eşin de seni yatıştıracak tarzda biri değil galiba. benim eşim sağolsun her işimi yapar buna şikayet etmez ama evden çıkmıyosun yürümüyosun kimseyle görüşmüyosun diye sürekli beni bi işle meşgul etmeye çalışır. sen ev işini düşünme kendini mutlu etmeye bak der. aynen de öyle canım kendini dinlemiceksin fazla, ufak tefek şeyler için kendini üzme bence. sonra lohusalıkta da sorun olur ruh sağlığını kendi kendine bozma derim, bebişine de huzur lazım güzel büyümesi için
Seiss,
Cok kotu yapıyorsun ama yapma böyle. Sen hayatı nasıl algılıyorsan hayat oyledir. Derhal kendini oyalayacak seyler bul, orgu or mesela, resim yap, kaneviçe işle ama bir sey yap. boş olan insan pimpirikli insandır. Kendine de bebeğine de kocana da eziyet etme güzelim. bende kendimi bıraksam senden kotu olucam ama birseylere sarıyorum. Mesela okumaya verdim ben kendimi.Benim 1 aydır kanamam var aslında, her gun kalkıyorum ic camasırımda kan var. Rahimde bir et beni var o kanıyor, bebekle alakası yok ama takacak olsam çoktan takmıştım buna.. düşünsene her gun kalkıyorsun ve ic camasarında kan.
Bende normalde çok tatlı yemezdim arada sütlü tatlı çikolata filan. Şimdi komple yasak olunca neler çekiyo canım nelerrrr. Doğum çantama herşeyden önce 1 kavanoz nutella koyucam :)) aslında seninde ölçüm yspman lazım evde sonuçta o şekilde anlayabilirsin diyetle düşen şekermi yoksa insüline gerek varmı diye. İnternette bi bak istersen genelde dahiliye doktorları bu yolu izliyo. Doğumdan 6 hafta sonra bana yükleme yapıcak geçmişmi diye. Bu arada bebeğin kilosu nasıl irilik varmı? Eğer bebek şekerden etkileniyosa daha çok göbek çevresinde olurmuş haftasına göre önden gitme. birde suyunda fazlalık yapıyo şeker o varmı ? Benim kadın doğum doktoru her gittiğimde bu ikisine dikkat ediyor.
merhabalar herkese.
bende yatarken ya yastık alıyorum yada bi bacağımı eşimin üstüne atıyorum :)
yazık adama ama öyle çok rahat oluyor ya :)
sanırım şanslı olanlardanım. canım şimdiye kadar hiç bişi çekmedi eşim bile şaşırıyor her akşam canın bişi çekiyormu diye soruyo eve gelirken. bende hayır diyorum diyorum allah allah diyor.önceden yediğin şeyleride yemez oldun hamilelik yaramadı sana diyo. şuana kadar 3 kilo aldım toplamda kaç kilo alırım bilmiyorum ama.
Kızlar bebişiniz en son kaç haftalıklen kaç gr dı. Ben bugün doktora gittim 28+1 im bebek 1486 gr mış. Şekerden dolayı biraz iri olabilir dedi buda çok ii bişi değilmiş. Sizin nasıldı bu haftalarda
1 hafta once gittigimde yani 28+0da 1091 gramdi.Kızlar bebişiniz en son kaç haftalıklen kaç gr dı. Ben bugün doktora gittim 28+1 im bebek 1486 gr mış. Şekerden dolayı biraz iri olabilir dedi buda çok ii bişi değilmiş. Sizin nasıldı bu haftalarda
moralim bozuk kızlar kaç kilo bebişleriniz yazında rahatlıyım azıcık
Kızlar bebişiniz en son kaç haftalıklen kaç gr dı. Ben bugün doktora gittim 28+1 im bebek 1486 gr mış. Şekerden dolayı biraz iri olabilir dedi buda çok ii bişi değilmiş. Sizin nasıldı bu haftalarda
1 hafta once gittigimde yani 28+0da 1091 gramdi.
Canım benim şekerim yok ama 28+2 de gittim doktara 1524 kg çıktı banada doktor biraz fazla haftasına göre dedi.bu haftaya kadar normal gidiyordu aslında anlamadım
Elevit kullanıyordum hem çıkan haberlerden hemde bebeğimin kilosu fazla olduğundan kestim.Boyu 38 Cm.di.
1 hafta once gittigimde yani 28+0da 1091 gramdi.
kızlar kalsiyum tablet kullanan var mı benim kalsiyum değerim düşük çıkınca sağlık ocağındaki doktor yazdı da kullanmak konusunda endişelerim var
merhaba kızlar... nolur bi şey diyin.az önce çamaşırım su dökülmüş gibi ıslaktı.yani daha önce de oluyodu ama azıcık oluyodu önemsemiyodum.bu gün misafirlerim vardı.lavaboya bi gittim çok korktum.doktorumu aradım kan yoksa korkma dedi.kan yoktu.ama bi ilaç ismi verdi buna başla erken doğumdan koruyo dedi.progestan 200 diye...yarın da gel suyuna bakalım dedi....sizcde erken doğum riski mi taşıyorum.böyle bişey yaşayan oldu mu???
Benimde aklımda biliyomusun tatlım hiçmi girmiyo nete acaba??Kizlar kac gundur zirsizdeli yazmiyor gruba, merak ettim. Haber alan var mi?
Çok geçmiş olsun tatlım progestan ben hamileliğimin başında kullanmıştım düşük olmasın diye endişe etme ama suyunada baktır mutlaka . Yanlız yazını okurken birşeye çok özendim ne kadar güzel doktoruna her sorun için telefondan ulaşıyosun üstüne bide cevap alıyosun üstüne birde ilaç bille söylüyo al kullan diye maşallah yani ne kadar güzel bizim muaynemiz bile beş dakka her soruna da asla cevap vermez keyfi yerindeyse yani !merhaba kızlar... nolur bi şey diyin.az önce çamaşırım su dökülmüş gibi ıslaktı.yani daha önce de oluyodu ama azıcık oluyodu önemsemiyodum.bu gün misafirlerim vardı.lavaboya bi gittim çok korktum.doktorumu aradım kan yoksa korkma dedi.kan yoktu.ama bi ilaç ismi verdi buna başla erken doğumdan koruyo dedi.progestan 200 diye...yarın da gel suyuna bakalım dedi....sizcde erken doğum riski mi taşıyorum.böyle bişey yaşayan oldu mu???
Çok geçmiş olsun tatlım progestan ben hamileliğimin başında kullanmıştım düşük olmasın diye endişe etme ama suyunada baktır mutlaka . Yanlız yazını okurken birşeye çok özendim ne kadar güzel doktoruna her sorun için telefondan ulaşıyosun üstüne bide cevap alıyosun üstüne birde ilaç bille söylüyo al kullan diye maşallah yani ne kadar güzel bizim muaynemiz bile beş dakka her soruna da asla cevap vermez keyfi yerindeyse yani !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?