2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

eşim de ben gibi korkak canım ben ağlayayım oda başlıyo ağlamaya neyse dedini yapmaya çalışcamm

canım son 1 aydır böyle oldum nedense doğum yaklaştı biraz da onun stresi vargaliba olmicak şeyler geliyor aklıma

Nutella fikrine bayıldım ben de koyacağım walla çantaya... Hi ho ho. Şimdiden enerji geldi walla.

slm kızlar. öğleden sonram boştu. 10dk kestireyim die uzandım koltuğa, yatağıma gitmedim bilerek, 1,5 saat uyumuşum. resmen sızıp kalmışım, güya ütü yapcaktıım, yemek yapcaktıııım.

merhabalar herkese.

bende yatarken ya yastık alıyorum yada bi bacağımı eşimin üstüne atıyorum :)
yazık adama ama öyle çok rahat oluyor ya :)

haha, resmen sesli güldüm Allah seni napmasın.

ya benim de canım bişi çekmiyor pek, ama ben yiyorum yine de, 8 kilo aldım. sen nasıl 3 kiloyla kaldın yaa, zaten bebek var,1-1,5 kilo arası, ee suyu plesantası derken. Şaştım kaldım, maaşallah diyim. sen doğurunca eskisinden zayıf olursun bu gidişle

Kızlar bebişiniz en son kaç haftalıklen kaç gr dı. Ben bugün doktora gittim 28+1 im bebek 1486 gr mış. Şekerden dolayı biraz iri olabilir dedi buda çok ii bişi değilmiş. Sizin nasıldı bu haftalarda

Kızlar bebişiniz en son kaç haftalıklen kaç gr dı. Ben bugün doktora gittim 28+1 im bebek 1486 gr mış. Şekerden dolayı biraz iri olabilir dedi buda çok ii bişi değilmiş. Sizin nasıldı bu haftalarda

moralim bozuk kızlar kaç kilo bebişleriniz yazında rahatlıyım azıcık

moralim bozuk kızlar kaç kilo bebişleriniz yazında rahatlıyım azıcık

Canım benim şekerim yok ama 28+2 de gittim doktara 1524 kg çıktı banada doktor biraz fazla haftasına göre dedi.bu haftaya kadar normal gidiyordu aslında anlamadım
Elevit kullanıyordum hem çıkan haberlerden hemde bebeğimin kilosu fazla olduğundan kestim.Boyu 38 Cm.di.

benim salı gittim 28+1 1250 gr 37 cmdi herşey normal uyumlu güzel dedi doktor beyin gelişimi varmış ondan balık hapı verdi

1 hafta once gittigimde yani 28+0da 1091 gramdi.

Maşallah gayet normal seninki, fazla galiba benim bebiş

Aynı bizimkiler bu durumda 2 hafta önden gidiyo, inşallah kontrollü gider artık. Doktorun neye bağladı normalmi dedi bu duruma

kızlar kalsiyum tablet kullanan var mı benim kalsiyum değerim düşük çıkınca sağlık ocağındaki doktor yazdı da kullanmak konusunda endişelerim var

merhaba kızlar... nolur bi şey diyin.az önce çamaşırım su dökülmüş gibi ıslaktı.yani daha önce de oluyodu ama azıcık oluyodu önemsemiyodum.bu gün misafirlerim vardı.lavaboya bi gittim çok korktum.doktorumu aradım kan yoksa korkma dedi.kan yoktu.ama bi ilaç ismi verdi buna başla erken doğumdan koruyo dedi.progestan 200 diye...yarın da gel suyuna bakalım dedi....sizcde erken doğum riski mi taşıyorum.böyle bişey yaşayan oldu mu???

Selam Omeserma,

Oncelkle cok geçmiş olsun, aramızda kacak olan bir arkadaşımız daha var ama o aylardır kaçırıyor. Kim olduğunu hatırlamadım simdi .Okuyorsa zaten yazar. Sakın panik yapma, ona bu kadar aydır bir sey olmadıysa sana da bir sey olmaz Allahın izni ile.
Benim doktorda genelde kanaman ve ağrın yoksa korkma der. Sende korkma arkadasım

Çok geçmiş olsun tatlım progestan ben hamileliğimin başında kullanmıştım düşük olmasın diye endişe etme ama suyunada baktır mutlaka . Yanlız yazını okurken birşeye çok özendim ne kadar güzel doktoruna her sorun için telefondan ulaşıyosun üstüne bide cevap alıyosun üstüne birde ilaç bille söylüyo al kullan diye maşallah yani ne kadar güzel bizim muaynemiz bile beş dakka her soruna da asla cevap vermez keyfi yerindeyse yani !

Bizimde bugun sağlık ocağındaydı kontrolumuz kalp atışlarını duyduk bebişimizin nasıl dedim dört nala maşallah dedi:) 120-160 arası normalmiş 148 çıktı maşallah!

Findux nerdesin sen cnm?
bence değiştir sen doktorunu imkanın varsa tabi. Doguda mısın? Oralarda durum biraz zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…