2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
merhabalar herkese.

bende yatarken ya yastık alıyorum yada bi bacağımı eşimin üstüne atıyorum :)
yazık adama ama öyle çok rahat oluyor ya :)

16 kiloooo...ya kızlar nasıl vercem bu kiloları.şimdi eski resimlerime baktım da ağlıycam nerdeyse...

öncesi:

sonrası:

ilk fotoda 3 aylık hamileydimm...48 kiloydum.şimdi 65 kiloyum.habire yiyorum.eşim beni izlerken korkuya kapılıyo bazen.hissttirmemeye çalışıyo bide.çok gülüyorum...

eşin de seni yatıştıracak tarzda biri değil galiba. benim eşim sağolsun her işimi yapar buna şikayet etmez ama evden çıkmıyosun yürümüyosun kimseyle görüşmüyosun diye sürekli beni bi işle meşgul etmeye çalışır. sen ev işini düşünme kendini mutlu etmeye bak der. aynen de öyle canım kendini dinlemiceksin fazla, ufak tefek şeyler için kendini üzme bence. sonra lohusalıkta da sorun olur ruh sağlığını kendi kendine bozma derim, bebişine de huzur lazım güzel büyümesi için

bende aldım 16 kilo yalnız bakıldığında bi göbeğim var ödem çok birazda ondandır diye kendimi kandırıyorum :)) arkadaşım 17 kilo almıştı doğumdan çıktı 12 kilo gitmiş halde umut fakirn ekmeği işte:)))

canım maşallah gözlerin pek hoş bende kilo alıyorum sürekli doktorum kızıyor ama napıym tutamıyorum canım her şeyi istiyor. kişiden kişiye farkediyor galiba. kuzenim toplamda 30 kilo almıştı masayı toplarken bi taraftan yeni sofrayı kuruyodu ama doğumdan sonra 7-8 ayda eski kilosuna döndü özel bişey de yapmadı yani ne spor ne diyet. hayırlısı bakalım veririz inşallah kiloları diye ümit ediyorum

maalesef evde ölçmemi istemedi,bu yüzden bılmıyorum,senin gibi kaçamak da yapamıyorum oyuzden,simdi testte düşse bile doğana kadar tatlı yıyemeyecekmıyız,hamileyken de işkence gibi,reklamlardakı meyva sularını bile ister oldu canım

sanırım şanslı olanlardanım. canım şimdiye kadar hiç bişi çekmedi eşim bile şaşırıyor her akşam canın bişi çekiyormu diye soruyo eve gelirken. bende hayır diyorum diyorum allah allah diyor.önceden yediğin şeyleride yemez oldun hamilelik yaramadı sana diyo. şuana kadar 3 kilo aldım toplamda kaç kilo alırım bilmiyorum ama.

selam herkese

inşallah herkes iyidir ve hamilelikleriniz inşallah iyi geçiyordur..

şu hamilelik depresyonu denen şeye pek inanmıyor gibiydim ama hooop dedi başıma geldi :18:. çalıştığım okulda tuvaletler 2-3 haftadır inşaat halinde. hamile bir bayan olarak sık sık tuvalete gitmem gerektiği düşünülürse oldukça sıkıntılı bir durum tabi. bunlara kapı yapımı, boya tiner kokusu da eklenince gel de sen depresyona girme. ders arasında bir anda ustaların derse dalmasını mı derseniz yoksa sizin sesinizi bastıran matkap sesleri mi dersiniz. kendimi geçtim kızcağızım iyice gerildi kaldı

Bende normalde çok tatlı yemezdim arada sütlü tatlı çikolata filan. Şimdi komple yasak olunca neler çekiyo canım nelerrrr. Doğum çantama herşeyden önce 1 kavanoz nutella koyucam :)) aslında seninde ölçüm yspman lazım evde sonuçta o şekilde anlayabilirsin diyetle düşen şekermi yoksa insüline gerek varmı diye. İnternette bi bak istersen genelde dahiliye doktorları bu yolu izliyo. Doğumdan 6 hafta sonra bana yükleme yapıcak geçmişmi diye. Bu arada bebeğin kilosu nasıl irilik varmı? Eğer bebek şekerden etkileniyosa daha çok göbek çevresinde olurmuş haftasına göre önden gitme. birde suyunda fazlalık yapıyo şeker o varmı ? Benim kadın doğum doktoru her gittiğimde bu ikisine dikkat ediyor.

ahh ahh bende 50 ile hamile kaldım şimdi 62 kilodayım...eski kıyafetlerimi topukluları çok özledim...

bi doğurayım eski kiloma döneyim de dar dar kotlar giyecem,topuklulara dönecem inşşşşş....:))

ahh ahh bende 50 ile hamile kaldım şimdi 62 kilodayım...eski kıyafetlerimi topukluları çok özledim...

bi doğurayım eski kiloma döneyim de dar dar kotlar giyecem,topuklulara dönecem inşşşşş....:))

bnde aynen yaaa öyle üzgünüm kı aldıgım kıloya şimdi oğlum uyansa da yürüyüşe gıtsem dıyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…