanabilirsin demişti. Normalde hiç yiyemiyodum ama hamileliğimin başından beri 3-4 kez yedim şimdiye kadar Geçen hafta somon aldım kalın bir dilim, bitirdim onu benim için büyük başarı Bundan sonra haftada bir kez ondan yerim ama yine de yetmez, o yüzden 2 günde 1 tane alıyorum balık yağını.

ben de haftada ıkı gun balık yemege calısıyorm. aslında o balık hapları yerıne balıgın kendısını zorla yıyebılsen daha ıyı. balkı yagları ıle ılgılı bır yazı okumusutum balıgın kendısı cok daha faydalı onlardan .

ben de kaç gündür ne bu acı hissi diyodum çten içten.sanırım o dediğin içten çatlama hissi.canım aynısı bende de var acaba önemli bişey mi ki?

bilemiyorum önemli mi yoksa normal bi durum mu? doktor randevum haftaya sormak için o günü bekliyorum. ama bu içten kas ayrılması yırtılması gibi bir his beni de tedirgin etti.

Cnm bu beşikten bende almayı düşünüyrm sen kaöa akdın acaba?

Markası ne tatlım anakucağının bide kaç kilo biliyomusun?

ben evim netten 799 tlye aldım.diğer sitelerde 829 tlydi.kaç kilo olduğuna tam bilmiyorum ama modelin adı Kraft kapri travel sistem.arabası 12 kg mış.biraz ağır bi model ama.ben böle istedim ilerde baston puset alcam çünkü.bi arkadaşımın bebek arabası çok hafif ve kalitesizdi.çocukcağız.içinde zangır zangır gidiyodu.çok üzülmüştüm bebek için.bebeğim rahat etsin de ben taşırım dedim.zaten araba alcaz yakında o yüzden genelde eşim taşır diye düşündüm ben.

Selam güzel anneler

Bugün e bebekten bebek temizleme pamuğu aldım 60 tane içinde 6 tl
İnş sağlıklı günlerde kullanırız aldıklarınızı
Bu aralar bebek aşılarına taktım kafayı çoğu proflar artık önermio civalı aşıları

Birde burda bi arkadaştan allah razı olsun tahin yağı göğüs uçlarıma çok iyi geldi yalnız tahinsi kokuyrmismini hatırlamıyrm ama rabbim seninde sıkıntını gidersin arkadaşım

İyiki bu kk var yoksa e bebekteki o pamuğuda bilmiodum ben:)

ay canım ben de senin gibiyim.balığı hiiiç sevmem sayılı yemiştim hamile kalana kadar.ama yeni bi yöntem keşfettim.somonu tepsiye yağlı kağıda koyuyorum kenarlarına kalınca dilimlediğim patates soğan domates koyuyorum.fırında 180 derecede yarım saat pişiriyorum hem hafif oluyo hem kokmuyor hemde patates fln balık tadını bastırıyo.önereyim dedim.bide yaptıktan sonra mutlaka fırını cifliyorum koku kalmıyor.ayrıca mutfaktaki kokusu rahatsız ediyosa eski bi cezveye 1 yemek kaşığı yumuşatıcı 1 su bardağı su koyup ocakta kaynat.koku falan kalmıyor.misss gibi kokuyo mutfağım.Eki Görüntüle 843992

Son düzenleme:

aslında bir alışsanız balık harika bir şey. levrek, çupra, alabalık, hamsi, somon ne bulabilirsek yemeye çalışıyoruz haftada bir. hele bir de roka salatası yanına ohh. eşim çok yardımcı oluyor sağolsun. hamsiyi tavada kızartıyor, diğerlerini de fırında yaptırıp getiriyor. ama araya kurban girince biraz aksadı gibi.

Kızlar sigortalı işcilere doğum parası veriliyormu?
Kendimi sigortalı göstermek istiodum bi arkadaşım doğumdan önce gösterirsen doğum parası verilio dedi bu doğrumu?

Ah kızlar bir bilseniz ne dertliyim bu konuda, küçükken çok yermişim ama artık yiyemiyorum.
Beni rahatsız eden kokusu değil tadı. Eşim yapıyo zaten her seferinde sağolsun ama yerken midem bulanıyo, kusacak gibi oluyorum
küçücük bir parçayı koca bir ekmek parçası ve çatal çatal yeşillikle zor tepiyorum ağzıma. bir görseniz gülersiniz
Bebişlerimiz için nelere katlanıyoruz Allah'ım karşılığını versin inşallah sağlıkla kavuşalım kuzucuklarımıza:)

işte ben de aynen böyleydim.sen bu yöntemi dene canım pişman olmazsın dua edersin bana.hatta çok tadı kötü geliyosa almaya 10 dk kala nane kekik ek üstüne.azıcık tadı kalır.zaten somon balık gibi tatmıyor pek.

kızlar ne olur cvp verin ya benim paşam hareket edderken sertleşip kasılıyo sizde de oluyo mu normal mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…