merhaba
3 hafta önce 75 lık seker yüklemesi yaptırmıstım ve yuksek cıkmıstı 3 haftadır diyet yapıyorum,cumartesi ya da pazartesi 100 lük yükleme yapılacak,daha önce diyetle sekerini düsüren var mı,düsmezse insülin iğnesine başlayacakmışım,cevaplar için sağolun,bir de dualarınızı esirgemeyin
günaydınnnn kızlar ya ben erken başladım sanırım agrılar sancılar dün aksam çok kötüydüm benim kız genemi dödü bilmem ama yine vajnama vajinama vuruyo gece neyseki rahat uyudum ama akşam evde sürekli sıkıtılandım ayaktayken sıkıntı yok ama oturup yatarken sıkıntılıyım sıkışıyomu nedir canımı acıtıyo öyle birde altarafmı ignelediler sürekli sagdan sola besmeleyle dönüyorum
günaydın canım dün akşam ilk kez benim de oldu. tam vajinamın içlerinde batmamı desem kasılmamı değişik bir ağrı hissettim. yemek yemiştik masadan kalktım tabakları topluyordum bir anda girdi sancı oturdum kaldım, bende daha sancı falan yok çok şükür bir rahatsızlık yok. galiba sancı kasılma dedikleri şey bu dedim kendimcebir saat falan karnımda bir huzursuzluk oldu sancıdı sağı solu, uzanınca geçti yavaş yavaş. tecrübesizlik komik yaa sancımı ne oldu ne yapsak diye panik olduk eşimle
hakikaten ne yapacagını bilemiyosun neyin normal neyin anormal oldugu bilemiyosun hayırla tamamlayalım inş. hepimiz
günaydınnnn kızlar ya ben erken başladım sanırım agrılar sancılar dün aksam çok kötüydüm benim kız genemi dödü bilmem ama yine vajnama vajinama vuruyo gece neyseki rahat uyudum ama akşam evde sürekli sıkıtılandım ayaktayken sıkıntı yok ama oturup yatarken sıkıntılıyım sıkışıyomu nedir canımı acıtıyo öyle birde altarafmı ignelediler sürekli sagdan sola besmeleyle dönüyorum
canım ya benim de aynı oluyor korkuyorum valla bazen. vajinamın içine parmakları giriyor sanki öyle hissediyorum. benimki en son ters duruyordu. yarınki kontrolde görecez bakalım doğum pozisyonunu almış mı. sağa sola dönüşlerde bikaç gecedir bende de aynı sıkıntı var. bacak arasına yastık koyunca rahatlıyorum biraz. işimiz zor gerçekten. uykusuz her gece moduna girecez galiba şimdiden :)
Benim 50 lik ve 100 lük şeker yüklemelerim kötüydü. Ilk değer 200 ü geçiyordu. Sıkı bir diyetle herşey normale geldi. Ama gerçekten herşeye çok dikkat ettim. Dr um hemen diyetisyenine gönderdi zaten... Bana da büyük ihtimalle insülîn başlanacak denmişti ama gerek kalmadı....:) bence sende de diyet çok faydalı olur merak etme....:)
canım günaydın geçmiş olsun kabızlık mı var sende de? magnezyum kullanıyor musun?
Ne pamuğuymuş özelliği ne tatlım?
ah olmaz olur mu canım ya kayısı falan yedım faydası yok karnımın içi gaz dolu gaz da çıkmıyor bebeğe baskı yapıyo olabilir mi ? magvital kullanıyodum 1 haftadar kullanmıyorum
canım başka bir arkadaşa tavsiyelerde bulunmuştum sana da aynısını kopyaladım bir dene istersen;;;
""" bu aralar magnezyum vermişti doktorum el uyuşmalarım için onun faydası oldu galiba kabız olmuyorum artık çok şükür, yalnız ben bekarken çok kabız olurdum ordan tecrübemle sana önerim 1) sabah kalkınca ılık su iç yani biraz sıcak olsun çok da soğuk olmasın, aç karnına bağırsaklarını yumuşatır 2) bu ılık suya 1 tatlı kaşığı bal koyarsan daha hızlı etki eder 3) gece yatarken 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı iç, üzerine bişey yeme tam yatarken iç tuvaletini yapmanı kolaylaştırır 4) eğer tuvaletini yaparken zorlanıyor ağrı duyuyorsan bir pamuğa zeytinyağı batır makat girişine o pamuğu sür ve koyup biraz beklet sonra wcye git kayar gider rahat yaparsın 5) karnın gerildiğinde karnını dairesel hareketlerle uzun uzun ov ve sıcak tut. Biraz fazla rahat anlattım kusura bakmayın ben çok çektim de kimse kabız olmasın diye dua ediyorum başka vardı yöntemlerim ama şimdilik aklıma bunlar geldi, sorun olursa cevaplayabilirim canım. Ama en ilginci yaklaşık 2 sene falan kabızlık problemi çektim ilaçlardan çok bu yöntemlerin faydasını gördüm evlenince düzeldim sebebini ben de bilmiyorum il değiştirdim buranın havasından ya da suyundan olabilir diyor annem neyse geçmiş olsun canım haa bu arada bol zeytinyağlı pırasayı da menünden eksik etme haftada 2 gün yersen bağırsaklarına çok faydasını görürsün inşallah"""
DİĞER YAZIM DA ŞUYDU;;; """ evet aslında erik çok iyi geliyor, kuru erik bol suyla yiyeceksin. Benim annem erik marmelatı yapar yaz sonlarında o da çok faydalı. yaz sonu ekşi erikler olgunlaşır yani yumuşar ve sarar-kızarır. onları bir güzel kaynatır, sonra kevgirden geçirir çekirdeği kabuğu ayıklanır, o kıvamdayken çok ekşi olur sonra süzdüğü püreye çok az ekşiliğini kıracak kadar şeker ilave edip kaynatır sıcakken hemen kavanozlara koyup kapağını sıkıca kapatıp ters çevirir ve ertesi gün kavanozları düzeltir konserve yapar gibi yani. kış boyu biz bu kavanozları açar açar ekmek banar yeriz, kabız olan suyla karıştırır günde 2-3 bardak içer meyve suyu gibi çok etkili bişey. çok arkadaşıma içirdim böyle 2.bardakta wcye koşuyorlar """""
bnde 15 günde 6 kılo almısım kızlar hiçhaberım yoktu şeker yüklemesını gereksız sanıp yaptırmadım öyle bişi olabılır mı? 61 kıloyum dıyodum dün 64 geldım ınanamadım baslangıçkılom 52 ydı 20 22 hataya kadar almamıştım hiç kilo acaba şekerım mı var 2 ayda 12 kılo 6 kılosunu son 15 gunde aldım.....
kızlar ne olur cvp verin ya benim paşam hareket edderken sertleşip kasılıyo sizde de oluyo mu normal mi ??
normal canım bende de çok oluyor. doktora sormuştum ben. normal demişti. özellikle ayakta çok kalınca oluyor benim. ya da dışarıda çok kaldıysam, malum sütyendi, hamile pantalonu falan derken pek rahat edemiyorum dışarıdaki kıyafetlerimle, eve gelince çok rahatlıyoruz
Canım ilacın adı osteocare, sabah akşam 1 tane tok ama ben sadece sabah tok alıyorum. bunun dışında sadece demir ilacı kullanıyorum multivitamin kullanmıyorum ben. Eğer ayrıca multivitamin kullanıyosan hem bunda hemde multvitaminde ki kalsiyum fazla gelebilir.
çok tşk ederim canımmm denicemçok bulantım oluyo bişey yiyemiyorum ondan da oluyorum galiba birde üşüttüm erzurumdayım ve hala kaloriferler yanmadı ne kadar sıkı giyinrsem giyiniyim üşütüyorum
off Erzurum gibi yerde hala kalorifer yakılmaz mı yaa bizim buralarda bile gündüz yakmıyoruz hava çok güzel güneşli ama akşam yakıyoruz. bulantı psikolojik biraz da benim de vardı geçti çok şükür. yanlış anlama canım ama yazdıklarını okuyorum da sen çok kaptırmışsın kendini, hamileden çok hasta muamelesi yapıyosun kendine. nerden biliyosun diceksin ben de öyleydim ilk aylarda. bulantım hiç geçmiyor, hiç bişey yapamıyorum elim kalkmıyor, sürekli biyerlerim ağrıyor falan hastalık hastası olmuştum. eşim bir randevumda benle geldi doktorum bir şikayetin var mı diye sordu bana. eşim benden önce atladı şu var bu var....sıraladı bir de hiç kalkmıyor yürüyüşe bile çıkmıyor benle falan diye. Doktor beni bir fırçaladısen hasta değilsin hamilesin dedi, şimdi şu odadan çıkacaksın ne bulantı ne ağrı ne sızın kalacak, işin gücün yok evde kendine hastalık buluyosun, bir daha duymıcam hergün yürüceksin kendine dikkat ediceksin, yürümezsen kolay doğum yapamazsın, sürekli yatarsan bebek de bıkar senden zaten böyle hastalık hastası bir psikolojiyle çocuğu da olumsuz etkiliyosun dedi. sonra hakikaten dediklerini düşündüm ve sonra bir daha ne ağrı ne sızı arada hamilelik sonuçta bazı pürüzler çıkıyor tabi ama gülüp geçmeyi öğrendim. Sana da tavsiyem illaki rahatsızlıkların vardır bi sürü sorun çıkıyor gün içinde evde oturduğumuz yerde bile ama hiiiç birini takma eski günlük yaşantına devam et bak daha rahat edeceksin ve mutlu olacaksın, sen rahatlayınca bebişin de otomatikman rahatlıcak sonra gelsin tekmeler, yumruklar oynar durur huzurdan
lojmana çıktık canım sorun varmış yanmıyor ufoyla ısınıyoruz düşün artık nasıl üşütmeyelim
ahh beni nasıl da bildineşim işe gidiyorum işde huzur yok eve geliyorum evde huzur yok diyoo
çok korkağım pimpirikliyim ben ondan böyle oluyorum sürekli kendimi dinliyorum :26:
bayramın 2. günü çamaşırım da ıslaklık oldu ben erken doğum mu yapmadım suyum mu gelmedi bebeğe bişey mi olmadı kurdum da kurdum benim durum vahimm
Normalde yan yatarken hep bacaklarımı kıvırıp yatıyorum ama gece bazen dönerken bacağımı uzatıp gerinme hissi geliyo uyku sersemi de engel olamıyorum, genelde o anlarda geliyo kasılma. Öyle suda eritilen bişey veriyosa hayatta içmem çok midem bulanıyo benim öyle sulu ilaçlardan, hap olursa içebilirim ancak. En iyisi maden suyuna devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?