lojmana çıktık canım sorun varmış yanmıyor ufoyla ısınıyoruz düşün artık nasıl üşütmeyelim
ahh beni nasıl da bildineşim işe gidiyorum işde huzur yok eve geliyorum evde huzur yok diyoo
çok korkağım pimpirikliyim ben ondan böyle oluyorum sürekli kendimi dinliyorum :26:
bayramın 2. günü çamaşırım da ıslaklık oldu ben erken doğum mu yapmadım suyum mu gelmedi bebeğe bişey mi olmadı kurdum da kurdum benim durum vahimm
16 kiloooo...ya kızlar nasıl vercem bu kiloları.şimdi eski resimlerime baktım da ağlıycam nerdeyse...
öncesi:Eki Görüntüle 844264 Eki Görüntüle 844263
sonrası:
Eki Görüntüle 844259 Eki Görüntüle 844260 Eki Görüntüle 844261
ilk fotoda 3 aylık hamileydimm...48 kiloydum.şimdi 65 kiloyum.habire yiyorum.eşim beni izlerken korkuya kapılıyo bazen.hissttirmemeye çalışıyo bide.çok gülüyorum...
16 kiloooo...ya kızlar nasıl vercem bu kiloları.şimdi eski resimlerime baktım da ağlıycam nerdeyse...
sonrası:
ilk fotoda 3 aylık hamileydimm...48 kiloydum.şimdi 65 kiloyum.habire yiyorum.eşim beni izlerken korkuya kapılıyo bazen.hissttirmemeye çalışıyo bide.çok gülüyorum...
Yatak nevresim dahil 330 TLye aldık canım.Cnm bu beşikten bende almayı düşünüyrm sen kaöa akdın acaba?
Benimde 75 lik yüksek çıktı diyete başladım günde 4 kez parmaktan ölçüm yapıyorum şuan kontrol altında. Kaçamak yaptığım an fırlıyor , kaçamak derken diyelim bi çatal kekin ucundan aldım geçen direk yükseldiAllah kolaylık versin senin evde ölçümlerin nasıl çıkıyor. Bana doktorum tekrar yüjleme istemedi. Evde yaptığım ölçünlerde düşmeseydi o zaman insüline başlıycaktı
maalesef evde ölçmemi istemedi,bu yüzden bılmıyorum,senin gibi kaçamak da yapamıyorum oyuzden,simdi testte düşse bile doğana kadar tatlı yıyemeyecekmıyız,hamileyken de işkence gibi,reklamlardakı meyva sularını bile ister oldu canım
Çok iyi almışsın burda 550 tl dediler jokerdeYatak nevresim dahil 330 TLye aldık canım.
Kızlar şimdi gülbende bi osikolog anne karnında eğitimi anlatacak
maalesef evde ölçmemi istemedi,bu yüzden bılmıyorum,senin gibi kaçamak da yapamıyorum oyuzden,simdi testte düşse bile doğana kadar tatlı yıyemeyecekmıyız,hamileyken de işkence gibi,reklamlardakı meyva sularını bile ister oldu canım
sonrası:
Kizlar kac gundur zirsizdeli yazmiyor gruba, merak ettim. Haber alan var mi?
ahh ahh bende 50 ile hamile kaldım şimdi 62 kilodayım...eski kıyafetlerimi topukluları çok özledim...
bi doğurayım eski kiloma döneyim de dar dar kotlar giyecem,topuklulara dönecem inşşşşş....:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?