2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Denerim bakalım canım bidahakine. Limon falan sıkıyorum üstüne o da iyi geliyo. En rahat yediğim balık somon oldu şimdiye kadar. Bakalım inşallah yiyebilirim doğuma kadar.

neden ki canım zararlı mıymış?? korktum bak şimdi, napalım eski ninelerimizin usül bez mi kullanalım ki o zaman :44::44:
Bende yillardir pcos var o yuzden akinti derdim hep vardi hamilelikte de devam ediyor canim 30. Haftam bitti.Mumkun mertebe bol su iciyorum.
Gunluk ped bende kullanmistim ama mantar yapabilio surekli degistirmeme ragmen kasinti olabiliyor.Yillardir bende sabah aksam ic camasirimi degistiriyorum boylesi cook daha iyi :)

Bende aynı senin gibi pko hastasıydım buyüzden bende senin gibi sabah akşam değiştiriyorum çamaşırımı birde her lovoboya gittiğimde tuvalet kağıdı koyuyorum ve her tuvalette değişiyorum böylece biraz olsun kuru gezmemi sağlıyo (tabi tuvalet kağıdı yumuşak olcak :))

kızlar ne olur cvp verin ya benim paşam hareket edderken sertleşip kasılıyo sizde de oluyo mu normal mi ??
Oluo tabi olmazmı çok sık hemde hareket ederken bi yerde kasılıyo sonra normale dönüyo sonra çok yorgun veya stresliysem karnım birden geriliyo ve sertleşiyo bunlar oluyo bende.

Tatlım bu konuyada çok takılıyoz biz o bastonlar hiç ergonomik gözükmüyoki ya alanları anlıyorum tercih meseleside ne biliyim! İyi bi sistem alak diyoz ama ağır olunca gerçektwn kullanışsızmış kullananlar öle diyo ne bilim zor oluyomuş baya yani ikisinin ortası yokmu acaba üf ya! Senin takımında çok hoşmuş iyigünlerde kullanır bebişin inşallah...

Ne pamuğuymuş özelliği ne tatlım?

işte baston pusetler anne için taşıma açısından rahat ama bebek için çok rahatsız.ben de travel sistem aldım(ama sapı baston puset sapı olandan aldım çantamı poşetimi asıyım diye)bebeğim rahat etsin de ağır da olsa ben taşırım diye yani.eğer taşıyamayacağını düşünüyosan daha hafif modellere bak ama ben çok araştırdım hafif olup bebeğin rahat edeceği modeller de 1500 tl lere denk geliyor. e açıkçası biz o kadar bütçe ayıramadık..saol canım daha iyisi sizin bebeklereeeeEki Görüntüle 844107

Canım ilacın adı osteocare, sabah akşam 1 tane tok ama ben sadece sabah tok alıyorum. bunun dışında sadece demir ilacı kullanıyorum multivitamin kullanmıyorum ben. Eğer ayrıca multivitamin kullanıyosan hem bunda hemde multvitaminde ki kalsiyum fazla gelebilir.

Bi arkadasım balık yemeğe davet etmişti sonrasında koku için bu yumuşatıcı yı kaynattı ocakta hep yapıyorum dedi ama bi anda biz mutfaktayken patladı bu tencerenin içindeki yumuşatıcıyla su. Çok şükür bi yerimize gelmedi kaynar kaynar.,Kimyacılar sebebini daha ii bilir bilemiyorum ben ama o gün oldukça korkmuştum

merhaba
3 hafta önce 75 lık seker yüklemesi yaptırmıstım ve yuksek cıkmıstı 3 haftadır diyet yapıyorum,cumartesi ya da pazartesi 100 lük yükleme yapılacak,daha önce diyetle sekerini düsüren var mı,düsmezse insülin iğnesine başlayacakmışım,cevaplar için sağolun,bir de dualarınızı esirgemeyin

Benim 50 lik ve 100 lük şeker yüklemelerim kötüydü. Ilk değer 200 ü geçiyordu. Sıkı bir diyetle herşey normale geldi. Ama gerçekten herşeye çok dikkat ettim. Dr um hemen diyetisyenine gönderdi zaten... Bana da büyük ihtimalle insülîn başlanacak denmişti ama gerek kalmadı....:) bence sende de diyet çok faydalı olur merak etme....:)

Son düzenleme:

Benimde 75 lik yüksek çıktı diyete başladım günde 4 kez parmaktan ölçüm yapıyorum şuan kontrol altında. Kaçamak yaptığım an fırlıyor , kaçamak derken diyelim bi çatal kekin ucundan aldım geçen direk yükseldi Allah kolaylık versin senin evde ölçümlerin nasıl çıkıyor. Bana doktorum tekrar yüjleme istemedi. Evde yaptığım ölçünlerde düşmeseydi o zaman insüline başlıycaktı

Oluo tabi olmazmı çok sık hemde hareket ederken bi yerde kasılıyo sonra normale dönüyo sonra çok yorgun veya stresliysem karnım birden geriliyo ve sertleşiyo bunlar oluyo bende.

sabaha kadar uyku tutmadı sürekli kasıldı gevşedi birde tuvalaet sorunum var benım yapamıyorum karnımın içi gaz dolu bebeği sıkıstırıyo olabilir mi ???

bnde 15 günde 6 kılo almısım kızlar hiçhaberım yoktu şeker yüklemesını gereksız sanıp yaptırmadım öyle bişi olabılır mı? 61 kıloyum dıyodum dün 64 geldım ınanamadım baslangıçkılom 52 ydı 20 22 hataya kadar almamıştım hiç kilo acaba şekerım mı var 2 ayda 12 kılo 6 kılosunu son 15 gunde aldım.....

bnde dıyet yapıcam kılolar bı anda costu ama o kadar iştahlıyım kı nasıl dıyet yapıcam bılmıyorum.....

günaydınnnn kızlar ya ben erken başladım sanırım agrılar sancılar dün aksam çok kötüydüm benim kız genemi dödü bilmem ama yine vajnama vajinama vuruyo gece neyseki rahat uyudum ama akşam evde sürekli sıkıtılandım ayaktayken sıkıntı yok ama oturup yatarken sıkıntılıyım sıkışıyomu nedir canımı acıtıyo öyle birde altarafmı ignelediler sürekli sagdan sola besmeleyle dönüyorum

Canım kiloyla alakası varmı bilmiyorum ama bende şöyle biley olmuştu ilk 10 haftalık hamileyken 4 kilo aldım şeker çıktı çok diil ama dikkat ettim. 20 haftaya kadar kilo almadım ve 5. Ay yine yedim 4 kilo aldom birden şeker yklemem yüksek çıktı. Sen dikkat et biraz fazla almışsın kendine limit belirle. Her hafta aynı gün tartıl ve haftalık 500 gr almaya çalış. Tatlıyı ve hamurüşini çıkar hayatından bebeğe hiç faydası yokmuş boşuna enerjiymiş çocuğa içeride. Sebze salata tam buğday ekmeği tüket.

Allahallah korktum bak şimdi.annaneme de sölemiştim.oda yapmış tenceresi yanmış.ben de yaşlı ocakta unuttu heralde dedim.acaba aynı sebepten mi...ama ben hep bu şekilde yaptım hiçbişey olmadı bugüne kadar...neyse siz denmeyein kızlar o zaman bişey falan olur mazallah:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…