- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
işte ben de aynen böyleydim.sen bu yöntemi dene canım pişman olmazsın dua edersin bana.hatta çok tadı kötü geliyosa almaya 10 dk kala nane kekik ek üstüne.azıcık tadı kalır.zaten somon balık gibi tatmıyor pek.
Bende yillardir pcos var o yuzden akinti derdim hep vardi hamilelikte de devam ediyor canim 30. Haftam bitti.Mumkun mertebe bol su iciyorum.neden ki canım zararlı mıymış?? korktum bak şimdi, napalım eski ninelerimizin usül bez mi kullanalım ki o zaman :44::44:
Bende aynı senin gibi pko hastasıydım buyüzden bende senin gibi sabah akşam değiştiriyorum çamaşırımı birde her lovoboya gittiğimde tuvalet kağıdı koyuyorum ve her tuvalette değişiyorum böylece biraz olsun kuru gezmemi sağlıyo (tabi tuvalet kağıdı yumuşak olcak :))Bende yillardir pcos var o yuzden akinti derdim hep vardi hamilelikte de devam ediyor canim 30. Haftam bitti.Mumkun mertebe bol su iciyorum.
Gunluk ped bende kullanmistim ama mantar yapabilio surekli degistirmeme ragmen kasinti olabiliyor.Yillardir bende sabah aksam ic camasirimi degistiriyorum boylesi cook daha iyi :)
Oluo tabi olmazmı çok sık hemde hareket ederken bi yerde kasılıyo sonra normale dönüyo sonra çok yorgun veya stresliysem karnım birden geriliyo ve sertleşiyo bunlar oluyo bende.kızlar ne olur cvp verin ya benim paşam hareket edderken sertleşip kasılıyo sizde de oluyo mu normal mi ??
Tatlım bu konuyada çok takılıyoz biz o bastonlar hiç ergonomik gözükmüyoki ya alanları anlıyorum tercih meseleside ne biliyim! İyi bi sistem alak diyoz ama ağır olunca gerçektwn kullanışsızmış kullananlar öle diyo ne bilim zor oluyomuş baya yani ikisinin ortası yokmu acaba üf ya! Senin takımında çok hoşmuş iyigünlerde kullanır bebişin inşallah...ben evim netten 799 tlye aldım.diğer sitelerde 829 tlydi.kaç kilo olduğuna tam bilmiyorum ama modelin adı Kraft kapri travel sistem.arabası 12 kg mış.biraz ağır bi model ama.ben böle istedim ilerde baston puset alcam çünkü.bi arkadaşımın bebek arabası çok hafif ve kalitesizdi.çocukcağız.içinde zangır zangır gidiyodu.çok üzülmüştüm bebek için.bebeğim rahat etsin de ben taşırım dedim.zaten araba alcaz yakında o yüzden genelde eşim taşır diye düşündüm ben.
Ne pamuğuymuş özelliği ne tatlım?Selam güzel anneler
Bugün e bebekten bebek temizleme pamuğu aldım 60 tane içinde 6 tl
İnş sağlıklı günlerde kullanırız aldıklarınızı
Bu aralar bebek aşılarına taktım kafayı çoğu proflar artık önermio civalı aşıları
Birde burda bi arkadaştan allah razı olsun tahin yağı göğüs uçlarıma çok iyi geldi yalnız tahinsi kokuyrmismini hatırlamıyrm ama rabbim seninde sıkıntını gidersin arkadaşım
İyiki bu kk var yoksa e bebekteki o pamuğuda bilmiodum ben:)
Tatlım bu konuyada çok takılıyoz biz o bastonlar hiç ergonomik gözükmüyoki ya alanları anlıyorum tercih meseleside ne biliyim! İyi bi sistem alak diyoz ama ağır olunca gerçektwn kullanışsızmış kullananlar öle diyo ne bilim zor oluyomuş baya yani ikisinin ortası yokmu acaba üf ya! Senin takımında çok hoşmuş iyigünlerde kullanır bebişin inşallah...
merhaba arkadaşım allah hepinizi kolay kurtarsın inş.
bu bahsettiğin hapın adı nedir arkadaşım
bende bugün doktora gittim ama magnezyumu içemediğimi söylemeyi unuttum bir dahaki randevumda 1 ay sonra kalsiyumda aynı durumda bu ilacın ismin bana yazarsan doktoruma telefonda soracağım
ay canım ben de senin gibiyim.balığı hiiiç sevmem sayılı yemiştim hamile kalana kadar.ama yeni bi yöntem keşfettim.somonu tepsiye yağlı kağıda koyuyorum kenarlarına kalınca dilimlediğim patates soğan domates koyuyorum.fırında 180 derecede yarım saat pişiriyorum hem hafif oluyo hem kokmuyor hemde patates fln balık tadını bastırıyo.önereyim dedim.bide yaptıktan sonra mutlaka fırını cifliyorum koku kalmıyor.ayrıca mutfaktaki kokusu rahatsız ediyosa eski bi cezveye 1 yemek kaşığı yumuşatıcı 1 su bardağı su koyup ocakta kaynat.koku falan kalmıyor.misss gibi kokuyo mutfağım.Eki Görüntüle 843992
merhaba
3 hafta önce 75 lık seker yüklemesi yaptırmıstım ve yuksek cıkmıstı 3 haftadır diyet yapıyorum,cumartesi ya da pazartesi 100 lük yükleme yapılacak,daha önce diyetle sekerini düsüren var mı,düsmezse insülin iğnesine başlayacakmışım,cevaplar için sağolun,bir de dualarınızı esirgemeyin
merhaba
3 hafta önce 75 lık seker yüklemesi yaptırmıstım ve yuksek cıkmıstı 3 haftadır diyet yapıyorum,cumartesi ya da pazartesi 100 lük yükleme yapılacak,daha önce diyetle sekerini düsüren var mı,düsmezse insülin iğnesine başlayacakmışım,cevaplar için sağolun,bir de dualarınızı esirgemeyin
Oluo tabi olmazmı çok sık hemde hareket ederken bi yerde kasılıyo sonra normale dönüyo sonra çok yorgun veya stresliysem karnım birden geriliyo ve sertleşiyo bunlar oluyo bende.
sabaha kadar uyku tutmadı sürekli kasıldı gevşedi birde tuvalaet sorunum var benım yapamıyorum karnımın içi gaz dolu bebeği sıkıstırıyo olabilir mi ???
merhaba
bnde 15 günde 6 kılo almısım kızlar hiçhaberım yoktu şeker yüklemesını gereksız sanıp yaptırmadım öyle bişi olabılır mı? 61 kıloyum dıyodum dün 64 geldım ınanamadım baslangıçkılom 52 ydı 20 22 hataya kadar almamıştım hiç kilo acaba şekerım mı var 2 ayda 12 kılo 6 kılosunu son 15 gunde aldım.....
Bi arkadasım balık yemeğe davet etmişti sonrasında koku için bu yumuşatıcı yı kaynattı ocakta hep yapıyorum dedi ama bi anda biz mutfaktayken patladı bu tencerenin içindeki yumuşatıcıyla su. Çok şükür bi yerimize gelmedi kaynar kaynar.,Kimyacılar sebebini daha ii bilir bilemiyorum ben ama o gün oldukça korkmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?